E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.221
Kızlar hepinize gerçekten çok teşekkürediyorum öünküğ bu zorlu dönemlerimde moral oluyorsunuz umarım dediğiniz gibi ve dualarınız sayesinde sağlıkla alırım kucağıma
melek gibi ssaslan kelebek gibi umarım alırım sağlıkla kucağıma
desteğini esirgemeyen arkaşlarım Allah razı olsun
DR bana sürekli yat demiyor kendini yormdan yürü bahçede falan oturuyorum ama hiçbi iş yapmıyorum arada sofra kaldırıyorum banyo yapıyorum şimdilik böyle özellike 10 temmuz önemli benim için belli olmaz ozaman serklaj bile yapılabilir tuğbanın dediği gibi bende kendimi iyi hissediyorum ama bu aniden olan biley olduğu için tedirginim şöyle en az bi 32 haftaya gelebilsekk
bu arada badem sanırım olumsuz sonuç aldın hayırlsı herşeyin laf olsun diye söylemiyorum bak eşime söyledim sonucunu onun da tek söylediği üzülmesin sakın bizimgibi beklemediği anda gelir inşallah dedi...
Kızlar hepinize gerçekten çok teşekkürediyorum öünküğ bu zorlu dönemlerimde moral oluyorsunuz umarım dediğiniz gibi ve dualarınız sayesinde sağlıkla alırım kucağıma
melek gibi ssaslan kelebek gibi umarım alırım sağlıkla kucağıma
desteğini esirgemeyen arkaşlarım Allah razı olsun
DR bana sürekli yat demiyor kendini yormdan yürü bahçede falan oturuyorum ama hiçbi iş yapmıyorum arada sofra kaldırıyorum banyo yapıyorum şimdilik böyle özellike 10 temmuz önemli benim için belli olmaz ozaman serklaj bile yapılabilir tuğbanın dediği gibi bende kendimi iyi hissediyorum ama bu aniden olan biley olduğu için tedirginim şöyle en az bi 32 haftaya gelebilsekk
bu arada badem sanırım olumsuz sonuç aldın hayırlsı herşeyin laf olsun diye söylemiyorum bak eşime söyledim sonucunu onun da tek söylediği üzülmesin sakın bizimgibi beklemediği anda gelir inşallah dedi...
hoşgeldin canıııııııımmmmmmmopuyorumnanaktan uzun zamandır görüşemiyorduk, tatil yaptın geldin demek:kedi: ama güzel haberlerle dönmüşsün sende inşallah hayırlı olur olumlu sonuç alırsın canım:lepi: bende tedavime yeniden start verdim ilaçlarıma tekrar başladım bir aksilik çıkmazsa bu ay sonunda tekrar transfer yapılıcak bunlar benim son dondurulmuşlarım beş tane yumoşum kaldı inşallah bunlar bana sıkı sıkı tutunurlar diyorum..rejimede devam ediyorum hala 61 kiloya düştüm beş kilo kadar vermiş oldum canım..msn den de görüşelim canım seninle sohbet etmeyi özledimkaydirigubbakcemile5
h.b.hayatım evet uzun zaman oldu görüşmeyeli bende seninle konuşmayı özledim..bu arada yeni haberler var sende çok sevindimm inşallah olumlu sonucu alırsınn canımm yaa allah senin benim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah...
yarencin tutunmaları için buradaki arkadaşlar hepimiz dua ederiz sana
ohh killoda vermişsin bravo sana yaren alkisalkisalkisalkisalkisalkis
geçenlerde seninle aynı hastanede bi tanıdığım tüp bebek yaptı nagatif sonuc aldı çok üzüldü..bu ayda adetini bekledi gelmedi doktora gitti güzel haberlerle eve geldi.hamileymiş .görüyormusun nagatif sonuçtan sonra kendiliğinden hamile kalmışş..yani umutsuz olmamak lazım yarencim en azından bizler bi şekilde hamile kalabiliyoruz...
bademcim bu yazıyı oku umutsuz olma arkadaşım mucizeleremiz gelecek bize :1hug:
bak negatiften sonra kendiliğinden hamile kaldı tanıdığım...
görüşmek üzere kızlarrra.s.
h.b.hayatım evet uzun zaman oldu görüşmeyeli bende seninle konuşmayı özledim..bu arada yeni haberler var sende çok sevindimm inşallah olumlu sonucu alırsınn canımm yaa allah senin benim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah...
yarencin tutunmaları için buradaki arkadaşlar hepimiz dua ederiz sana
ohh killoda vermişsin bravo sana yaren alkisalkisalkisalkisalkisalkis
geçenlerde seninle aynı hastanede bi tanıdığım tüp bebek yaptı nagatif sonuc aldı çok üzüldü..bu ayda adetini bekledi gelmedi doktora gitti güzel haberlerle eve geldi.hamileymiş .görüyormusun nagatif sonuçtan sonra kendiliğinden hamile kalmışş..yani umutsuz olmamak lazım yarencim en azından bizler bi şekilde hamile kalabiliyoruz...
bademcim bu yazıyı oku umutsuz olma arkadaşım mucizeleremiz gelecek bize :1hug:
bak negatiften sonra kendiliğinden hamile kaldı tanıdığım...
görüşmek üzere kızlarrra.s.
bademcim hiç sıkma canını tatlım
zamanı gelmemiş demek ki
inşallah her şeyin güzel olacağı zamanda gelir bebişin
bende yeniden düşünüyorum biliyosun
çok korkuyorum
bakalım ne olcak arkadaşım
yarencim aferin valla ya
5 kilo süper
bende yürüyorum ama kilo falan vermiyorum
bended polikistik over olmasından şüpheleniliyo
glucophage kullanıyorum
düzenli kullanamıyorum ama
başım ağrıyo midem çok kötü oluyor
kilo aldım zaten
bu arada çok iyisin moral süper
bize bunlar lazım işte
ayrıca 2 doğumdan sonra sanırım herşey değişiyo
arkadaşımında ilk bebeği tüp bebekti ve ne zor oldu anlatamam
ama ardından sürpriiiiz
kendiliğinden oldu
toprakçım sende hoşgeldin
edacımm nasılsın senlede uzun zamandır görüşemiyoruz...
yeniden hamile kalmayı düşündüğünü yazmışsın inşallah canımm
bu sefer allah gönlüne göre verir canım sende çok zor dönemler atlattın
ama hepsi geride kaldı...
ya evet yarencim bende çok duyorum onlardan bitaneside benim ...bende tüp bebeğe karar vermiştik doktor kilo vermemi söylemişti
5 kilo verdikten sonra adetimi bekliyordun o ay olmayınca umutsuz şekilde gittim eczaneden tetst almıştım hamile çıktım mucizeydi ama sonucu hüsran oldu..
bende şimdi yeniden diyette girdim.. hepimiz tadavisiz kalabiliriz belkide:Saruboceq:
ayyy ne güzel olur değilmiii....hihoyyythihoyyythihoyyyt
mrb arkadaşlar epey zamandır sayfaya giremiyodum,bende en sonunda bebişi dünyaya getirdim 36 haftalık doğdu şimdi bebişim 20 günlük,arkadaşlar serklaja güvenin bakın bende üç bebeğimi kaybettikten sonra önce yüce rabbim sonrada serklaj sayesinde bebeğime kavuştum yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Kızlar bende cumartesi bende doktora gittim. ben 2. hamileliğimde bana doktor sen pco sun demişti ve klomenle hamile kalmıştım. Bu cumartesi gittiğim doktor bana sende pco yok yumrtaların çok güzel dedi ama senin rahimin ters dedi. bu hamile kalmanı geçiktiebilir ama onuda başarcaz dedi. hormon testleri verdi çarşamba onları yaptırcam. Ama çok şaşırdım biri pco var diyor diğeri yok diyor. ama bu son doktorum benle çok konuştu. rahim ağzını ölçez, rahim ağzını dikmeyi anlattı. benim içimi rahatlattı. 2ay korunun 2 ay sonra tekrar deneyeceksiniz. bu sefer 12. haftada dikcem dedi. işine gene devam edeceksin ama 15-20 çalışıp 1 hafta raporlu olcan dinlencen dedi.
Kızlar bende cumartesi bende doktora gittim. ben 2. hamileliğimde bana doktor sen pco sun demişti ve klomenle hamile kalmıştım. Bu cumartesi gittiğim doktor bana sende pco yok yumrtaların çok güzel dedi ama senin rahimin ters dedi. bu hamile kalmanı geçiktiebilir ama onuda başarcaz dedi. hormon testleri verdi çarşamba onları yaptırcam. Ama çok şaşırdım biri pco var diyor diğeri yok diyor. ama bu son doktorum benle çok konuştu. rahim ağzını ölçez, rahim ağzını dikmeyi anlattı. benim içimi rahatlattı. 2ay korunun 2 ay sonra tekrar deneyeceksiniz. bu sefer 12. haftada dikcem dedi. işine gene devam edeceksin ama 15-20 çalışıp 1 hafta raporlu olcan dinlencen dedi.
mrb arkadaşlar epey zamandır sayfaya giremiyodum,bende en sonunda bebişi dünyaya getirdim 36 haftalık doğdu şimdi bebişim 20 günlük,arkadaşlar serklaja güvenin bakın bende üç bebeğimi kaybettikten sonra önce yüce rabbim sonrada serklaj sayesinde bebeğime kavuştum yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH bildiğim kadarıyla ters rahim cok büyük sorun yaratmıyor hamile kalmak için.2 ay sonra güzel haberlerini alırız inşallah.
kaydirigubbakcemile2zemuszemushemşin bende seni merak ediyordum canım.bu güzel haberlerine cokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin:lepi::lepi::lepi:allahın izniyle bizlerde görürüz o günleri ,inşallah.
toprak ,yaren,edamecrin sizinde güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?