Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sadece sevkle gidiyorsun canım devlet hastanesinden sevke gerek yok yalnız çapaya hamile kaldığından itibaren kayıt yaptırmam gerekir yoksa kabul etmiyorlar

bu arada kızlar bebişim hastalandı orta kulak iltahabı canım çok sıkıldı daha çok küçük memeyide zorlan alıyo napıcam bilmiyorum bir dakka dur dinlenimiz yok inşallah biran önce iyileşir(

canım geçmiş olsun bizde sürekli hastayız daha yeni toparlandık sayılır ek gıdalara başladık 2 aylıktan beri sürekli antibiyotik kullandık ama ben inek sütü alerjisi olduğundan şüphelenip test yaptırdım 15 gündür sonucun çıkmasını bekliyoruz inşallah bebeğin çabuk iyileşir

yok arkadaşım ben hamile değilim,
deniyoruz ama olmuyo.
Zaten yasım da oldu 35,
bundan sonra da pek umudum yok gibi.
Hayırlısı olsun diyorum.
Olmazsa da olmasın napalım, önemli olan bizim sağlığımız.

nasılsınız kızlar herkes iyi mi
kelebek hoşgeldin canım. biz iyiyiz çok şükür. sen nerelerdesin uzun zamandır hiç uğramıyosun yanılmıyosam. burda sevidiğimiz üzüldüğümüz veya danışmak istediğimiz olaylar oluyo. ama senbizi çabuk unuttun. kalbinur nasıl. ismi çok hoş ya bendemi kızıma bu ismi koysam acaba. çok değişik. kendine iyibak kızını kocamn öpüyorum.

merhaba asya hoşgeldin canım aramıza. Mevlam inşallah tamamına erdirir sağlıklı sıhatli dünyayagelir bebişin. bende serklajdan önce gnofrol kullanmıştım ama ameliyattan sonra doktorum tekar vermedi. ben hiç serkülajdan dolayı antibiyotik kullanmadım. ama yanlış hatırlamıyosam salihas arkadaşımız her ay penisilin oluyordu onda da seklaj vardı.
kullandığın ilaçların bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum korkma canım. ben okadar çok ilaç içiyorumki 2 haftadır bende birtürlü geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu var ve sürekli antibiyotik kullanıyorum. enfeksiyon düşüğüğe neden olabiliyor ve ben okadar çok korkuyorum ki aynı şeyleri yine yaşıyacağım diye. doktor zararını görse vermez heralde. kasıklarımda öyle ağrı oluyoki özellikle sabah kalkınca gece yatarken bitürlü geçmiyo. Allah a emanet olsun kuzularımız canım fazla kafana takma antibiyotikten dolayı bişey olmaz Allah ın izniyle.

buarada hamişerimiz de çoğalıyo negüzel negüzel. benim kız en küçükleri olmaktan kurtuldu çok şükür. artık abla oldu sonunda. benim arkamdan asya sonra eda hadi sıradakiler hepinizden hayırlı haberler bekliyoruz. mevlam hepimizinki sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

tuğbacım nerelerdesin şekerim uzunzamandır yoktun. tatilemi gittin yoksadelikafadulden nerdee değilmi busene bizlerde tatil felan yok. iyisindir inşallah. canım sendede idraryolu enfeksiyonu olmuştuya nekadar sürede iyileştin hatırlıyomusun. ben maffoldumya hala iyileşemedim. ikiçeşit antibiyotik kullanıyorum. üstüne bide ishal oldum çok kötü etti beniyaa. Allah ım cümlemizin iyiliğini versin sağlıklı hamilelik geçirmek nasp etsin.

yok arkadaşım ben hamile değilim,
deniyoruz ama olmuyo.
Zaten yasım da oldu 35,
bundan sonra da pek umudum yok gibi.
Hayırlısı olsun diyorum.
Olmazsa da olmasın napalım, önemli olan bizim sağlığımız.
canım Mevlam sana ve seningibi hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaşların yarve yardıcısı olsun. bigün inşallah sizlerinde iyi haberlerinizi alırız. hiç umutsuzluğa kapılma canım Allah büyüktür olmasada dediğingibi mevlam sana ve eşine sağlıklı ömürversin ağzınızın tadını hiç bozmasın.

merhaba arkadaşlar sizlerin uzun zamandır yazamadım.fakat fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum.saliha kızın çok tatlı Allah bağışlasın.şimdi keyfini sürme zamanı,sıkıntılar bitti.ne kadar bakması eziyetli olsada bizi anne yapan onlar.benim kızımda 8 .5 aylık oldu.Beyzam,iyice büyüdü.Allah herkese nasip etsin.
eda sanada hayırlı olsun şimdi sabır zamanı.ama hamile klamak bile bizim için önemli başarı değil mi.bu süreci atlattın.bu yazıları okuyunca insanın kendine güveni artıyor.zor taşısakta sonuna kadar gidebiliyoruz.
reyhanı merak ediyorum haberiniz varmı yaz tatilinde takip edemedim.
tiwiks sen inek sütümü veriyorsun.ben sadece yoğurdunu sütle yapıyorum.onun dışında kullanmadım.

butterfly inanamıyorum sana daha bir kaç gün önce 60 yaşında kadının tüp bebekle ikiz hamile olduğunun öğrendim.çevremizde oldu.çabanı ve isteğini eksiltme.Biz istedikçe Allah verecek.

butterfly inanamıyorum sana daha bir kaç gün önce 60 yaşında kadının tüp bebekle ikiz hamile olduğunun öğrendim.çevremizde oldu.çabanı ve isteğini eksiltme.Biz istedikçe Allah verecek.
Hayırlısı olsun arkadaşım:))

Bilmiyorum belki de ben istemeyi bilmiyorum.

Allahım bizim için en güzeli, en hayırlısı neyse onu versin diyorum hep

Ama hayatımı buna odaklamaktan sıkıldım artık.

Çünkü odaklandıkça kendimi de etrafımdakileri de bezdiriyorum:))

Mrb kızlar nasılsınız....
Ben ii sayılırım. Dün akşam varmısın yokmusunda bi kadının kızı vardı,
kadın ne çok uğraşmış. Kız özürlü ama kalbiyle ilgili sorunu var. akşam onu hem izledim hem ağladım.
Allahım hayırlısını versin deriz yaa hakeden öyle yaa.

Kelebek ve saliha arkadasım hosgeldınız.
Bız dogururken yenı hamıs olanlar tehlıkeyı atlattılar sayılır. Bız hamıleyken de onlar umutsuzdu. Insallah su anda hamıs olanlar da bayragı teslım edecek yenı hamısler bulacaklar kendılerıne. Umudunuzu yıtırmeyın lutfen.
Reyhan erken dogum yapmıstı ama son durumu ne bılemıyorum

Tiwiks benımde ısyerınde mudurum kızında ınek sutu alerjısı cıktı kecı sutu kullanıyorlar su an.

inşallah melekcim dediğin gibi olur
butterfly ümidini yitirme tüp bebek 40 yaşına kadar tutma ihtimali yüksek 40 dan sonra düşüyor şimdi çabalarsan enden olmasın

hissettiğin herşeyde haklısın emin ol buradaki herkes senin gibi hissediyordu,ama oldu.
malesef çok sabır istiyor. ama sonu güzel .çevreni sıkmanıda anlıyorum.bende öyleydim çünkü rahat ol,inşallah olacak.

selam annişler ve anniş adayları

eylül bebişimiz aramıza katılmış
yüzündeki huzur hayatından hiç eksik olmasın inşallah
salihasçım gözünüzaydın canım
sütün ve uykularınız bol olur inşallah

edacım böyle güzel bir haberi bu kadar karamsar karşılamamalısın canım
iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun
her şeye bir çözüm bulunur
sen canını sıkıp moralini bozma bundan sonra bebişin için huzurlu ve mutlu olma zamanı
inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de göreceğiz

hadi bakalım güzel haberler gelmeye devam etsin
oğluşumla sizleri öpüyoruz
baştan söyleyeyim bol tükürüklü ve yalama şeklinde öpüyor çınar ona göre

slm arkadaşlar ben burdyım fizercim tatil falan yok canım bize bebeklerimiz iyi olsun yeter bize.benim idrarda çok az çıkmıştı enfeksiyon herhangi bir sıkııntım yoktu dr tedbir olarak verdi 1 hafta kullandım sonra tahlil falan istemedi geçmiştir heralde bol su iç canım.benimde 32 haftam bitti çok şükür ama annelik işte endişelerim hiç bitmiyo böyle böyle atlatırız inşallah bayrağı yeni hamişlere devrederiz.

şu mübarek günlerde allahım hepimizin yardımcısı olsun

Amin tuğba inşalalhh sağlıklı alırız.........

ssaslan :)) ben o çınarın ağzını yerim :)) tüürüklü ve yalayarak öpğyomuş oyy kuzum ne hoşuma gitti valla :) maşallahhh.............

Günaydın arkadaşlar bu arada herkesin kadir gecesi mübarek duaları kabul olsun inşallahhh.........

bu mübarek gecede ellerimizi birbirimiz için de açmayı ihmal etmeyelim..kardeşin kardeşe ettiği daha makbulmuş...
bu mübarek gecede af dilemeyi unutmayalım hak tealanın rahmeti bol bolmuş...
bu mübarek gecede dünya derdine düşmeyelim,
ettiğimiz dualar hep kabulmuş..
bu mübarek gecede rabbimin yoluna düşelim o yol hep nurla dolmuş....
kadir geceniz mübarek olsun canım kardeşlerim dualarım sizlerle

Edamercin canım adına çok sevindim,Allah inşallh bizlerede burda hamileyim demeyi nasip eder.
salihacım Allah analı babalı büyütsün canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…