Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hamd olsun canım iyiyim
Allah'ın izniyle daha iyi olacağız.
Senin nasıl gidiyor.

bende iyiyi kan idrar falan vermistim demin gorkem dr aradim idrarimda enfeksiyon cikmis canim ona sikildi ama tedavi edilebilir dedi yarin ozgur derene faxliyicam bu dr da recete yazmiyo bi turlu hep baska drlara yazdirmak zorunda kaliyoruz acaba ozel muayenelerdeki tum drlardami yazmiyoki anlamadim gitti senin ozel muayeneydi sanirim yaziyomu recete..

Canım ben genelde Dr ayrı şehirlerde olduğumuzdan test sonuçlarını tel görüşüyoruz. İlaçlarıda reçeteniz malesef ücretle alıyorum.
Olmadı aile hekimine yazdır canım.
Benimde geçen gün yapılanda çıkmıştı. Hemen idrar kültürü de verdim. Kültür'de birşey çıkmayınca bana ilaç vermedi.

Serklaj yaptıranlara sorum olacak..

kanaması olan var mı? Kanamanız ne zaman bitti? Doktorum 1 haftaya geçer..lekenme şeklinde olur demişti.. Bugün 3.günüm açık kırmızı geldi akıntıyla biraz..

serklaj sonrası hiçbir ağrı kesici vermedi doktorum aynı şekilde enfeksiyon riskine karşı önlem olarak yine birşey vermedi.
Sizler ne kullandınız ne için?

Canım benim kanamam 1 hafta sürdü ağrılarım iki hafta burdaki arkadaşların cogunun kanaması az sürdü diye hatırlıyorum
Ben 1 hafta antibiyotik kullandım ilk4gunde endol fitil makattan istersen doktoruna sor

Canım bende iki üç gün sürmüştü kanama ama bir hafta on gün sürebilir demişti
Operasyon sonrası müthiş ağrım olmuştu ağrı kesici iğne vurmuşlardı,so nra birşey kullanmadım
Enfeksiyon riski için penisilin vurdular ameliyathanede,ve her ay vurulmaya devam ediyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun. Geçmişte yazamamıştım
Benim ağrım sızı seklinde olmuştu. İki üç günde pembe sadece tuvalet kağıdına gelen lekekenmem vardı.
Ana bir hafta olabilir. Demişlerdi. Canım banada temlzlik için birşey önermediler. Sadece kurulurken bastırma tampon şeklinde kurulan demişlerdi.

CNM HAYIRLI OLSUN

inan çok sevindim sağlıcakla bebeğine kavuşmuşsun

hayırlı uzun ömürler diliyorum

canım çok çoookkk sevindim rabbim bahtını açık eylesin inşallah hayırlı evlat olmasını nasip etsin..
sanada çok çoookk geçmiş olsun.. senden mutlısı yoktur şimdi..

sarıpapatyam sende serklajını olmuşsun. çok geçmşi olsun canım 40haftaları görmeyi nasip etsin rabbim..
sutanesi sanada geçmiş olsun akadaşım tez vakitte hamile kalıp vakitlice yavrunu kucağına alrısın inşalalh..

bu aradaa herkese de hayırlı akşamlar diliyorum arkadaşalr.. herkes iyi çok şükür kendinize çooook iyi bakın...

arkadaşlar chnbnin doğumu gerçekleşmiş bebeğimiz iyiymiş chnb nin görümcesiyle konuştum daha chnb yi yukarı çıkarmamışlar....
çok duygulandım allah analı babalı büyütsün....
Aminn canım..ah ne sasırdım sayfayı bir actım doguma giriyor braz daha baktım Ahmet Arda mız doğmuş
ikisiininde iyi olmasına cok seevindim darısı sana artık:)
Demek erken aldılar.
Çok sevindim kurtulduğuna.
Rabbim hem kendisine hem yavrusuna sağlıklı bir ömür nasip eylesin.
Aminnn arkadasım seninde kontrolun güzel geçmiş maaşallahh
seninde böle iyi haberlerini alacagız Allah ın izniyle..
o kötü günlerinde yüregim agzımdaydı burdan hissedıordum sıkıntını seninde iyi olmana cok seviniyorum.

ayy bende listedeyim çok sevindim:)))ellerine sağlık duyaydın
slm kizlar ben geldim oyle boyle geldim sonucta cok guzel ni gunde hemde chnbcim canim ablam dogum yapmis rabbim saglicakla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin hos geldin ahmet arda bebek
sende hoşgeldin arkadasım..haberlerini alıyorduk sorunun çözlmesine sevindim..

sen nasılsın?hamilelk nasıl gidiyorr??

eylül gülü arkadasım sen demişsinya kan sulandırı igne deil ilaç kullanıorum diye.
sadece corasprin mi kullanıyorsun?yetıyor mu?

kan pıhtılaşması oldugun teslerle mi anlasıldı?kan ve genetik testlerinde?

canım sağlıkla doğum yapmışsın .allah bebeğine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.bol bol sütün olur inşallah.

hosbulduk canim sorun aslinda daha devam ediyor ben operadan giriyorum bende iyiyim ama bu gun cok kotu kustum rengim falan gitti sap sari oldum herhalde benimki yenimi basliyor ne cok seviniyordum kusmadigima ama kusmaya basladim ve hic bi sey yiyemiyorum cok kotu bi sey dr soyleyecem sen nasilsin canim nasil gidiyor..

kusmaların iyice arttı demek oh ne güzel:) yani benim için güzel geliyor öle özledimki bebegm benimleykenki kusmalarımı bile

bende iyi olmaya calısıyorum canım,korunmam oldugu için amaçsızca yaşıyorum bu aralar..bebegimi özlüyorum,zaman bir an önce geçsin istiyorum.

burada sizleri takip ediyorum chnb ninki gibi dogumlara seviniyorum,birisi kasılmam var dese üzülüyorum

eymeni yarım saat önce ancak uyutabildim yatmadan öncede cnhb ye bakayım dedim her çarşamba kontrol günü çünkü...
açıkcası doğum haberini beklemiyordum ama çok çok sevindim...
çok şükür rabbime onca uğraştan sonra mutlu son oldu...
rabbim sağlıklı uzun ömürler versin arda bebeğe...

darı bütüm arkadaşlara inş...

İste bu kadar, nihayet mutlu son:) sanada kuzunada 41 kere masallah canım, bı ömür oğulların ve esinle mutlu olun inşallah...sat'a göre 1 gün ondeydin benden 1 gün de önce doğurdun, sıramı vermem dedin yani:) yeni hayatınızda huzur hiç eksik olmasın canım:)

Günaydın canlar.

Muharrem ayının biri hicri yılbaşınızın mübarek olsun.
Bu mübarek günde yüce Mrvlam dualarımızı kabul eylesin.
Rabbim gebe kalmak için emek harcayan canlara tez zamanda hayırlı gebelik
geçirip yavrularını kucaklarına alamalarını. Gebelerimizin sağlıkla zamanlarımın su gibi geçip
Bebelerine kavuşmasını ve sağlıkla yetiştirmeyi nasip eylesin.
Rabbim sana sığındık hikmetini üzerimizden esirgeme. Bizi ve yavrularımızı Koruu.

Canlar. Bu gün eviniz için alışveriş yapmanız tavsiye edilir. Hanenizin için bereketli bir sene olması için.

Canım seninde doğumun bugün. Rabbim sağlıkla kolaylıkla yavrularına kucağına almayı nasip eylesin.
Yavruların yoğun bakıma girmeden yanına gelsinler inşallah.
Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…