- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.961
filiz Erin´im hasta acildeydik ateşi düşmüyor,bogazları felaket kılcal damarları catlamış kanlı kustu aglamak istiyorum zor tutuyorum kendimiben daha 2 gun once bu cocugu ateşi var diye doktora goturdum ve bana hic bir seyi yok basit bir grip dendi ama basit degil işte nasıl oluyor da 48 saate kan kusacak hale geliyor bu yavru .nolur kızım icin de dua edin,benim de bogazım acıyor emziriyorum bir de Allah´ım İnci´imi de koru,cok zor cok.bu gece uyumadım,bugun de idare ederim ama icim gececek diye odum kopuyor
sinemcim canım telefonunu duydum ama hastaneye gitmek icin telaştaydık acamadım sonra da donemedim uzun ve zor bir geceydikaka sorunu icin zeytinyagı işe yarar ama nezlesi icin mutlaka doktora gotur.guzel giydir kuzuları,yag oranı az oluna usurler ama terletmemeye de dikkat et.Gecmiş olsun canım.
canlarım dua edin Filiz Erin icin,Allah´ım şifa ver yavruma ve butun şifa bekleyenlere amin!
inşallah kardeşini kıskandığı için değildir, daha doğuma da var, ne yaparım ben :18:
geçen hafta toplantısı vardı, özel olarak sormadım ama o kadar uyumlu, düzenli bir çocuk ki diyor öğretmeni
hatta sınıfta bu yüzden çok popüler, herkes onunla eş olmak istiyor diyor
onun kahrı bana, bana çok naz yapıyor çokkk
canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı, tam zamanlı bır gebelik nasip etsin Allah sana inşallah
evet bizde hazırlıklara başladık, görüyor tabigizli gizli yapmak istemiyorum
sonuçta hepsini elbet görecek
ama kıza 1 yapıyorsam ona 2 yapıyoruz
evet hala da hasta biliyor musun?
toparlıyamıyor, inanılmaz balgamı var
öksürmekten başım ağrıdı diyor
şifa ver Allahım sen yavrularımıza
sofikam, içim acıdı, küçücük yavrular ne sıkıntılar çekiyor
umarım iyi ve hızlı bir tedavi ile toparlar kendini
sende önlem olarak bol sıvı tüket c vitamini içeren meyveler ye
evi bol bol havalandırın ve biraz abla kardeş uzak dursunlar, zaten senin sütün korur onu üzülme
Hayırlı olsun,sonrasında da daha güzel haberler veresin inşallah..mesela listede değişiklik yapayımArkadaslar yarin sabah itibariyle gobekten igne maratonu basliyor.
Geri sayim basliyor kismetse:18:
Amin canım,çok çok geçmiş olsun,dualarımız seninle kuzun en kısa zamanda şifa bulur inşallahfiliz Erin´im hasta acildeydik ateşi düşmüyor,bogazları felaket kılcal damarları catlamış kanlı kustu aglamak istiyorum zor tutuyorum kendimiben daha 2 gun once bu cocugu ateşi var diye doktora goturdum ve bana hic bir seyi yok basit bir grip dendi ama basit degil işte nasıl oluyor da 48 saate kan kusacak hale geliyor bu yavru .nolur kızım icin de dua edin,benim de bogazım acıyor emziriyorum bir de Allah´ım İnci´imi de koru,cok zor cok.bu gece uyumadım,bugun de idare ederim ama icim gececek diye odum kopuyor
sinemcim canım telefonunu duydum ama hastaneye gitmek icin telaştaydık acamadım sonra da donemedim uzun ve zor bir geceydikaka sorunu icin zeytinyagı işe yarar ama nezlesi icin mutlaka doktora gotur.guzel giydir kuzuları,yag oranı az oluna usurler ama terletmemeye de dikkat et.Gecmiş olsun canım.
canlarım dua edin Filiz Erin icin,Allah´ım şifa ver yavruma ve butun şifa bekleyenlere amin!
Cevabin icin sagol canim
bu haftalara kadar geldin ben inaniyorumki sofika gibi 38-39 larida goruceksin insallah.
Benimki daha dereyi gormeden pacalari sivamak oluyor ama kendimce planlar yaiyorum iste hemde kadere karsi.
Daha onumde hamile kalmayi basarmak gibi zorlu bir surec var ama eger olursa kendimi idare edebilirmiyimki diyorum.benim istedigim sadece kendi yemegimi yapmak ve kendi kendime yemek o kadar.
temizlik vs kardesim ve annem halledicek ama artik kendi evimde olmak istiyorum.
methetmek gibi olmasin babam epeyce huysuz ve birliktelik getirisi kadar stres yuzunden sikintili
insallah rabbim kismet ederse endime yeterim.
hep duam su rabbim kimsyeyi darda zorda kimseye muhtac birakma kendinden baskasina avuc actirma diye insallah rabbim herkesinde benimde duami kabul eder.
Ama benim ismim silinmiş listedenMesaj tekrarıııııı.......
Ama benim ismim silinmiş listeden
Önemli değil canım olur böyle seylerCanım ya kusura bakma düzelttim şimdi,
Hemen morelini bozma benimde 12. Haftada hemen hemn bu olculerdeydi dikiş ve iyi bı istirahatlar atlatirsin insallahMoralim bozuk kızlar.. Bugün doktora gittim daha 11.haftadayım ve rahim ağzı boyum 2,66 cm çıktı.. Dikiş kaçınılmaz görünüyor
Moralim bozuk kızlar.. Bugün doktora gittim daha 11.haftadayım ve rahim ağzı boyum 2,66 cm çıktı.. Dikiş kaçınılmaz görünüyor
Üzme kendini,çaresi var dikilecek,iyi yönünden düşün,tereddütte değilsin dikiş olacağı kesin,ya dikiş olmasaydı da büyük haftalarda aniden kısalsaydı?canını sıkma bebeğini de üzme canımMoralim bozuk kızlar.. Bugün doktora gittim daha 11.haftadayım ve rahim ağzı boyum 2,66 cm çıktı.. Dikiş kaçınılmaz görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?