Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
YARENCıM hayırlısı olsun cnm seni merak ettim

şu anı yaşa derim ben sana hamilesin ve anın tadını çıkar ümitsizlik yok

bir arkadaşımızın dediği gibi rahim ağzı yetmezliğini hepimiz yeneceğiz

inş sende değerin kat kat katlandığında mutluluğunu halaylarla kutlayacağız

yarenciğim senin verdiğin haberleri asla umutsuz olarak düşünümüyorum.
en kısa zamanda aramıza hoşgeldin diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.
burda biliyosun herkezin bi acı tecrübesinden sonra Mevlam öyle büyük ki hepimizin yüzünü güldürüyor.
biz şimdi bi zincir gibiyiz halkalar hep umutla bir birbirine bağlı çok şükür bu zincire katılan herkez problemsiz devam ediyo
sen ve diğer umutla bekleyen arkadaşlar buzincirin devamısınız kopmak yok kızlar dualarımız hep birbirimize olsun böyle mübarek günlerde.
hepimizin mevlam gönlüne göre versin.

yarencim sakın umutsuzluluğa kapılma, onunla konuş, sana tutunması için onunla konuş canım..
Bu yükselişler ağır ama emin adımlarla olacak inşallah...

merhabalar kızlar tatilden döndüm ve hepinizin yazılarını anca okudum.Yarencim inan aklım hep sendeydi canım bu kadar pozitif düşünceler varken bence o bebek bak tutunacak görürsün canısı. Bende tatilde bebekli aileleri gördükçe çok içim acıdı. Hele o turistlerin 3 er tane çocuklarını gördükçe sinir oldum vallhi. Hiçmi bunlarda rahim ağzı yetersizliği sorunu olmamış ya bunların dedim.(
Biraz kendime geldim sayılır ama o içimdeki sıkıntıyı atamıyorum bir türlü. Hala şişim ve karnım sanki hamileymişim gibi şiş , hiçbişeyim olmuyor ki hamilelikte 2 kilo almıştım. Kurtajtan sonraki ilk adetimi bekliyorum belki ondan sonra şişim iner.

Yarencim nerelerdesin haber yok mu inşallah katlanmıştır daha fazla değerler

fusborcum hoşgeldin cnm inşallah herşey daha güzel olacak sadece zaman

ee kızlar toğba fizer salihas ve diğer arkşarım nerelerdesiniz??

fusbor hoş geldin canım. inşallah tatil iyi gelmiştir biraz kafanı toplamışsındır. biz bu yaz yapamadık tatil. seneye inşallah sende bizim gibi bebişinle birlikte eve hapsolrsun:CüvCüv:delikafadulden tatil matil yapamasında ondan sonraki seneler bebişinle didersin inşallah
yağmurcan biz iyiz canım yarın kısmetse kızımın konturolü var inşallah iyi haberlerle gelirim. senin nasıl gidiyo. oğluşun iyidir inşallah. bu arada ekim annelerinde oğluşunu cicileri ve odasını gördüm mevlam sağlıcakla kullanmak nasip etsin hepsi muhtşem bayıldım valla. daha ben bırak oda düzmeyi kıyafet bile almadım. inşallah senin haftana geldiğimde bende başlarım artık. bu arada bende park yatak almayı düşünüyorum kullanışlı bişeye benziyo acaba ona kaç yaşına kadar yatar ve ücreti nakadar bilgi verirsen sevinirim canım.

inşallah canım güzel haberlerle gel cinsiyet bellimydi cnm?
teşkkürederim aceleci eşim yüzünden hazırladık :)) bana kalsa daha beklerim de korkularımı atamadım daha tabiki bu haftaları gördüğümüde bin lerce kez şükürler olsun..
park yatak benim kaybettiğim bebeklerden kalma canım sadece dolap ve şifonyer aldım gerisivardı kıyafetler falan ikizarabasınıda tekliyle değiştirdik yani çoğu vardı inşallah oğluma kullanmak nasip olur
kaç haftalık oldun canım bi takvim yapsana ticker görelim... Park yatak 1.5 sene önce aldım 130 du galiba şimdi sordum aynısını 160 tl bunlar 120 den başlıor 2.5 yaşına kadar rahat yatar
arkadaşımın oğlu 2 yaşını geçti hala yatıyor

evet canım cinsiyet belli kızım olacak Allah ın izniyle. Mevlam aldıklarını oğluna kullandırmak nasipetsin canım. yatağın fiyatıda çok uygun bence çok ta güzel 2.5 yaşta çok iyi oyaştan sonra beşiğe gerek kalmıyo zaten. ya ben bu ticker den takvim yapma işini beceremedim. aslında ço zamandır aklımda. bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim. kızımın yarın 24. haftası bitiyo teyzesi riskli günleri yavaş yavaş atlatıyoruz bakalım bide 30 ları görsem inan okadar rahatlıyacamki.

merhaba arkadaşlar benide heyecan sarmaya başladı ama korkularım bitmiyo kucağıma almadan rahatlayacağımda yok.bende çok az kıyafet aldım odasını bayramdan sonra yapıcaz kısmet olursa annem aldı kıyafetlerin çoğunuda ben tek tük hepsi annemlerde duruyo allah korusun bişey olursa diye biraz önce ekmek almaya gittim.çocuklar top oynuyodu top karnıma geldi durcaklarına gülüyolar oynamaya devam ediyolar o kadar gücüme gittiki ağlayaağlaya eve geldim ben gözümden sakınıyorum yavrumu ama çocuk işte anneleri salmış 15-20 tane çocuk uyuz oldum ay çok abarttım galiba ama çok zoruma gitti kusura bakmayın arkdaşlar

aynen bende öyle cnm bazen bahçede oturyorum resmen karnımı masanın altına koyuyorum top gelmesin diye ( bende gözümden sakınıyorum
kıyafetler benimde hep kayınvalidemdeydi geçen hafta getrdik yerleşti eşim sayesinde çok aceleci

ne güzelsenin eşin heveslin benim eşimin hiç acelesi yok valla hevesi de yok neden bilmiyorum kaynanam da öyle anneciğim yaptı herşeyimi belki onlarda korkudan böyle yapıyolar diyorum ama takıyorum babamız doğmadan benimseyemeyecek gibi aman çok şükür bu zamana geldik.gününde sağlıcakla gelsin de yavrum herşeyi olur inşallah

çok şükür cnm bugünü gördüğümüze de
eşim çok hevesi zor tuttum bu haftaya kadar
keşke olmas bende korkudan bişey yapmak istemiyorum tam tersi

mrb kızlar önce heyecanımı paylaşayım sezeryan günüm belli oldu.sizinle haftaya carsamba yani 9 eylül.inşallah bir aksilik cıkmassa.drum cok bekletmenin dikişe baskıyı arttırabileceğini söyledi. kızım biraz minyonmuş 2800g ama drum sağlıklı oldugunu ve kiloyu cok kafaya takmamamı söyledi.ayrıca cok kilolu olsa hem dikişlere baskı yapardı hemde sende seker var cocuğa zarar verirdi dedi.kızlar dualarınızı bekliyorum.inşallah hersey yolunda gider.

ayy cnm çok sevindim darısı başımıza inşallahh benimde bebik minik yeterki sağlıklı olsunlar canım büyürler dünyaya gelince
ay sevindim yaaaaaaa Allah'ım zaman geçsee bir an önce sağlıkla geçirsek şu günlerii
Allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsin sende bizim için dua et olur mu doğuma girerken unutma

bizde kıyafetleri aldık.ama ben daha izmirdeyim .evime hemen gecmeyecegim iiçin odasını almadık.urfaya gectiğimizde alıcaz.hepimiz aynıyız kızlar bende 30lu haftaları görmeden hiç bir sey almadım.ne yapalım yasadıklarımız nedeniyle hepimiz temkinliyiz.allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

fusbar tatilden gelmşsin hoşgeldin canım.hem dinlenmiş hemde rahatlamışsındır.

tubacım canını sıkma canım.ama o cocukları iyice bir haşlasaydın kkeske.

canım benim cok sagol.unuturmuyum hepiniz için dua edicem.hamilelere sağlıkla zamanında doğumlar hamilelik bekleyenlerede sağlıklı hamilelikler için dua edicem.

merhaba kızlar..
yağmurcum testimi tekrarlamadım canım pazar gününden sonra cumartesi tekrarlamayı düşünüyorum bir hafta sonra demişti doktor geçen cuma çünkü... oğluşunun hazırlıklarını tamamlamışsın bende merak ettim birazdan gidip bakıcam..Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip eder inşallah canım..
fusbor sende hoşgeldin canım.. inşallah tatilden sonra daha çabuk toparlarsın kendini..iyi dileklerin için sağol canım..
fizercim sende sağol canım inşallah Rabbim hepinizin sesini duyar dualarınız ve güzel dileklerinizi kabul eder.. belki yavrumu bana bağışlar diyorum..
tuğbacım maşallah sende bak 30 lu haftaları gördün hayırlısıyla bundan sonrada geçecek inşallah kolayca canını hiç sıkma tatlım nerde etrafımızda öyle düşünceli insanlar..

kızlar merhaba ,sizlerin maillerini okuyunca inanın gözlerim doldu, gerçektende hepinizin daha evvel erken sularınızın gelipte tekrar hamile kalıpta bu haftalara geldiğinizi okuyunca sanki inanın rüya gibi geliyor, acaba bende yaşayabiliecekmiyim diye, bugün gene çok duygusal bir gündeyim, bir arkadaşımın hamile haberini aldım üstelikte 17 haftalıkmış , ben ocak başında doğum yapacaktım oda şubat gibiymiş doğumu inanın o kadar kötü oldumki ,bunun ismi kıskanmakmı bilmiyorum ama insan arkadaşının mutluluğunu kıskanırmı inanın kendimden utanıyorum, itiraf etmek çok zor ama bunu kabullenemiyorum neden erken suyum geldi neden bişeyler yapmadılar .Amannnnnnnn kızlar ya özür dilerim başınızı ağrıttım ama gördüğünüz gibi tatilden dönünce aynı şeylere sil baştan oldum.

Bende şu duygu var ,bana yeniden hamile kalırsın diyorlar ,ben ,kaybettiğim bebeğimi geri istiyorum inanın bunları ağlayarak yazıyorum . Galiba psikolojik destek almam lazım ,çünkü kafamda kurup duruyorum niye diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…