- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.621
İnsallah isimleri gibi guzel yasarlareylülgülü ismiyle yaşasın çok anlamlı bir isim. Ahmet, mehmet, mahmut, mehammet aynı peygamberimizin ismi zaten. ben de onu düşünerek de Ahmeti seçtim... ismiyle yaşasınlar...
bu arada yarın 24 oluyorsun... bu bile rahatlatacak seni..
Chnb duyaydın
Canlarım Allahın izniyle kontrollerinizden sağlıklı haberlerle gelin.
Benim bu gün 10:30 dan sonra ağrım başladı. Eşim öğle yemeğimi vermek için geldi.
Bir adet endol yaptık. Allah'ın izniyle şifam olur inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım öyle acil bı durum icin araştırma hastanesiyle bağlantılı olan bı doktora git istersen yatman gerekirse devlette yatarsın benim eltim erken dogum yapcak 2 gün önce daha ilk defa bı profa gitti Özeline adam çapada k.dogm.bölümün başkaniymis hemen o aksam bı telofonla çapaya yatışını yaptılaryaaa kizlar ben bu saglik sigortasini yaptirmadigim icin cok uzgunum
aslinda hamile kalmadan once yapilacagini bilmiyordum esim dun aradi sigorta
sirketlerini hic biri yapmiyo
cok uzuldum dr pr.hastanede muayene etmiyo hep ozel simdi ben hastaneye yatsam milyarlar gidicek bide biz
bi iki gun yatmiyoruz malum
kesinlikle cok onemliymis ama kismet boyleymis bebegimin cani sag olsun
Canım öyle acil bı durum icin araştırma hastanesiyle bağlantılı olan bı doktora git istersen yatman gerekirse devlette yatarsın benim eltim erken dogum yapcak 2 gün önce daha ilk defa bı profa gitti adam çapada k.dogm.bölümün başkaniymis hemen o aksam bı telofonla çapaya yatışını yaptılaryaaa kizlar ben bu saglik sigortasini yaptirmadigim icin cok uzgunum
aslinda hamile kalmadan once yapilacagini bilmiyordum esim dun aradi sigorta
sirketlerini hic biri yapmiyo
cok uzuldum dr pr.hastanede muayene etmiyo hep ozel simdi ben hastaneye yatsam milyarlar gidicek bide biz
bi iki gun yatmiyoruz malum
kesinlikle cok onemliymis ama kismet boyleymis bebegimin cani sag olsun
Sinemmmmmm, canım çokkk seviniyorum güzel haberlerine... Artık hasret bitti şükürler olsun... Artık hep güzel haberler, tatlı yorgunluk haberleri alacağız inşallah...
Feryalciğim çok rahatlatıcı bir görüşme olmuş... senin adına çok sevindim. şimdi uzun protokol mü oluyor canım?
Mmeryciğim sana da iyi bayramlar tatlm...
Canım evet hatta bugünkü kontrole de sağlık sigortasının ambulansı gelecek,sadece aşağı indirip yukarı çıkarıyorlar,ben eşimin arabasıyla gidiyorum ambulanslar kamyon gibi sallıyor
Canım sigortanın nakliye hizmeti varmış,ambulans geliyor ama acil adı altında değil,ilk önce dr yazı yazsın falan dediler ama sonra eşim telde sigortanın dr siyle konuştu,nakliye adı altında böyle bir hakkımız varmış
Seninkide allianz mıydı duyaydıncım?Birde nasıl indiriyorlar?sandalyemi,sedyeylemi?Eşiminin arabasıyla gidiyorum demişsin.Bu süre zarfında ambulans ne yapıyor?seninle hastaneye gelip bekliyormu?(benide eşim tekerlekli sandalyeye bindiriyordu yatağın ucundan.sonra asansöre.ordanda arabaya yatıyordum)
Canım sigortanın nakliye hizmeti varmış,ambulans geliyor ama acil adı altında değil,ilk önce dr yazı yazsın falan dediler ama sonra eşim telde sigortanın dr siyle konuştu,nakliye adı altında böyle bir hakkımız varmış
Seninkide allianz mıydı duyaydıncım?Birde nasıl indiriyorlar?sandalyemi,sedyeylemi?Eşiminin arabasıyla gidiyorum demişsin.Bu süre zarfında ambulans ne yapıyor?seninle hastaneye gelip bekliyormu?(benide eşim tekerlekli sandalyeye bindiriyordu yatağın ucundan.sonra asansöre.ordanda arabaya yatıyordum)
Canım benim yapıkredi sigorta,eşim bankanın mensubu olduğu için de daha az ödüyoruz,sedye değilde sandalye yada şezlonga benzer birşeyle indiriyorlar oturtarak,bende asansör yok,olsa zaten bunlara hiç gerek olmazdı,ambulans bizi beklemiyor geri dönüyor,sonra biz eve dönerken haber veriyoruz bi daha geliyorlar,her seferinde başkaları geliyor zayten bana özel kimse beklemiyor aradfığımda kim benim eve yakınsa o ambulansı yönlendiriyor sigorta, tabi bu şekilde sürekli teminattan yiyoruz,cepten yapmaya kalkarsan bi gidiş dönüş 200 tl
Güzel haberlerle döndüm
Oğluşumun herşeyi normal,bol bol poz da verdi,kalp,beyin,mide,mesane,ayak,el,yüz,bacak... ne varsa inceledileronu uzun uzun seyretmek harikaydı öğrendikki müziği seviyor muayenehanede hep müzik çalıyordu hotel california çalatken bi takla atmadığı kaldı küçüğümün rahimağzı kapalı hunileşme falan yok çok şükür yalnız oğlum biraz edepsiz galiba sürekli pipisini gösterdi durdu dr bile çapkın mı olacak ne diye koptu adam
Şimdi muayene ücretini söylüyoru, oyyy yazarken bile zor geldi 800tl
canim dikkat et endol agrini alir canim rabbim sifa versin bebegini korusun
bol bol dinlen insallah gececek bu gunlerimiz rabbim hepimize sabirlar versin
Canım benim yapıkredi sigorta,eşim bankanın mensubu olduğu için de daha az ödüyoruz,sedye değilde sandalye yada şezlonga benzer birşeyle indiriyorlar oturtarak,bende asansör yok,olsa zaten bunlara hiç gerek olmazdı,ambulans bizi beklemiyor geri dönüyor,sonra biz eve dönerken haber veriyoruz bi daha geliyorlar,her seferinde başkaları geliyor zayten bana özel kimse beklemiyor aradfığımda kim benim eve yakınsa o ambulansı yönlendiriyor sigorta, tabi bu şekilde sürekli teminattan yiyoruz,cepten yapmaya kalkarsan bi gidiş dönüş 200 tl
Güzel haberlerle döndüm
Oğluşumun herşeyi normal,bol bol poz da verdi,kalp,beyin,mide,mesane,ayak,el,yüz,bacak... ne varsa inceledileronu uzun uzun seyretmek harikaydı öğrendikki müziği seviyor muayenehanede hep müzik çalıyordu hotel california çalatken bi takla atmadığı kaldı küçüğümün rahimağzı kapalı hunileşme falan yok çok şükür yalnız oğlum biraz edepsiz galiba sürekli pipisini gösterdi durdu dr bile çapkın mı olacak ne diye koptu adam
Canım güzel haberler le dönmene sevindim canım. Allah hep böyle sevindirsin.
Canım ne ücreti o öyle. Ayrıntılı baktığı içinmi.
Metal
Naasil oldun canim
Merak ettim seni.arda bey kasilma onleyici bir ilac vermedimi
gerci nidilat kullanimi karsiti bildigim kadariyla ama
Sadece endolmu kullaniyorsun
Canım kontrolunun guzel geçmesine sevindim darısı basimaCanım benim yapıkredi sigorta,eşim bankanın mensubu olduğu için de daha az ödüyoruz,sedye değilde sandalye yada şezlonga benzer birşeyle indiriyorlar oturtarak,bende asansör yok,olsa zaten bunlara hiç gerek olmazdı,ambulans bizi beklemiyor geri dönüyor,sonra biz eve dönerken haber veriyoruz bi daha geliyorlar,her seferinde başkaları geliyor zayten bana özel kimse beklemiyor aradfığımda kim benim eve yakınsa o ambulansı yönlendiriyor sigorta, tabi bu şekilde sürekli teminattan yiyoruz,cepten yapmaya kalkarsan bi gidiş dönüş 200 tl
Güzel haberlerle döndüm
Duydugum en pahalı muayene ücreti
Chnb merak ettimmyazmaissin
Aşağıda görüyorum
Durumlar nasıl?
Paşamız nasıl
Bende 2 gün raporluyum
Dinleneceğim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?