- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.121
Hamd olsun canım iyiyim
Allah'ın izniyle daha iyi olacağız.
Senin nasıl gidiyor.
Yarın da prenslerim doğum yapacak
Bu arada denizanasından haberi olan var mı? Çoktan doğurmuş olması lazım,takviminde 7 kasım yazıyor ama :44:
gelseydın keske Melek benım adım :) sevınırdım ..
çok canım sıkkın kızlar pgt topiğinden arkadaşın 1 yaşını geçmiş oğlu vardı genetik hastaydı gece vefat etmiş...Şu an 5-6 haftalık hamile çok canım sıkıldı..
Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın..Ailesine sabır versin çok zor.
Geçmiş olsun,serklaj operadypnunun iyi geçmnesine sevindim
Tam mevsimi gribin,inşallah hemen iyileşir,sen de hasta olma dikkat et
Bu arada seni ikinci listeye yazayım ben hangi şehirdesin,serklajını kim yaptı
tesekkur ederım.. Istanbul'dayım ben.. Gökmen İyigün yaptı serklajımı.
Arkadaşım çok geçmiş olsun.Hayırlısıyla atlattın.Ağrın sızın oldumu için serklajdan sonra?Kanaman falan?Oğlunada çok geçmiş olsun.Endişelenmekte çok haklısın ama oğlun toparlar kısa zamanda.Sen karnındakini düşün bence.Babaannesi bakar torununa.Hem sanada allah korusun grip falan geçmesin..
Pazartesi hiç ağım sızım olmadı fakat dün biraz oldu..bugünde hafif var.Kanama lekenme şeklinde geliyordu 2 gündür koyu renk.. bugun biraz açık geldi korktum aslında ama az olduğu için beklemedeyim..
ben perşembe günü hamilelik öncesi laparoskobik abdominal serklaj yaptırdım...bu topikte sanırım ilk ben yaptırdım hamilelik öncesinde....arda bey yaptı serklajımı sağolsun çok uğraştı ve çok ilgilendi... daha önceki serklajdan ve yaptığım çok sayıda doğumdan dolayı rahim ağzım çok deformasyona uğramış...baya durum vahimmiş yani...3 saate yakın sürdü işlem... hastanede kaldım 1 gece 2 günde istanbulda kaldık...şimdi döndük evimize ilk 3 gün ağrım çok oldu hala var ağrım ama ilk günler gibi değil...hep ağrıları çekerken chnb geldi aklıma canım arkadaşım birde bu işlemler yapılırken hamileydi...çok iyi dayanmış bu günlere gelmeyi çok ama çok hakketdi 41 kere maşşallah ...benide sağolsun yalnız bırakmadı her an aradı...mmeryde sağolsun aradı...
herkes iyidir inşallah hepsini tam okuyamadım ama hamile arkadaşlar iyi çok şükür.....allahım inşalah kazasız belasız çocuklarına kavuşmayı nasip etsin....benim gibide hamile kalmaya çalışacak arkadaşlarada allahım inşallah tez zamanda sağlılı bir hamilelik nasip etsin....
ALLAHIM BENİM GİBİ BU UĞURDA BİR SÜRÜ ŞEYE KATLANIP EMEK VEREN HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR BEBEKLERİNE KAVUŞMAYI NASİP ET...BİZLERİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞINI BİLİYORUM...
kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın çok öpüyorum hepinizi...
gecmıs olsun...hemencık hamıle skalıp saglıcakla bebegını kucagına aldıgın gunlerı de gorecegız ınsallah.
kızlar nerhaba size sormak istediğim bişey var ardanın 10 gündür çok hafif hırıltısı vardı bugün uyudu uyandı çoğaldığını farkettim yarın için dr randevu aldım ama ılık havlu koysam olurmu acaba çok zorlanıyor burnuda tıkalı çok üzüldüm başka yapabilceğim bişey varmı bu gece yardımcı olursanız çok sevinirim
nasıl oldu oglun? Burnunu aspiratörle çeksen rahatlar geriye akıntı yapmaz en azından...gittiniz mi bugun doktora?
CHNB dogum yapmıs... haftasını doldurdu fazlasıyla bebek de ıyı dogmus masallah.. Sıkıntılı gunlerı bıttı dıger sıkıntılı gunlerı baslıyor..Darısı bızım basımıza saglıcakla kucagımıza zamanında alalım bebeklerımızı..
bende iyiyi kan idrar falan vermistim demin gorkem dr aradim idrarimda enfeksiyon cikmis canim ona sikildi ama tedavi edilebilir dedi yarin ozgur derene faxliyicam bu dr da recete yazmiyo bi turlu hep baska drlara yazdirmak zorunda kaliyoruz acaba ozel muayenelerdeki tum drlardami yazmiyoki anlamadim gitti senin ozel muayeneydi sanirim yaziyomu recete..
Canım benim kanamam 1 hafta sürdü ağrılarım iki hafta burdaki arkadaşların cogunun kanaması az sürdü diye hatırlıyorumSerklaj yaptıranlara sorum olacak..
kanaması olan var mı? Kanamanız ne zaman bitti? Doktorum 1 haftaya geçer..lekenme şeklinde olur demişti.. Bugün 3.günüm açık kırmızı geldi akıntıyla biraz..
serklaj sonrası hiçbir ağrı kesici vermedi doktorum aynı şekilde enfeksiyon riskine karşı önlem olarak yine birşey vermedi.
Sizler ne kullandınız ne için?
Canım bende iki üç gün sürmüştü kanama ama bir hafta on gün sürebilir demiştiSerklaj yaptıranlara sorum olacak..
kanaması olan var mı? Kanamanız ne zaman bitti? Doktorum 1 haftaya geçer..lekenme şeklinde olur demişti.. Bugün 3.günüm açık kırmızı geldi akıntıyla biraz..
serklaj sonrası hiçbir ağrı kesici vermedi doktorum aynı şekilde enfeksiyon riskine karşı önlem olarak yine birşey vermedi.
Serklaj yaptıranlara sorum olacak..
Aminn canım..ah ne sasırdım sayfayı bir actım doguma giriyor braz daha baktım Ahmet Arda mız doğmuşarkadaşlar chnbnin doğumu gerçekleşmiş bebeğimiz iyiymiş chnb nin görümcesiyle konuştum daha chnb yi yukarı çıkarmamışlar....
çok duygulandım allah analı babalı büyütsün....
Aminnn arkadasım seninde kontrolun güzel geçmiş maaşallahhDemek erken aldılar.
Çok sevindim kurtulduğuna.
Rabbim hem kendisine hem yavrusuna sağlıklı bir ömür nasip eylesin.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
bade81----------------------:86:
minito-----------------------:86:
Mmery----------------------:86:
mumudihaba----------------:86:
sende hoşgeldin arkadasım..haberlerini alıyorduk sorunun çözlmesine sevindim..slm kizlar ben geldim oyle boyle geldim sonucta cok guzel ni gunde hemde chnbcim canim ablam dogum yapmis rabbim saglicakla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin hos geldin ahmet arda bebek
Aminn canım..ah ne sasırdım sayfayı bir actım doguma giriyor braz daha baktım Ahmet Arda mız doğmuş
ikisiininde iyi olmasına cok seevindim darısı sana artık:)
Aminnn arkadasım seninde kontrolun güzel geçmiş maaşallahh
seninde böle iyi haberlerini alacagız Allah ın izniyle..
o kötü günlerinde yüregim agzımdaydı burdan hissedıordum sıkıntını seninde iyi olmana cok seviniyorum.
ayy bende listedeyim çok sevindim:)))ellerine sağlık duyaydın
sende hoşgeldin arkadasım..haberlerini alıyorduk sorunun çözlmesine sevindim..
sen nasılsın?hamilelk nasıl gidiyorr??
hosbulduk canim sorun aslinda daha devam ediyor ben operadan giriyorum bende iyiyim ama bu gun cok kotu kustum rengim falan gitti sap sari oldum herhalde benimki yenimi basliyor ne cok seviniyordum kusmadigima ama kusmaya basladim ve hic bi sey yiyemiyorum cok kotu bi sey dr soyleyecem sen nasilsin canim nasil gidiyor..
İste bu kadar, nihayet mutlu son:) sanada kuzunada 41 kere masallah canım, bı ömür oğulların ve esinle mutlu olun inşallah...sat'a göre 1 gün ondeydin benden 1 gün de önce doğurdun, sıramı vermem dedin yani:) yeni hayatınızda huzur hiç eksik olmasın canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?