- Konu Sahibi hidennisko
-
- #32.941
Olabilir canım benim gecen şe e bı yeğenim oldu büyük yeğenim dogum yaklaşırken durduk yere ağlardi ortada hiç bisey yokken niye agladignida soylemezdi kardeşini cok kıskandı ama iyiler simdikızlar benim oğlum son 10 gündür falan çok değişti
herşeyi ağlayarak ifade ediyor, garip garip sesler çıkarıyor insanlar ona birşeyler sorduğunda,gülerken birden ağlıyor
ne oldu diyoruz cevap bile vermiyor
anlayışla yaklaşıyordum ama artık sabrım tükendi
her istediği olsun istiyor, sanırım biz de yapıyoruz diye bizi çok kullanıyor
ya sabır ya sabır çekiyorum
acaba kardeşi olacağı için mi
kızlar benim oğlum son 10 gündür falan çok değişti
herşeyi ağlayarak ifade ediyor, garip garip sesler çıkarıyor insanlar ona birşeyler sorduğunda,gülerken birden ağlıyor
Yaren
Canim senin serklajin kacinci hafta ve kac cm le atilmisti.
Bu haftalara sikintisiz geldin sukur insallah boylede devam eder.
Banada bakicakkimse yok.sen bana buyuk moralsin
filiz Erin´im hasta acildeydik ateşi düşmüyor,bogazları felaket kılcal damarları catlamış kanlı kustu aglamak istiyorum zor tutuyorum kendimiben daha 2 gun once bu cocugu ateşi var diye doktora goturdum ve bana hic bir seyi yok basit bir grip dendi ama basit degil işte nasıl oluyor da 48 saate kan kusacak hale geliyor bu yavru .nolur kızım icin de dua edin,benim de bogazım acıyor emziriyorum bir de Allah´ım İnci´imi de koru,cok zor cok.bu gece uyumadım,bugun de idare ederim ama icim gececek diye odum kopuyor
sinemcim canım telefonunu duydum ama hastaneye gitmek icin telaştaydık acamadım sonra da donemedim uzun ve zor bir geceydikaka sorunu icin zeytinyagı işe yarar ama nezlesi icin mutlaka doktora gotur.guzel giydir kuzuları,yag oranı az oluna usurler ama terletmemeye de dikkat et.Gecmiş olsun canım.
canlarım dua edin Filiz Erin icin,Allah´ım şifa ver yavruma ve butun şifa bekleyenlere amin!
Arkadaslar yarin sabah itibariyle gobekten igne maratonu basliyor.
Geri sayim basliyor kismetse:18:
Canım cok cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin cocuk bakımında tecrübem olmadig icin tavsiyede bulunamiyacam insallah tez zamanda iyileşirfiliz Erin´im hasta acildeydik ateşi düşmüyor,bogazları felaket kılcal damarları catlamış kanlı kustu aglamak istiyorum zor tutuyorum kendimiben daha 2 gun once bu cocugu ateşi var diye doktora goturdum ve bana hic bir seyi yok basit bir grip dendi ama basit degil işte nasıl oluyor da 48 saate kan kusacak hale geliyor bu yavru .nolur kızım icin de dua edin,benim de bogazım acıyor emziriyorum bir de Allah´ım İnci´imi de koru,cok zor cok.bu gece uyumadım,bugun de idare ederim ama icim gececek diye odum kopuyor
sinemcim canım telefonunu duydum ama hastaneye gitmek icin telaştaydık acamadım sonra da donemedim uzun ve zor bir geceydikaka sorunu icin zeytinyagı işe yarar ama nezlesi icin mutlaka doktora gotur.guzel giydir kuzuları,yag oranı az oluna usurler ama terletmemeye de dikkat et.Gecmiş olsun canım.
canlarım dua edin Filiz Erin icin,Allah´ım şifa ver yavruma ve butun şifa bekleyenlere amin!
Olabilir canım benim gecen şe e bı yeğenim oldu büyük yeğenim dogum yaklaşırken durduk yere ağlardi ortada hiç bisey yokken niye agladignida soylemezdi kardeşini cok kıskandı ama iyiler simdi
canım okulda nasılmış bu ipucu olabilir kardeşten mi neden mi?
Halamin torunu hep bir kardes istedi ve sirf bu yuzden ikinci bebek yapildi.
9 yasinda olmasina ragmen ilk 6 aylari kabus oldu.
O kiz gitti baskasi geldi sanki
Senin oglun daha kucuk.hamilelik ilerledikce mobilya kiyafet vs mevzulari daha sik gundemdedir.ve oda bunun farkinda ikinci plana atilacagini dusunuyor olabilir ve suanki tavirlariyla dikkat cekmeye calisiyordur buyuk ihtimal.bebek bir dogsun kardesini herkeaten cok sevicektir kabullenme surecini atlattiktan sonra
en azindan bizimkilerde oyle oldu.bebek bir yasina geldi ve ablasinin en kiymetlisi artik.
Canım ya kıyamam.
iyimser olacağım ben... bence annesi yeni hastalıktan çıktı.
Kullandığı antibiyotikler bazen böyle huzursuz ve hırçın yapar ondan dır.
Yeterli huy olarak kalmasın.
Canım yine bir öğretmenine de sor orada nasılmış.
Geçer annesi Üzme oğluşunu.....
Allah sabırlar versin arkadaşım.
Canım o da bı süreç kim bilir kafasında neler kuruyordur doğduktan sonra alışacak ben gorumcemle aynı mahallede kayınvalidemle aynı apart.dayım gorumcemin oğlu 7 yasında benim ve eltimin cocuğun şimdiden kıskanıyor anneannesinin evine girmeyeceklermis oturup ağlıyor cocuk iste kim bilir neler kuruyor kafasında doğduğu zaman geçeceğine inanıyorum yani insallahinşallah kardeşini kıskandığı için değildir, daha doğuma da var, ne yaparım ben :18:
geçen hafta toplantısı vardı, özel olarak sormadım ama o kadar uyumlu, düzenli bir çocuk ki diyor öğretmeni
hatta sınıfta bu yüzden çok popüler, herkes onunla eş olmak istiyor diyor
onun kahrı bana, bana çok naz yapıyor çokkk
canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı, tam zamanlı bır gebelik nasip etsin Allah sana inşallah
evet bizde hazırlıklara başladık, görüyor tabigizli gizli yapmak istemiyorum
sonuçta hepsini elbet görecek
ama kıza 1 yapıyorsam ona 2 yapıyoruz
evet hala da hasta biliyor musun?
toparlıyamıyor, inanılmaz balgamı var
öksürmekten başım ağrıdı diyor
şifa ver Allahım sen yavrularımıza
sofikam, içim acıdı, küçücük yavrular ne sıkıntılar çekiyor
umarım iyi ve hızlı bir tedavi ile toparlar kendini
sende önlem olarak bol sıvı tüket c vitamini içeren meyveler ye
evi bol bol havalandırın ve biraz abla kardeş uzak dursunlar, zaten senin sütün korur onu üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?