Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım benim MTHR A1298C genimde HETEREZİGOT MUTASYON saptanmıs.
geçen günde yazdıgım diger 5 genimde bir mutasyon saptanmamıs.
ama bana yine de hem ünv hastanesindeki hem de özeldeki doktor igne olacaksın dedi.

birde protein s normal referanslardayken
protein c olması gerekenin çok üstünde

belki bunlarda da oynama olması igneye gerek oldu bende...yoksa gen mutasyonum homozigot degil,heterezigot ama yine de igne dedi 2 doktorda bakar bakmas...

DUYAYDIN 30.haftaya girmişsin
hamiş arkadaslarımızın cetvellerini hergün okuyorum

YAREN58 umarım yarın güzel geçer kontrolün ay zaten bu işin sonuna gelmişsin

yarencim insallah iyi haberlerle gelirsin
bakalım hangimiz önce doğuracak
bende de inanılmaz bir gaz sancısı var
sırtıma kalbime vuruyor
geziniyorum ama banamısın demiyor

arkadaşlar ben allah izin verirse perşembe günü doğum yapıccam nolur bana dua edin bebeğim sağ salim doğsun bende sizlere dua edicem zaten bu günlerimede sizin dualarınızla geldim allah isteyen herkeese sağ salim nasib etsin inşallah.

sırtıma kalbime vuruyor

bende merak ediyorum canım bakalım ilk doğum haberi kimden gelicek hayırlısı olsun öncelikle tabiki Allah bir avazda kurtarsın diyelim..gaz ve kabızlık için magnezyum beni rahatlattı bu güne kadar sen kullanmıyormusun birşey..

Allah hayırlıs sorunsuz doğumlar nasip etsin canım, sağsalim bebeğini kucağına alıcaksın inşallah, doğuma girerken bizlere bol bol dua et canım..dediğin gibi hepimiz dualarla bugünlere geldik..

Aminnnn.
Hadi bakalım Maşallah. Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına alıp yetiştirmeyi. Analı babalı büyütmeni nasip etsin canım.
Allah'ın izniyle sende çok tevekkülü ettin Rabbim bu günlere getirdi. Bizlerde nasip etsin.

Allahım sana sığındık bizleri ve yavrularımızı Koruu.

Guzel haberlerle gelirsin insallah
İnsallah sorunsuz bı dogum geçirirsin darisi basimiza,gün verildigne göre sezaryan dogum sanırım

DUYAYDIN 30.haftaya girmişsin
hamiş arkadaslarımızın cetvellerini hergün okuyorum

YAREN58 umarım yarın güzel geçer kontrolün ay zaten bu işin sonuna gelmişsin
Evet canım yaa şu yirmili haftalar bitsin falan derken çok şükür,darısı sizlere olsun inşallah,böyle yatarken günler geçmiyor gibi geliyor ama dönüp bakınca baya yol katetmişiz diyorum
sırtıma kalbime vuruyor

Canım ya sorma dün bana da telefonda sağlık ocağındaki hemşire soruyordu miden nasıl diye,iyi demiştim nazar değdi bütün gece midem ağrıdı
Canım hayırlısıyla yap doğumunu,burdan yavrunun fotosuna bakarız inşallah
Bu arada bebeğin cinsiyeti neydi,bi de isim ne koyacaksınız?ben de listemi güncelleyeyim :))

Canım inşallah senin kontrolünde güzel geçer

Demekki protein c ile alakalı bir durum..Yoksa dediğin gibi sadece asprin bile yeterli olabilirdi heterezigot olduğun için..bir araştırmak lazım.

Allahım bir avazda doğurmanı,bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin..Dualarımız seninle.Allahım bizlerede nasip etsin.

Kızlar sonunda evimdeyim. Bir sürü iş beni bekliyor buna rağmen mutluyum...:))
herkes iyi gördüğüm kadarıyla...

sahbamus evet canım pıhtılaşma onlar benim de mthfr değerim homozigot, protrombn heterozigot ve ben de iğne oldum her gün...

saftunç canım çok isterdim dün görüşelim bebeğin kalça filmi vardı ona da gittik valiz hazırlıkları. inşallah gelince görüşürüz... inşallah mucize haber olur bugün.

meleğim ve aşkım canım şükür canım bugünlerimize. ben de ağrı kesicileri bıraktım senin gibi oldum bakalım ne olacak...

tek tek yazamadım kızlar bebiş mıkırdanıyor.

oğlum kardeşini sevdi ama hafif kıskançlık seziyorum o da olacak diyorum...

sonunda beklenen mutlu sona ulaştın canım, yuvanızda eşinle ve çocuklarınla mutlu , sağlıklı uzun uzun ömürler yaşayın inşallah..

Yuva hoş geldin canım. Rabb'in yavrularınla eşinle sağlık mutluluk ve huzurla bir ömür geçirmenizi nasip eylesin.

Son düzenleme:
kizlar tahmini dogum tarihim 16 haziran dendi simdi kagitlarimi okurkan 18 haziran yaziyor ...
birde duyaydin cnm 18 haziran olarak guncelleyebilrsin ..
serklaj yapacak dr da pr.dr.ozgur deren olarak yazabilirsin birde kizim olucak insallah :)
birde kizlar bebegimin hareketlerini ne zaman hissederim ya benim oglanlarda 13-14 haftada hissetmistim kizimdada gec hissetmistim bundada gec hissedicem sanirim hala bi hareket yok tembell oluyor benim kizlar..
:))

Bende seni soruyordum.
Benim her ikiside erkek uinede farklı. İlk Oğlumda hareketlerini 20. Haftalarda ilk duymuştum. Sonrada doğuncaya kadar fazla hissetmedim. Sakin Di. Halada yavaş ve sakindir. Bu gebeliğimdede çok geç hissetmedim. Hamd olsun bu daha hareketli. Allah nadip etsin Bakalım Doğunca nasıl olacak abisi gibi uslu olur inşallah.

Allahım o günleri görmeyi nasip eyle hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…