- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.141
kızlar cnhnb hangi hastanede
kusmaların iyice arttı demek oh ne güzel:) yani benim için güzel geliyor öle özledimki bebegm benimleykenki kusmalarımı bile
bende iyi olmaya calısıyorum canım,korunmam oldugu için amaçsızca yaşıyorum bu aralar..bebegimi özlüyorum,zaman bir an önce geçsin istiyorum.
burada sizleri takip ediyorum chnb ninki gibi dogumlara seviniyorum,birisi kasılmam var dese üzülüyorum
cnm sayfayı açınca şok oldum çok şükür ikinizde iyimişsiniz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ayy zaman nasıl geçiyor rabbim bekleyen bütün anneleri sağlıkla kavuştursun yavrularına
prenslerim doğumun bugün olucaktı yanlış hatırlamıyorsam rabbim sağ salim kurtarsın uzun ömür versin yavrularınıza
bizde dün dr ye gittik şuan çok ileri değil ama hava verilse iyi olur dedi bi üç gün hastanede yapmanız gerekir dedi ama bikaç gün daha takip edin artarsa gidip yatışınızı yaptırın dedi çok üzüldüm yeni kurtulduk daha hastanelerden inş. şifa bulur oğlum ne yapacağımı şaşırdım ilaç falanda vermedi tedavisi bitek hava dedi oda çok garip geldi nasıl yumuşatıcak bi ilaç olmaz burnumuz zaten tıkalı anlamadım başka bi dr ye de götürücem
Canım ben hiç test tahlil yaptırmadım pihtilasma var mı yok mü bilmiyorum bu saatten sonra olmasın diye dua ediyorumeylül gülü arkadasım sen demişsinya kan sulandırı igne deil ilaç kullanıorum diye.
sadece corasprin mi kullanıyorsun?yetıyor mu?
kan pıhtılaşması oldugun teslerle mi anlasıldı?kan ve genetik testlerinde?
mrb kızlar chnb dogum mu yaptı inanamıyorm cok şükür bu günlere rabbim bu mübarek günde duamızı geri cevirmesn insaallah hepimz bebeklerimzi kucagımıza alırz insaallah amin
ben pek giremiyorm bulantılarm basladı hicbirsey yiyip icemiyorm netede giremiyorm hepinz aklımdasınz benim gibi kan sulandırıcı igne kullanan arkadaslara soruyorm igneler bulantı yapıyomu yan etkilerinde yazıyodu benim bulantılr cok erken basladı normalde 2.ayda baslardı bunda 5.haftanın içinde basladı bugün serunla ayaktaym bir girip bakaym dedim bide benim adet günümle bebegn haftası uyuşmuyo sanki ben 7hafta bitti diye hesaplıyorm daha yeni 7.haftya girdi 1hafta geridn gelmesi normal mi gec dölllenme faln diyolr ondn mı acaba
Arkadaşlar
Chnb den herkese selam. İyimişler. Hafif gaz ağrıları ve sezeyan yeri acıyormuş.
Herkese selam söylememi rica etti.
Telefonundan int giremediğinden topiğe bakamadım dedi.
cnm sayfayı açınca şok oldum çok şükür ikinizde iyimişsiniz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ayy zaman nasıl geçiyor rabbim bekleyen bütün anneleri sağlıkla kavuştursun yavrularına
prenslerim doğumun bugün olucaktı yanlış hatırlamıyorsam rabbim sağ salim kurtarsın uzun ömür versin yavrularınıza
bizde dün dr ye gittik şuan çok ileri değil ama hava verilse iyi olur dedi bi üç gün hastanede yapmanız gerekir dedi ama bikaç gün daha takip edin artarsa gidip yatışınızı yaptırın dedi çok üzüldüm yeni kurtulduk daha hastanelerden inş. şifa bulur oğlum ne yapacağımı şaşırdım ilaç falanda vermedi tedavisi bitek hava dedi oda çok garip geldi nasıl yumuşatıcak bi ilaç olmaz burnumuz zaten tıkalı anlamadım başka bi dr ye de götürücem
Serklaj sonrası doktoruma sordum ağrı kesici falan vermeyecek misiniz dedim? Hayır gerek yok ağrın sızın olmayacak dedi..gerçekten de aman aman bir ağrım sızım olmadı.. gerçi ağrım eşiğim biraz yüksek benimde.
ağrı önemli değil fakat enfeksiyon için de birşey vermedi.
Evde yapılacak çok işim var.. yavaş yavaş kalksam mı acaba? Çamaşırlar falan hep birikti..açım zaten yemek yemeğe kalkıyorum bir tek serklaj daha çok yeni olduğu için..
Bir de dünden beri kuru kuru öksürmekten karnım ağrıdı valla.. ıhlamur da yaptım kendime ama olmuyor
Âmin canım insallah darısı basınıza 38 de görürüz insallah:)eylulgulu canim 28 olmussun masallah sana ve bebegine 41 kere masallah bu arada darisi bize :) sirada sirasiyla 31-34-37 allaaah o gunleride biz goruruz insallah :))
Canım bence 1-2 hafta yat ayaklanma özellikle eğilip kalkacağın işlerden kacin hamileliğin boyunca ne kadar yatarsan o kadar iyiKapımın önünde sosyete pazarı kuruluyor.. çalıştığım için hiç gidemiyordum..şimdi nasıl gidesim var fakat gidemiyorum...
Bugün 4.gün artık..gerçi dün ilk kez dışarı çıktım 1 sokak kadar ileride oturan kayınvalideme gittim prolutonumu vuruldum.çocuğu aldım eve geldim.
bugün de yavas yavas kalkayım dıyorum.. siz kaç gün sonra kalktınız? aslında dıkıs taze oldugu ııcın cok baskı yapmak ıstemıyorum yavas yavas hareket edeceğim artık.
Kapımın önünde sosyete pazarı kuruluyor.. çalıştığım için hiç gidemiyordum..şimdi nasıl gidesim var fakat gidemiyorum...
Bugün 4.gün artık..gerçi dün ilk kez dışarı çıktım 1 sokak kadar ileride oturan kayınvalideme gittim prolutonumu vuruldum.çocuğu aldım eve geldim.
bugün de yavas yavas kalkayım dıyorum.. siz kaç gün sonra kalktınız? aslında dıkıs taze oldugu ııcın cok baskı yapmak ıstemıyorum yavas yavas hareket edeceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?