Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

iyi olmana sevindim arkadaşım inşllhh busefer başaracaksın turkbayragi

gözünaydın canım kalp atışlarını duymuşsunuz.13.hafta gec değil canım.benimde 13.haftada atılmıstı dikiş.2li test yapılarak.bu sefer hersey cok güzel olacak canım buna inan.

hepinizin bayramı kutlu olsun.hamile arkadaslar nasılsınız.bayrak yağmurda inşallah güzel haberlerinizi sırasıyla alıcaz.bizde her gün yeni huylar ediniyoruz.ve ben sütümü arttırmak için uğrasıyorum.

edacım güvenebileceğin bir doktor bulmana çok sevindim inşallah bu sefer herşey de yolunda gider ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun..:Saruboceq: Allah yardımcın olsun canım..bende bu ara bekleme aşamasındayim ikinci adetimi bekliyorum onunla birlikte doğum kontrol hapına başlayıp adetimim 15. günü doktorum çağırdı eğer bir problem çıkmazsa tüp bebek tedavisine başlıycam artık dondurulmuşum yok sıfırdan başlıyoruz inşallahopuyorumnanaktan
yağmucan nerede kızlar bir kaç gündür oda girmemiş galiba:sm_confused:

Canım ya hamileymişsin inan cok sevindim Yuce rabbim bu sefer sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.13.hafta bende gec değil diye biliyorum benimde bir kaybım oldugu için doktorum dikiş atailirz demişti ama sonra gerek duymadı eger dikiş atsaydı 13.haftada atilacaktı benim kide .

Canım hersey yolunda gidiyor,senin adına çok sevindim.Dikiş için bencede geç değil ,banada doktorum hamile kalırsan 12. haftada atıcaz dedi. Hayirlisi olsun inşallh.

Kızlar hepinizin ilgisine teşekkür ederim.Sizinle beraber olmak beni çok mutlu ediyor.Bu hamileliğim pek zor geçiyor.Dün gece acildeydik ateşlendim.Sanırım hiç bir şey yiyemediğim için vücudum dirençsiz kaldı.ınşallah bu sondur artık.
Yarencim.Senin için herşeyin hayırlısı olsun.Zor bir süreç oduğunu tahmin edebiliyorum.Ama sen güçlü ol. Bizim bu kadar çabamız boşa gitmeyecektir arkadaşım. Güzel Allahım hepimizin emeklerini görüyor. Allah hepimize sağıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.

canım senin adına çok sevindim. Çok güzel bi haber buu. 13. hafta geç değil. doktorum hamile kalınca 13. haftada dikiş atcam dedi bana. Bakalım bi gelsin bebiş banada 13. haftada dikiş atılacak. sen kaçıncı haftadasın şimdi. Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Burda hepimiz sana destek olcaz...Allahın izniyle meleğini kucağına alacaksın.

kızlar selam yağmr nasılsın az kaldı ınşşşşşşşşş bebışın gelıyyoooo nereye karar verdın erdem mı ...........ınş hayırlısı ols ıyı bak kendıne hazırlık yaptın mı

selam el_muallim iyim Allah'a bin şükür bugüne de gördüm ya...
dr .gittim nst falan normal çıktı sancılarda 2 hafta sonra çağırdı kontrole ondan sonra gün verecek artık sezeryan olacak ya.. ay inşallahh sağlıkla alırızz...
erdeme gidiyoru artık başladım 1 aydır orada olacak kısmetse...
sen nasılsın cnm? bebikler nasıllarr kuzucuklara dikkat et yorma kendini sakınn... sen enreye gidyrsun dr?
bu arada hazırlıklar tamam bi kuzum eksik :))

cok guzel masallah ınşşşşşşşşş tamamlıcak bebışın tum eksıklerı.............ben camlıca medıcana .............sezeryandan sakın korkma cok rahat ınan.............epıtral mı olucan ne konuşt drla.......... bende sukur ıyıyım ınş bende 34 35 lerı gorurum ınş........... rabbım cumlemızı sevındırsın

inşallahh el_muallimcimm .
bi arkaşımda medicana da yaptı çok memnun kaldı ama maddiyat da bizim için biraz önemli o yüzdn karar verdik buraya . hayırlısı artık inşalalh sağlıkla gelirde..
ben genel istiyorum o anı yaşamak istemiyorum :)) gözümü açtığımda odamda olayım.. çünkü bana zaman geçmiyor :))
inşallahh sende kuzucuklarınla gelirsin bu haftalara daha fazlası hatta :)

yağmurcan ne güzel canım bak bu haftalardasın.canım niye genel düşünüyorsun.o anı yasamak istemiyorum demişsin.ama inanki allah sabrını veriyor.ben spinal anesteziyle sezeryan oldum.cok panik yaparım diye düşünüyordum.ama o anda cok sakin ve huzurluydum canım.ilk sesini duymak cok güzel bir duygu.bence tekrar düşün canım.
allah tüm arkadaslarımıza nasip etsin inşallah.

çok şükür salihascım görebildim bu haftalarıda..
ben çok panik biriyim o anda beni kesicekler biçecekler amann bebeği hemen alıp götürcekler anne yaklaşık 45 dk kalıyormuş bana nasıl geçer zamn bilmiyorum ki...
ne biliyim o anda benim tansiyonumda fırlayabilir heyecandan
senin kuzucuk nasıl? öptkk ayakparmaklarından :))

canım oyle dusunme ben apar topar alındım sezeryana korkttum ya cocugum yasamazsa diye genel istiyorum dedim yemek yediğim için epidural yaptılar bi de cesaret iğnesi yapıyolar onu gordum ellerini açıp kapadı agladı ben de agladım sukrettim Allaha yasıyor diye o 45 dakika cabuk geciyo ben bi de yavrumu ertesi gun camların ardında gordum serumlar içinde ama gecti zaman koynumda uyutuyorum kızımı korkma epiduralden

selam arkadaşlar bizde bu haftalara gelebildik çok şükür.odamızı falan aldık sağlıkla kucaklarız inşallah.yamurcan dr un mu sezeryana karar verdi sancı yok diye mi sezeryan olacak benim dr da normal diyo ama belki bizimde sezeryan olur.

Teşekkür ederim arkadaşım

ncınarcım sağol cnm :) bi dr tekrar görüşeyim bakalım ne diyor bi fark varmıymış... kuzunada sağlıklı uzun ömürler çok şükür ki artık kollarında inşallah bende kollarıma aldığım günleri görürüm......
tuğbacım sezeryanı ben istiyorum bundan önce takibimi yapan eski dr kıymetli bebek sezeryan yaparız demişti.. aklımda kaldı normal doğumda yaptım erken olduğu halde hiç kolay olmadı umarım doğru karar vermişimdir. ayaklanma açısından tabiki normal doğum süper ama işte ne biliyim riske atmak istemiyorum

arkadaslar merhaba,

14.haftamda serklaj operasyonu gecirmiştim, 17.haftamdayım, belki de ilk hamileliğim oldugu için cok pimpirik oldum, her hareketimde acaba bebege zarar verdim mi diye dusunuyorum. Acaba sağlıklı dogar mi diye dusunuyorum, doktorum gebelerde bu tarz dusunceler olur rahat ol dese de tam anlamiyla rahatlayamiyorum

15.haftamda doktor %90 erkek olacak dedi, bakalim haftaya eger gosterirse netleşecek, sağlıklı olsun da erkek kız farketmez.

İnsallah hepimizin saglıklı bebekleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…