- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.101
Bende:)sanırım chnbyle birlikte bütün topik doğurmuş gibi oldukAnacım hangi ara açılmış hangi ara doğuruyor bu kız,aaa şok oldummmm,hadi inşallah ikisi de sağlıkla atlatırlar,inanılmaz şaşırdım sankim kendim doğuruyorum ellerim terlediiiiiii
Bende:)sanırım chnbyle birlikte bütün topik doğurmuş gibi olduk
Dayanamadım hastaneyi aradım hemşireye görüştüm
Her ikiside iyiymişler hamd olsun
Küçük Arda da annesinin yanındaymış çok şükür.
Kızlar chnb ne güzel vakitlice bebeğine kavuşmuş. Çok sevindim, o emeklerinin karşılığını aldı. Ailesiyle ve minik oğluyla çok mutlu olsun. Darısı bizlere. İnşallah Allahım 37 leri görmeyi, sonra da sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder.
Metalcim
Rahim ağzın çok iyi. İnşallah önümüzdeki aylar da sorunsuz geçer. İstirahatin işe yaradığını da göstermiş oldun bize
Kızlar chnb ne güzel vakitlice bebeğine kavuşmuş. Çok sevindim, o emeklerinin karşılığını aldı. Ailesiyle ve minik oğluyla çok mutlu olsun. Darısı bizlere. İnşallah Allahım 37 leri görmeyi, sonra da sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder.
Metalcim
Rahim ağzın çok iyi. İnşallah önümüzdeki aylar da sorunsuz geçer. İstirahatin işe yaradığını da göstermiş oldun bize[/
Mesaj tekrarı. ------
-----
Dayanamadım hastaneyi aradım hemşireye görüştüm
Her ikiside iyiymişler hamd olsun
Küçük Arda da annesinin yanındaymış çok şükür.
Konuştum chnb ile
Cok şükür iyiymis biraz agrisi varmış
Tosun 3700 gr 53 cm doğmuş
Ayrıntıları kendisi yazar artık
Canım hosgeldin sonunda sorun cozulebilmis demekslm kizlar ben geldim oyle boyle geldim sonucta cok guzel ni gunde hemde chnbcim canim ablam dogum yapmis rabbim saglicakla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin hos geldin ahmet arda bebek
Canım hosgeldin sonunda sorun cozulebilmis demek
slm kizlar ben geldim oyle boyle geldim sonucta cok guzel ni gunde hemde chnbcim canim ablam dogum yapmis rabbim saglicakla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin hos geldin ahmet arda bebek
Hoş geldin canım.
hos bulduk canim sen nasilsin canim en son seni biraktigimda kasilmalarindan sikayetciydin nasilsin simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?