Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım bende doktor konusunda çok tedirginim.
ama fatih öğüç ü çok üvüyorlar ama muayenesi bile çok kalabalıkmış. gece 2 ye kadar hasta alıyormuş.

canım bende doktor konusunda çok tedirginim.
ama fatih öğüç ü çok üvüyorlar ama muayenesi bile çok kalabalıkmış. gece 2 ye kadar hasta alıyormuş.

eniştemin arkadaşı birkez gitmiştim

çok beni tatmin etmedi ama birkez daha gidip uzun uzun konuşmak istiyorum fatih beyle

teşekkür ederim arkadaşım

eniştemin arkadaşı birkez gitmiştim

çok beni tatmin etmedi ama birkez daha gidip uzun uzun konuşmak istiyorum fatih beyle

teşekkür ederim arkadaşım
slm es eslı kızlar gunaydın
fatıh beye bende gıtmıstım ama benıde hıc tatmın etmedı ve hareketlerı falan hıc hosuma gıtmedı ama dedıgınız gıbı hastası cok mıne hanımında ole hastası cok sız bılırsınız ama ben fatıh beyı tavsıye etmemm kızlar

ilginden dolayı çok teşekkür ederrim arkadaşım

söylediim gibi beni tatmin etmesi gerek yani araştırmaya devam

kızlar bişey sorcam. dikiş yaptıranlar. dikişi doktorunuz nerde yaptı? doktorunuz devlet hastanesinin mi, tıp fakültesinin mi özel hastanenin doktorumu?

ben hangi doktor olsun diye çook tereddütte kaldım...

kızlar bişey sorcam. dikiş yaptıranlar. dikişi doktorunuz nerde yaptı? doktorunuz devlet hastanesinin mi, tıp fakültesinin mi özel hastanenin doktorumu?

ben hangi doktor olsun diye çook tereddütte kaldım...

cnm istersen ipi dışarıdan kendin alıyorsun devlet yada özel olmasından çok bence hijjen açısından en güvenli yeri tercih etmelisin

kızlar 33+5 haftalık hamileyim 24. haftamda rahim ağzı yetmezliği oldugunu öğrendik 25 mm di dün kontrolüm vardı 5 mm kısalma olmuş 20 mm'e düşmüş doktorum son 2 gün çok dikkat et dedi
sonuna kadar gitmek istiyorumm dua edinnnn

ne kalmıs sunn surasında arkadasım yat yatarak bıtırsen gene bıtecek sık dısını allahım yardımcın olsun tez zamanda vaktınde kurtarsın

cnm dualarımız seninle inş hayırlısıyla vakitlice bebeğine kavuşursun

Sezen rısklı donemlerı atlatmıssın. Ama 1 haftanın bıle bebegın gelısımı ıcın cok onemı var. Bırden kısalma olup rahım agzı acılıp dogum baslayabılır. Mumkun oldugunca ıstırahat et. Benımde senın haftalarında 25 mm olan rahım agzı boyum 1 hafta sonra 0'a ınmıstı. Olcum alınammıyordu artık. Ve sureklı yattım rahım agzı acılmasın dıye dua ettım. 36.haftaya gelebıldım.
35. haftada 2250 olan bebegım 36.haftada 2740 olarak dogdu. Bebek son haftalarda kılo alıp gelısıyor.

Canım sık dişini. hep yat bundan sonra. geçirdiğin hergün kardır.

dualarımız seninle canım.... inşallah meleğinin doğumunuda burdan kutlayacağız...

sezencim sık dişini bence atlatmışsın ahh bende gelebilsem bu haftalaraa sağlıkla gelsin inşallah
darısı başıma bu haftalara gelmek

sezencim arkadaşlarında dediği gibi en riskli günleri atlattın bugünlere kadar geldin bundan sonra daha çok istrahat ederek ve kendine dikkat ederek mutlu sona ulaşıcaksın inşallah canım.. buna yürekten inanıyorum.. sonuçta rahim boyu tamamen sıfır olsada meleğin dediği gibi veya kelebek arkadaşımızda açılma olduğu halde haftalarca dayanabildi senin zaten iki haftan falan kaldı çok uzun bir süre değil canım çabucak geçicek hayırlısıyla görüceksin..

merhaba arkadaşlar bu gece öyle hüzünlüyüm ki meleklerimi kaybedeli tam bir yıl oldu..belkide doğduklarında küveze girebilecek kadar haftaları ileri olabilseydi şimdi bugün birinci yaşlarını kutluyor olacaktık..Allahın işine karışılmaz tabiki benim ve yavrularımında kaderi böyleymiş..Allahım hiç kimseye aynı acıları tekrar göstermesin..yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

Yarenim okurken tüylerim diken diken oldu. hayırlısı boyleymıs. Uzulme. Allahım ınsallah guzel bır melek nasıp eder sana.
Ben 10 gun kadar ızındeyım. optum hepınızı.

canım inşallah aynı olayı tekrar yaşamazsın. Allah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

cnm senin yaşadığın acıların aynısını yaşadığım için yazından çok etkilendim

benim umudum var inş birgün hepimiz anne olacağız hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…