- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.621
merhaba kızlar..
benim için ettiğiniz dualar ve iyi dilekleriniz için binlerce kere teşekkür ediyorum hepinize Rabbim sizinde dileklerinizi kabul etsin en kısa zamanda inşallah..bende değerim yükselince çok sevindim ama doktorun dediği çıkacak galiba kızlar.. bugün öğleden beri kahve rengi akıntım oldu sanki oluyor gibiyim ilaçlardan galiba tam sökmüyor ama bütün gün geldi galiba bebeğimi kaybettim..Rabbimden öncelikle hayırlısını diledim, Hayırlısı yine böyle demekki arkadaşlar elden başka birşey demek gelmiyor
yaren cok sevındım.................tebrıkler..............
Tabi ki hayırlısı yarencim Rabbim hayırlıysa nasip etsin ... Fakat herşey bitmiş değil değerin arttığı sürece umutta devam edecek
merhaba kızlar..
benim için ettiğiniz dualar ve iyi dilekleriniz için binlerce kere teşekkür ediyorum hepinize Rabbim sizinde dileklerinizi kabul etsin en kısa zamanda inşallah..bende değerim yükselince çok sevindim ama doktorun dediği çıkacak galiba kızlar.. bugün öğleden beri kahve rengi akıntım oldu sanki adet oluyor gibiyim ilaçlardan galiba tam sökmüyor ama bütün gün geldi galiba bebeğimi kaybettim..Rabbimden öncelikle hayırlısını diledim, Hayırlısı yine böyle demekki arkadaşlar elden başka birşey demek gelmiyor
Bu tür durumlarda Allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden canım,dualarımız seninla yarencim.
haklısın canım, çok çok sağol sende.. :1hug:
zemuszemusbu arada kızlar dün akşamdan beri akıntım kesildi, bir damla bile gelmedi çok şükür... acaba dedikleri gibi tutunma kanaması olabilirmi.. dünden beri tetikteyim sık sık lavoboya gidip bakıyorum gelmişmi diye, gerçi aşırı bir kanamam da olmadı ama iki gün çamaşırımı kirletecek kadardı inşallah bir daha olmaz diyorum..
kaydirigubbakcemile3salihascım seninde sesin çıkmıyor doğum heyecanı sardı galiba şimdikten.. son bir günün kaldı sayılır geri sayım başladı büyük güne.. Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı, eşine ve sana yavrunuzla sağlıklı, mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin inşallah...a.s.
haklısın canım, çok çok sağol sende.. :1hug:
zemuszemusbu arada kızlar dün akşamdan beri akıntım kesildi, bir damla bile gelmedi çok şükür... acaba dedikleri gibi tutunma kanaması olabilirmi.. dünden beri tetikteyim sık sık lavoboya gidip bakıyorum gelmişmi diye, gerçi aşırı bir kanamam da olmadı ama iki gün çamaşırımı kirletecek kadardı inşallah bir daha olmaz diyorum..
kaydirigubbakcemile3salihascım seninde sesin çıkmıyor doğum heyecanı sardı galiba şimdikten.. son bir günün kaldı sayılır geri sayım başladı büyük güne.. Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı, eşine ve sana yavrunuzla sağlıklı, mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin inşallah...a.s.
kızlar akşam test yaptırlım değerim 34 e düşmüş bu hikayede malesef böyle sonuçlandı burdaki bana verdiğiniz desteğiniz için hepimize çok çok teşekkür ediyorum.. inanınki bu sefer çok fazla üzülmedim hakkımda hayırlısı demiştim hayırlısı buymuş Rabbim öyle istedi... bir süre sonra herşeye sil baştan başlıycam inşallah .. hepinizi çok çok öptüm.. iyi geceler..
Yarencin üzülme herşeyin hayırlısı, birlikte hamile kalırız inşallah.. Biz birbirimize herzaman destekçi oluyoruz...
yarenciğim hakkında herşeyin hayırlısı dilenmiştin mevlam bi gün inşallah sana da hayırlı bi evlat nasip edecek inşallah. moralini bozmaman negüzel. mevlam bu sabrının karşılığını fazlasıyla verecek sana arkadaşım. azimli olman negüzel.
salihas bugün doğuma gidiyor mevlam sorunsuz geçmesini nasip etsin. darısı bize inşallah.
samyeli canım nasipse nezaman düşünüyosun artık hamiş sıra sana geldi sanırı değilmi canım. hayırlısı olur inşallah senin için canım. güzel haberlerini duyarız inşallah en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?