- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.701
kızlar kadir geceniz mübarek olsun. tuğbacım merak etmiştim seni , bikaç gün girmeyince. sağlığınız falan iyi dimi canım.
merhaba arkadaşlar sizlerin uzun zamandır yazamadım.fakat fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum.saliha kızın çok tatlı Allah bağışlasın.şimdi keyfini sürme zamanı,sıkıntılar bitti.ne kadar bakması eziyetli olsada bizi anne yapan onlar.benim kızımda 8 .5 aylık oldu.Beyzam,iyice büyüdü.Allah herkese nasip etsin.
eda sanada hayırlı olsun şimdi sabır zamanı.ama hamile klamak bile bizim için önemli başarı değil mi.bu süreci atlattın.bu yazıları okuyunca insanın kendine güveni artıyor.zor taşısakta sonuna kadar gidebiliyoruz.
reyhanı merak ediyorum haberiniz varmı yaz tatilinde takip edemedim.
tiwiks sen inek sütümü veriyorsun.ben sadece yoğurdunu sütle yapıyorum.onun dışında kullanmadım.
hepinize mrb kızlar biz kızımla evdeyiz.hepinize iyi dilekleriniz için tesekür ederim.ama bizim yaramaz son anda yapacagını yaptı.9 eylülü bekleyemedi kızım.6 eylülde gece benimleydi.daha sonra fırsat bulunca tekrar girerim .
salihasçım tebrikler.
darısı başımıza
sağlıkla gelmiş bebiş
benim için en büyük mucize bu
kızlar bu arada bene bir haber vereyim
hamileyim
ama hiç normal tepkiler vermiyorum bu aralar
bende de pko vardı
adet yine gcikti sandım
hangi doktora gidicem ne yapıcam bilmiyorum
sancıları durduran bir ilaç yok ne yazık ki dedi doktor
birde yalçın hocaya gittim
mumudihba bilşr
bursa da pek meşhur
prof kendisi
dikiş için kendi 2000 tl istedi
acıbademle çalışıyo
hastanede 2500 tl
ve hiç bir garanti vermiyo
ne yapayım ben kızlar
hadi dikişi verdim diyelim
acil bir durumda ben acıbademe yatmam ki
kalkamam altından
siz ne kadarab dikiş attırmıştınız kızlar
ben bir öncekini 650 tl ye attırdım
açılmamıştı hiç
bu arada twiks sizin prof ne kadar istedi
gerci ben bursadan ona gidip gelemem herhalde ama
öööfff içim daralıyo valla
bzaşladık yine
kabus gibi
kızlar kadir geceniz mübarek olsun. tuğbacım merak etmiştim seni , bikaç gün girmeyince. sağlığınız falan iyi dimi canım.
ben de sadece yoğurdunu yapıyordum zaten sadece iki kez yedi çünkü yeni başlamıştık gıdalara bebeğim 2 aylıktan beri kakası problemliydi hep yanlış tedavi verdiler ben kendim süphelendim ve test pozitif çıktı çok üzgünüm şu an ben de oğlumda inek sütü ve ürünlerini kullanmayacağız çok zor çokkkkkkkkkkkkk
Merhabalar. Ben 13+4 haftalık hamileyim. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. Progesteron tablet kullandım.Dünki kontrolde Dr. vaginal ultrasonla servikal yetmezlik tanısı koydu ve ilk gebeliğim olduğu için serklajı uygun görmedi. Yatak istirahati verdi ve ilerleyen haftalarda takip etmemiz yeterli dedi. Şu an Vitamin kombinasyonu, progesteron tableti ve vaginal tablet + krem kullanıyorum.
Benim sorum ise şu:
Acaba benim durumumda olup serklaj (rahim ağzının dikilmesi) yapılmadan sağlıklı doğum yapan oldu mu? Genellikle kaybedilen 2-3 bebekten sonra geç farkedilen bir durum çünkü. Acaba serklaj yaptırmalı mıyım zamanı geçmeden?
mrb canım bende servikal yetmezlikten dolayı üç bebeğimi kaybettim ilk hamileliğim çok kanamalı olmuştu ve bebeğimi 14 haftalıkken kaybettim ama tanı koymamışlardı hiç bir dr umursamadı,tabi bende bu hastalıktan haberdar değildim,ikinci bebeğimde 5 haftalıktı düştü yine düşük dediler üçüncü bebeğim 20 haftalıktı malesef onuda kaybettikten sonra teşhis koydular,ve bu hamileliğimin 14.haftasında dikiş attılar ve bebeğim sağ salim dünyaya geldi...bence gerçekten servikal yetmezlik vrsa serklaj yaptırmalısın bebeğe hiçbir yan etkisi yok anlamadım yani neden dikiş atmıyorki sonra çok pişman olursun bence ihmale gelmez başka dr gözükmeni tavsiye ederim doktordan doktora çok fark var
samyeli merhaba
bende eskişehirliyim
ama şu anda fethiyede oturuyorum hamile kalırsam eskişehire gelmeyi düşünüyorum
bende pko ve aynı zamanda rahim ağzı yetmezliği var
benimde bir bebek kaybım var
hamile kalırsam işimi sağlama almak istiyorum
3 senedir eskişehirden uzak olduğum için dr. konusunda fikir verirmisin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?