- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.721
bende 28 gün önce erken doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim biri 4 gün biri 11 gün yaşadı ve öldü allah kimsenin başına vermesin çok zor daha ilk bebeklerimdi hala alışamadım
Yanıtın için tşk ederim hemsin 53 kardeşim. Bir de anlamadığım şu oldu doktor benim isteğime bıraktı. İstersen hemen bağlayalım dedi. Ama biraz da güven veren bir doktor. 2 uzmanlığı ve tüp bebek sertifikası da var. Biraz araştırdığımda ise ilerleyen haftalarda da serklaj yapılabildiğini öğrendim. Benim kafamı karıştıran fazla istirahat edemeyecek olmam. Serklaj yaptırıp kafamı rahatlatmak ve fazla istirahatten kurtulmak da istiyorum. Anlayacağın çok kararsızım.
canım ben doktor konuşunda çok tahlihsiz çıktım. ama şuan remzi süllü diye doktora devam ediyorum. bakalım şimdilik ii. fatih öğünç var, ondan da çok memnun olanlar var.
Sen bebeğini neden kaybettin canım.
bende 28 gün önce erken doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim biri 4 gün biri 11 gün yaşadı ve öldü allah kimsenin başına vermesin çok zor daha ilk bebeklerimdi hala alışamadım
mrb uğurcum. Konunu okudum,tabiki asıl kararı sen vereceksin ama bencede yaptır. ben 2. bebeğimde 18.haftalıkken kanamam geldi 3 cm. rahim açıldı. bebek artık çıkıyordu, serklaj yapamayız bu haftada dedi.
Tabi sen ii düşün doktorunla konuş canım.
Merhabalar. Ben 13+4 haftalık hamileyim. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. Progesteron tablet kullandım.Dünki kontrolde Dr. vaginal ultrasonla servikal yetmezlik tanısı koydu ve ilk gebeliğim olduğu için serklajı uygun görmedi. Yatak istirahati verdi ve ilerleyen haftalarda takip etmemiz yeterli dedi. Şu an Vitamin kombinasyonu, progesteron tableti ve vaginal tablet + krem kullanıyorum.
Benim sorum ise şu:
Acaba benim durumumda olup serklaj (rahim ağzının dikilmesi) yapılmadan sağlıklı doğum yapan oldu mu? Genellikle kaybedilen 2-3 bebekten sonra geç farkedilen bir durum çünkü. Acaba serklaj yaptırmalı mıyım zamanı geçmeden?
.Kalp atışlarını gördük.Tabii bu dönrmdr çok riskli ama asıl 20 den sonra başlıyor hamilelik.
Bu arada bende doktoruma karar verdim.Doktorum İsmail KÜÇÜKERDOĞAN.Doğuma girmişti.İlk defa gülerek çıktım.Ona güveniyorum içim rahat.Birde rahim filminde rahmin hafif kalp şeklinde olduğunu gördü.Sancıların sebebi sanırım buymuş.Dikişi 13.haftada atacak.Geç değil dimi kızlar? Bebeğin sağlığından emin olmak istedi, o yüzden bu haftada atıyormuş.
Mumudihaba cım.sen neler yapıyorsun?
He bu arada kızlar bebeğim bu sefer tek ikiz değil... Hepinizi öptüm iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?