- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.921
mrb kızlar ben yarın gidiyorm persembe yada cuma serklajım yapılack herkezdn dua istiyorm gurbecininde olackmıs galiba rabbim yardmcısı olsun insaallah hersey yolunda gider internet yok uzun süre görüsemicz hepinz aklımda ve duamda olacksınz lütfen sizlerde edin bu arada duyaydın canım gittigm doktor özel hastanede calısıyo erciyes hastanesi en bastan beri ondn belli devlet hastanesi olsa dedigin gibi belli olmıcktı devlete güvenemedm daha dogrusu benim yasadıgım yer küçük ondn insaallah iyi olur hersey allaha emanet olun kib
mrb kızlar ben yarın gidiyorm persembe yada cuma serklajım yapılack herkezdn dua istiyorm gurbecininde olackmıs galiba rabbim yardmcısı olsun insaallah hersey yolunda gider internet yok uzun süre görüsemicz hepinz aklımda ve duamda olacksınz lütfen sizlerde edin bu arada duyaydın canım gittigm doktor özel hastanede calısıyo erciyes hastanesi en bastan beri ondn belli devlet hastanesi olsa dedigin gibi belli olmıcktı devlete güvenemedm daha dogrusu benim yasadıgım yer küçük ondn insaallah iyi olur hersey allaha emanet olun kib
Merhaba, rahim boyu kısalması nedeniyle aranızda nidilat kullanan var mı? ne kadar süre ile kullandınız?
32. haftada ağrılarım oldu, doktora gittim, rahim boyum 2,3 cm olmus, günde 3 tane nidilat verdi, halen kullanıyorum ama hem bana hemde bebeğe yan etkısı olur mu dıye tedırgınım...
Hadi bakalım güzelce serklajını ol gel hayırlısıylamrb kızlar ben yarın gidiyorm persembe yada cuma serklajım yapılack herkezdn dua istiyorm gurbecininde olackmıs galiba rabbim yardmcısı olsun insaallah hersey yolunda gider internet yok uzun süre görüsemicz hepinz aklımda ve duamda olacksınz lütfen sizlerde edin bu arada duyaydın canım gittigm doktor özel hastanede calısıyo erciyes hastanesi en bastan beri ondn belli devlet hastanesi olsa dedigin gibi belli olmıcktı devlete güvenemedm daha dogrusu benim yasadıgım yer küçük ondn insaallah iyi olur hersey allaha emanet olun kib
badecim
ilac aspirin dedi cnm ama ben yattigim icin tamam o zaman igne kullan dedi bebegin esi rahim agzina gelince ve hematomum (rahim icinde pihti) olunca
keselim onu o kanamayi arttirir dedi kesti bana guven dedi suan hap bile icmiyorum aspirin yani cuma dikisim olunacak onun icin..
ben ilk hamileliğimde 27.haftadan 35.haftaya kadar kullandım. propesektüünde günde en fazla 6 taneye kadar diyor. Ben günde 8 kezkullandığım dönem oldu.. Nidilat sayesinde kasılmamalarım azaldı. çok kasılmam oluyordu...kasılmalar da rahim ağzı boyunu sıfırlamıştı.
kar zarar meselesi diye düşünün fakat artık riskli dönemi geçmişsiniz..doktorunuzun artık bıraktırması gerekir..
emeklerinin çektiklerinin karşılığını göreceksin inşallah.. dularımdasın..
gurbetcı evet benımkı de kız.. 1 ay once soylemıcstım burada gozden kactı sanırım.. duyaydın arkadasımız guncelleyek ınsallah :))
oglum erkek kardes ıstıyor bakalım umarım zorlanmayız :)
hıddenısko valla doktorum rapor vermıyor mecburen calısıyorum gerek yok dıyor..
benden rahım agzı boyu daha uzun olanlar hep kımıldamadan yatıyor..
bana gelınce ogleden sonra doktora mı gıtsem acaba dedım ya cıktım ısyerınden hastaneye doktora gıttım. bebek ıyı dedı enfeksıyon var ıse de agrı olabılır dedı..crp kan ve ıdrar kulturu verdım Cuma cıkacak sonuclar..
Hem boğaz ağrısı vücut kırgınlığı hem de bel ve karın ağrısı bir araya gelince mahvoldum şu an uzandım yatıyorum.. yarın işe gitmeyeceğim.
oğlum da hasta
çok yoruldum arkadaşlar ya((
ben ilk hamileliğimde 27.haftadan 35.haftaya kadar kullandım. propesektüünde günde en fazla 6 taneye kadar diyor. Ben günde 8 kezkullandığım dönem oldu.. Nidilat sayesinde kasılmamalarım azaldı. çok kasılmam oluyordu...kasılmalar da rahim ağzı boyunu sıfırlamıştı.
kar zarar meselesi diye düşünün fakat artık riskli dönemi geçmişsiniz..doktorunuzun artık bıraktırması gerekir..
emeklerinin çektiklerinin karşılığını göreceksin inşallah.. dularımdasın..
gurbetcı evet benımkı de kız.. 1 ay once soylemıcstım burada gozden kactı sanırım.. duyaydın arkadasımız guncelleyek ınsallah :))
oglum erkek kardes ıstıyor bakalım umarım zorlanmayız :)
hıddenısko valla doktorum rapor vermıyor mecburen calısıyorum gerek yok dıyor..
benden rahım agzı boyu daha uzun olanlar hep kımıldamadan yatıyor..
bana gelınce ogleden sonra doktora mı gıtsem acaba dedım ya cıktım ısyerınden hastaneye doktora gıttım. bebek ıyı dedı enfeksıyon var ıse de agrı olabılır dedı..crp kan ve ıdrar kulturu verdım Cuma cıkacak sonuclar..
Hem boğaz ağrısı vücut kırgınlığı hem de bel ve karın ağrısı bir araya gelince mahvoldum şu an uzandım yatıyorum.. yarın işe gitmeyeceğim.
oğlum da hasta
çok yoruldum arkadaşlar ya((
merhaba kızlar bende doktordan geldim, görüşmemiz iyi geçti bebek iyi 2390gr olmuş, suyu iyi, plasenta iyi dedi, rahim boynumda kısa değilmiş bu şekilde bir aksilik olmazsa bir ay daha geçer dedi, 38. haftanın sonunda dikişleri almayı düşünüyorum dedi, durabildiği kadar dursun acele etmeyelim dedi, ama bebek daha dönmemiş, genelde 35.den sonra tıp kitapları dönmez derler ama döndüğüde olur bekleyelim daha zaman var dedi, dönmezse sezeryan mı olur dedim, hayır makat gelişlide doğum yapabilirsin dedi, korktum biraz canım sıkıldı,inşallah bebek döner bu haftalarda yoksa ters gelişli doğum yapmak beni korkutuyor, hidenisko senin bebiş dönmüşmüydü bu sefer gittiğinde?
şanslıymışsın valla...çünkü geç atılan dikişlerden bi hayır gelmiyor...dikiş tutmuyor erken doğum yapıyorlar...nasıl tuttun bu bebeğini.... yattıysan eğer yatmaya ne zaman başladın dikiş atıldıktan sonramı yoksa hamile kaldığını öğrenir öğrenmezmi...BENDE 10 GÜN OLDU 4.BEBEĞİMİ KAYBETTİM ALTTAN DİKİŞE RAĞMEN...
sahbumus cnm ben tum testlerimi kendi imkanlarimla yaptirdim oyle gittim cunku muayne ucreti tekrar veremezdim...
maddi durumun iyi ise sen git o seni hacettepeye gonderir sanirim hem o zaman hamile olmadigin icin gezebilirsin..
benim normal serklaj dedi cuma gunu ne olur onu bilemem..
kendiside mutlaka yapmistir tabi bana gerek duymadi..
...
uzulme cnm acin daha cok taze beni dinlersen gez dolas kafandan cikarmaya calis demiyorum ama devamli kendini uzuyorsun ..
gerci ne dersek bos acin daha cok taze zamanla gececek cnm...
rabbim sabir versin sana..
Anladım canım..Az kaldı cumaya..Ben bile heyecanlanıyorum..Sen kimbilir nasılsın..Allahın izniyle güzel olacak herşey..Dualarla yanındayız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?