- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.601
CHNB
MUMUDIBAHA
SOFIKA
beni merak etmissiniz ay cok sagolun ya
Dr girerken tlj titresime almistim.gun icerisindeki yogunluktan unutmusumda
METAL
bugunki dr kontrolun biraz sikintili gecmis.
Ama ben burda sifir rahim agziyla nerdeyse 40 li haftalari gorenleri okudum.
Simdi onemli olan kasilma ve sanci olmamasi sadece ve eminimki arda bey onlem almistir.
Insallah ilerliyen haftalari sorunsuz atlatirsin.
Bu arada dr bana bakicak kimse yok dedim transfer sonrasi.zaten 5.gun embriyosu transfer edilecek iki gun kendine dikkat et yeter dedi.
Serklaj sonrasi yatak istirahatininde tedbir amacli oldugunu kanitlanmis bir durumun olmadigini ama stresin cok onemli bir faktor oldugunu soyledi.
Ve bu arada ben bugun sadece 3 saatlik uykuyla ayaktayim ve insallah bu gece azda olsa huzurla uyurum insallah.
kızlar deymeyin keyfime ama uyku yok artık biraz fırsat buldum hemen size yazayım dedim mıkırdanıp duruyoruz eve gelince iştahımız açıldı maşallah... çok vermeyede korkuyorum vakit buldukça size soracağıom çokkk şey olucak kızımda iyi gidiyor maşallah okadar mutluyumki kelimeler yetmiyor anlatmaya hemen hızlıca geçmişi okuyup kuzularımın yanına gidicemm
kızlar deymeyin keyfime ama uyku yok artık biraz fırsat buldum hemen size yazayım dedim mıkırdanıp duruyoruz eve gelince iştahımız açıldı maşallah... çok vermeyede korkuyorum vakit buldukça size soracağıom çokkk şey olucak kızımda iyi gidiyor maşallah okadar mutluyumki kelimeler yetmiyor anlatmaya hemen hızlıca geçmişi okuyup kuzularımın yanına gidicemm
Arkadaslar ben geldim.
Ancak eve girebildim ve nerdeyse tum gunu 20 ila 10 arasi degisen kalabalikta gecirince bakamadim bile ancak eve gelirken goz attim.
Bugun dr kontrolum iyi gecti sanirim ben rahatladim en azindan.
Tek gebelikte kac haftayi goruruz ilk sorum oldu.dr ikizde 23+3 gorduk kismetse 30 lu haftalari goruruz dedi.
Vajinal ultarson muayenesinde serviks olcumu ogrenmek istedigimde bana rahimimi ve kaba taslak rahim agzini gosterdi ancak suanki olcumun hicbirsey ifade etmedigini ancak gebeligin ilk haftalri bile olsa bize bilgi vericegini soyledi.
bu sefer daha siki takip yapicaz ve daha erken onlem alicaz dedi.
gebelik kaybimin nedenini israrla tekfar sordum.birkac sebep oldugunu yasamla bagdasmayan anomoliler pelviks turu enfeksiyonlar ve cogul gebeliklerden dolayi rahimin zamanindan once dogum eylemini baslatma sebeplerini anlatti ve tuplerin alinmis oldugu icin pelviks enfeksiyonu olma sansimin 0 oldugunu soyledi.ve bebeklerde anomolide yoktu.
Yapilan testleri tekrar kontrol etti pihtilasma ve genetikle ilgili daha detayli testlerde varmis dedigimde ilk yapilmasi gereken testleri yaptirdim sorun ciksaydi o zaman gerek duyardik dedi.
Negatif durumunda tekrar yumurta toplama islemi uygulasak durum ne olur bir surprizle karsilasirmiyiz diye sordum yaklasik 20 ay once 22 yumurta topladigim hastamsin bu konuyla ilgili skkinti yasamazsin ama simdiden bunlari dusunme dedi.
bu ayki yumurtam catlamamis eger direk ilac tedavisine baslarsam daha da buyuturuz ve bize sikinti olur diye 12 gunluk bir hap verdi.ilk 6 gun icicem 7.gun hapla birlikte lucrin basliycam.tekrar yumurta olusmasini engelleyici.
Ve onemli soru kesinlikle reduksiyon istemedigimi ve tek nakil istedigimi soyledigimde zaten biliyorum senin tavrin net istedigin gibi olucak.cozulme islemi sonjnda embriyo istedigim durumda cikarsa tek ama kalite kaybi yasarsak ikisi bir yapar diye belki iki dedi.
bu duruma bu tarz yaklasan nadir hastalarimdansin hissi davraniyorsun ama senin mutlu olman onemli dedi.maddiyati gozden cikardigimi soyledim.
Ve hic ummaditim bir sekilde gecen sefer verdigim ucretin altinda bir ucret talep etti.ve verdigi ilaca ucret talep etmediki fiyat epey yuksek.
Sasirdigimi gorunce bu sefer boyle dedi.
Cok emek verdin baasarmayi senin kadar istiyorum dedi.
Bugun jstumden oyle bir yjk kalktiki.vicdanim oyle rahat basliycamki
Insallah rabbimde yardim ederde hayirli sonuc aliriz.
kızlar yatmadan önce sizlerle bayramlasayım istedim..
bugün verdigim ani bir kararla yarın dayımlarla memlekete gidiyorum bayram için..
aslında gitmeyecektim eşimi yeniden yalnız bırakmak istemıyordum ama bayramda eşim çalısacak evdede yalnız olmak istemıyorum.aklım sizde kalacak umarım geldigimde hep güzel haberler alırım..
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum..
Allah a emanet olun..mutlu huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum
Evet canım cok yorucu oluyor.
Canım ben Acıbadem de izzet Şahin'e gidiyorum,
Fakat sırf burda yakında bir doktorum olsun diye.
Riskli gebelik uzmanı değil canım. Doç fakat onkoloji üzerine yzmznlaşmış
Ben Kocaeli Acıbadem deki 3 kadın doğumcuyuda denedim
Aslında Semih bey riskli gebelik uzmanı. Ama onunla anlaşamadım.
Ayrıca Arda bey U sevmediğini açıkça belirtmişti.
Bence üç Dr da Arda bey kadar bizim konuda beni tatmin etmedi.
Canım sen Arda Bey'den şaşma. Yol yapımı bitse kolay olacak yolculukta.
Arkadaslar ben geldim.
Ancak eve girebildim ve nerdeyse tum gunu 20 ila 10 arasi degisen kalabalikta gecirince bakamadim bile ancak eve gelirken goz attim.
Tek gebelikte kac haftayi goruruz ilk sorum oldu.dr ikizde 23+3 gorduk kismetse 30 lu haftalari goruruz dedi.
Vajinal ultarson muayenesinde serviks olcumu ogrenmek istedigimde bana rahimimi ve kaba taslak rahim agzini gosterdi ancak suanki olcumun hicbirsey ifade etmedigini ancak gebeligin ilk haftalri bile olsa bize bilgi vericegini soyledi.
gebelik kaybimin nedenini israrla tekfar sordum.birkac sebep oldugunu yasamla bagdasmayan anomoliler pelviks turu enfeksiyonlar ve cogul gebeliklerden dolayi rahimin zamanindan once dogum eylemini baslatma sebeplerini anlatti ve tuplerin alinmis oldugu icin pelviks enfeksiyonu olma sansimin 0 oldugunu soyledi.ve bebeklerde anomolide yoktu.
Yapilan testleri tekrar kontrol etti pihtilasma ve genetikle ilgili daha detayli testlerde varmis dedigimde ilk yapilmasi gereken testleri yaptirdim sorun ciksaydi o zaman gerek duyardik dedi.
Negatif durumunda tekrar yumurta toplama islemi uygulasak durum ne olur bir surprizle karsilasirmiyiz diye sordum yaklasik 20 ay once 22 yumurta topladigim hastamsin bu konuyla ilgili skkinti yasamazsin ama simdiden bunlari dusunme dedi.
bu ayki yumurtam catlamamis eger direk ilac tedavisine baslarsam daha da buyuturuz ve bize sikinti olur diye 12 gunluk bir hap verdi.ilk 6 gun icicem 7.gun hapla birlikte lucrin basliycam.tekrar yumurta olusmasini engelleyici.
Ve onemli soru kesinlikle reduksiyon istemedigimi ve tek nakil istedigimi soyledigimde zaten biliyorum senin tavrin net istedigin gibi olucak.cozulme islemi sonjnda embriyo istedigim durumda cikarsa tek ama kalite kaybi yasarsak ikisi bir yapar diye belki iki dedi.
bu duruma bu tarz yaklasan nadir hastalarimdansin hissi davraniyorsun ama senin mutlu olman onemli dedi.maddiyati gozden cikardigimi soyledim.
Ve hic ummaditim bir sekilde gecen sefer verdigim ucretin altinda bir ucret talep etti.ve verdigi ilaca ucret talep etmediki fiyat epey yuksek.
kızlar yatmadan önce sizlerle bayramlasayım istedim..
bugün verdigim ani bir kararla yarın dayımlarla memlekete gidiyorum bayram için..
aslında gitmeyecektim eşimi yeniden yalnız bırakmak istemıyordum ama bayramda eşim çalısacak evdede yalnız olmak istemıyorum.aklım sizde kalacak umarım geldigimde hep güzel haberler alırım..
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum..
Allah a emanet olun..mutlu huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum
Canım. Görüşmenin guzel geçmesine sevindim bundan sonra insallah hersey daha guzel olurArkadaslar ben geldim.
Negatif durumunda tekrar yumurta toplama islemi uygulasak durum ne olur bir surprizle karsilasirmiyiz diye sordum yaklasik 20
ay once 22 yumurta topladigim hastamsin bu konuyla ilgili skkinti yasamazsin ama simdiden bunlari dusunme dedi.
Canım Allah yardımcın olsun iyikide dikişin var bıkere başardın insallah bı kere daha basaracaksin bu durumda hastanede yatman kontrol altında olman daha iyi olmazmiydiHerkese hayırlı akşamlar
Saat 2 de evden çıktık şimdi geldik
Canlarım benım rahim boyun 0 artık
Oğlum ayağını dikişe dayamış. Aynı abisi gibi.
Ama o 25 hafta dI.
Arda bey havlu atmak yok dedi.
Zaten ben bugün birşeyler bekliyordum.
Hafta sonu ağrılarım oldu. Bide her özel günde birşeyler olur bizim
Bügünde eşimin doğum günüydü.
Nst ye bağladılar sancı çıkmadı şükür.
Yazıyorum ama o kadar boş ki kafam
Ağlamak istemiyorum kasılma mı tetikliyor.
Allahıma sığındım.
Ayrıca buğun detaylı ultrason yapıldı. Birtek safra kesesini göremedi.
Bir ay sonra gel dedi. Yorgunluk olmasın sana dedi.
İçimde fırtınalar kopuyor. Ben garip bir rahatlıkla yazıyorum.
Kafayımı yiyorum nedir.
Allahım sen bizlerden hikmetini esirgeme.
Bizlere yardımcı ol. Yavrularımızın acılarını gösterme.
HASBIYALLAHU VE NIĞMEL VEKİL VE NIGMEL MEVLA VE NIĞMEL NASİR. HASBİYALLAHU LAİLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBUL ARŞIL AZİM.
Allah nasip ederse biz Muhammed emir'e karar verdikEylülgülü duyaydın oğullarınızın ismini ne koyacaksınız?
sinemcim maasallah masallah
bebilerini saglicakla buyut canim
ah kizlar bende bu gun 5+0 olduk
zaman gecmiyor esim bu gun clexan raporumu cikardi
vede lojman cikti bize pazar gunu evimizi tasiyacaz 5. kat dr aradim sordum
devamli inip cikmiyacaksan sorun olmaz dedi bizim bi arkadas vardi sandalyeyle
inip cikiyordu kimdi o ya ismini hatirlamadim simdi
kizlar kwndinize ve bebisinize dikkat edin :)
canım hayırlı olsun lojman kendini yorma... duyaydındı... yarenin de yüksek nadiren yavaşça çıkıyordu...
Canım sigortanın nakliye hizmeti varmış,ambulans geliyor ama acil adı altında değil,ilk önce dr yazı yazsın falan dediler ama sonra eşim telde sigortanın dr siyle konuştu,nakliye adı altında böyle bir hakkımız varmışduyaydın gözn aydın. canım evet benim de 15.15 te... benim eşim de seninki gibi diyordu koyduk bir kere:))
canım sigortana bu isteğini sen mi bildirdin dr nin mi bildirmesi gerekiyor...
bizim sigortada da var mıydı acep?
biz de her gidişe 40 tl taksiye veriyoruz...
Amin canım sağol,sen de iyi olacaksın moralini sakın bozma,demesi kolay biliyorum ama iyi düşünücez iyi olacak inşallah,nette oyun falan oynasan kafanı dağıtmaya çalış kendini dinledikçer daha tedirgin olursunChnb duyaydın
Canlarım Allahın izniyle kontrollerinizden sağlıklı haberlerle gelin.
Benim bu gün 10:30 dan sonra ağrım başladı. Eşim öğle yemeğimi vermek için geldi.
Bir adet endol yaptık. Allah'ın izniyle şifam olur inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım evet hatta bugünkü kontrole de sağlık sigortasının ambulansı gelecek,sadece aşağı indirip yukarı çıkarıyorlar,ben eşimin arabasıyla gidiyorum ambulanslar kamyon gibi sallıyor
duyaydın gözn aydın. canım evet benim de 15.15 te... benim eşim de seninki gibi diyordu koyduk bir kere:))
canım sigortana bu isteğini sen mi bildirdin dr nin mi bildirmesi gerekiyor...
bizim sigortada da var mıydı acep?
biz de her gidişe 40 tl taksiye veriyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?