- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.981
Moralim bozuk kızlar.. Bugün doktora gittim daha 11.haftadayım ve rahim ağzı boyum 2,66 cm çıktı.. Dikiş kaçınılmaz görünüyor
Arkadaşım sakın moralini bozma.Serklaj olacaksın belki ama en azından zamanında olacaksın..İnşallah her şey yolunda gider ,zamanında bebeğini kucağına alırsın.Senin hikayen neydi canım.Artık herkesi karıştırır oldum..yanlış hatırlamıyorsam ilkinde bursadamıydın?
Hemen morelini bozma benimde 12. Haftada hemen hemn bu olculerdeydi dikiş ve iyi bı istirahatlar atlatirsin insallah
canım benim 12. artı 4 te haftamda 2 cm di. 13 artı 2 de 1.8 cm e indi. 3 gün sonra laparoskopik serklaj oldum. ve bir daha hiç o kadar kısa olmadı. 2.6 ya kadar çıktı hatta. hep yattım ama.
sen çalışacaktın sanırım yorucu mu işin? serklajlı sona kadar çalışan melike vardı sorun olmadı...
nereye gittin kartala mı gidecektin? vajinal mi bakıldı?
Üzme kendini,çaresi var dikilecek,iyi yönünden düşün,tereddütte değilsin dikiş olacağı kesin,ya dikiş olmasaydı da büyük haftalarda aniden kısalsaydı?canını sıkma bebeğini de üzme canım
Teşekkür ederim. Benim ilki serklajsız yatarak geçti.. durumum geç fark edildiği için. 36.haftada doğurdum oğlumu çok şükür. Bunda içimde bir ümit yine aynı sorunu yaşamam diye vardı. Fakat bu haftada böyle çıkması kesin dikiş gerektirecek ve yine yatacam gibi görünüyor. İlkinde 26.haftadaydı sanırım 2cm olan rahim ağzı boyu 1 hafta içinde 0 a inmişti çünkü.. Bunda da bebek büyüdükçe inecek. Yaaa beklenmeyen de bir bebek.. sağlık sigortası da yaptırmadım kendime.. hem maddi hem manevi hiç hazır değilim..
Tekrar aynı istirahat sürecini yaşamak korkutuyor beni. Ve en azından sadece eşimden ve kendimden sorumluydum.. Şimdi beni bekleyen bir oğlum var bakımıma muhtaç olan. İşyeri desen tam işyerinde bir sürü projenın olacağı bir dönem.. tam işyerinde olmam gereken bir dönem(
işte devamlı istirahat etmek gerekecek..Göztepe SGK ya gittim. Kendi doktorumla randevum 30 Ekim'de.. Hemen bayram sonrası.. O zaman doktorum söyler artık durumumu... Önce iliki test sonra da serklaj olur herhalde..
bunda çok tereddüdlüyüm... bağlanmak istemiyorum
düşünmekten bbaşım çatladı..
Ya kızlar karamsar günümdeyim kusura bakmayın ne olur
Teşekkür ederim. Benim ilki serklajsız yatarak geçti.. durumum geç fark edildiği için. 36.haftada doğurdum oğlumu çok şükür. Bunda içimde bir ümit yine aynı sorunu yaşamam diye vardı. Fakat bu haftada böyle çıkması kesin dikiş gerektirecek ve yine yatacam gibi görünüyor. İlkinde 26.haftadaydı sanırım 2cm olan rahim ağzı boyu 1 hafta içinde 0 a inmişti çünkü.. Bunda da bebek büyüdükçe inecek. Yaaa beklenmeyen de bir bebek.. sağlık sigortası da yaptırmadım kendime.. hem maddi hem manevi hiç hazır değilim..
Tekrar aynı istirahat sürecini yaşamak korkutuyor beni. Ve en azından sadece eşimden ve kendimden sorumluydum.. Şimdi beni bekleyen bir oğlum var bakımıma muhtaç olan. İşyeri desen tam işyerinde bir sürü projenın olacağı bir dönem.. tam işyerinde olmam gereken bir dönem(
işte devamlı istirahat etmek gerekecek..Göztepe SGK ya gittim. Kendi doktorumla randevum 30 Ekim'de.. Hemen bayram sonrası.. O zaman doktorum söyler artık durumumu... Önce iliki test sonra da serklaj olur herhalde..
melek81 kızlara katılıyorum... inşallah güzel olur her şey...
duyaydın canım ayeri doğum yapanlara ekle istersen 2-3 ay olmuştur kızı olacaktı serklajsız. ilki serklajlıydı...
meleğim ve aşkım ne yaptı hastanedeydi en son...
gurbetçiii taşındın mı? bulantılar ne alemde...
ben de yavaş yavaş 3 molayla ütülerimi tamamladım... evli benimle ilgilenen görümcem denizliye gitti. yanında duran yeğeninin yanına...
diğeri tatilden geldi kendi havasında.
anaokulu olan pestili çıkmış geliyor...
diğeri kendi evinde zaten...
iş başa düştü...
melek81 kızlara katılıyorum... inşallah güzel olur her şey...
duyaydın canım ayeri doğum yapanlara ekle istersen 2-3 ay olmuştur kızı olacaktı serklajsız. ilki serklajlıydı...
meleğim ve aşkım ne yaptı hastanedeydi en son...
gurbetçiii taşındın mı? bulantılar ne alemde...
ben de yavaş yavaş 3 molayla ütülerimi tamamladım... evli benimle ilgilenen görümcem denizliye gitti. yanında duran yeğeninin yanına...
diğeri tatilden geldi kendi havasında.
anaokulu olan pestili çıkmış geliyor...
diğeri kendi evinde zaten...
iş başa düştü...
Moralim bozuk kızlar.. Bugün doktora gittim daha 11.haftadayım ve rahim ağzı boyum 2,66 cm çıktı.. Dikiş kaçınılmaz görünüyor
Canım şahsi fikrimi soracak olursan,iğneyi ol,erken gelirse yavrun kuvezde olma durumu daha az olur,kuvezde az gelişmiş ciğerler yüzünden aldıkları oksijen desteği uzun süreli olduğu zaman gözlertini etkiliyormuş bebeklerin,tek yan etkisi benim bildiğim kan şekerini yükseltici etkisi,buna rağmen şeker hastalarına dahi vuruyorlar,doktorum onay verirse ben de vurulmak istiyorum şekeri olmayan gebelere göre benim gibi diyabetik gebelerin bebekletinin ciğer gelişimi daha geç oluyormuş,bilmiyorum tabiki bu benim görüşüm karar senin..acaba bu ciğer gelliştirici iğnenin zararları varmıdır napıca bilmiyorum acba olammı olmasammı bı iğneyyiiii
cnm hiç canını sıkma, bence erken farkedilmesi daha bile iyi
sofikanında serklajı vardı ama hep gezdi, o kişiden kişiye değişir şimdiden olumsuz düşünme
bağlanmak istememe düşünceni anlıyorumama haksızlık yapıyoruz miniklerimize, bende farkettim ki ilk başta kanamam sonra amniyo, çocuğumu sindirememişim içime
yeni yeni tadını çıkarıyorum meleğimin, ve bence onu kabullenmek hayata tutunmasına yardımcı oluyor
benim kuzum o kadar kuvvetli hareket ediyor ki artık, çünkü ben ona güveniyorum
ve biliyorum o çok güçlü ve tatlı bir fıstık olacak
acaba bu ciğer gelliştirici iğnenin zararları varmıdır napıca bilmiyorum acba olammı olmasammı bı iğneyyiiii
filiz Erin´im hasta acildeydik ateşi düşmüyor,bogazları felaket kılcal damarları catlamış kanlı kustu aglamak istiyorum zor tutuyorum kendimiben daha 2 gun once bu cocugu ateşi var diye doktora goturdum ve bana hic bir seyi yok basit bir grip dendi ama basit degil işte nasıl oluyor da 48 saate kan kusacak hale geliyor bu yavru .nolur kızım icin de dua edin,benim de bogazım acıyor emziriyorum bir de Allah´ım İnci´imi de koru,cok zor cok.bu gece uyumadım,bugun de idare ederim ama icim gececek diye odum kopuyor
sinemcim canım telefonunu duydum ama hastaneye gitmek icin telaştaydık acamadım sonra da donemedim uzun ve zor bir geceydikaka sorunu icin zeytinyagı işe yarar ama nezlesi icin mutlaka doktora gotur.guzel giydir kuzuları,yag oranı az oluna usurler ama terletmemeye de dikkat et.Gecmiş olsun canım.
canlarım dua edin Filiz Erin icin,Allah´ım şifa ver yavruma ve butun şifa bekleyenlere amin!
kızlar merhaba bugün bizim hem göz hemde diğer kontrolümüz vardı ikiside iyi geçti göz için 2hafta sonraya randevu verdiler arda ve beren içinde ardanında gayet iyi dedi gözleri çok şükür rabbime kızımdada kötüye giden bişey yokmuş bu sabah güzel haberler aldım yani.... sonra jimerdeki doktorumuza gittik oda muayne etti gayet güzel çok güzel bakmışsın annesi dedi bana... tabi beni görseniz uçuyorum havadA 200 gr almışık 1 haftada 2300 oldu kilomuzda şükürler olsun bugünleri gördük ardanın kabızlık sorununa ilaç verdi 4gün olduğu için eve gelince hepsini koymaya kıayamdım yavruma çok az miktar fitil yaptık rahatladı yavrum şimdi mışıl mışıl uyuyor berenimiz biraz cadı bikere uyandımı çok zor dalıyor uykuya hala uyanık babası bakıyor içerde:))) ayyy çok mutluyum kızlar yaaaa çok başka duygularmış bunlar rabbim herkese yaşatsın şimdi geriye bakıyorumda 8yılım bom boş geçmiş ama olsun sonu güzel olsun şimdilik bizden haberler bukadar fırsat buldukça yazıcam yine
kızlar merhaba bugün bizim hem göz hemde diğer kontrolümüz vardı ikiside iyi geçti göz için 2hafta sonraya randevu verdiler arda ve beren içinde ardanında gayet iyi dedi gözleri çok şükür rabbime kızımdada kötüye giden bişey yokmuş bu sabah güzel haberler aldım yani.... sonra jimerdeki doktorumuza gittik oda muayne etti gayet güzel çok güzel bakmışsın annesi dedi bana... tabi beni görseniz uçuyorum havadA 200 gr almışık 1 haftada 2300 oldu kilomuzda şükürler olsun bugünleri gördük ardanın kabızlık sorununa ilaç verdi 4gün olduğu için eve gelince hepsini koymaya kıayamdım yavruma çok az miktar fitil yaptık rahatladı yavrum şimdi mışıl mışıl uyuyor berenimiz biraz cadı bikere uyandımı çok zor dalıyor uykuya hala uyanık babası bakıyor içerde:))) ayyy çok mutluyum kızlar yaaaa çok başka duygularmış bunlar rabbim herkese yaşatsın şimdi geriye bakıyorumda 8yılım bom boş geçmiş ama olsun sonu güzel olsun şimdilik bizden haberler bukadar fırsat buldukça yazıcam yine
Chnb
Masallah arkadasim artik utuler bile yapilmaya baslamis.
Aylardir verdigin zorlu mucadeleyi kazanmak uzeresin cok az kaldi.
Insallah evladini kucagina aldigin ilk an tum sikintilar cok gecmiste kalicak.
Benimde her zaman taktirimi toplayan bir kisi oldun.
Fedakarligin sabrin ve ozverin ile
Ne yapacaksın canım.
Benim annemin bir sözü vardır. El elin işimi türkü çağırarak yapar diye.
Canım Allah'ın izniyle bu haftalara geldin. Hamd olsun kendi işini kendinde yapabiliyorsun artık.
Yinede sen kendini fazla yorma canım.
Allah yardımcın olsun.
çok yorma cnm inş bu işi başaranlardan oldun
aslında bizler çok güzel örneksin yatarken herşeyi kafaya takıp
o temizlik neden olmadı dolaplar neden düzgün yerleştirilmadi
lovabolar neden hergün yıkanmıyor gibi vs birçok aşılaçak yada
takılmaması gereken problemdediğimiz ama hiçte önemli olmayan
tek önemli olan şeyin bebeğimiz ve kendimiz olmamamız gerektiğini düşünmeliyiz
şuna inanıyorum ki içinde ne fırtınalar kopuyordur ama sabır en iyi ilaçtı geçti ALLAHIMIZIN izniyle bu sıkıntılı günler
idolumsun chnb cnm :)
acaba bu ciğer gelliştirici iğnenin zararları varmıdır napıca bilmiyorum acba olammı olmasammı bı iğneyyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?