Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar yatmadan önce sizlerle bayramlasayım istedim..

bugün verdigim ani bir kararla yarın dayımlarla memlekete gidiyorum bayram için..

aslında gitmeyecektim eşimi yeniden yalnız bırakmak istemıyordum ama bayramda eşim çalısacak evdede yalnız olmak istemıyorum.aklım sizde kalacak umarım geldigimde hep güzel haberler alırım..

şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum..
Allah a emanet olun..mutlu huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum

Canım güzel duyguların ve temenlilerin için Allah razı olsun.
Senin görümenin güzel geçmesine ve kafanda bağlı şeylerin netleşmesine çok sevindim
Sen hayırlı bir niyete girdin. Allah'ın izniyle akibetinde hayır olacak.
Yüce mevlam istediğin zamanda istediğin gibi bir gebelik geçırtsin. Ve evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip eylesin.

maşallahh maşallahh allah bozmasın keyfinizi

MAŞALLAH BAREKALLAH

hayırlı olsun cnm inş bugünden itibaren anne kokusuyla buluştu evlatların tabiki keyifleri yerinde olacak

İŞTE BU CNM

dr dan çıkarken net çıkmak soru işareti olmadan hayırlı olsun tedavin inş herşey çokk güzel olacak

Sinemmmmmm, canım çokkk seviniyorum güzel haberlerine... Artık hasret bitti şükürler olsun... Artık hep güzel haberler, tatlı yorgunluk haberleri alacağız inşallah...

Feryalciğim çok rahatlatıcı bir görüşme olmuş... senin adına çok sevindim. şimdi uzun protokol mü oluyor canım?

Mmeryciğim sana da iyi bayramlar tatlm...

Canım sana hayırlı bayramlar. Sağlıcakla git gel.

Evet CNm haklısın
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Chnb nin dediği gibi 28 i bir gecsek

Allah kuzularını bağışladı size
Saglikla büyüsünler
Doktorlar söylemiştir gerçi ama sakın görmeye gelenlere falan göstermeyin bir süre
Ev kalabalık olmasın

Cok sevindim cok
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun

Sagol CNm sana da iyi bayramlar

Canım. Görüşmenin guzel geçmesine sevindim bundan sonra insallah hersey daha guzel olur

Eylülgülü duyaydın oğullarınızın ismini ne koyacaksınız?

Canım Allah yardımcın olsun iyikide dikişin var bıkere başardın insallah bı kere daha basaracaksin bu durumda hastanede yatman kontrol altında olman daha iyi olmazmiydi

eylülgülü ismiyle yaşasın çok anlamlı bir isim. Ahmet, mehmet, mahmut, mehammet aynı peygamberimizin ismi zaten. ben de onu düşünerek de Ahmeti seçtim... ismiyle yaşasınlar...

bu arada yarın 24 oluyorsun... bu bile rahatlatacak seni..

sinemcim maasallah masallah
bebilerini saglicakla buyut canim
ah kizlar bende bu gun 5+0 olduk
zaman gecmiyor esim bu gun clexan raporumu cikardi
vede lojman cikti bize pazar gunu evimizi tasiyacaz 5. kat dr aradim sordum
devamli inip cikmiyacaksan sorun olmaz dedi bizim bi arkadas vardi sandalyeyle
inip cikiyordu kimdi o ya ismini hatirlamadim simdi
kizlar kwndinize ve bebisinize dikkat edin :)

canım hayırlı olsun lojman kendini yorma... duyaydındı... yarenin de yüksek nadiren yavaşça çıkıyordu...

Kızlar herkese selam,
Ttnetin azizliğinden sonra ev telefonu da göçünce yapılan okkalı birkaç görüşme sonucu sorunu hallettik,sokağımızın civarında fşber optik ksblo döşeniyormuş ondan telefon ve net sapıtmış,getçi hala daha ev telefonu bi tuhaf,cep telden arayınca "bu numara kullanım dışı" falan diyor,neyse netim geldi ya

Sinemcim gözletin aydın olsun çok mutlu oldum adına,bundan sonra herşey daha da güzel olacak

Metalcim,senki ilk gebeliğinde daha çok çekmişsin ancak oğlunu sağlıkla dünyaya getirmişsin,bu seferde öyle olacak bak senle arka arkaya doğurucaz mızıkçılık yok :))))

feryalcim srninde hakkında hayırlısı olsun canım tedavi sürecin başlamış anlafığım kadarıyla..

Chnb cim eşim isim düşünmemizi istemiyor,öncekinde ismi hazırdı,elimiz böğrümüzde kaldı diye Allah nasip ederse doğduğunda koyucaz adını da,bu arada senin de dr kontrolün bugündü dimi,benim de 3buçukta:18:

canım hayırlı olsun lojman kendini yorma... duyaydındı... yarenin de yüksek nadiren yavaşça çıkıyordu...

Canım evet hatta bugünkü kontrole de sağlık sigortasının ambulansı gelecek,sadece aşağı indirip yukarı çıkarıyorlar,ben eşimin arabasıyla gidiyorum ambulanslar kamyon gibi sallıyor

duyaydın gözn aydın. canım evet benim de 15.15 te... benim eşim de seninki gibi diyordu koyduk bir kere:))

canım sigortana bu isteğini sen mi bildirdin dr nin mi bildirmesi gerekiyor...

bizim sigortada da var mıydı acep?

biz de her gidişe 40 tl taksiye veriyoruz...

Chnb duyaydın
Canlarım Allahın izniyle kontrollerinizden sağlıklı haberlerle gelin.

Benim bu gün 10:30 dan sonra ağrım başladı. Eşim öğle yemeğimi vermek için geldi.
Bir adet endol yaptık. Allah'ın izniyle şifam olur inşallah.

Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım sigortanın nakliye hizmeti varmış,ambulans geliyor ama acil adı altında değil,ilk önce dr yazı yazsın falan dediler ama sonra eşim telde sigortanın dr siyle konuştu,nakliye adı altında böyle bir hakkımız varmış

Amin canım sağol,sen de iyi olacaksın moralini sakın bozma,demesi kolay biliyorum ama iyi düşünücez iyi olacak inşallah,nette oyun falan oynasan kafanı dağıtmaya çalış kendini dinledikçer daha tedirgin olursun

Canım evet hatta bugünkü kontrole de sağlık sigortasının ambulansı gelecek,sadece aşağı indirip yukarı çıkarıyorlar,ben eşimin arabasıyla gidiyorum ambulanslar kamyon gibi sallıyor

yaaa kizlar ben bu saglik sigortasini yaptirmadigim icin cok uzgunum
aslinda hamile kalmadan once yapilacagini bilmiyordum esim dun aradi sigorta
sirketlerini hic biri yapmiyo
cok uzuldum dr pr.hastanede muayene etmiyo hep ozel simdi ben hastaneye yatsam milyarlar gidicek bide biz
bi iki gun yatmiyoruz malum
kesinlikle cok onemliymis ama kismet boyleymis bebegimin cani sag olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…