- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.941
kafan nasil rahat olucaksa oyle yap cnm...
ben magnezyumu 7.haftadan bu yana kullaniyorum cnm...
insallah rahat gecer en son hamileligimde atilan dikisten sonra hem cok kusmustum hemde idrarimi yapamamistim ...
ahhhhh ahh yeni aklima geldi bide bu vajinaya tampon koyuyorlarla onu cikarinca mahvolmustum
kizlar 10 m vardi herhalde cek cek bitmiyordu o aklima geldi simdi korkum valla sizede de tampon varmiydi..
melek 81 cnm sen bir an once heyet raporunu cikar cnm bak eski hamileliginde de rahim agzin o inmis cnm korkuyorum senin adina...
yarencim insallah doner ters dogum yapmak cok zor bana yaptirdilar dusun bebek kucuk oldugu halde mahvoldum bence sezeryan iste cnm..insallah doner cnm tatli seyler yede canlanip doner belki..
gunsydinnnn:)
gec oldu ama olsun bu gun iyiyim kizlar baski hissimde gecti ama dun gece kahverengi lekem yine geldi uzmuyorum kendimi ama herseyde var bi hayir ..
demin esim kahvaltimi hazirladi kalktim haplarimi yutmaya folbiol ve antibiyotigimi yuttum ama eleviti yutamadim cok buyuk ya ben buyuk hapi asla yutamam eger yutarsam kusuyorum esim boliyim getir derken yuttum zar zor veeeeeee aci son kustum tabi o kadar yedigime yaniyorum esimde gitti mecburen bende yataga gectim artik kalkinca kendime hazirlarim bide ben yinemi yutayim o haplari onlari cikardimmi bilmiyorum...
cnm nasılsın
henüz uğramadın topiğe senin günaydın mesajını göremedim merak ettim
Canım her kasılma hissettiğinde bir bardak su iç,kafanı oraya takmamaya çalış,ben her kasılmada sağa yatmışsam sola, sola yatmışsam sağa dönüyorum yada kalkıp wc ye gidiyorum kasdılma geçsin diye,bazen oğlum dayanıyor sanıyorum kasılma tekmeyi yiyince anlıyorum :) tabiki tetikte ol ama çok dinleme kendini bu sefer psikolojin bozulacakCanım benim allah razı olsun sizlerden. Sorulmak hatırlanmak ne güzel. Hamd olsun şimdi daha iyiyim. Dün gece hep kasılmam olunca uyuyamadım. Sabahtan da çok keyifsizim. Biraz uyumuşum sinmiş. Şimdi Wc ye kalkmaya korkuyorum. Rabbim rahatlık versin.
Ayy evet ya insan hiç beni ararlar mı diye düşünmüyorYaren insallah doner bebesin donmessede sezaryan ol bence makat gelişi dogum zor olur
Gurbetçi bendede tampon vardı hastanedekiler almayı unutmuştu bu vesileyle kendi doktorum aldı gercekten 10 metre vardır cek cek bitmiyor ama dayanılmayacak bişeyde degil yada benim doktorun eli hafif diye öyle hissettim onu düşünme bazı arkadaşlarda tampon yok belkide sende de olmaz
Duyaydin dolandirici bunlar malesef onunede geçemiyorlar
cnm hayırlısı olsun inş en kısa zamanda müjdeyi alırız
bende üç kez histereskobi olmuş biri olarak soruyorum
adet olamama sebebi yapışıklığamı neden oluyor yada bir bağlantısı varmıymış dr sana ne dedi acep
Insallah adet gecikmen yasadigin sttesten dolayidir canim
Cuma gunu hayirli haberlerle gelirsin insallah.
Yanlis hatirlamiyorsam ocak gibi tup bebege basliycasiniz rabbim.isinizi rast getirsin ve ilk uygulamada sonuc pozitif olsun insallah.
mrb kızlar ben yarın gidiyorm persembe yada cuma serklajım yapılack herkezdn dua istiyorm gurbecininde olackmıs galiba rabbim yardmcısı olsun insaallah hersey yolunda gider internet yok uzun süre görüsemicz hepinz aklımda ve duamda olacksınz lütfen sizlerde edin bu arada duyaydın canım gittigm doktor özel hastanede calısıyo erciyes hastanesi en bastan beri ondn belli devlet hastanesi olsa dedigin gibi belli olmıcktı devlete güvenemedm daha dogrusu benim yasadıgım yer küçük ondn insaallah iyi olur hersey allaha emanet olun kib[/QUO
Allah yardımcın olsun evliyalar erenler elinden tutsun yoldaşın olsun canım sevgilerimle
kizlar insallah tampon koymazlar ya(
kizlar insallah tampon koymazlar ya(
Canım buradaki çoğu kişiye tampon koymuşlardı ben serklaj olurken,ben de bana konmayınca endişelenmiştim,sen de konmasın diye dua ediyorsun,korkma canım gerekli olan neyse yapılsın[/QUOTE
Katılıyorum gurbetçi gerekiyorsa yapılsın benim tampon geç çıktı doktorum böyle daha sağlam oldu demişti,ayrıca o hemşirelerin elin agirdi belki birdahakinde uyarırsın yavaş olmaları konusunda sinek ısırg gibi sadce biraz uzun sürüyor bende sonradan korkuyorum serklajda hissetmedim,cikartirkende cok acımadı ama takarken acıyormuş sezaryanda bayılmadan yapıyorlarmış ama dert etmiyorum anlık bı acı olur diye düşünüyorum Sende şimdiden bunları düşünüp stres yapma
Canım ben de senin gibi erken saatte gitmiştim,gerçekten kısa sürüyor,benim çok az kanamam olmuştu,ama ağrım çoktu,ağrı kesici vurmuşlardı,gecelik giydim en rahatı pijama rahat olmaz,ben ertesi gün taburcu oldum evim merdivenli diye,banyo yapıp gittiğim için 3-4 gün sonra hızlı bir duş almıştım ancak benşim serklaj yaza gelmişti,senişnki kış olduğu için biraz daha dişini sıkarsın yapmazsın banyo,serklaj sonrası brni ayağa kaldırdılar yaklaşık 6-7 saat sonra,wc ye gittim,evde de sadece wc ye kalktım,yemeğimi yatağa getirdi eşim gerçi hala öyle yiyorum,ne biliyim sasirdim iyice hayirlisiyla dikisim olsaydi bide dr sabah 7:30 da gel 8:30 gibi alirim ameliyathaneye 15-20 dk surer dedi aksamda taburcu olursun demisti taburcu olunca arabayla gelicem bi sey olmaz degilmi bide eve gelince 2-3 gun boyunca neler yaptiniz nelere dikkat ediyim ne zaman bonyo yapiyim tuvalete kalkiyim mi bunu gibi seyler..
Bende arabayla dondüm 4.kata merdivenle ciktim sonrası sikis istirahat doktorum hemen duş alabilcegmi söylemişti ama ben o sıcaklarda 1 hafta bekledim ayakta ve kısa tuttum doktorum demiştine biliyim sasirdim iyice hayirlisiyla dikisim olsaydi bide dr sabah 7:30 da gel 8:30 gibi alirim ameliyathaneye 15-20 dk surer dedi aksamda taburcu olursun demisti taburcu olunca arabayla gelicem bi sey olmaz degilmi bide eve gelince 2-3 gun boyunca neler yaptiniz nelere dikkat ediyim ne zaman bonyo yapiyim tuvalete kalkiyim mi bunu gibi seyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?