- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.581
ilk günüm biraz yorucu tabi ama alıştım hemen sani hep ordaymışım gibi :) tabi 6 aydır yatınca oturmakta zorlanıyorum :)
Chnb
32 olmuşsun. Sağlıklı mı minik kuzu....?
Tüm arkadaşlara sabır sağlık diliyorum tekrardan.
kızlarrrrrrrrrrrr kimse yok muuuuuuuuuuuuuu
ben dün işe başladım 6 ay sonra bi tuhaf geliyo
sinemmmmmmmmmmmmmm yazmamış hala kuzularıyla ilgileniyodurrrr
chnb seni seviyorum
paşam sesin çıkmamış
sofika sana sormak istediğim bişi var bir arkadaşımın eşi hamile kalmış kontrolde çift rahim çıkmışbaşka bi doktorda perde var demiş gebzedeler zaten ben hemen arda bey e gidin dedim senın kaybın olmuş muydu perdeden dolayı :44:
Herkese hayırlı akşamlar
Saat 2 de evden çıktık şimdi geldik
Canlarım benım rahim boyun 0 artık
Oğlum ayağını dikişe dayamış. Aynı abisi gibi.
Ama o 25 hafta dI.
Arda bey havlu atmak yok dedi.
Zaten ben bugün birşeyler bekliyordum.
Hafta sonu ağrılarım oldu. Bide her özel günde birşeyler olur bizim
Bügünde eşimin doğum günüydü.
Nst ye bağladılar sancı çıkmadı şükür.
Yazıyorum ama o kadar boş ki kafam
Ağlamak istemiyorum kasılma mı tetikliyor.
Allahıma sığındım.
Ayrıca buğun detaylı ultrason yapıldı. Birtek safra kesesini göremedi.
Bir ay sonra gel dedi. Yorgunluk olmasın sana dedi.
İçimde fırtınalar kopuyor. Ben garip bir rahatlıkla yazıyorum.
Kafayımı yiyorum nedir.
Allahım sen bizlerden hikmetini esirgeme.
Bizlere yardımcı ol. Yavrularımızın acılarını gösterme.
HASBIYALLAHU VE NIĞMEL VEKİL VE NIGMEL MEVLA VE NIĞMEL NASİR. HASBİYALLAHU LAİLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBUL ARŞIL AZİM.
Metalcim canım sakın moralini bozma.Allah büyük arkadaşım.Hayırlısı neyse o olacak senin için.Yaşadığın duyguyu bende çok yaşadım.Ağlasam bir türlü ağlamasam bir türlü..İnsan içini boşaltmak istiyor ama ağlayıncada biliyorsun hem bebeğin etkilenecek hemde sen.Aklına güzel şeyler getirmeye çalış..Dua et..Gördüğüm kadarıyla zaten ediyorsun hep.Allah ferahlık versin içine inşallah..Geçmişi okuduysan 0 rahim boyuyla çok uzun idare edenler var.sakın moralini bozma.
Arda beyin yaklaşımı nasıl oldu bu duruma.Ne tavsiye etti..Yada normalmi dedi.Neticede serklajı rahim boyu kısaldığı için atıyorlar.Demekki yerinde bir karar olmuş..Ben kendi adıma düşünüyorum 18. haftada serklajım acil yapıldı.Kesem dışardaymış..5 hafta dayandı..Büyük ihtimal serklaj yapılarken hiç rahim boyum olmadığı için kese zedelendi.Çünkü içeri ittirmişler keseyi..sonucundada suyum sızmaya başladı ve doğum oldu..Senin şansın var canım.Çok şükür serklajın zamanında yapıldı.Dikişin amacı bu zaten.Rahim boyu kısalacak ve dikiş onu tutacak.Şimdi bende hamile kalsam,serklajım zamanındada yapılsa,rahim ağzı yetmezliğim varsa gerçekten rahim boyum sıfıra inecek..Ama zamanında müdahale edildiği için o dikiş bebeği tutacak inşallah..Sendekide aynı hesap.
Hunileşme varmı acaba.yakın zamanda serklaj oldun ama kaçıncı haftaydı ve kaç cm le tam hatırlayamadım.Sürekli yatıyordun..Bu arda beyin tavsiyesimiydi yoksa senin tedbirinmi?
kızlar deymeyin keyfime ama uyku yok artık biraz fırsat buldum hemen size yazayım dedim mıkırdanıp duruyoruz eve gelince iştahımız açıldı maşallah... çok vermeyede korkuyorum vakit buldukça size soracağıom çokkk şey olucak kızımda iyi gidiyor maşallah okadar mutluyumki kelimeler yetmiyor anlatmaya hemen hızlıca geçmişi okuyup kuzularımın yanına gidicemm
canım gözünaydın bundan sonra herşey çok güzel olacak.bebişleri kokla yerime.kızlar deymeyin keyfime ama uyku yok artık biraz fırsat buldum hemen size yazayım dedim mıkırdanıp duruyoruz eve gelince iştahımız açıldı maşallah... çok vermeyede korkuyorum vakit buldukça size soracağıom çokkk şey olucak kızımda iyi gidiyor maşallah okadar mutluyumki kelimeler yetmiyor anlatmaya hemen hızlıca geçmişi okuyup kuzularımın yanına gidicemm
kızlar deymeyin keyfime ama uyku yok artık biraz fırsat buldum hemen size yazayım dedim mıkırdanıp duruyoruz eve gelince iştahımız açıldı maşallah... çok vermeyede korkuyorum vakit buldukça size soracağıom çokkk şey olucak kızımda iyi gidiyor maşallah okadar mutluyumki kelimeler yetmiyor anlatmaya hemen hızlıca geçmişi okuyup kuzularımın yanına gidicemm
iiyyi ge celer canım..Maşallah BarekAllah
Anneleri onlarda eve gelince huzur buldular iştahları artı.
Maşallah maşallah
Hadi size hayırlı geceler.
tşk ederim kızlar yaa onlara bakmaktan kendimi alamıyorum insan başka bişey düşünemiyor hiç 8yıllık özlem bitti bugün kuzularım raahat rahat uyuyorlar şimdi makine sesleri yok ilaçlar iğneler yok şükürler olsun rabbime bende bekliyorum 2de beslenme saatimiz annemle nöbetleşe uyucaz şimdi o uyuyor sonrda biraz ben yatarım ama sanki benden başka kimse bakamıcak gibi geliyor alışıcaz artık çok büyük bir mutluluk bu hiçbirşeye benzemiyor...
tşk ederim kızlar yaa onlara bakmaktan kendimi alamıyorum insan başka bişey düşünemiyor hiç 8yıllık özlem bitti bugün kuzularım raahat rahat uyuyorlar şimdi makine sesleri yok ilaçlar iğneler yok şükürler olsun rabbime bende bekliyorum 2de beslenme saatimiz annemle nöbetleşe uyucaz şimdi o uyuyor sonrda biraz ben yatarım ama sanki benden başka kimse bakamıcak gibi geliyor alışıcaz artık çok büyük bir mutluluk bu hiçbirşeye benzemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?