- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #33.081
hamileyken hepatit b aşısıdamı olunuyor.Bunu bilmiyordum.
hidennisko yazdıktan sonra aklıma geldi tasavvuftaki anlam... ne niyetle koyarsan odur anlam...
alışverişi bitirdin demek...havalar soğumadan aslında iyi de olmuş...
canım sanırım doğuma hazırlık kasılmalarım devam ediyor...bugün biraz bel ağrım da var... bayramı çıkarsak çok iyi olacak...
paşam temizlik gibisi yok...
feryalciğim 3000 ihlası okuyorum 1000 kaldı...
m ve aşkım, güzel haberlerini bekliyoruz...
herkes iyi umarım...
ben de kutluyorum herkesi bayramını...
Karisik anlatmisim arkadasim.
Evet ihlas suresi 1000 adet arife gunu baslanip bitecek.sayi yuksek gibi gorunsede cabuk bitiyor.ben en son yaklasik 3 saatte bitirmistim.
Cuma basliycam dedigim selati tefriciye idi.4444 adet olan
Yok canım gebelik öncesi olunuyor,gebelikte sadece tetanoz ve grip aşısına izin var
chnb sana bayramda doğurmayı yasaklıyorum :) karnındakiyle konuş,ben konuşuyorum oğlum diyorum 38den önce gelme :)))
BENDE HERKESIN BAYRAMINI KUTLUYORUM
Canım geçmiş olsun
Toplam 1000 ihlas değilmiy Di. Ben mi yanlış anladım.
kızlar merhaba,tum gecmişi okuyamadım sadece goz attım
filiz daha iyi,ateşi kontrol altında cok şukur
herkesin bayramını şimdiden kutlarım opuyorum
feryalcim canım donemedim bir turlu sana bugun,yarın fırsat bulunca aramaya calısacagım
kızlar herkesin bayramını kutluyorum hepinize huzur dolu bayramlar diliyorum bizede çift bayram biz çok mutluyuz rabbim bütün isteyen kullarına nasip etsin
bu arada ardanın karnı gurulduyor sürekli şu kabızlıktan sonra geçmedi bi türlü acaba gazdanmı kaynaklanıyor yoksa üşüttükmü kuzuzcuğumu çok ağlıyor geceleri özellikle bende çok üzülüyorum o ağladıkça ılık havlu koyuyorum bide zeytin yağınla ovuyorum ozaman sakinliyor biraz ama son 2gündür çok huzursuz berende sürekli kusuyor hala çok zor yiyor az yiyor hemen acıkıyor ve ağlamaya başlıyor 2 saatte bir veriyordum dr 3saat dedi çok zor bekliyorlar ozamana kadarda bide artık çoğunluk mamaya dayandık sütüm bitti bitmek üzere zatten az geliyor die emmiyolarda çok üzülüyorum keşke biraz daha emzirebilseeydim...
Canlar, herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
Yüce mevlam seneye yavrularımızla girmeyi nasip eylesin.
Yaptığımız duaları yüce mevlam şu an Arafat da olan hacıların duaları gibi kabul eylesin.
Allahım sana sığındık. Hikmetini bizlerden esirgeme. Yavrularımızı tam zamanlarında kucağımıza alıp,
Yetiştirmeyi nasip eyle. Sen hiçbirimize evlat acısı yaşatma Allahım.
Âmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?