- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.681
tviks canım bir sorum var..
ben hamile değilim ama hamile olmam durumunda serkaj yapılacak...daha önce erken doğum,düşük falan yaşadım...şimdi üniversite hastanesine gitmek istiyorum...sen emekli sandığı ödüyor dediğin için sana yazdım...sen direk sevk alıp mı gittin yoksa devlet hastanesinden sevk mi yaptırdın??
bu arada kızlar bebişim hastalandı orta kulak iltahabı canım çok sıkıldı daha çok küçük memeyide zorlan alıyo napıcam bilmiyorum bir dakka dur dinlenimiz yok inşallah biran önce iyileşir(
yok arkadaşım ben hamile değilim,salihas kızına maşallah mevlam nazarlardan korusun. çok tatlı ya yerim ben onu. Eee anlat canım artık doğum nasıl oldu dikişi nezaman aldılar herhangi bir problem oldumu. Meraktan öldük valla.
Edacığım gözün aydın canım mevlam sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Dikişini kaçıncı haftada atacaklar tarih bellimi canım. Bence profösör felan hikaye buişi iyi bilen bidoktor güvenebileceğin bi insan olması çok önemli dünyanın parasını istemişler. Ben özel doktora gidiyorum. Prof değil ama çok memnum. Benim dikişimi kliniğinde attı 2 doktor bide anestezi uzmanı girdi. Allahıma şükürler olsun bi problem de çıkmadı halada çok memnunum. Maliyetine gelince 600 tl vermiştim.
Butterify canım sendemi hamilesin.
Samyeli bak edada pco varken hamile kalmış inşallah seninde iyi haberlerini alacağız canım.
kelebek hoşgeldin canım. biz iyiyiz çok şükür. sen nerelerdesin uzun zamandır hiç uğramıyosun yanılmıyosam. burda sevidiğimiz üzüldüğümüz veya danışmak istediğimiz olaylar oluyo. ama senbizi çabuk unuttun. kalbinur nasıl. ismi çok hoş ya bendemi kızıma bu ismi koysam acaba. çok değişik. kendine iyibak kızını kocamn öpüyorum.nasılsınız kızlar herkes iyi mi
merhaba,
aranıza yeni katildim.13 hafta 2 günlük hamileyim. 2 gun evvel serklaj operasyonu oldum, 1 gece hastanede kaldim, dr.antibiyotik ve gynoflor diye haftada 2 kere kullanmam üzere vajinal fitil verdi. Bu ilaclari kullanan oldu mu acaba? Bebege zarar verir mi diye cok korkuyorum.
canım Mevlam sana ve seningibi hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaşların yarve yardıcısı olsun. bigün inşallah sizlerinde iyi haberlerinizi alırız. hiç umutsuzluğa kapılma canım Allah büyüktür olmasada dediğingibi mevlam sana ve eşine sağlıklı ömürversin ağzınızın tadını hiç bozmasın.yok arkadaşım ben hamile değilim,
deniyoruz ama olmuyo.
Zaten yasım da oldu 35,
bundan sonra da pek umudum yok gibi.
Hayırlısı olsun diyorum.
Olmazsa da olmasın napalım, önemli olan bizim sağlığımız.
Hayırlısı olsun arkadaşım:))butterfly inanamıyorum sana daha bir kaç gün önce 60 yaşında kadının tüp bebekle ikiz hamile olduğunun öğrendim.çevremizde oldu.çabanı ve isteğini eksiltme.Biz istedikçe Allah verecek.
Hayırlısı olsun arkadaşım:))
Bilmiyorum belki de ben istemeyi bilmiyorum.
Allahım bizim için en güzeli, en hayırlısı neyse onu versin diyorum hep
Ama hayatımı buna odaklamaktan sıkıldım artık.
Çünkü odaklandıkça kendimi de etrafımdakileri de bezdiriyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?