- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.281
kızlar bi sorum olacak. rahim ağzı uzunluğuna nasıl bakılıyo? ben 8 haftalık hamileyim. doktora sorsam bakar mı acaba?
suan progestan kullanıyorum neden dıkısten bahsetmedı bılmıyorum canım ama endıselıyım dınlenmeye calısıyorum belkı bıdahakı kontrolumde gerek gorurse yapacaktır bılmıyorum kı bu dıkısı nasıl atıyorlar anestezı uyguluyorlarmı cok korkuyorum kızlar ya
canım doktorun kimm?
kızlar bi sorum olacak. rahim ağzı uzunluğuna nasıl bakılıyo? ben 8 haftalık hamileyim. doktora sorsam bakar mı acaba?
merhaba arkadaşlar bende yatmıyorum ama korkuyorumda sürekli yatamıyorum haliyle yatmam mı gerek.dr.um öyle bişey söylemedi ama yemek falan yapıyorum bugün kayınvalidem geldi saolsun heryeri temizledi.insan rahatsız oluyo kendi otururken temizliği büyüyğü yapınca.evde çok pisti yemekte yaptı allah razı olsun.sizde moralinizi yüksek tutun arkadaşlar.ben öyle yapıyorum herşey olacağına varır.
maşallah oğluşuna canım cok yakışıklu.a.s.allah uzun ömürler versin.dediğin gibi yatmak kime göreki zaten ama bebişlerimiz için deger.
canım 12-13.haftalarda bakılıyor.karından ultrasonlada anlasılıyıor ama vajinal ultrasonda daha güvenilir sonuç veriyor.
kızlar bugün kontrolümüz vardı.kızımı gördüm iyi gidiyor hersey cok sükür.kızım 1400 kg ve 40cm olmuş.serviks boyunda2-3mm lik azalma var ama doktor normal olduğunu bu haftalarda dedi.28mm cıktı.allahım sonuna kadar sağlıkla kucaklamayı kısmet etsin tüm hamişlrerimize ve hamiş olmak isteyenlere.
slm kızlar bende aynı dertten muzdarıbım ctıgımız pazartesı kontrolude dr um rahım agzı yetmeslıgı var dedı bol bol dınlen hıc ıs yappma ayakkta kalma dedı kızlar butun bunlar ne kadar sure yanuı ne kadar sure sonra rıskı atlatmıs oluyoruz bı garantısı varmı yoksa artık doguma kadar bole dıkıp bacakları yatacakmıyız hıc bana gore deıl ya cok sıkılıyorum ve yattıkca sısmeye basladım elım aygım yuzum sızlerın ne kadar acıklıgı var benım 2 75 su an yuzde 20 dusuk tehdıdı altındasın dedı drum bunda sınır ne ve 2 75 nasıl bı ortalama bu acıklık 3 4 5 oldukcamı tehlıkeye gıdıyor sanırım dogumdakı acıklık 10 santıme kadar cıktıgında baslıyor dımı uf cok takıldım bu olaya ınsallah hepmızı bebıslerımızı kucagımıza alırız kızlar
Canım doktorun kim. Bende eskişehirdeyim...
arkadasım senın bahsettıgın acıklık degıl rahım agzı boyu. o acıklıkta genelde dogum baslar. Doktorunun olctugu rahım agzı boyudur. Benımde ılk ogrendıgımde 2 cm cıvarı olan rahım agzı boyum 1 hafta sonra 0 a ınmıstı. Olculemıyordu artık yanı acılma olsa dogum baslayacaktı ve ben 26 lı haftadaydım 0 cm oldugunda.Ve dikiş içinde geç bir hafta idi. Doğumu başlatır diye doktorum dikişde atmadı. Yatacaksın dedi.
Yatmak bana gore de degıldı ama ben 2 ay yatarak 36.haftaya geldım. Bende 17 yasımdan berı heo callıstıgım ıcın evde 1 gun bıle ızın yapma fırsatım olmamıstır. Izınlı oldugum o 1 gundede evde duramam bile. Ama bebeğinin sağlığı herşeyi yaptırıyor insana. Senin bir kaç ay sabretmen onun bütün geleceği. Erken doğumda bebek yaşasa bile hayatı boyunca taşayacağı bazı risklere maruz kalabiliyor.
Ne kadar yatarsan o kadar iyi.
Bak ben ayaga kalktım artık 36.haftama geldım dıye. O gun dogum yaptım.
Merak etme sayılı zaman cabuk gecer.
Saglıcakla bebegını kucagına alırsın ınsallah.
canım buyuk zorluklar atlatmıssın. ama bebegın saglıkla dogmus ne guzel. Benımkı erkek bebegı olmasına ragmen bız 2600 cıktık hastaneden. Sımdı zayıf ama cok hareketlı bır bebek.
Ilk gunler cok zor oluyor sarılıktı bılmem neydı.. Bebek cok az uyuyor falan ama zamanla hepsı duzene gırıyor merak etme.
slm canım benım dr um mıne ınan senın dr un kım
canım benim doktorum remzi süllü. bu 3. doktorum. ilki rabia karagözde 5 aylık erken doğum yaptım. 2. doktorum abdurrahman akçaydı gene 5 aylık erken doğum yaptım. rahim ağzıma hiç bakılmadı benim. şimdide remzi beye gidiyorum. eğer hamile kalırsam 13. haftada dikiliecek....
Kızlarrr 24. haftamda yapılan ölçümde öğrendikki rahim ağzı uzunlugum 25mm bi çok şeyi yasakladı doktorum erken doğum riskine karşı hep tedbirli oldum
veee şükürler olsunki riskli haftaları atlattıkkk
şuanda 33+ 3 haftalık oldummm son 6 haftam kaldı sabırla geçmesini bekliyorum
darısı diğer hamişlerin başına ( aminnnn )
cok uzuldum sımdı kac aylık hamılesın ben mıne hanıma gıdıyorum ve cok memnunum bu saydıgın dr ların hıc bırısını duymadım nerde hangı hastanedeler dr degıstırmeyı dusunursen mıne hanımı tavsıye ederım aallh yardımcımız olsun
kızlar bişey sorcam, rahime dikiş attıran arkadaşlar dikiş yapılırken narkoz veriyorlarmı? şimdiden çok korkuyorum benn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?