- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.561
merhaba kızlar..
bugün testimi tekrarladım 20.2 çıktı.. doktorum gebelik var gibi ama değerin çok düşük dedi genelde bu tür gebeliklerde düşükle sonuçlanıyormuş.. şimdi bir hafta sonra tekrarlamamı istiyor.. bir hafta sonraki değer üzerinden tekrar değerlendirecek..değerimin artma ihtimali varmış ama biraz düşük baliba bu ihtimal.. şu anda ne hamileyim, ne değilim.. sizinde dediğiniz gibi kızlar hakkımda hayırlısı ne ise öyle olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden..(
teşekkürler canım.hepimiz senin gibi düşünüyoruz çok düşüncesiz insanlar var.ne yazıkki bazen annemin söylediği bişey bile çok dokunuyo ama belli etmiyorum ve bu konuda çok dikkatli davranmaya çalışıyorum bende.sende yavrunu kucağına alacaksın inşallahtuğba ve yağmurcan Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah..ve burdaki bütün arkadaşlara bizler bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz.. çünkü bizler doğumhanenin kapısından elimiz boş çıkmanın ne demek olduğunu yaşayarak gördük... Allahım düşmanıma bile vermesin diye dua ediyorum hep.. evlat sahibi olmanın kıymetini daha onlara sahip olmadan öğrendik hepimiz.. onun için bizim için çok kutsallar ve çok ulaşılmazlar.. rabbim inşallah onların hasretini çok fazla yaşatmaz bize..
bugün eşimin teyzeleri geldiler şimdi aşağıda eltimlerde oturuyorlar... bir tanesinin kızı üç ay önce doğum yaptır iki seferdir gelmiş koskoca kadın bana torununu anlatıyor özendirir gibi yok ağzı böyle görsen yok gözleri böyle görsen diye.. inşanları bazen hiç anlamıyorum belki kötü niyetle demiyor ama annem yaşında kadın onunda kızları var insan derki o yavrularını kaybetti belki evlat özlemi çekiyordur.. özendirir gibi anlatmıyayım ama nerde insanlarda o anlayış.. neyse kusura bakmayın kızlar başınızı ağrıttım ama çok doluyum galiba bugün..(
kızlar çok güzel dileklerde bulunuyorsunuz.. dualarınız içinde hepinizden Allah razı olsun..
tüp bebek bölümünde bakıyorumda benim gibi yakın değerlede çıkan ve yükselen arkadaşların hepsi kimyasal gebelikle sonuçlanmış..doktorumda çok fazla ümit verici konuşmadı(
çok moralim bozuk sanki bebeğime kavuşmaya çalıştıkça ben iyice benden uzaklaşıyor.. yumurta 1. kalite rahim bu sefer daha iyidi kendimede çok dikkat ettim bu sefer neden olmuyor.. neden bende sağlıcakla bebeğime kavuşamıyorum..bazen bebeği kucağındaki kadınları görsem yada hamile olanları acaba ben bu günleri görebilecekmiyim demeye başladım..yumurtaya bile can veren rabbim benim yavrumada ne zaman can verir acaba diyorum..hiç ümidim kalmadı artık arkadaşlar..(
inşallah arkadaşlar hepimiz bir gün o kutsal duyguyu yaşarız...hamişlerimde inşallah en kısa zamanda bebişlerini kucağına alıcaklar.. sizlerin bunu başardığını görmek benim tek avuntum zaten.. siz başardıkça ben umutlanıyorum yeniden kızlar..
ben biraz önce dayanamayıp tekrar kan testi verdim.. cuma sabah 20.1 di şimdi 26.0 çıktı kızlar bebişim hala içimde bana tutunuyor ama çok güçsüz galiba değeri iyice yavaşlamaya başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?