Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Salihascım iyiyim şuanda canım çok şükür yarın kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolundadır haftalar ilerlese bir an önce
maşallahh sanada canım sayılı günlerin kaldı darısı başımıza inşallahh
sen nasılsın bebiş nasıl kısmetse doğum ne zaman ? hee birde dikişlerin alındı mı çok uzun oldu ama .:))

yarın güzel haberlerle gel inşallah canım.
bende carsamba günü gidicem kontrole.o zaman sezeryan günüm belli olacak.benim yalancı sancılar arttı tabi.son zamanlarda normal bunlar.benim dikişler sezeryan anında alınıcak güzelim.

inşallahh cnmm...
ay ne güzel heyecan ya sezeryan gününü alıcaksın inşallah bizimde seni gib iplanlı bir şekilde olur cnmm sancılar tabiki normal zaten maşallahh 37 içindesin hiç bişeycik olmaz bugün bile gelse :))

yavrunla sağlıklı uzun ömürler

canım çok sevindim güzelim bak dedim ya senin bebek nazlı bebişinle konuş ona güç
ver annesi sana tutunuyor işte ........vallahi gözlerim doldu ağlıyorum ey Rabbim sen ne büyüksün

yaren cim çok güzel haber bu,,
ınşallah allahım bu mübarek günlerde dualarımzı kabul edecek. ınşallah bebeğin sana tutunur canım. Sakın moralini bozma...

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere malum bebiş çok uğraştırıyor beni çok yoruyor o yüzden hiç fırsatım olmuyor,YARENCİM negüzel haberler vermişsin inşallah rabbim mbarek günlerde yüzünü güldürürde bizde iyi haberlerini alırız,SALİHAS ne güzel otuzaltıyı devirdin maşallah artık bişeycikler olmaz inşallah bende otuzaltıda doğum yapmıştım,YAĞMURCAN VE TUĞBA ŞEKERDE otuzuncu haftaya gelmişler hadi kızlar RAHİM AĞZI YETERSİZLİĞİNİ yendik galiba dikişler ve istirahat işe yarıyor Allahım bütün isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu inşallah,

Hemşin hoşgeldin cnm seni hatırladım uzun zamandır yoktun bizlerde ilerliyoruz Allah' a şükür bizde sağlıklı doğum yaparız inşallah cnm sağolll
tabi ki darısı isteyen tüm arkaşlarımın başına
sağlıklı uzun ömürler bebişine

kızlar çok güzel dileklerde bulunuyorsunuz.. dualarınız içinde hepinizden Allah razı olsun..
tüp bebek bölümünde bakıyorumda benim gibi yakın değerlede çıkan ve yükselen arkadaşların hepsi kimyasal gebelikle sonuçlanmış..doktorumda çok fazla ümit verici konuşmadı(
çok moralim bozuk sanki bebeğime kavuşmaya çalıştıkça ben iyice benden uzaklaşıyor.. yumurta 1. kalite rahim bu sefer daha iyidi kendimede çok dikkat ettim bu sefer neden olmuyor.. neden bende sağlıcakla bebeğime kavuşamıyorum..bazen bebeği kucağındaki kadınları görsem yada hamile olanları acaba ben bu günleri görebilecekmiyim demeye başladım..yumurtaya bile can veren rabbim benim yavrumada ne zaman can verir acaba diyorum..hiç ümidim kalmadı artık arkadaşlar..(

Yarencim ne desemki bilmiyorum elden dua etmekten birşey gelmiyor
seni çok iyi anlıyorum .. en yakın örnek kendimi verebilirim tüp bebek ikizlerimden sonra kendiliğinden geldi.. daha bunda ümidin var ama olmasada belli mi olur kendiğinden gelir belki
birde düşün 31 haftalık olmama rağmen hala bana hayal gibi geliyor kucağıma almak ne biliyim mucize gibi biz kolay bulmuyoruz sanırım bundan olsa gerek

merhabalar arkadaşlar.yarenim ümitsizliğe kapılma bence bak değerin yükselmiş şu mübarek günlerde bebişine kavuşursun inş.allahın herşeye gücü yeter o ne isterse o olur.sende elinden geleni yapmışsın sadece ellerimizi açıp dua etmek kalıyor geriye.umarım yavrun seni çok bekletmez canım.aynen yağmurcanın dediği gibi bana da hayal gibi geliyo kucağıma almak mucize gibi bazen hayallere dalıyorum sonra çok kaptırmamak için fazla düşünmemeye çalışıyorum.

ben de bugün 30 haftayı bitirdim çok şükür allah tamamına erdirsin hepimizin amin

tuğba ve yağmurcan Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah..ve burdaki bütün arkadaşlara bizler bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz.. çünkü bizler doğumhanenin kapısından elimiz boş çıkmanın ne demek olduğunu yaşayarak gördük... Allahım düşmanıma bile vermesin diye dua ediyorum hep.. evlat sahibi olmanın kıymetini daha onlara sahip olmadan öğrendik hepimiz.. onun için bizim için çok kutsallar ve çok ulaşılmazlar.. rabbim inşallah onların hasretini çok fazla yaşatmaz bize..
bugün eşimin teyzeleri geldiler şimdi aşağıda eltimlerde oturuyorlar... bir tanesinin kızı üç ay önce doğum yaptır iki seferdir gelmiş koskoca kadın bana torununu anlatıyor özendirir gibi yok ağzı böyle görsen yok gözleri böyle görsen diye.. inşanları bazen hiç anlamıyorum belki kötü niyetle demiyor ama annem yaşında kadın onunda kızları var insan derki o yavrularını kaybetti belki evlat özlemi çekiyordur.. özendirir gibi anlatmıyayım ama nerde insanlarda o anlayış.. neyse kusura bakmayın kızlar başınızı ağrıttım ama çok doluyum galiba bugün..(

teşekkürler canım.hepimiz senin gibi düşünüyoruz çok düşüncesiz insanlar var.ne yazıkki bazen annemin söylediği bişey bile çok dokunuyo ama belli etmiyorum ve bu konuda çok dikkatli davranmaya çalışıyorum bende.sende yavrunu kucağına alacaksın inşallah

Yarencim asla başımızı ağrıtmıyorsun sakın böyle algılama her zaman gel kopma bizden bizler hamişiz ama sizlerinde destekleri sayesinde umutlanıyoruz
başkalarına gelince boşver görmemezilkten gel yada sende yanaş çocuklardan bebeklerden kaçma BEN hep böyle yaptım dedim belki seviyorum Rabbim banada nasip eder........
ne bilim işte her zamn burda ol umudunu yitirme

canım benim nolur böyle düşünme bak benimde hiç ümidim yoktu üç bebeğimi kaybettim yıkıldım darmadağan oldum ama işte yüce rabbim Elifimi verdi kollarıma hala inanamıyorum bu benimmi diye bakıp bakıp duruyorum yüzüne,ewt yumurtaya can veren rabbim seninde evladını enkısa zamanda verecektir emin ol topla kendini sakın yıkılma dik dur etrafa aldırma herkes boş boş konuşur,ümidini kaybedersen çok zor olur sabret canım sonuç güzel olacak Allahtan herzaman hayırlısını dile...

yarencim ne olur olumsuz düşünme yıpratma kendini canım.elbette insanlar bazen ne dediğini bilemiyor .gercekten hastaneden o hüzünle cıkmanın nasıl bir duygu olduğunu hepimiz yasayarak öğrendik.o yüzdende bebeklerimizin kıymetini o duygunun yüceliğini cok daha yoğun yasıyoruz.emin olki en sağlıklı bir biçimde en uygun zamanda senin kuzunda seninle olacaktır.tüm dualarım seninle.

hemsin hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun.kuzunada masallah canım.dediğin gibi rahim ağzı yetmezliğini hepimiz yenicez inşallah.

gecen sene bugündü kızlar.o hastaneden ne büyük hüzünle ayrılmıştım.allah bu acıyı hiç bir zaman yasatmasın.duygularımı tarif etmekte cok zorlanıyorum ama sizlerin beni anladınızı biliyorum

inşallah arkadaşlar hepimiz bir gün o kutsal duyguyu yaşarız...hamişlerimde inşallah en kısa zamanda bebişlerini kucağına alıcaklar.. sizlerin bunu başardığını görmek benim tek avuntum zaten.. siz başardıkça ben umutlanıyorum yeniden kızlar..
ben biraz önce dayanamayıp tekrar kan testi verdim.. cuma sabah 20.1 di şimdi 26.0 çıktı kızlar bebişim hala içimde bana tutunuyor ama çok güçsüz galiba değeri iyice yavaşlamaya başladı..

Yarencim değerlerinde artıyor bebişin tutunmak için çabalıyor sanırım inşallah galip gelen o olur yeni mucizemiz olur cnm..........
BıRDE testi aynı yerdemi yaptırıyorsun ?

canım sana bişe anlatıyım belki birazcıkteselli olur,ben hastanede yatarken kadının bitanesi tüp bebek yaptırmıştı ama sonuç belli değildi heralde bu tüpbebek yaptırdığın zaman vücut su topluyomuş kadın okadar şişmiştiki anlatamam şişin inmesi için oda hastaneye yatmıştı oda senin gibi hergün tahlil veriyodu ama değerler hep aynıydı yükselmiyodu kadın nasıl ağlıyodu bigörsen tutmadı diye bende one teselli veriyodum hep neyse aradan bi haftadaha geçtikten sonra değeri yükseldi ve ultrasyona aldılar bakan kişide prof kadına demesinmi bu boş gebelik almalıyız keseyi göremedim,ben yalvardım bikaç gündaha bekle dedim ve bekledi aldırmadı iki gün sonra kese göründü hemde ikiz millet şokk oldu canım neyse ben taburcu oldum çıktım aradan 15 gün geçti dedim kadını bi arıyım bide duyumki dördüzmüş,yaa dedim bide prof güya yoktu boştu..işte böle canım sabırlan beklemeni diliyorum inşallah sana tutunacak bebişin

yağmurcan evet canım aynı yerde yaptırıyorum hemde ilk iki testimi iki kere tekrarlamışlar.. eşim almaya gittiğinde değerleri çok sınırda çıkıyor o yüzden yanılmayalım diye iki kere tekrarladık demişler..
hemşim gerçekten de çok ümit verici bir olaymış inşallah benim kuzum bana tutunur hep dua ediyorum..beni bırakma sana çok ihtyacım var diyorum inşallah Rabbim ona güç verir sağlık verir can verirde benimle kalır..bende değerim sıfırlanana kadar beklemeyi düşünüyorum..inşallah senin dediğin gibi olur canım çok sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…