- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.241
mrb arkadaşlar epey zamandır sayfaya giremiyodum,bende en sonunda bebişi dünyaya getirdim 36 haftalık doğdu şimdi bebişim 20 günlük,arkadaşlar serklaja güvenin bakın bende üç bebeğimi kaybettikten sonra önce yüce rabbim sonrada serklaj sayesinde bebeğime kavuştum yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canım sende pco olsaydı hamile kalman zor olurdu.. bebek düşündükten ne kadar sonra hamile kaldın, birde iki hamileliğinde de ilaçlamı oldu.. birde ters rahim olduğunu diğer doktorunun anlamaması mümkün değil yada hastanede doğuma gittiğinde de söylerlerdi diye düşünüyorum.. bildiğim kadarıyla ters rahim olanlarda hamile kalması oldukça zor ama sen iki kez kalmışsın.. bence başka bir doktora daha görün canım.. yada rahim filmi çektir.. emin ol bence sonuçta doğru teşhis doğru tedaviyi beraberinde getirir...
hemşin siz bizleri umutlandırıyorsunuz arkadaşlar benim bebiş kız demiştim meğer erkekmiş.sanırım dr öyle gördü.ben sağlıkla zamanında kucağıma aliiyimde diyorum hiç sorun değil bende sizlere burdan müjdeli haberlerimi veririm inşallah yarın şeker yüklemesi yaptırıcam.bende bu aralar çok dolaşmaya başladım korkuyorum.bu hafta hiç evden çıkmayı düşünmüyorum.iyi geceler arkadaşlar hepinize müjdeli hamilelik haberleri diliyorum
mrb arkadaşlar epey zamandır sayfaya giremiyodum,bende en sonunda bebişi dünyaya getirdim 36 haftalık doğdu şimdi bebişim 20 günlük,arkadaşlar serklaja güvenin bakın bende üç bebeğimi kaybettikten sonra önce yüce rabbim sonrada serklaj sayesinde bebeğime kavuştum yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
yarencim ben de bu gün doktordaydım
pko için yeni testler yapıldı
birde kesin 6 kilo vermeliyim
çünkü yumurtlamamışım bu ay
birde rahim ağzı gevşek dedi
hırpalanmış dedi
canım çok sıkıldı
aağla ağla geçti gün
salihasçım sende hallettin sayılır
doktorum 28 göelim gerisini ben hallederim
ne yapar eder 32.haftaya kadar tutarız dedi
32 den sonrada doğsun sorun yok dedi bana bu gün
güzel dileklerin için teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben 24 haftalık ikizlerime hamileyim. benim ilk defa pzt rahim ağzı ölçüldü 42,5 mm çıktı.görüntüleme merkezindeki dr bir şey demedi. drmi aradım oda fazla telefonda açıklamadı. beklenen şey dedi. acaba bundaki sınır nedir.
tuğbacım ha gayret arkadaşım
olcak bu iş inşallah
sen dikkat et yeter
SAMYELİCİM BU PKO KONUSUNDA BENİMDE HER DOKTORUM FARKLI ŞEYLET SÖYLÜYO
BENDE MERAK EDİYORUM DURUMUMU
YARENCİM BEN DE BU GÜN DOKTORDAYDIM
PKO İÇİN YENİ TESTLER YAPILDI
BİRDE KESİN 6 KİLO VERMELİYİM
ÇÜNKÜ YUMURTLAMAMIŞIM BU AY
BİRDE RAHİM AĞZI GEVŞEK DEDİ
HIRPALANMIŞ DEDİ
CANIM ÇOK SIKILDI
AAĞLA AĞLA GEÇTİ GÜN
SALİHASÇIM SENDE HALLETTİN SAYILIR
DOKTORUM 28 GÖELİM GERİSİNİ BEN HALLEDERİM
NE YAPAR EDER 32.HAFTAYA KADAR TUTARIZ DEDİ
32 DEN SONRADA DOĞSUN SORUN YOK DEDİ BANA BU GÜN
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
TOPRKÇIM BERABER İNŞALLAH BU SEFER
SENİN DE GÖNLÜNE GÖRE OLSUN ARKADAŞIM HER ŞEY
AMA ÇOK İHMAL ETME SAYFAMIZI
MERAK EDİYORUZ
Mehaba kızlarrr ben geldim yarın kısmetse ayrıntılı ultrasona giricem zkamilde ne var ne yoksa ordaki dr lar pat diye söylerler dualarınızı ne olur eksik etmeyin kötü bişey duymaktan korkuyorum hoş herlade en kötü ihtimal yarın için dikiş atmak olur ama ben yinede korkuyorum haftamda büyüdü bugün tam 24 haftalık olduk Rabbim sonuna kadar sğalıklı getirir tüm gebeleri inşallahhh ve isteyen arkaşşarım en kısa zamanda nasip olur sizede inşş hamilelikkk
salihascım maşlalh sen yavaş yavaş atlattın tehlikeli haftaları hadi bakalım darısı başımıaza
tuğbaycım bende şeker yüklemesi yaptıcam bakalım nasıl çıkacak
Mehaba kızlarrr ben geldim yarın kısmetse ayrıntılı ultrasona giricem zkamilde ne var ne yoksa ordaki dr lar pat diye söylerler dualarınızı ne olur eksik etmeyin kötü bişey duymaktan korkuyorum hoş herlade en kötü ihtimal yarın için dikiş atmak olur ama ben yinede korkuyorum haftamda büyüdü bugün tam 24 haftalık olduk Rabbim sonuna kadar sğalıklı getirir tüm gebeleri inşallahhh ve isteyen arkaşşarım en kısa zamanda nasip olur sizede inşş hamilelikkk
salihascım maşlalh sen yavaş yavaş atlattın tehlikeli haftaları hadi bakalım darısı başımıaza
tuğbaycım bende şeker yüklemesi yaptıcam bakalım nasıl çıkacak
bende bugün doktora gittim kontrolümü oldum bu ay deneme başlayabiliriz dedi inşallah rahimde yeteri kadar kalınlaşırsa yirmi gün sonra transferim olabilirmiş dua edin banada olurmu arkadaşlar..bebişlerime kavuşmak için bir adım daha atıcam
:
merhaba arkadaşlar ben 24 haftalık ikizlerime hamileyim. benim ilk defa pzt rahim ağzı ölçüldü 42,5 mm çıktı.görüntüleme merkezindeki dr bir şey demedi. drmi aradım oda fazla telefonda açıklamadı. beklenen şey dedi. acaba bundaki sınır nedir.
yağmurcan inşallah yarın güzel haberlerle dönüceksin.. :Saruboceq: melekcim haklı oda senin haftalarından dikişsiz olduğu halde doğum haftasına kadar gelebilmişti.. inşallah sende geliceksin canımzemuszemus
melekcim sen nasılsın, bebişin nasıl.. seni burda görünce çok mutlu oluyorum bizi sık sık ziyaret et opuyorumnanaktan
bende bugün doktora gittim kontrolümü oldum bu ay deneme başlayabiliriz dedi inşallah rahimde yeteri kadar kalınlaşırsa yirmi gün sonra transferim olabilirmiş dua edin banada olurmu arkadaşlar..bebişlerime kavuşmak için bir adım daha atıcam
samyelicim dediğin gibi inşallah tez zamanda bebişlerimiz bizi bulsun, daha fazla bekletmezler inşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?