- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.321
kızlar 33+5 haftalık hamileyim 24. haftamda rahim ağzı yetmezliği oldugunu öğrendik 25 mm di dün kontrolüm vardı 5 mm kısalma olmuş 20 mm'e düşmüş doktorum son 2 gün çok dikkat et dedi
sonuna kadar gitmek istiyorumm dua edinnnn
merhaba arkadaşlar bu gece öyle hüzünlüyüm ki meleklerimi kaybedeli tam bir yıl oldu..belkide doğduklarında küveze girebilecek kadar haftaları ileri olabilseydi şimdi bugün birinci yaşlarını kutluyor olacaktık..Allahın işine karışılmaz tabiki benim ve yavrularımında kaderi böyleymiş..Allahım hiç kimseye aynı acıları tekrar göstermesin..yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
çok saol canım almam gerekir çünkü kayısıyla falan olcak gibi değil dün baya kendimi zorladım.
fizercim kaç haftalık oldun kendine ticker yapsana merk ediyoruz sağlıkla bitirirzi inşallahhh
fizer geçmiş olsun canım.bende iyiyim sürekli yatmıyorum ama çok dikkat ediyorum evden çıkmıyorum.hayırlısıyla zamanımızı dolduralım bizde ahlal gibi bebeğimizi kucağımıza alalım.benimde bazen ağrıyo ama öyle sertleşme gibi değil kasıklarımın alt tarafı istirahatle geçiyo ama
Fizercim çok geçmiş olsun. Serklajlı daha güvendesin şimdi. Dikkatli ol olur mu canım. İşyerinde de dikkat canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?