Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bu zor günlerimde beni yanlız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı minnettarım.. inşallah dediğiniz gibi Rabbim benimde sabrımın mükafatını en kısa zamanda hayırlısıyla verir.. ben ve benim gibi hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarım.. toprak, eda, fusbor ve samyeli arkadaşımın bebişleri en kısa zamanda gelir ve bizi daha çok üzmezler..:))

canım doktor eylül sonuna kadar korunun demişti, önümüzdeki ay başlayacağız bakalım denemeye. ama bende pco var nezaman olur bilemiyorum canım...
ay canım demek ekimde düşünüyosun sende benim gibi olursun inşallah. ben de hatırlıyosan nisanda hamiş olmuştum ve bebişimin doğaca ayda mevlam bana kardeşini göndermişti. yanlış hatırlamıyosam senin doğumda ekimdi değilmi. canım ya inşallah ekimde iyi haberlerini alırız. yumurtlama günlerini iyi takip et gerçekten çok faydası oluyo . ekim gelince de sakın moralini bozma hep güzel şeyler düşün ki Allahın izniyle bebişin sana tutulsun canım.

fizercim nasılsın t,cker ın da güzel olmuş doğru değil mi?* tam 25 hafta iyi oldu artık merak etmiyorum senide takip ediyorum :)

fizercim nasılsın t,cker ın da güzel olmuş doğru değil mi?* tam 25 hafta iyi oldu artık merak etmiyorum senide takip ediyorum :)
ya sorma canım benim bilgisayra sorun varmış farklı bilgisayardan yapınca oldu. evet bugün tam 25 haftya girdi kızım teyzesi. çok şükür iyi şeker yüklemem yapıldı oda iyi çıktı. senin oğluşun nasıl. seninde geri sayım yavaş yavaş başladı bak haber alamadık ama salihasta doğurdu. sıra sana geliyo. aman bizimde salihas gibi zamanında gelsinde bekleriz biz kuzucuklarımızı.

maşallahh cnm inşalalh salihas gibi bizde görürüz o günlerii.. sankş bu hafatdan sonra zaman geçmiyor :)) dediğin gibi sağlıklı gelsinlerde bekleriz onları... eee şimdi salihastan sonra topicte sıra banamı geliyor :))... benimde oğluş iyi Allah'a şükür hergeçen güne

canım teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur. Ama bende pco var heray düzenli yumurtlayamıyorum. mesela buay regl 5inde gelecekti geldi ama çok az 1-2 gün kahve lekelenme oldu okadar. doktorum 4 ay böyle beklicez ondan sonra klomene başlarız dedi.
benim doğumumda ekim 4 üydü. inan ekim annelerini okuyorum hergün, içim acıyor,ağlıyorum. allahım sabrını versin.
senin nasıl gidiyor , bi sorun yoktur umarım.

hepinize mrb kızlar biz kızımla evdeyiz.hepinize iyi dilekleriniz için tesekür ederim.ama bizim yaramaz son anda yapacagını yaptı.9 eylülü bekleyemedi kızım.6 eylülde gece benimleydi.daha sonra fırsat bulunca tekrar girerim .

salihascım nasıl mutlu oldum anlatamam sanki ben doğurdum eve geldim gibi ayy Allah' ım duy sesimizi bizede nasipe t sağlıcakla

hihoyyytgözün aydın canım.. sağ salim kucağına aldın bebeğini ne mutlu sana.. Rabbim bundan sonra eşinle ve bebişinle sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin sana,a.s. herşey gönlünce olsun..opuyorumnanaktanbu arada normal doğum mu yaptım yoksa canım?

yarencim canım ya, ben şunu anladım öyle yada böyle hamile kalınıyor iş o bebekleri 9 ay boyunca taşımakta ,benim şimdiki korkum o ,çünkü 2 bebeğimide yaklaşık 4 aylıkken erken suyumun gelmesiyle kaybettim, şimdi öyle korkuyorumki Allah o günleri gösterirde hamile kalırsam eğer ,9 ay ha şimdi suyum geldi ha gelecek diye kendimi yiyip bitiricem. Son bebeğimin suyu yatakta sağdan sola dönerken gelmişti o günler gözümün önünden gitmiyor vallhi.

salihasçım tebrikler.
darısı başımıza
sağlıkla gelmiş bebiş
benim için en büyük mucize bu

kızlar bu arada bene bir haber vereyim
hamileyim

ama hiç normal tepkiler vermiyorum bu aralar
bende de pko vardı
adet yine gcikti sandım

hangi doktora gidicem ne yapıcam bilmiyorum
sancıları durduran bir ilaç yok ne yazık ki dedi doktor
birde yalçın hocaya gittim
mumudihba bilşr
bursa da pek meşhur
prof kendisi
dikiş için kendi 2000 tl istedi
acıbademle çalışıyo
hastanede 2500 tl
ve hiç bir garanti vermiyo
ne yapayım ben kızlar
hadi dikişi verdim diyelim
acil bir durumda ben acıbademe yatmam ki
kalkamam altından
siz ne kadarab dikiş attırmıştınız kızlar
ben bir öncekini 650 tl ye attırdım
açılmamıştı hiç
bu arada twiks sizin prof ne kadar istedi
gerci ben bursadan ona gidip gelemem herhalde ama
öööfff içim daralıyo valla
bzaşladık yine
kabus gibi

Gözünaydın edacım,Allah kolaylık versin.

Seni çok iyi anlıyorum canım ya,

Öyle bi durumdayız ki, insan içindeki endişeleri aşıp hamile kaldığına bile sevinemiyo:))

Hamileliğini güle oynaya, geze toza, keyifle geçiren kadınlara o kadar imreniyorum ki...

Ama olsun Allah bugünümüze muhtaç etmesin, bize ve sevdiklerimize sağlık versin, başka mutluluklar yaşatsın...

salihacım gözünaydı, allah analı babalı büyütsün canım.. çok güzel ismi.. Eylül.. eşinle beraber mutluluklar diliyorum canımm. Eylülü benim için kokla...

salihacım bebeğin hayırlara vesile olsun

bebeğiniz eşin ve seninle beraber sağlıklı uzun ömürler diliyorum

salihas kızına maşallah Mevlam nazarlardan korusun. çok tatlı ya yerim ben onu. eee anlat canım artık doğum nasıl oldu dikişi nezaman aldılar herhangi bir problem oldumu. meraktan öldük valla.

edacığım gözün aydın canım Mevlam sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. dikişini kaçıncı haftada atacaklar tarih bellimi canım. bence profösör felan hikaye buişi iyi bilen bidoktor güvenebileceğin bi insan olması çok önemli dünyanın parasını istemişler. ben özel doktora gidiyorum. prof değil ama çok memnum. benim dikişimi kliniğinde attı 2 doktor bide anestezi uzmanı girdi. Allahıma şükürler olsun bi problem de çıkmadı halada çok memnunum. maliyetine gelince 600 tl vermiştim.
butterify canım sendemi hamilesin.

samyeli bak edada pco varken hamile kalmış inşallah seninde iyi haberlerini alacağız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…