- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.821
mutant ne bilmem ama son 2 değer sıkıntılı...
herşeyim güzeldi..evimle işim arası 100 metre bişey...3-5 dakkada yürüyerek gidiyorum....işimdede sürekli oturuyorum..yorulcak bi durumum yoktu..lakin o gün arkadaşlarımı çağırdım..annem gitmişti yanımdan artık..herşey iyiydi..ilk defa mutfağa geçicektim hamilelikten buyana....ve arkadaşlarıma bişeyler hazırlayım yarın çağırırım diye hem akşam yemeğimi yaptım hemde arkadaşlarıma bişeyler hazırladım...saat 5ten 8e kadar...yani 3 saat ayaktaydım çok yorulmuştum ayaklarımı uzatıp dinlendim...ogün saat gece 4tede kanamam oldu işte...DÜŞÜNÜYORUM DA İLK DEFA 3 SAAT AYAKTA DURDUM DİYEMİ OLDU BU KANAMA???çünkü eve gelir gelmez yemeklerim hazır olurdu annem yapardı ilk 5 aydan sonra ilk kez mutfağa girmiştim...birden 3 saat boyunca ayakta kaldım....(
Merhabalar arkadaşlar.
Bu sayfayı yeni keşfettim. Benim de rahim ağzımda dikişim var, 27. haftada atıldı şükür ki şu anda 36. haftadayız ve bu hafta dikişlerim alınacak. Dikişler 2 cm kala atılmıştı acil serklaj idi. Benim de önceden 3 kaybım var. bunu tutmayı başardık sonunda düşe kalka. Artık sıtkım sıyrıldı ama evde yatmaktan. Ama bugün dışarı çıktım valla Kanyona gittik, sinemaya bile gittim :) çok mutlu oldum valla. :))
Neyse asıl sorum, şimdi bu hafta dikişler alıncak ya, en geç ne zaman doğururum bilen var mı? Normal doğum istediğim için alınacak dikişler. Dikişler alındıktan sonra ne kadar zamanda doğum gerçekleşiyor ki?
Kestane kebap, acele cevap :)
Sagol canim benim
Bu sabah erkenden esim dukkana gitti sukur makinayla ilgili buyuk bir sikinti yok.
Cam cerceve nmis ama onlar kucuk hasarlar artik
inana bunla atlattigimiza dua ediyorum gunduz olsa ne olurdu bilmem
Hep diyorum canimiza birsey olmasin
Sen ne yaptin
Hastaneye gidince dr a soyle
Aklima gelse bastan uyarirdim ama ne bileyim benide gittigimde kendileri yonlendirmislerdi senide gonderirler sandim
Cok emek verdin insallah sonuclar iyi olucak.
Evet canım 13+4 idim serklaj olduğumda,önceki bebeğimi de 19+5 te kaybettim onda dikiş yoktu,ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,aynı zamanda şeker hastasıyım,serklajdan sonra dinlenmeni tavsiye ederim,birçoğumuz ya rapor aldık,birkaç kişi de yok derğil dikişli olup çalışan ama azınlıkta,bi de haftada bir proluton depot vuruluyorumkaybım var iki kürtaj olmak zorunda kaldım ilki karnımda öldü diğeri boş gebelik oldu doktor rahim ağzı yetmezliğini hamile kalmadan önce muayenede koydu teşhisi hamile kaldığında dikiş atıcam dedi bi doktorla başladım güvendim dikiş gününe geldik bakalım inş sorunsuz geçer de aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bide homozigotum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum öyle işte sende oldun galiba serklaj öyle mi?
Canım sana da bebeğine de maşallah,hem şanslıymışsın hem de dr in başarılıymış,çok merak ettim hangi ildesin ve doktorun kim?burada dr arayan arkadaşlara ışık olsunMerhabalar arkadaşlar.
Bu sayfayı yeni keşfettim. Benim de rahim ağzımda dikişim var, 27. haftada atıldı şükür ki şu anda 36. haftadayız ve bu hafta dikişlerim alınacak. Dikişler 2 cm kala atılmıştı acil serklaj idi. Benim de önceden 3 kaybım var. bunu tutmayı başardık sonunda düşe kalka. Artık sıtkım sıyrıldı ama evde yatmaktan. Ama bugün dışarı çıktım valla Kanyona gittik, sinemaya bile gittim :) çok mutlu oldum valla. :))
Neyse asıl sorum, şimdi bu hafta dikişler alıncak ya, en geç ne zaman doğururum bilen var mı? Normal doğum istediğim için alınacak dikişler. Dikişler alındıktan sonra ne kadar zamanda doğum gerçekleşiyor ki?
Kestane kebap, acele cevap :)
Tabi canım yazarım,sen dr ismi yazmayınca bilmiyorsun sandım,devlette kim denk gelirse oluyor ya,serklaj sonrasını bekliyordum,ekletimsagol canım cvp için duyaydn bende uugrasadm jilete baslıcm mmecburen bide uyardıgın cok iyi oldu gögüslerimle ugrasıyorm yan agrıyınca ya niyeböyle oldu diyip bakıyorm falan bundn sonra ddaha dikkatli olurm bende persembe yada cuma serklajı olacm bir arkadasta olackmıs bugun allahh yardmcısı ollsun bende korkuyorm acı duymaktn degilde müdahale sıraasında bebegime bişey olmasndan insaaallah hersey yolunda gider canım listeye serklajı yapan cetin arık yazarsn serklajdn sonra uzun süre görüşemicz ozaman yazamam şimmdi yazaym son bir soru soraym benim folk asidim bitti 12.haftadn sonra dokorlr gerek görmüyo diye biliyorm sizce kullanmalımıyım siz kac haftaya kadar kullandınz
feryelcim çok geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun inş. en ufak hasarla atlatırsınız...
kızlar bizimde bugün bebek mevlütümüz vardı bugünde göz muaynemiz var birazdan çıkıcaz yollara inş. hayırlı haberlerle gidip döneriz ardanın gayet iyi gidiyor ama beren hala 1. evrede olduğu için takip gerekli bunada bin şükür fizik tedavimiz kalça usg hepsi çok güzel geçti birtek norolöjik muaynemiz kaldı inş. onuda atlatıcaz... bugün bir görseydiniz pıtırcıklarımı okadar cici oldularki ağlamaktan şiştim onları öyle görünce rabbim bugüzel günleride yazmış bize onlar benim mucizem herşeyin üstesinden geldiler yaşamaya inat ettiler çok şükür rabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin çok güzel duygu tarifi mümkün değil busaatte uykusuzluğun tadı bile başka:)))
badecim sadece pihtilasmam var oda azmis dr oyle dedi aspirine devam ettirdi insallah iyi bi uygulamadir..
feryalcim cnm niyetim kesinlikle seni uzmek degil cnm inaniyorum ben sende bilinclisin cnm seninde guzel haberlerini alicaz tombik yanakli bi bebegin olucak o boncuk gozleriyle sana bakicak ve sen herseyi unutucaksin cnm ben buna inaniyorum insallah..
ıEn son Cem beyle görüştüğümü ve tüp bebek planladığımızı AMH sonucumun 0,17 eşimin spermigogramınında 10 milyon olduğunu bilgilerini paylaşmıştım.Bu süreçten sonra neler yaptınız nasılsınız hiç foruma giremedim.Bebeksiz ve belirsizlikler kendimi forumda boş gezenin boş kalfası gibi hissetmeme neden oluyor zaman zaman :) Tabi bunun yanında babam rahatsızlandı doktor doktor gezmeler sürekli anneme gitmeler kaynanamında bu arada gönlü olsun diye bölünmeler iş güç ee tüp bebeğede başlıycaz biraz bebek konularından uzak günler geçireyim diye forumuda ihmal etmelerim artısı.Neyseki babam kısmı felç geçirmişti ve felci iyice açıldı .Ama şimdi çok daha iyi ama önümüzdeki haftada anju olacak kalptede sıkıntı çıktı.
Bu arada benide soracak olursanız ben adet olmadım 11 aralıkta olmam gerekiyordu 6 gün geçti.İnanır mısınız hamile miyim acaba diye bile düşünmedim hiç.Çünkü tam tüp bebeği planlamışken ne bileyim olsa mucize olur sanırım.Bugün sabah idara testi yaptım negatif çıktı.Kan testi verdim birde yarın alıcam sonucu 2 gibi valla hamilesin deseler de inanmam diyorum bebeği kucağıma almadan :)Bu arada akapunktura başladım sırf tüp bebeğe başlamadan rahatlayım biraz diye birde psikologla görüşüyorum çok yoruldum çünkü.Psikolog bana rahimimle barışmam gerektiğini söyledi rahimime çok kızgınmışım ve küsmüşüm :) Chnbyle görüştüm bugün göremedimde kendisini niyet ettim ziyarete ama nasip olmadı.Umarım yine görüşme fırsatımız olur çok merak ediyorum .Döllenme geç olduysa idrar testinde çıkmamış olabilir gebelik dedi bir ihtimal bakalım.Acaba olurmu öyle varmıdır idrarda çıkmayıpta kanda hamile çıkan ?
Kızlar balık hapı mevzusu konuşulmuş bir kaç sayfa önce..Omega 3 ün faydası tartışılmaz..Ama kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar sakın ha içeyim demeyin..kan sulandırıcı kullananlar yasak..Kanamayı başlatabilir allah korusun..
Birde kızlar bir şey sorucam..Kalıtsal trombofili hastalrına homozigot(doğuştan gelen genetik hastalık) , Hasta olmayıp taşıyıcı olanlara Heterozigot deniyormuş..
Sizlerin hangi tetsleri sorunlu çıktı..Heterezigot durumunda aspirin falan kullanılıyormuş.Homozigot durumunda risk fazla olduğu için iğne kullanılıyormuş.Bide sorunlu olmayan testlerde normal mi yazıyor..sabhamuz homozigot normal falan yazmış..Aklım karıştı
herşeyim güzeldi..evimle işim arası 100 metre bişey...3-5 dakkada yürüyerek gidiyorum....işimdede sürekli oturuyorum..yorulcak bi durumum yoktu..lakin o gün arkadaşlarımı çağırdım..annem gitmişti yanımdan artık..herşey iyiydi..ilk defa mutfağa geçicektim hamilelikten buyana....ve arkadaşlarıma bişeyler hazırlayım yarın çağırırım diye hem akşam yemeğimi yaptım hemde arkadaşlarıma bişeyler hazırladım...saat 5ten 8e kadar...yani 3 saat ayaktaydım çok yorulmuştum ayaklarımı uzatıp dinlendim...ogün saat gece 4tede kanamam oldu işte...DÜŞÜNÜYORUM DA İLK DEFA 3 SAAT AYAKTA DURDUM DİYEMİ OLDU BU KANAMA???çünkü eve gelir gelmez yemeklerim hazır olurdu annem yapardı ilk 5 aydan sonra ilk kez mutfağa girmiştim...birden 3 saat boyunca ayakta kaldım....(
kizlar demin yine kahverengi lekem geldi akinti gibi birden yattigim yerden geldi dr gelebilir dedi..
canım sen serklaj oldun mu, gün mü almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?