- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.301
selam cnm
rahime dikiş atılırken aneztezi alıyorsun korkulacak durum yok cnm
bizlerin sağlıklı gebelikler yaşayabilmesi için gerekli
ben bursada oturuyorum ama kafama göre dr bulamadım
eskişehirde bana tavsiye edebileceğin riskli gebelik uzmanı bir dr var mı acaba
canım bende doktor konusunda çok tedirginim.
ama fatih öğüç ü çok üvüyorlar ama muayenesi bile çok kalabalıkmış. gece 2 ye kadar hasta alıyormuş.
slm es eslı kızlar gunaydıneniştemin arkadaşı birkez gitmiştim
çok beni tatmin etmedi ama birkez daha gidip uzun uzun konuşmak istiyorum fatih beyle
teşekkür ederim arkadaşım
slm es eslı kızlar gunaydın
fatıh beye bende gıtmıstım ama benıde hıc tatmın etmedı ve hareketlerı falan hıc hosuma gıtmedı ama dedıgınız gıbı hastası cok mıne hanımında ole hastası cok sız bılırsınız ama ben fatıh beyı tavsıye etmemm kızlar
kızlar bişey sorcam. dikiş yaptıranlar. dikişi doktorunuz nerde yaptı? doktorunuz devlet hastanesinin mi, tıp fakültesinin mi özel hastanenin doktorumu?
ben hangi doktor olsun diye çook tereddütte kaldım...
kızlar 33+5 haftalık hamileyim 24. haftamda rahim ağzı yetmezliği oldugunu öğrendik 25 mm di dün kontrolüm vardı 5 mm kısalma olmuş 20 mm'e düşmüş doktorum son 2 gün çok dikkat et dedi
sonuna kadar gitmek istiyorumm dua edinnnn
kızlar 33+5 haftalık hamileyim 24. haftamda rahim ağzı yetmezliği oldugunu öğrendik 25 mm di dün kontrolüm vardı 5 mm kısalma olmuş 20 mm'e düşmüş doktorum son 2 gün çok dikkat et dedi
merhaba arkadaşlar bu gece öyle hüzünlüyüm ki meleklerimi kaybedeli tam bir yıl oldu..belkide doğduklarında küveze girebilecek kadar haftaları ileri olabilseydi şimdi bugün birinci yaşlarını kutluyor olacaktık..Allahın işine karışılmaz tabiki benim ve yavrularımında kaderi böyleymiş..Allahım hiç kimseye aynı acıları tekrar göstermesin..yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
merhaba arkadaşlar bu gece öyle hüzünlüyüm ki meleklerimi kaybedeli tam bir yıl oldu..belkide doğduklarında küveze girebilecek kadar haftaları ileri olabilseydi şimdi bugün birinci yaşlarını kutluyor olacaktık..Allahın işine karışılmaz tabiki benim ve yavrularımında kaderi böyleymiş..Allahım hiç kimseye aynı acıları tekrar göstermesin..yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?