Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar chnb ne güzel vakitlice bebeğine kavuşmuş. Çok sevindim, o emeklerinin karşılığını aldı. Ailesiyle ve minik oğluyla çok mutlu olsun. Darısı bizlere. İnşallah Allahım 37 leri görmeyi, sonra da sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder.
Metalcim
Rahim ağzın çok iyi. İnşallah önümüzdeki aylar da sorunsuz geçer. İstirahatin işe yaradığını da göstermiş oldun bize

Aminnnn.
Hamd olsun canım.
Yüce Mevlam daim eylesin.
Allahım sen bizleri ve yavrularımızı koruu

Son düzenleme:
Konuştum chnb ile
Cok şükür iyiymis biraz agrisi varmış
Tosun 3700 gr 53 cm doğmuş
Ayrıntıları kendisi yazar artık

Konuştum chnb ile
Cok şükür iyiymis biraz agrisi varmış
Tosun 3700 gr 53 cm doğmuş
Ayrıntıları kendisi yazar artık

Maşallah BarekAllah

İyi haberlerini aldık ya çok şükür. Ben de yarın ararım artık. Yormayalım ilk gün zor geçer.

Rabbim bizlerde bu mutlugu yaşatsın inşallah.

chnb arkadaşım cok duygulandım okuduklarıma,sevincimden ne diyecegimi bilemiyorum bugun seni arayan cok olur elim telefona gidip geliyor hep

Allah´ım sana şukurler olsun bu sayfalarda bu haberi de okumayı bizlere kısmet ettigin icin

chnb Allah analı babalı saglıkla buyutmeyi nasip etsin canım,cok mutlu olun ailecek inşallah!

Ahmet Arda hoşgeldin dunyamıza,boyle bir annenin oglu olarak bir sıfır onde başlıyorsun cok şukur,bahtın guzel olsun kuzum

slm kizlar ben geldim oyle boyle geldim sonucta cok guzel ni gunde hemde chnbcim canim ablam dogum yapmis rabbim saglicakla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin hos geldin ahmet arda bebek

Canım hosgeldin sonunda sorun cozulebilmis demek

yok canim nerdeeee soruna devam narmik arkadasimiz var o kk mesaj atmis onada cevap gelmis telefondan girenler crome veya operada girilebilir diye bende cromeyi indirdim bi turlu beceremedim acmayi en sonda operadan girdim yupiiii cok mutluyum nasil ozlemisim bilemezsin

ayyy valla dikisime kadar okuyamam diyordum cok sukur chnb nasil acaba sofikanin dedigi gibi arayani coktur simdi elim telefona gidip gidip duruyo ..

Chnb cim canım çok şükür bebeğini kucakladın,o miss kokusunu içine çektin.Senden daha mutlu kim vardır şimdi..Onca zorluk,mücadele,korkulu,endişeli günler hepsi bitti gittii.Daha dün suyum sızıyor dediğinde ne kadar paniklemiştik.Demekki Allahım yaşatacağı kulunu kısmet edip dünyaya getiriyor.
Allahım bebeğine,sana,ailene mutlu,huzurlu sağlıklı bir ömür versin inşallah..Çok duygulandım.Allahım bizlerede bu günleri göstersin..

Yarın da prenslerim doğum yapacak
Bu arada denizanasından haberi olan var mı? Çoktan doğurmuş olması lazım,takviminde 7 kasım yazıyor ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…