- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.601
fusbor seni anlıyorum bu kıskanmak değil seni hayallerin umutların yarım kaldığı için oluşan duydular... Allahâ şükürler olsun ben hiç yaşamadım bu duyguyu kızlar kimseyle kendimi kıyaslamadım biri alt komşum samimi arkaşım 6 hafta vardı aramızda ve yine samimi arkaşımla 2 hafta vardı aramızda aynı anda kalmıştık ve ben bebeklerimi kaybettiğim hastanede onların yanında oldum doğumda onlar yanında görmeden ilk ben gördüm hiçte kötü olmadım aştım ben onları..
he şu ki kendi bebeğim için günlerde haftalarca aylarca ağladım acaba canları yandımı diye.. Ve şuan ikizlerim olsaydı 1 yaşlarını geçmiş olacaktı....
tabi psikolojik tdestek çok önemli ben destek almadan hamile kaldım ve gebeliğim korkularla heycanlarla geçiyor kafayı yedim yani aynı şeyleri yaşamak korkusu
haklısın mumudihaba benimde bebeklerim hiç aklımdan çıkmıyorlar er an aklımda benimleler sanki ve gün geçtikte onlara kavuşamamanın eksikliğini daha yoğun duygularla yaşıyorum..
salihas cım maşallah günlerini zorda olsa geçirdin Allah sağ salim kucağınada almayı nasip eder inşallah.. darısı hamişlerimize ve sonrada benim gibi bekleyen arkadaşlara..
bu arada bende kızlar bu sabah tekrar test yaptım.. değerim 26 dan 261 e çıkmış.. çarşamba gibi tekrar yaptırıcam test.. doktorumla görüştüm değerin güzel katlamış ama haftana göre düşük diyor, hala ümit verici konuşmuyor yani buda beni boşlukta bırakiyor sanki.. şu anda hamile sayılırım ama ben buna sevinemiyorum..doktoruma sordum bu degerlerde sağlıklı bir şekilde gebeliğimi devam etme sansım ne dedim %10 dan daha az diyor..
Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey engel olamaz diyorm.. ve Rabbim hakkımda hayırlı olacaksa nasip et diyorum... bebeğime sağlık sıhhat güç ver diye dua ediyorum.. Allah hepimize içinde de bana sağlıklı, eli ayağı düzgün.. Aklı fikri yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin..
ay canım maşallah bebişine kilosu çok iyiymiş enfeksiyon bende de çıkmıştı senn kadarlıkken
antibiyotik kullanmıştım sıkma canını bebeğin iyi olmasına sevindim canım çok şükür rabbime
fizercim maşallahhh cnm inşallah bizde o günleri görürüzz
fusbor evt cnm acın çok taze anlıyorum ben kaybedeli 1 yılı geçti fakat kaybettikten 1.5 ay sonra arkaşım doğumuna girdim birinede 2. ayında.. UMARIM sende atlatırsın ama yeni bebiş daha etkili oalcaktır atlatmanda
merhaba kızlar..
benim için ettiğiniz dualar ve iyi dilekleriniz için binlerce kere teşekkür ediyorum hepinize Rabbim sizinde dileklerinizi kabul etsin en kısa zamanda inşallah..bende değerim yükselince çok sevindim ama doktorun dediği çıkacak galiba kızlar.. bugün öğleden beri kahve rengi akıntım oldu sanki adet oluyor gibiyim ilaçlardan galiba tam sökmüyor ama bütün gün geldi galiba bebeğimi kaybettim..Rabbimden öncelikle hayırlısını diledim, Hayırlısı yine böyle demekki arkadaşlar elden başka birşey demek gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?