- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.661
arkadaşlar merhaba bir ara bende yazıyordum buraya .biraz ara verdim.bende sizler gibi ilk bebeğimi rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybetmiştim.sonrasında kendi isteğimizle 1 yıl ara verdik ve bir yıl sonra tekrar hamile kaldım.11.hafta da ankarada ki doktorum selahattin kükner tarafından dikiş atıldı.ve bana normal hayatına devam edebilirsin dedi sonra burada da doçente gittim o da bana öyle dedi ama ben onları dinlemedim ve 9 ay yattım ama sürekli değil yine evde özel ders verdim.dışarı yemeğe gittim,komşularıma arkadaşlarıma gittim.hele son ay hep gezdim ve allahıma şükürler olsun kızım kazasız belasız dünyaya geldi.şimdi 4 aylık.ben doğumu epidural sezeryan ile oldum dikişlerimde o esnada alındı.bu arada benim rahim uzunluğum 29 mm.
inşallah allah hepiniz kucağına bebeğinizi verir sağlıklı bir şekilde.burada okuyup okuyup ne ağlardım...inşallah allah sizleride güldürsün
canım Allah tamamına erdirsin üçüz sanırım seninkiler maşalllah üçünede. benim hatırladığım kadarıyla bende senin bahsettiğin ağrılardan hiç olmadı. yanlız bende otururken çok hafif vajinamda yanma hissi gibi bi garip bişeyler oluyordu. şimdi oda geçti. bahsettiğin ağrılar çok şükür hala hiç olmuyo. bu konuda doktorunu mutlaka bilgilendir canım.salıha tebrıkler canım gule gule buyut..................
kızlar bısey surucam serkaj olanlar bende oldum ıkı hafta once bu hafts ara ara oraya sankı dıkış yrıne sancı vurup gecıyooo normalmı sızınde oluyomu...............
bu zor günlerimde beni yanlız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı minnettarım.. inşallah dediğiniz gibi Rabbim benimde sabrımın mükafatını en kısa zamanda hayırlısıyla verir.. ben ve benim gibi hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarım.. toprak, eda, fusbor ve samyeli arkadaşımın bebişleri en kısa zamanda gelir ve bizi daha çok üzmezler..:))
benim için en büyük mucize bu
kızlar bu arada bene bir haber vereyim
hamileyim
ama hiç normal tepkiler vermiyorum bu aralar
bende de pko vardı
adet yine gcikti sandım
hangi doktora gidicem ne yapıcam bilmiyorum
sancıları durduran bir ilaç yok ne yazık ki dedi doktor
birde yalçın hocaya gittim
mumudihba bilşr
bursa da pek meşhur
prof kendisi
dikiş için kendi 2000 tl istedi
acıbademle çalışıyo
hastanede 2500 tl
ve hiç bir garanti vermiyo
ne yapayım ben kızlar
hadi dikişi verdim diyelim
acil bir durumda ben acıbademe yatmam ki
kalkamam altından
siz ne kadarab dikiş attırmıştınız kızlar
ben bir öncekini 650 tl ye attırdım
açılmamıştı hiç
bu arada twiks sizin prof ne kadar istedi
gerci ben bursadan ona gidip gelemem herhalde ama
öööfff içim daralıyo valla
bzaşladık yine
kabus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?