- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.641
ay canım demek ekimde düşünüyosun sende benim gibi olursun inşallah. ben de hatırlıyosan nisanda hamiş olmuştum ve bebişimin doğaca ayda mevlam bana kardeşini göndermişti. yanlış hatırlamıyosam senin doğumda ekimdi değilmi. canım ya inşallah ekimde iyi haberlerini alırız. yumurtlama günlerini iyi takip et gerçekten çok faydası oluyo . ekim gelince de sakın moralini bozma hep güzel şeyler düşün ki Allahın izniyle bebişin sana tutulsun canım.canım doktor eylül sonuna kadar korunun demişti, önümüzdeki ay başlayacağız bakalım denemeye. ama bende pco var nezaman olur bilemiyorum canım...
ya sorma canım benim bilgisayra sorun varmış farklı bilgisayardan yapınca oldu. evet bugün tam 25 haftya girdi kızım teyzesi. çok şükür iyi şeker yüklemem yapıldı oda iyi çıktı. senin oğluşun nasıl. seninde geri sayım yavaş yavaş başladı bak haber alamadık ama salihasta doğurdu. sıra sana geliyo. aman bizimde salihas gibi zamanında gelsinde bekleriz biz kuzucuklarımızı.fizercim nasılsın t,cker ın da güzel olmuş doğru değil mi?* tam 25 hafta iyi oldu artık merak etmiyorum senide takip ediyorum :)
ay canım demek ekimde düşünüyosun sende benim gibi olursun inşallah. ben de hatırlıyosan nisanda hamiş olmuştum ve bebişimin doğaca ayda mevlam bana kardeşini göndermişti. yanlış hatırlamıyosam senin doğumda ekimdi değilmi. canım ya inşallah ekimde iyi haberlerini alırız. yumurtlama günlerini iyi takip et gerçekten çok faydası oluyo . ekim gelince de sakın moralini bozma hep güzel şeyler düşün ki Allahın izniyle bebişin sana tutulsun canım.
canım teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur. Ama bende pco var heray düzenli yumurtlayamıyorum. mesela buay regl 5inde gelecekti geldi ama çok az 1-2 gün kahve lekelenme oldu okadar. doktorum 4 ay böyle beklicez ondan sonra klomene başlarız dedi.
benim doğumumda ekim 4 üydü. inan ekim annelerini okuyorum hergün, içim acıyor,ağlıyorum. allahım sabrını versin.
senin nasıl gidiyor , bi sorun yoktur umarım.[/QUOTE
canımya bence okuma öyle şeyler iyice psikolojin bozuluyo. evlatlarımızın yiyecek ekmeği yokmuşki dünyayaya gelmedi. biz sabırla ve duayla onların geleceği günü beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok. elden başka bişey gelmiyo. bu arada benim arkadaşımda da pco vardı onada doktorlar tedavisiz gebe kalamazsın demişlerdi ama mevlanın ol demesi yeterli hiç tedavisiz hamile kaldı ve şimdi kızı 1,5 yaşında. seninde böylebi mucizen Allah ın izniyle neden olmasın. inanmak çok önemli moaral bozukluğu yumurtlama günlerimizi çok etkiliyo biliyosun değilmi. herzaman pozitif düşünmeye çalış canım.
Allah ıma şükürler olsun benim iyi gidiyo. kendimi yormadan çalışımaya devam ediyorum. bi aksilik olmazsa 32 haftaya kadar çalışırsın dedi doktor. bakalım bizde günsayıyoruz. Mevlam inşallah sana ve diğer beklayen arkadaşlara bugünleri nasip eder dualarımız hep sizinle.:Saruboceq:
hepinize mrb kızlar biz kızımla evdeyiz.hepinize iyi dilekleriniz için tesekür ederim.ama bizim yaramaz son anda yapacagını yaptı.9 eylülü bekleyemedi kızım.6 eylülde gece benimleydi.daha sonra fırsat bulunca tekrar girerim .
bu zor günlerimde beni yanlız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı minnettarım.. inşallah dediğiniz gibi Rabbim benimde sabrımın mükafatını en kısa zamanda hayırlısıyla verir.. ben ve benim gibi hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarım.. toprak, eda, fusbor ve samyeli arkadaşımın bebişleri en kısa zamanda gelir ve bizi daha çok üzmezler..:))
Gözünaydın edacım,Allah kolaylık versin.salihasçım tebrikler.
darısı başımıza
sağlıkla gelmiş bebiş
benim için en büyük mucize bu
kızlar bu arada bene bir haber vereyim
hamileyim
ama hiç normal tepkiler vermiyorum bu aralar
bende de pko vardı
adet yine gcikti sandım
hangi doktora gidicem ne yapıcam bilmiyorum
sancıları durduran bir ilaç yok ne yazık ki dedi doktor
birde yalçın hocaya gittim
mumudihba bilşr
bursa da pek meşhur
prof kendisi
dikiş için kendi 2000 tl istedi
acıbademle çalışıyo
hastanede 2500 tl
ve hiç bir garanti vermiyo
ne yapayım ben kızlar
hadi dikişi verdim diyelim
acil bir durumda ben acıbademe yatmam ki
kalkamam altından
siz ne kadarab dikiş attırmıştınız kızlar
ben bir öncekini 650 tl ye attırdım
açılmamıştı hiç
bu arada twiks sizin prof ne kadar istedi
gerci ben bursadan ona gidip gelemem herhalde ama
öööfff içim daralıyo valla
bzaşladık yine
kabus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?