Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım bak kahverengi leke bebeğin rahime tutunurken yaptığı kazı çalışmalarının neticesi rengi kırmızıya dönmediği sürece bu lekelenmeyi iyiye yor ki ben ikizlerimde hep yaşadım bunu...........çok çok sevindim değerine drlar meslek icabı hastalarını her türlü sonuca hazırlamak zorundalar onu kafama takma ....hamileliğin keyfini çıkar..........yat mutlaka...........bir de jel mi kullanıyorsun onu kullanıyorsan jelde kahverengi leke hatta tortu bile söktürüyor......

Son düzenleme:
jel kullanmıyorum canım progestan hap alıyorum.. inşallah tutunma lekesidir dediğin gibi bugün daha az geldi düne göre inşallah durur.. canım benim artık üzülmemeye çalışıyorum zaten olmasada ne yapayım herşeye yeniden başlıycaz.. eşimle kendimizi her türlü sonuca hazırladık.. o da diyorki eğer şu anda sağlıklı değilse ileri haftalarda kaybetmek bizi daha çok yıkıcak hakkımızda hayırlı olacak neyse şimdi olsun diyor.. sen neler yaptın özelden mesaj at bana..:)

Tabi ki hayırlısı yarencim Rabbim hayırlıysa nasip etsin ... Fakat herşey bitmiş değil değerin arttığı sürece umutta devam edecek

inşallah devam eder canım çarşamba tekrar yaptırıcam.. öyle tuhafki şu anki hislerim.. ne sevinebiliyorum.. nede üzülebiliyorum..:uhm:

çok haklısın yarencim kim olsa senin gibi düşünür...Bende bu bebeğime hamile kaldığımda hayırlsı dedim ayn şeyleri yaşamaktansa diye.. ıkizlerde bırak lekelnmeyi şırıl şırıl kanamam olmuştu o kanamayla düşmemişlerdi.....

Bu tür durumlarda Allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden canım,dualarımız seninla yarencim.

Bu tür durumlarda Allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden canım,dualarımız seninla yarencim.

haklısın canım, çok çok sağol sende.. :1hug:
zemuszemusbu arada kızlar dün akşamdan beri akıntım kesildi, bir damla bile gelmedi çok şükür... acaba dedikleri gibi tutunma kanaması olabilirmi.. dünden beri tetikteyim sık sık lavoboya gidip bakıyorum gelmişmi diye, gerçi aşırı bir kanamam da olmadı ama iki gün çamaşırımı kirletecek kadardı inşallah bir daha olmaz diyorum..
kaydirigubbakcemile3salihascım seninde sesin çıkmıyor doğum heyecanı sardı galiba şimdikten.. son bir günün kaldı sayılır geri sayım başladı büyük güne.. Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı, eşine ve sana yavrunuzla sağlıklı, mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin inşallah...a.s.

bu çok güzel haber yarencim, valla çok sevindim. İnşallah canım kesinleşsin burda kutlayacağız,, sana bayram hediyesi olacak bu melek....

ayy inşallah yarencimm...gelmesin ya o lekeler yağmurcanın dediği gibi kazı çalışması yapıyorrkaydirigubbakcemile3 bebişinnnnnnnnn....

kızlar akşam test yaptırlım değerim 34 e düşmüş bu hikayede malesef böyle sonuçlandı burdaki bana verdiğiniz desteğiniz için hepimize çok çok teşekkür ediyorum.. inanınki bu sefer çok fazla üzülmedim hakkımda hayırlısı demiştim hayırlısı buymuş Rabbim öyle istedi... bir süre sonra herşeye sil baştan başlıycam inşallah .. hepinizi çok çok öptüm.. iyi geceler..

yarencim canım herşeyin hayırlı olanı bizlerle olsun
her zaman yanında her zaman destekçiniz unutma
inşallah en kısa zamanda olumlu haberlerini vereceksin buradan

salihas canım hayırlısıyla kucağına al minik böcüğünü :)
en heyecanlı gecen bu gece tadını çıkart artık sadece sana ait sana özel olmayacak başkalarıyla paylaşman gerekecek haberin olsun :)
mis kokusunu doya doya çek içine inşallah
şimdiden sütün bol olsun dileklerimle

Yarenciğim herşeyin hayırlısı olsun canım. ınşallah burdan güzel haberlerini alacağımız günleri göreceğiz. Senin için devamlı giriyordum topiğe ama bişey yazamadan çıkıyordum

Salihas arkadaşım asıl zor maraton şimdi başlıyor. Kolay doğumların olsun arkadaşım

yarencim üzülmek yok tamammı herşeyin hayırlısı demiştik zamanı gelince mevlam sana verecektir,salihas allah yardımcın olsun inşallah,enkısa zamanda artık gelir yazarsın neler yaşadığını...

Yarenim hakkında hayırlısı olsun çok doğru ....... daha acısını da yaşadık değil mi??

salihascımm haydii sağlıklı doğumlarrr darısı başımıza inşallahh dua ett bizler içinn hepimiz için

Yarencin üzülme herşeyin hayırlısı, birlikte hamile kalırız inşallah.. Biz birbirimize herzaman destekçi oluyoruz...

yarenciğim hakkında herşeyin hayırlısı dilenmiştin mevlam bi gün inşallah sana da hayırlı bi evlat nasip edecek inşallah. moralini bozmaman negüzel. mevlam bu sabrının karşılığını fazlasıyla verecek sana arkadaşım. azimli olman negüzel.
salihas bugün doğuma gidiyor mevlam sorunsuz geçmesini nasip etsin. darısı bize inşallah.
samyeli canım nasipse nezaman düşünüyosun artık hamiş sıra sana geldi sanırı değilmi canım. hayırlısı olur inşallah senin için canım. güzel haberlerini duyarız inşallah en kısa zamanda.

Yarencin üzülme herşeyin hayırlısı, birlikte hamile kalırız inşallah.. Biz birbirimize herzaman destekçi oluyoruz...

Yarencim canım ,ben hep şöyle dua etmiştim olacaksa en başında olsun diye, böylesi hayırlıymış arkadaşım Allahtanki ilerki zamanlarda düşük olmadan olayı böyle atlattın canısı, şimdi bundan sonra hep baraber hamile kalıcaz:))

canım doktor eylül sonuna kadar korunun demişti, önümüzdeki ay başlayacağız bakalım denemeye. ama bende pco var nezaman olur bilemiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…