M
minikkelebekcik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.261
Canım benim bildiğim kadarıyla 2,5 cm altı riskli.Ama önemli olan açılmanın başlamaması önemli.Kısalmaya devam ederse teşhis konulup gerekli müdahele yapılıyor.
Merhaba kızlarr
melekcim Umutlandırdın beni inşallahhhhh darısı başıma arkaşım oğluşuna geçmiş olsunnn sağlıkla büyüt
edacım teşekküredrim cnm doğum yapan arkaşlar bana umut oldu inşalalh bende sizlere umut olurum zamanında doğurup
yarenim en kısa zamanda senide aramızda görmek istiyoruz Umarım bu sefer miniğinn sımsıkı tutunurr
ve benden duasını esirgemeyen adını sayamadığım diğer arkaşlarım ( kelebek mumudihaba samyeli vs)
bugün ayrıntılı usg de Allah' a şükür herşey güzel çıktı rahim ağzıda benim dr dediği gibi 34mm benim dr da en kısa 31mm ölçmüştü inşallah sonuna kadar böyle gideriz. ayrıca bu gittiğim dr kendini yorma ama günde kısa yürüyüş yap yorulunca bırak dedi kasılmaları kontol et dedi... onun haricinde iyiyz
Öyler mutlu oldum ki anlatamam
bu mübarek günde Rabbim bebek bekleyen herkese nasip etsin ( zamanında doğurmak)
:sm_cool:yağmurcan iyi haberlerle dönüceğini hissetmiştim zaten canım.. demiştim sana herşey yolunda gidecek merak etme canım.. :teytey:inşallah hayırlısıyla böyle zamanında doğumada yolluycaz seni ve sonra oğluşunun güzel resimleriyle geliceksin buraya.. herşey çok güzsel olucak canım içini ferah tutMerhaba kızlarr
melekcim Umutlandırdın beni inşallahhhhh darısı başıma arkaşım oğluşuna geçmiş olsunnn sağlıkla büyüt
edacım teşekküredrim cnm doğum yapan arkaşlar bana umut oldu inşalalh bende sizlere umut olurum zamanında doğurup
yarenim en kısa zamanda senide aramızda görmek istiyoruz Umarım bu sefer miniğinn sımsıkı tutunurr
ve benden duasını esirgemeyen adını sayamadığım diğer arkaşlarım ( kelebek mumudihaba samyeli vs)
bugün ayrıntılı usg de Allah' a şükür herşey güzel çıktı rahim ağzıda benim dr dediği gibi 34mm benim dr da en kısa 31mm ölçmüştü inşallah sonuna kadar böyle gideriz. ayrıca bu gittiğim dr kendini yorma ama günde kısa yürüyüş yap yorulunca bırak dedi kasılmaları kontol et dedi... onun haricinde iyiyz
Öyler mutlu oldum ki anlatamam
bu mübarek günde Rabbim bebek bekleyen herkese nasip etsin ( zamanında doğurmak)
yarencim inşallah bu ay sendende güzel haberler alcaz. banada doktor hormon testi istedi. çarşamba kan verdim. salı sonuçları alcam. 2 aydan sonra denemeye başlıcaz.... hayırlısı bakalım...
Saol Yaren.. Bizde iyi sayılırız. Oğlum bir hastalığı atlatıyor diğeri başlıyor. Geçen hafta 6. hastalık diye bir bebek hastalığı atlattık. Şimdide ağzı pamukçuk olmuş.Bişey yiyemiyor doğru dürüst.
İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım
mumidihabacım.Hem yalçın hoca hemde şakir hocaya gidiyorum.Yalçın hoca öyle bir teşhis koymadı.Şakir hoca hamileliğimi de takip etmişte hiç böyle bir şey söylememişti ama şimdi böyle bir teşhis koydu.Ultrosonla bakarak herhalde böyle bir teşhis koydu.sende bir gelişme var mı?
Yarencim... Ne güzel destek olmuşsun.Çok doğru söylüyorsun.Çok güçlü olmalıyız.senin de sürecin şu anda iyi ilerliyor.Umarım hepimiz için çok iyi olacak.Sana da tivikse atılan dikişten atılacak değil mi.Bana bununla ilgili bilgi verirsen sevinirim arkadaşım.
Yağmurcan... arkadaşım inşallah güzel haberlerini alcaz.Çok cesur ol.Gelişmeleri hemen bize bildir.
hım bıde bu arada bana dr um hıc dıkısten bıle bahsetmedı sagdan soldan duyuyorum kac santımlık acıklıklarda bu dıkıse gerek duyuyyorlar ve nnasıl atıyorlar dıkısı bayıltıpta deyın nolur bana[/
mrb eser sanırım senin açılma dediğin sey (2.75 olan)acılma değil serviks boyudur(rahim ağzı boyu).canım bunun belli bir süresi yok sonuna kadar istirahat edeceksin.ama senin bu dönemde dikiş atılabilir niye doktorun bunu söylemedi.birde sana kasılma önleyici ilac verdimi.bence farklı doktorlarada danışsan iyi edersin.allah sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.
hım bıde bu arada bana dr um hıc dıkısten bıle bahsetmedı sagdan soldan duyuyorum kac santımlık acıklıklarda bu dıkıse gerek duyuyyorlar ve nnasıl atıyorlar dıkısı bayıltıpta deyın nolur bana
hım bıde bu arada bana dr um hıc dıkısten bıle bahsetmedı sagdan soldan duyuyorum kac santımlık acıklıklarda bu dıkıse gerek duyuyyorlar ve nnasıl atıyorlar dıkısı bayıltıpta deyın nolur bana[/
mrb eser sanırım senin açılma dediğin sey (2.75 olan)acılma değil serviks boyudur(rahim ağzı boyu).canım bunun belli bir süresi yok sonuna kadar istirahat edeceksin.ama senin bu dönemde dikiş atılabilir niye doktorun bunu söylemedi.birde sana kasılma önleyici ilac verdimi.bence farklı doktorlarada danışsan iyi edersin.allah sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.
suan progestan kullanıyorum neden dıkısten bahsetmedı bılmıyorum canım ama endıselıyım dınlenmeye calısıyorum belkı bıdahakı kontrolumde gerek gorurse yapacaktır bılmıyorum kı bu dıkısı nasıl atıyorlar anestezı uyguluyorlarmı cok korkuyorum kızlar ya
arkadaşlar hepinize çoookk teşekkür ederim açıkçası 9 ay boyunca çok çektim ama yüce rabbim sonunda bir bebek nasip etti ve kollarıma verdi,bebeğim kız 2900 gr dünyaya geldi sarılık oldu bir gece kuvezde yattı şimdi iyi sayılır ama biraz huzursuzhep emmek istiyor gece uykusu yok denilecek kadar az yani beni çok yoruyo ama olsun inanın herşeye değer,bu arada ben son bir ayımı hastanede yatarak geçirdim prepar serum tedavisi uyguladılar çünkü bebek dikişe çok baskı yapmış ve dikiş ipliği çok gerilmiş heran rahim yırtılabilirmiş ve yırtıldıda doğumdan sonra diktiler ama pek önemli bi yırtık değilmiş,yani arkadaşlar anlıyacağınız bayağı bi çektim çok zor günlerdi ama dikişe güvenin ben başardıysam herkes başarır çünkü benim rahim dikiş olmasına rağmen 20 li haftalarda açılmaya başlamıştı
canım tebrikler. allah analı babalı büyütsün. senin serklajnezaman atılmıştı. valla bizlere umut oluyorsunuz..içimi aydınlatıyorsunuz...
inşallah canım eminimki olacak nasip varsa bu dünyada hiç birşey engel olamıyor canım muhakkak dünyaya geliyorbebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyür inş
birgün gelecek ve bizlerde senini gibi çektiğimiz acı tecrübeleri anlatırken mibnik meleğimiz kollarımızda olacak temennisindeyim
slm kızlar bende aynı dertten muzdarıbım ctıgımız pazartesı kontrolude dr um rahım agzı yetmeslıgı var dedı bol bol dınlen hıc ıs yappma ayakkta kalma dedı kızlar butun bunlar ne kadar sure yanuı ne kadar sure sonra rıskı atlatmıs oluyoruz bı garantısı varmı yoksa artık doguma kadar bole dıkıp bacakları yatacakmıyız hıc bana gore deıl ya cok sıkılıyorum ve yattıkca sısmeye basladım elım aygım yuzum sızlerın ne kadar acıklıgı var benım 2 75 su an yuzde 20 dusuk tehdıdı altındasın dedı drum bunda sınır ne ve 2 75 nasıl bı ortalama bu acıklık 3 4 5 oldukcamı tehlıkeye gıdıyor sanırım dogumdakı acıklık 10 santıme kadar cıktıgında baslıyor dımı uf cok takıldım bu olaya ınsallah hepmızı bebıslerımızı kucagımıza alırız kızlar
arkadaşlar hepinize çoookk teşekkür ederim açıkçası 9 ay boyunca çok çektim ama yüce rabbim sonunda bir bebek nasip etti ve kollarıma verdi,bebeğim kız 2900 gr dünyaya geldi sarılık oldu bir gece kuvezde yattı şimdi iyi sayılır ama biraz huzursuzhep emmek istiyor gece uykusu yok denilecek kadar az yani beni çok yoruyo ama olsun inanın herşeye değer,bu arada ben son bir ayımı hastanede yatarak geçirdim prepar serum tedavisi uyguladılar çünkü bebek dikişe çok baskı yapmış ve dikiş ipliği çok gerilmiş heran rahim yırtılabilirmiş ve yırtıldıda doğumdan sonra diktiler ama pek önemli bi yırtık değilmiş,yani arkadaşlar anlıyacağınız bayağı bi çektim çok zor günlerdi ama dikişe güvenin ben başardıysam herkes başarır çünkü benim rahim dikiş olmasına rağmen 20 li haftalarda açılmaya başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?