- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.041
en cok korktugumuz illet malesef serviks kulturunde ureme kleapsi nedeniyle suni sanciyla dogurttular serklajim alindiginda acilmam hic yoktu dogumda fazla ikindigimdan yirtldi malesef 2.5 saat dikis atildi tek bebegim iyi olsunda herseye onlar icin katlaniyoruz.
2.liste icin serklaji atan dr serkan kahyaoglu ankara ztb hasyanesi
17.10.2012 guzel kizim dunyaya geldi sukurler olsun tam 7gun oldu bebisim sizdrn dua bekliyor teyzeleri minicik cigerleri enfeksiyon hava kacagi zature ve mantar var allahim insallah bende sag salim kucagima alirim yavrumu makinaya bagli hep rabbim cektiklerim hurmetine bizimde yuzumuzu guldurur insallah.33+4 dogum yaptim malesef engeksiyondan dolayi dogurttular
en cok korktugumuz illet malesef serviks kulturunde ureme kleapsi nedeniyle suni sanciyla dogurttular serklajim alindiginda acilmam hic yoktu dogumda fazla ikindigimdan yirtldi malesef 2.5 saat dikis atildi tek bebegim iyi olsunda herseye onlar icin katlaniyoruz.
2.liste icin serklaji atan dr serkan kahyaoglu ankara ztb hasyanesi
dogumdan 2hafta once yapilmisti igne dogum kilosu 2.450 simdi 2.250lere kadar dustu sagliginada biran once kavusur insallah kizim sut sagip gonderiyorum anne sutu aliyor hortumla
Kızlar bugün seker yüklemem vardı 142 çıktı sonuc sınır 140 mis anlamdim ya ben 1.5 aydır ağzıma sekerli hiç bisey sürmüyorum bu kadar dikkaet ederken niye oldu ki haftaya 100luk yaptırcam
İdral tahlilimde enfeksiyon cikti galiba analamdim yarın idral kültürü vercem arife yarın nasil olcak bilmiyorum doktor bayram sonrasi gec olur dedi idral verdiklden sonrada monurol sase içmemi söyledi doktorum.
Kızlar bugün seker yüklemem vardı 142 çıktı sonuc sınır 140 mis anlamdim ya ben 1.5 aydır ağzıma sekerli hiç bisey sürmüyorum bu kadar dikkaet ederken niye oldu ki haftaya 100luk yaptırcam
İdral tahlilimde enfeksiyon cikti galiba analamdim yarın idral kültürü vercem arife yarın nasil olcak bilmiyorum doktor bayram sonrasi gec olur dedi idral verdiklden sonrada monurol sase içmemi söyledi doktorum.
17.10.2012 guzel kizim dunyaya geldi sukurler olsun tam 7gun oldu bebisim sizdrn dua bekliyor teyzeleri minicik cigerleri enfeksiyon hava kacagi zature ve mantar var allahim insallah bende sag salim kucagima alirim yavrumu makinaya bagli hep rabbim cektiklerim hurmetine bizimde yuzumuzu guldurur insallah.33+4 dogum yaptim malesef engeksiyondan dolayi dogurttular
Ahhh bende bayramda kaçamak yapmayı düşünüyordum,bende son bı ac gündür suyu çoğaltdım idral rengim açıldı akıntımda yok dencek kadar azaldı suyun baya faydası var sanırımcnm aslında doğum kilosu kötü değil, 40 haftada dogup 2.700-2.800 olab bebekler var
neden o kadar semptom görüldü ki acaba?
merak etme inşallah en kıs azamanda toparlar döner anneciğinin kollarına
eylulgulu, gizli şeker içeren besinler var, onlardan da uzak durmaya çalış, protein ağırlıklı beslen cnm
bayram sonrasına kadar da bol bol sıvı tüket
bu aralar bende ihmal ettim sanırım, idrarım çok koyu çıkıyor
Canım monurolu chnb ye de vermişti arda bey,güzel bir ilaç,etkili..
142 korkutucu bir değer değil,hemen telaş yapma,diyetinde sadece şekertli şeylerden uzak durmak yetersiz,makarna,pilav,ekmek,patateste şeker çoktur,meyvelerde şeker çoktur,öxellikle muz,incir,üzüm,kavun gibi..bi de canım bazen dikkat etsende hamilelik hormonları buna sebep oluyor,paralama kendini yani,
Beni gör moralin yerine gelsin açlığım 160 çıkıyor toklukları hiç söylemiyim,keşler gibi insülin manyağıyımkafama takmazsam düşüyor kolayca,sen de tasalanma çok
Hideniskoya katılıyorum,bol su iç,ben ne zaman şekerim tavan yapsa arka arkaya 2-3 bardak su içerim
Canım Alla senin de yardımcın olsun
Ben yediklerime dikkat ediyorum ay topiklerinde perhiz listelerine bakıyorum şekeri çıkan arkadaslar yazıyor cok benzer beslenme seklim hatta ben daha az bile yiyorum artık hamileliğe veriyorum
Monurol evde vardı gecen sene doktorum yanlış teShis koyunca almıştık ama icmek nasip olmadı insallah yarın icerim
Su icmek iyide cok sık wc ye gitmek zorunda kalıyorum ama mecbur icicez
Banada 100 luk den sonra verirler listeAllah hepimizin yardımcısı olsun,amin
Canım fafikte çıkmıştı şeker,ona da liste vermişlerdi,uygulayınca yoluna koymuştu,3 ara 3 ana öğün şeklinde besleniyorsun,öğünlet arası 2-3 saat aralıklı,az ama sık yeme düzeni,uzun süren açlıklar da kan şrekerini olumsuz etkiliyor,
Su içiyoruz wc den çıkamıyoruz,ya bi de ben büyüğe çok sık çıkıyorum,acaba magnezyumdan mı?ishal değilim ama bugün 4 kere yaptıminsan kabızlıktan korkar ya hani,ama bu durumda beni işkillendiriyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun,amin
Canım fafikte çıkmıştı şeker,ona da liste vermişlerdi,uygulayınca yoluna koymuştu,3 ara 3 ana öğün şeklinde besleniyorsun,öğünlet arası 2-3 saat aralıklı,az ama sık yeme düzeni,uzun süren açlıklar da kan şrekerini olumsuz etkiliyor,
Su içiyoruz wc den çıkamıyoruz,ya bi de ben büyüğe çok sık çıkıyorum,acaba magnezyumdan mı?ishal değilim ama bugün 4 kere yaptıminsan kabızlıktan korkar ya hani,ama bu durumda beni işkillendiriyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun,amin
Canım fadikte çıkmıştı şeker,ona da liste vermişlerdi,uygulayınca yoluna koymuştu,3 ara 3 ana öğün şeklinde besleniyorsun,öğünlet arası 2-3 saat aralıklı,az ama sık yeme düzeni,uzun süren açlıklar da kan şrekerini olumsuz etkiliyor,
Canım ya sana tetanoz yaptırtmamış,grip aşısı olmak istiyorsan sormadan olma bence,arda beyi ara,ben her sene olurdum grip aşısı,faydasını da çok görürüm de bu sene olamadım,ablamın doktoruyla konuştum tetanoz aşısını da mutlaka olmalı demiş benim için,kar zarar ilişkisine göre olmalıymışım:18::44:
feryalcim ben muesle erkek infertilitesi topiğinden tanışıyorumMetal
Nasilsin canim
sancilarin nasil insallah bayrami sikintisizgecirirsin.
Chnb
Bir dahaki kontrolun ne zaman?
Arkadaslar mues epeydir yazmadi.
Ikizler dogdumu acaba
aranizda kendisiyle gorusen varmiydi
canım allah kolaylıklar versin yine de çok yormamaya çalış kendini..slm kizlar umarim herkes iyidir
bende evimixi tasidik iyi olmaya calisiyorum lojmandaki esimin arkadaslarinin esleri geldi evi
yerlestirdik daha var ama kendimi yormadan yapmaya calisiyorum ama komsularim
cok iyiler hepsi hamile oldugumu ogrenmis ben buraya tasinmadan hepsi yardima ihtiyacin varmi
diye geldiler ben tam tanimadigim icin
geri cevirdim ama yardima cok ihtiyacim var ..:)
sofikacim gecmis olsun canim
feryalcim ignelerin hayirli olsun
chnbcim masallah canim sana ve bebegine ben arada girip okuyup cikiyorum
aklim hep sizde opuyorum sizleri
:)
:*
anladım canım haber verdiğin için sağol ama belki o haftalarda normaldir. çünkü benim ölçümüm 18+5te 32 mmdi. yani aramızda tam iki hafta varken ölçümümüz aynı çıkmış.gökçen44
Canım benim 20+4'te vajinal ultrasonda 31.8 mm çıktı ama doktor haftana göre normal dedi, senin dr de başka diyor. Hayırlısı artık. Sen de bayram sonrası ölçümünü bana yaz lütfen.
canım isimleri meryem hanne ve muhammed baha...Canım o baskı bende de var,eylülgülü de bende de oluyordu o haftalarda deyince rahatlamıştım,idrarla ilgili sıkıntın varsa onu ihmal etme,o da alt karında sıkıntı yapıyor
Ay hadi hayırlısı,doğumu bekliyoruz,isimleri konusunda birşey yazmamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?