- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.961
Canım her kasılma hissettiğinde bir bardak su iç,kafanı oraya takmamaya çalış,ben her kasılmada sağa yatmışsam sola, sola yatmışsam sağa dönüyorum yada kalkıp wc ye gidiyorum kasdılma geçsin diye,bazen oğlum dayanıyor sanıyorum kasılma tekmeyi yiyince anlıyorum :) tabiki tetikte ol ama çok dinleme kendini bu sefer psikolojin bozulacak
DURUN KAFANIZI DAĞITAYIM BIRAZ AZ ÖNCE BAŞIMA NE GELDI
telefon çaldı bi türksrl numarası açtım,işte ben emniyetten arıyorum,yok hesaplartınızı pkk kullanıyor,bi takım isimlet sordu tanıyor muyum diye,eşimin işine kadar sordu,yüzüne kapattım,bu kadar da dinlemezdim ya geçtiğimiz mart ayında aracımla trafik kazasdı yapmıştım devlet bana dava açmıştı kamu malına zarasrdan(duvar ve direk için) acaba onla mı alakalı diye,yoksa siz hiç dinlermeyin,ayyy film gibiydi valla,nasıl da emin konuşuyor kendinden
Yaren insallah doner bebesin donmessede sezaryan ol bence makat gelişi dogum zor olur
Gurbetçi bendede tampon vardı hastanedekiler almayı unutmuştu bu vesileyle kendi doktorum aldı gercekten 10 metre vardır cek cek bitmiyor ama dayanılmayacak bişeyde degil yada benim doktorun eli hafif diye öyle hissettim onu düşünme bazı arkadaşlarda tampon yok belkide sende de olmaz
Duyaydin dolandirici bunlar malesef onunede geçemiyorlar
kizlar insallah tampon koymazlar ya(
Canım benim. n edesem boş. Çok üzüldüm.Ama Allahtan umut kesilmez. Benim de 4. hamileliğim bu. Öncekilerde ne olduğunu anlamadık bile. Bu seferkinde 24. haftaya kadar bişi anlamadık yine. Sadece aşırı ağrılar. Bu dönemde çalışmadım ya da çalışamadım diyelim. Genelde istirahatteydim. 24. haftada yatışa geçtim. 27. haftada dikiş gerekti. Atıldı. Yatmaya devam. 30 haftadan sonra ayaklandım diyebiliriz. Ama bu arada 18. haftadan itibaren hep hormon ilaçları kullandım ben. İğne olrak. Sonra 27. haftadan itibaren hem iğne hem vajinal ovül olarak günde 4 tane. Yeni bittiler sayılır. Nerede yaşıyorsun yani hangi ilde? eğer istanbulsa sana drumu tavsiye edebilirim. Biraz tuzlu ama napcaksın. :/
Bol bol dinlenmen ve beslenmen gerek ve ilaçlar çok önemli. Saati saatine. Canını hiç sıkma, benim bu dönemde extra yaptığım tek şey belki de Allaha hergün dua etmemdi. Ki öyle çok inançlı olmamama rağmen. Sonuçta bu canı veren o alan da o. Dualarım hep seninle olacak. Bi daha ki sefere kafana hiiiiç bişi takma sadece bebeğine odaklan. Herşeyi doğumdan sonrada yaparsın. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalr ve bebğini alısın kucağına. acil şifalar diliyorum.
hideniskocum cnm valla seni cok iyi anliyorum igrenc bir sey dr cek cek bitmiyordu
metalcim kuzum ah cnm senin kasilman olunca cok uzuluyorum cnm neden nidilat vermiyorki sana sen alip kullansan bi 4 hafta daha gecseydi cok harika olucakti ya cnm bebegim dogmuyacak su kadar sonra dogucak de beyine bunu tekrarlattikca bedende oyle davraniyor cnm bide bunu denesene cnm..
Canım her kasılma hissettiğinde bir bardak su iç,kafanı oraya takmamaya çalış,ben her kasılmada sağa yatmışsam sola, sola yatmışsam sağa dönüyorum yada kalkıp wc ye gidiyorum kasdılma geçsin diye,bazen oğlum dayanıyor sanıyorum kasılma tekmeyi yiyince anlıyorum :) tabiki tetikte ol ama çok dinleme kendini bu sefer psikolojin bozulacak
telefon çaldı bi türksrl numarası açtım,işte ben emniyetten arıyorum,yok hesaplartınızı pkk kullanıyor,bi takım isimlet sordu tanıyor muyum diye,eşimin işine kadar sordu,yüzüne kapattım,bu kadar da dinlemezdim ya geçtiğimiz mart ayında aracımla trafik kazasdı yapmıştım devlet bana dava açmıştı kamu malına zarasrdan(duvar ve direk için) acaba onla mı alakalı diye,yoksa siz hiç dinlermeyin,ayyy film gibiydi valla,nasıl da emin konuşuyor kendinden
Acaba bugün bahsettig hastasını benim haftalarda bı hastası varmış suyu azmış kordon dolanmış üstelik tüp bebek 8. Denemesiymis sanırım kadin al bebeği diyormuş almıyorum diyordu onuda medicalparka yonlendircekmis
Benimde acil dogum olursa medicalparka yonlendircek ama hangi doktor bilmiyorum suan oluş Hanım'a devam
oh ne sevindim senin için..demek yuvandasın
2yavrunda yanındaahh kıskanır tabi ne zamandır annesinden ayrı kaldı oğlun
şimdi sıra onda annesi Arduli bey yeterince ilgi gördü
ne güzel haberler getirmissin arkadasım
herseyin yolunda olmasına sevindim insallah daha da ii olacak bebişin biras daha sabredecek
sahi ne yaptınki gecen hafta
bizde ögreelim tecrübelerinize ihtiyacımız var
Ay hadi bakalım, hemen heyecanlandim ben bile
Allahsaglikla kurtarsın bebegini de seni de
Magnezyum iciyorum canım
Ama ben kendimi hiç korumuyorum
Kısa kollu ile geziyorum, banyo yapıp çıkıyorum dışarı
Sanırım gaz oluyor o yüzden
Gözün aydin
Büyük oğluna biraz daha fazla ilgi göster bence bu aralar, cok uzun süre ayrı kaldınız ve bir kardesle dondun eve
Ccuk soktadir şimdi zamanla alışacak
Sen rapor almayacak misin ?
Beeegin saglikla yaninda ve artik yuvandasin
Esin diger oglun artik kocaman bir ailesiniz
rabbim mutlulugunuzu daim etsin ve bir omur ayrilmayin insallah.
mrb kızlar ben yarın gidiyorm persembe yada cuma serklajım yapılack herkezdn dua istiyorm gurbecininde olackmıs galiba rabbim yardmcısı olsun insaallah hersey yolunda gider internet yok uzun süre görüsemicz hepinz aklımda ve duamda olacksınz lütfen sizlerde edin bu arada duyaydın canım gittigm doktor özel hastanede calısıyo erciyes hastanesi en bastan beri ondn belli devlet hastanesi olsa dedigin gibi belli olmıcktı devlete güvenemedm daha dogrusu benim yasadıgım yer küçük ondn insaallah iyi olur hersey allaha emanet olun kib
ben ilk hamileliğimde 27.haftadan 35.haftaya kadar kullandım. propesektüünde günde en fazla 6 taneye kadar diyor. Ben günde 8 kezkullandığım dönem oldu.. Nidilat sayesinde kasılmamalarım azaldı. çok kasılmam oluyordu...kasılmalar da rahim ağzı boyunu sıfırlamıştı.
kar zarar meselesi diye düşünün fakat artık riskli dönemi geçmişsiniz..doktorunuzun artık bıraktırması gerekir..
emeklerinin çektiklerinin karşılığını göreceksin inşallah.. dularımdasın..
gurbetcı evet benımkı de kız.. 1 ay once soylemıcstım burada gozden kactı sanırım.. duyaydın arkadasımız guncelleyek ınsallah :))
oglum erkek kardes ıstıyor bakalım umarım zorlanmayız :)
hıddenısko valla doktorum rapor vermıyor mecburen calısıyorum gerek yok dıyor..
benden rahım agzı boyu daha uzun olanlar hep kımıldamadan yatıyor..
bana gelınce ogleden sonra doktora mı gıtsem acaba dedım ya cıktım ısyerınden hastaneye doktora gıttım. bebek ıyı dedı enfeksıyon var ıse de agrı olabılır dedı..crp kan ve ıdrar kulturu verdım Cuma cıkacak sonuclar..
Hem boğaz ağrısı vücut kırgınlığı hem de bel ve karın ağrısı bir araya gelince mahvoldum şu an uzandım yatıyorum.. yarın işe gitmeyeceğim.
oğlum da hasta
çok yoruldum arkadaşlar ya((
merhaba kızlar bende doktordan geldim, görüşmemiz iyi geçti bebek iyi 2390gr olmuş, suyu iyi, plasenta iyi dedi, rahim boynumda kısa değilmiş bu şekilde bir aksilik olmazsa bir ay daha geçer dedi, 38. haftanın sonunda dikişleri almayı düşünüyorum dedi, durabildiği kadar dursun acele etmeyelim dedi, ama bebek daha dönmemiş, genelde 35.den sonra tıp kitapları dönmez derler ama döndüğüde olur bekleyelim daha zaman var dedi, dönmezse sezeryan mı olur dedim, hayır makat gelişlide doğum yapabilirsin dedi, korktum biraz canım sıkıldı,inşallah bebek döner bu haftalarda yoksa ters gelişli doğum yapmak beni korkutuyor, hidenisko senin bebiş dönmüşmüydü bu sefer gittiğinde?
hideniskocum cnm valla seni cok iyi anliyorum igrenc bir sey dr cek cek bitmiyordu
metalcim kuzum ah cnm senin kasilman olunca cok uzuluyorum cnm neden nidilat vermiyorki sana sen alip kullansan bi 4 hafta daha gecseydi cok harika olucakti ya cnm bebegim dogmuyacak su kadar sonra dogucak de beyine bunu tekrarlattikca bedende oyle davraniyor cnm bide bunu denesene cnm..
Teşekkürler feryalcim 11inde adet olacaktım ve hemen tüp bebeğe başlayacaktık ama hala bekliyorum tık yok :)Nasip nasip nasip çok şükür artık çok güvendiğim doktorlarım var sizlerin sayesinde arda ve cem beyler gücüm kuvvetimde var bir halı yolu bulunur diyorum artık diyorum.Birde ev alma işimiz var onun heyecanıyla biraz unutuyorum bu işleri belki yeni evimize taşındığımızda gelir bebişimiz.
ne biliyim sasirdim iyice hayirlisiyla dikisim olsaydi bide dr sabah 7:30 da gel 8:30 gibi alirim ameliyathaneye 15-20 dk surer dedi aksamda taburcu olursun demisti taburcu olunca arabayla gelicem bi sey olmaz degilmi bide eve gelince 2-3 gun boyunca neler yaptiniz nelere dikkat ediyim ne zaman bonyo yapiyim tuvalete kalkiyim mi bunu gibi seyler..
herkese slm...
baya oldu yazamadım..
serklaj olalı cuma 3 haftam bitecek inşallah ...
bu haftaki kontrolümde doktorum ayrıntılı ultrasonumuzuda yaptı çok şükür herşey yolundaymış...
rahim ağzı boyuda iyiymiş...akıntım için tek kullnanımlık ilaç verdi..
doktorum sürekli yatmana gerek yok dedi..ev içinde yavaş yavaş işlerini yapabilirsin çok ayakta kalma..
biraz bişi yap sonra yine istirahat et dedi...
bende az az ayaklanmaya başladım ama 3 hafta yatınca hamlamış vücudum bel ağrım oluyor normalmidir sizce??
son olarak genital bölge temizliği için ekstra bişi bi ürün kullanıyormusunuz doktorum bişi demedi de??
Canım benim. n edesem boş. Çok üzüldüm.Ama Allahtan umut kesilmez. Benim de 4. hamileliğim bu. Öncekilerde ne olduğunu anlamadık bile. Bu seferkinde 24. haftaya kadar bişi anlamadık yine. Sadece aşırı ağrılar. Bu dönemde çalışmadım ya da çalışamadım diyelim. Genelde istirahatteydim. 24. haftada yatışa geçtim. 27. haftada dikiş gerekti. Atıldı. Yatmaya devam. 30 haftadan sonra ayaklandım diyebiliriz. Ama bu arada 18. haftadan itibaren hep hormon ilaçları kullandım ben. İğne olrak. Sonra 27. haftadan itibaren hem iğne hem vajinal ovül olarak günde 4 tane. Yeni bittiler sayılır. Nerede yaşıyorsun yani hangi ilde? eğer istanbulsa sana drumu tavsiye edebilirim. Biraz tuzlu ama napcaksın. :/
Bol bol dinlenmen ve beslenmen gerek ve ilaçlar çok önemli. Saati saatine. Canını hiç sıkma, benim bu dönemde extra yaptığım tek şey belki de Allaha hergün dua etmemdi. Ki öyle çok inançlı olmamama rağmen. Sonuçta bu canı veren o alan da o. Dualarım hep seninle olacak. Bi daha ki sefere kafana hiiiiç bişi takma sadece bebeğine odaklan. Herşeyi doğumdan sonrada yaparsın. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalr ve bebğini alısın kucağına. acil şifalar diliyorum.
sağ ol canım iyiyiz biz:)) oğlumla uyudum dün gece sarıldık uyuduk:)) şimdilik iyi gidiyor:))
sen korunuyor musun canım?...
Melekçim geçmiş olsun kendine dikkat et arkadaşım..Çok yoruluyorsun gibi geliyor..Sonrasında Allah korusun pişmanlık duymayasın..Rapor işinde ısrar etsen,şikayetlerinden bahsetsen verirmi acaba?
Hayırlısı olsun, sag salim atlatacaksiniz Allah'ın izni ile
Başka doktordan al canım ya, kendini yorgun hissediyorsun bak
Kanama geçirdin buna rağmen nasıl rapor vermiyor aklım hayalim almıyor
İs yerinde hareketli misin? Dinlenebliyor musun bari?
merhaba kızlar bende doktordan geldim, görüşmemiz iyi geçti bebek iyi 2390gr olmuş, suyu iyi, plasenta iyi dedi, rahim boynumda kısa değilmiş bu şekilde bir aksilik olmazsa bir ay daha geçer dedi, 38. haftanın sonunda dikişleri almayı düşünüyorum dedi, durabildiği kadar dursun acele etmeyelim dedi, ama bebek daha dönmemiş, genelde 35.den sonra tıp kitapları dönmez derler ama döndüğüde olur bekleyelim daha zaman var dedi, dönmezse sezeryan mı olur dedim, hayır makat gelişlide doğum yapabilirsin dedi, korktum biraz canım sıkıldı,inşallah bebek döner bu haftalarda yoksa ters gelişli doğum yapmak beni korkutuyor, hidenisko senin bebiş dönmüşmüydü bu sefer gittiğinde?
kafan nasil rahat olucaksa oyle yap cnm...
ben magnezyumu 7.haftadan bu yana kullaniyorum cnm...
insallah rahat gecer en son hamileligimde atilan dikisten sonra hem cok kusmustum hemde idrarimi yapamamistim ...
ahhhhh ahh yeni aklima geldi bide bu vajinaya tampon koyuyorlarla onu cikarinca mahvolmustum
kizlar 10 m vardi herhalde cek cek bitmiyordu o aklima geldi simdi korkum valla sizede de tampon varmiydi..
melek 81 cnm sen bir an once heyet raporunu cikar cnm bak eski hamileliginde de rahim agzin o inmis cnm korkuyorum senin adina...
yarencim insallah doner ters dogum yapmak cok zor bana yaptirdilar dusun bebek kucuk oldugu halde mahvoldum bence sezeryan iste cnm..insallah doner cnm tatli seyler yede canlanip doner belki..
gunsydinnnn:)
gec oldu ama olsun bu gun iyiyim kizlar baski hissimde gecti ama dun gece kahverengi lekem yine geldi uzmuyorum kendimi ama herseyde var bi hayir ..
demin esim kahvaltimi hazirladi kalktim haplarimi yutmaya folbiol ve antibiyotigimi yuttum ama eleviti yutamadim cok buyuk ya ben buyuk hapi asla yutamam eger yutarsam kusuyorum esim boliyim getir derken yuttum zar zor veeeeeee aci son kustum tabi o kadar yedigime yaniyorum esimde gitti mecburen bende yataga gectim artik kalkinca kendime hazirlarim bide ben yinemi yutayim o haplari onlari cikardimmi bilmiyorum...
ne biliyim sasirdim iyice hayirlisiyla dikisim olsaydi bide dr sabah 7:30 da gel 8:30 gibi alirim ameliyathaneye 15-20 dk surer dedi aksamda taburcu olursun demisti taburcu olunca arabayla gelicem bi sey olmaz degilmi bide eve gelince 2-3 gun boyunca neler yaptiniz nelere dikkat ediyim ne zaman bonyo yapiyim tuvalete kalkiyim mi bunu gibi seyler..
herkese slm...
baya oldu yazamadım..
bu haftaki kontrolümde doktorum ayrıntılı ultrasonumuzuda yaptı çok şükür herşey yolundaymış...
doktorum sürekli yatmana gerek yok dedi..ev içinde yavaş yavaş işlerini yapabilirsin çok ayakta kalma..
bende az az ayaklanmaya başladım ama 3 hafta yatınca hamlamış vücudum bel ağrım oluyor normalmidir sizce??
son olarak genital bölge temizliği için ekstra bişi bi ürün kullanıyormusunuz doktorum bişi demedi de??
saolun kizlar ben kendimi yavas yavas hazirliyim o zaman insallah sorunsuz atlatirim beni sandalye yardimiyla cikarsin istiyorum esim ve esimin cok samimi arkadasi var onlar cikarsin dikisim cok taze olucak ve benim bebegin esi onde ya o yuzden korkuyorum..
metalcim gercekten kasilmami oluyor anlamadim sirt ustu yatinca rahmim elime geliyor gibi endol kullansam mi ki zarari olurmu bu hafta..
ah ne güzel anne koynunda uyumus ben de imrendim burdan
kardeşiini sevıyormu yani alısması nasıl gözlemliyormusun?
ben korunuyorum..yani önce korunmucaktm zaten olmaz diyordum..
hatta dr yumurtan var dediginde calısmıstık bile ama gecen hafta gittigimde adetin 3.günü kontrollerde yumurta görmedi dr.um bu ay boş geçmişim...
şimdi diyorumki bende zaten neredeyse süreyi yarıladık artık dikkat edelim
sigorta olmazsa Arda Bey de çok zorlanırız.
ama marttan sonra hemen olsun istiyorum canımyaAllah ım ben gibi isteyen herkese nasip etsin insallah..
Kızlar dün hastaneye gittim CRP için kan kültür için idrar verdim demiştim ya.. Kan sonucum çıkmış bugün
Kanda ki enfeksiyon oranım yüksek çıktı.. Normal değer aralığı 0 ile 8 arası.. Benim sonuç 40 çıkmış..
Off gerçekten kendimi çok yorulmuş hissediyorum yaa
Şimdi idrar sonucunu bekleyeceğim Cuma günü çıkacak.
herkese slm...
baya oldu yazamadım..
arkadaşım ben merak ettim dr.unu..
serkalajını yapan kontrolünü yapan aynı dr.mu?hangi hastanede ismi nedir?
hem butopicte serklaj listesi var duyaydın arkadasımız yapıyor
hem o listeyede yazarız baska arkadaslara ve bizlere fikir olur
18.haftadan sonra hangi hormon ilaçlarını kullandın?
benimde kayıbım var ondan böle uzunca sordum sana..sen bizim şanslılarımızdansın..
Allah ım kucagına almayı nasip etsin saglıkla...
gunaydinlar canlarim minibebi cnm Alah razi olsun senden cok sanslisin cnm inan benim bu 4. hamileligim insallah duallarla Allahimin emriyle kucagima alirim...
kizlar bu gun dikissiz son gunum yarim bu saatler hastanede olucam rabbim kismet ederse..
sacimi fonlesem mi ki gule oynaya gidicem dedim kendi kendime..
Allah kismet ederse sirada bi tek dogum kaliyor onada gule oynaya gidicem :))
yarin sabah namazina kalkiyim namazimi kiliyim yasinimi okuyum tespih ceke ceke gidiyim artik sizler de dua edin kizlar ben hep bu topikteki herkese dua ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?