- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.761
ncınarcım sağol cnm :) bi dr tekrar görüşeyim bakalım ne diyor bi fark varmıymış... kuzunada sağlıklı uzun ömürler çok şükür ki artık kollarında inşallah bende kollarıma aldığım günleri görürüm......
tuğbacım sezeryanı ben istiyorum bundan önce takibimi yapan eski dr kıymetli bebek sezeryan yaparız demişti.. aklımda kaldı normal doğumda yaptım erken olduğu halde hiç kolay olmadı umarım doğru karar vermişimdir. ayaklanma açısından tabiki normal doğum süper ama işte ne biliyim riske atmak istemiyorum
selam arkadaşlar.hatırlarsanız geçen yıl 20 temmuzda 27 haftalık erken doğum yapmış ve bebeğimi kaybetmiştim.bu yıl yine 20 temmuzda bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.çok sıkıntı ve acı çektim ama 1 yıl sonra dünyanın en acı olayını yaşadığım tarihte normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim.darıısı sizlerin başına...
Boncuk öncelikle tedavi hayırlı olsun cnm
benimde dr aynı şeyi söylemişti rahim ağzı açılmasının sebebi başka olabilir ikzi gebelikten büyük ihtimal dedi ve dikiş atmadı rahim boyum 7 haftadan itibaren ölçüldü ilki 4 cm sonrasında gebelik büyüdükçe kısaldı ama fazla değil 17 haftalardan itibaren hep 35 mm dendi..
ve çok şükür ki bugüne kadar dikişsiz gelebildim tabi tek gebeliğin artısı çoktu
selam kızlar tekrar yumurta takibine başladımda
yeni bir dr. a başladım
rahim boyum şu anda 4 cm çıktı
önemli olan hamileyken ki boyu biliyorum ama
dr.um sende rahim ağzı yetmezliği olmayabilir dedi
önceki hamileliğinde iltihaptan falan açılmışta olabilir dedi
sizin normal rahim boyunuzla
hamileykenki rahim boyunuz farklımı
önceki ve sonraki uzunlukları biliyorsanız yazarmısınız bana kızlar
dr. kafamı karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?