Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
İnsallah isimleri gibi guzel yasarlar
Benim rahatlamam bu haftaki kontrolüme bağlı doktor hersey yolunda derse rahatliyacam
Bu ambulans hizmeti alliazda var banada regreta söylemişti sigorta kartının arkasında bı numara var onu ariyorsun ucretsizmis
Bugün esim sigortaya gitti 2250 olmuş cok ya gecen sene 1200 eğer Bu Sene kullanmasaymisim %10 indirim yapacaklarıma şeytan diyo git Acıbadem'de doğur birde bebek bakım masrafı 450tl ye kadar karşılıyormuş kuvezi karşılamıyor

canim dikkat et endol agrini alir canim rabbim sifa versin bebegini korusun
bol bol dinlen insallah gececek bu gunlerimiz rabbim hepimize sabirlar versin

Canım öyle acil bı durum icin araştırma hastanesiyle bağlantılı olan bı doktora git istersen yatman gerekirse devlette yatarsın benim eltim erken dogum yapcak 2 gün önce daha ilk defa bı profa gitti Özeline adam çapada k.dogm.bölümün başkaniymis hemen o aksam bı telofonla çapaya yatışını yaptılar

Canım öyle acil bı durum icin araştırma hastanesiyle bağlantılı olan bı doktora git istersen yatman gerekirse devlette yatarsın benim eltim erken dogum yapcak 2 gün önce daha ilk defa bı profa gitti adam çapada k.dogm.bölümün başkaniymis hemen o aksam bı telofonla çapaya yatışını yaptılar

Merhaba arkadaşlar güzel bir gün diliyorum hepinize,3 bin küsür sayfalık konulu dolu dolu bir konu .Çok yoğun çalıştığım için sayfaları baştan okumaya kalktıysamda başaramadım :)
İstanbul da SERKLAJı iyi yapacak ve bu konuda hastasını iyi takip eden deneyimli bir doktor arıyorum.Lütfen yardımcı olun doktor konusunda deneyimlerinize ihtiyacım var.

Kadın hastalıkları ve jinekoloji çok farklı konular.Şu an Acıbademe gidiyorum prof dr Bülent Tıraşın hastasıyım ,histeroskopi ameliyatı oldum ve bu alanda en iyi doktor. Serklajda da en iyisine gitmek istiyorum.

Sagol canim ya
Aksam rahat uyumama ragmen kendimi o kadar cok sikmisimki bugun hala kemiklerim agriyor.
Yok canim uzun yada kisa protokol tup bebek yonteminde yumurta toplama islemi yapilacagi zaman uygulanan bir yontem.
Bana sadece rahim tabakasini istenilen kalinliga getirmek icin ilac tedavisi uygulanacakti adetle birlikte ama catlMayan yumurta yuzunden ek ilacta verildi.
Kolay ve basit bir uygulama aslinda aci ve anestezi yok.
sadece iki dakikalik bir nakil ve sonrasinda koskoca 12 gun isin en zor kismi bu.

Sende simdi yoldasindir buyuk ihtimal.
Kontrolun iyi gecer insallah ve bugun herseferkinde biraz daha rahatlamis donersin.nede olsa 34 e sayili gunler kaldi insallah.

Canım evet hatta bugünkü kontrole de sağlık sigortasının ambulansı gelecek,sadece aşağı indirip yukarı çıkarıyorlar,ben eşimin arabasıyla gidiyorum ambulanslar kamyon gibi sallıyor

Seninde kontrolunde bugunmus.
Ne guzel desenize bugun iki guzel haber alicaz.
Bebeginizle ilgili gelismeleri yazarsaniz sevinirim.ben merak ediyorum.

feryal canım telde konuştuk ama burdan da seni selamlamak istedim canım benim cok icime sindi bu randevu,hep boyle rast gitsin işin inşallah
hadi bismillahirrahmanirrahim!

metal canım dualarım seninle,Allah´ım korusun!

chnb guzel haberlerini bekliyorum canım

canim dikkat et endol agrini alir canim rabbim sifa versin bebegini korusun
bol bol dinlen insallah gececek bu gunlerimiz rabbim hepimize sabirlar versin

Duyaydin

Kontrolun iyi gecmis kucuk beyide bol bol gormussun ne guzel.
Hep boyle gitsin insallah.
Kesinlikle capkin olucak ufaklik

Ucret konusu can sikici ama iyi olunca boyle
Bende bir yil once 500 detayli ultrason + 250 muayene olu ca ayni gun senin gibi olmustum.
Ama iyi olsunlarda onlar deger.

Metal

Naasil oldun canim
Merak ettim seni.arda bey kasilma onleyici bir ilac vermedimi
gerci nidilat kullanimi karsiti bildigim kadariyla ama
Sadece endolmu kullaniyorsun

Metal

Naasil oldun canim
Merak ettim seni.arda bey kasilma onleyici bir ilac vermedimi
gerci nidilat kullanimi karsiti bildigim kadariyla ama
Sadece endolmu kullaniyorsun

Canım sağ olasınız ya sizlerin destegi hiç birşeye benzemiyor.
Evet canım sadece endol verdi
6 sene önce hastanede yatarken sancılarım sıklaşın ca nidilatı
Dil altı verirler idi.
Şimdi vermiyor. İsrarla sordum yok dedi.
Kasılmaların düzenli olusa ve 1 saat içinde 4 ve 4 ü geçerse hemen hastaneye git dedi
Sanırım düzenli sancıda nidilatı öneriyor onunda hastanede verilmesini istiyor.
Tabi bu benim düşüncen.
Allahım inşallah bunlara gerek kalmaz.

Chnb
Canım daha dönmedinmi kontrolden. Merak ettim.
Gerçi bu gün Nst ye de bağlamış olabilirler. Artık yavaş yavaş zamanı geliyor.

duyaydin cok sevindim canim masallah capkinimiza :)
ya kizlar uemek yerken basima ne geldi koseye corba koyacaktim kaseyi ocagin uzerine koymusum
dalginlikla bi patladi odum koptu yerimden sicradim
resmen hemen ayetel kursu okudum kizzlar bebegime bisey olmamistir
insallah kizlar ya cok korkuyorum bebegime bisey olmamistir insallah
(

Chnb merak ettimmyazmaissin
Aşağıda görüyorum
Durumlar nasıl?
Paşamız nasıl

Bende 2 gün raporluyum
Dinleneceğim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…