- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.861
Kızlar balık hapı mevzusu konuşulmuş bir kaç sayfa önce..Omega 3 ün faydası tartışılmaz..Ama kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sakın ha içeyim demeyin..kan sulandırıcı kullananlar yasak..Kanamayı başlatabilir allah korusun..
Birde kızlar bir şey sorucam..Kalıtsal trombofili hastalrına homozigot(doğuştan gelen genetik hastalık) , Hasta olmayıp taşıyıcı olanlara Heterozigot deniyormuş..
Sizlerin hangi tetsleri sorunlu çıktı..Heterezigot durumunda aspirin falan kullanılıyormuş.Homozigot durumunda risk fazla olduğu için iğne kullanılıyormuş.Bide sorunlu olmayan testlerde normal mi yazıyor..sabhamuz homozigot normal falan yazmış..Aklım karıştı
yarencim insallah iyi haberlerle gelirsin
bakalım hangimiz önce doğuracak
bende de inanılmaz bir gaz sancısı var
sırtıma kalbime vuruyor
geziniyorum ama banamısın demiyor
arkadaşlar ben allah izin verirse perşembe günü doğum yapıccam nolur bana dua edin bebeğim sağ salim doğsun bende sizlere dua edicem zaten bu günlerimede sizin dualarınızla geldim allah isteyen herkeese sağ salim nasib etsin inşallah.
arkadaşlar ben allah izin verirse perşembe günü doğum yapıccam nolur bana dua edin bebeğim sağ salim doğsun bende sizlere dua edicem zaten bu günlerimede sizin dualarınızla geldim allah isteyen herkeese sağ salim nasib etsin inşallah.
Guzel haberlerle gelirsin insallahmerhaba kızlar nasılsınız, dün biraz temizlik yaptım eşimle çok yoruldum dün bebişim bile çok az oynadı oda yoruldu galiba, bugün dinlendim, bugün hareketleri normalleşti, yarın kontrolüm var inşallah iyi geçer..
İnsallah sorunsuz bı dogum geçirirsin darisi basimiza,gün verildigne göre sezaryan dogum sanırımarkadaşlar ben allah izin verirse perşembe günü doğum yapıccam nolur bana dua edin bebeğim sağ salim doğsun bende sizlere dua edicem zaten bu günlerimede sizin dualarınızla geldim allah isteyen herkeese sağ salim nasib etsin inşallah.
Evet canım yaa şu yirmili haftalar bitsin falan derken çok şükür,darısı sizlere olsun inşallah,böyle yatarken günler geçmiyor gibi geliyor ama dönüp bakınca baya yol katetmişiz diyorumDUYAYDIN 30.haftaya girmişsin
hamiş arkadaslarımızın cetvellerini hergün okuyorum
YAREN58 umarım yarın güzel geçer kontrolün ay zaten bu işin sonuna gelmişsin
yarencim insallah iyi haberlerle gelirsin
bakalım hangimiz önce doğuracak
bende de inanılmaz bir gaz sancısı var
sırtıma kalbime vuruyor
geziniyorum ama banamısın demiyor
Canım hayırlısıyla yap doğumunu,burdan yavrunun fotosuna bakarız inşallaharkadaşlar ben allah izin verirse perşembe günü doğum yapıccam nolur bana dua edin bebeğim sağ salim doğsun bende sizlere dua edicem zaten bu günlerimede sizin dualarınızla geldim allah isteyen herkeese sağ salim nasib etsin inşallah.
Canım inşallah senin kontrolünde güzel geçerbende merak ediyorum canım bakalım ilk doğum haberi kimden gelicek hayırlısı olsun öncelikle tabiki Allah bir avazda kurtarsın diyelim..gaz ve kabızlık için magnezyum beni rahatlattı bu güne kadar sen kullanmıyormusun birşey..
canım benim MTHR A1298C genimde HETEREZİGOT MUTASYON saptanmıs.
geçen günde yazdıgım diger 5 genimde bir mutasyon saptanmamıs.
ama bana yine de hem ünv hastanesindeki hem de özeldeki doktor igne olacaksın dedi.
birde protein s normal referanslardayken
protein c olması gerekenin çok üstünde
belki bunlarda da oynama olması igneye gerek oldu bende...yoksa gen mutasyonum homozigot degil,heterezigot ama yine de igne dedi 2 doktorda bakar bakmas...
Evet canım yaa şu yirmili haftalar bitsin falan derken çok şükür,darısı sizlere olsun inşallah,böyle yatarken günler geçmiyor gibi geliyor ama dönüp bakınca baya yol katetmişiz diyorum
Duyaydıncım,metalcim 30 olmuşsunuz kızlaaar:)) maaşallah..Allahım 40 ları görmeyi nasip etsin..Bize umutsunuz..Sizleri düşününce çok heyeanlanıyorum..Allahım inşallah tez zamanda bizlerede kısmet eder.Amin.
Kızlar sonunda evimdeyim. Bir sürü iş beni bekliyor buna rağmen mutluyum...:))
herkes iyi gördüğüm kadarıyla...
sahbamus evet canım pıhtılaşma onlar benim de mthfr değerim homozigot, protrombn heterozigot ve ben de iğne oldum her gün...
saftunç canım çok isterdim dün görüşelim bebeğin kalça filmi vardı ona da gittik valiz hazırlıkları. inşallah gelince görüşürüz... inşallah mucize haber olur bugün.
meleğim ve aşkım canım şükür canım bugünlerimize. ben de ağrı kesicileri bıraktım senin gibi oldum bakalım ne olacak...
tek tek yazamadım kızlar bebiş mıkırdanıyor.
oğlum kardeşini sevdi ama hafif kıskançlık seziyorum o da olacak diyorum...
Evet canım yaa şu yirmili haftalar bitsin falan derken çok şükür,darısı sizlere olsun inşallah,böyle yatarken günler geçmiyor gibi geliyor ama dönüp bakınca baya yol katetmişiz diyorum
Duyaydıncım,metalcim 30 olmuşsunuz kızlaaar:)) maaşallah..Allahım 40 ları görmeyi nasip etsin..Bize umutsunuz..Sizleri düşününce çok heyeanlanıyorum..Allahım inşallah tez zamanda bizlerede kısmet eder.Amin.
Âmin canım yüce Mevlam sana en kısa zamanda nasip edecektir. Dualarımız hep buna.
Hamd olsun bu günümüze. Sizlerin dualarıyla ve rabbimîn izniyle bu günlere geldik. Rabbim daim eylesin.
Kızlar sonunda evimdeyim. Bir sürü iş beni bekliyor buna rağmen mutluyum...:))
herkes iyi gördüğüm kadarıyla...
sahbamus evet canım pıhtılaşma onlar benim de mthfr değerim homozigot, protrombn heterozigot ve ben de iğne oldum her gün...
saftunç canım çok isterdim dün görüşelim bebeğin kalça filmi vardı ona da gittik valiz hazırlıkları. inşallah gelince görüşürüz... inşallah mucize haber olur bugün.
meleğim ve aşkım canım şükür canım bugünlerimize. ben de ağrı kesicileri bıraktım senin gibi oldum bakalım ne olacak...
tek tek yazamadım kızlar bebiş mıkırdanıyor.
oğlum kardeşini sevdi ama hafif kıskançlık seziyorum o da olacak diyorum...
chnbcim evine hos gelmissin cnm..
saglikli mutlu bir sekilde gunleriniz gecsin cnm hep mutlu olun..
kizlar tahmini dogum tarihim 16 haziran dendi simdi kagitlarimi okurkan 18 haziran yaziyor ...
birde duyaydin cnm 18 haziran olarak guncelleyebilrsin ..
serklaj yapacak dr da pr.dr.ozgur deren olarak yazabilirsin birde kizim olucak insallah :)
birde kizlar bebegimin hareketlerini ne zaman hissederim ya benim oglanlarda 13-14 haftada hissetmistim kizimdada gec hissetmistim bundada gec hissedicem sanirim hala bi hareket yok tembell oluyor benim kizlar..
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?