- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.781
mrb boncuk benim hamileliğimin 13.haftası serkilaj yapıldığı dönemde yani 3.5 cm idi.doğuma yaklastığımız haftalarda 2.5 cm olmuştu.önlem amaclı dikiş atıyorum demişti drum ama iyiki yapılmıs.umarım güzel haberlerini alırız canım.
yağmur az kaldı ne zaman tarih bellimi canım.bak yine söylüyorum genel anestezi yaptırmamaya calış.o anı yasamanı cok isterim.bende cok paniğimdir ama allah sabrını veriyor.bu arada simdi bol bol dinlen doğum sonrası bol bol enerjiye ihtiyacın olacak.
diğer hamileler nasıllar umarım herkes iyidir.
salıha.................ya epudralmı oldun spınal mı.............ben oncekınde erken doğumda genel anestezı olmuştum ayılmak sıkıntı.........ama bundada belden ığne ınsanı urkutuyoo cok ehıl kışıler ypmalı ..........sen memnun kaldın galıba.............ınş bakalım o zamana gelım ..........yağmur sen ne karar verdın
selam arkadaşalar bende bugün 36. haftama girdim çok şükür 2 hafta sonra dikişlerim alınacak normal doğum beklenecek yağmurcanım senn de bugün belli olur tarihin haberlerini bekliyoruz.arkadaşlar leğen kemiklerim çok ağrıyo acaba doğuma yakın mı olur bu ağrılar hele tuvaletim geldiğince acacyip oluyorum sizdede oluyomuydu veya yağmurcan sende oluyor mu
bendede rahim agzı yetmezligi varmış doktorum anlamamış süreklı kanamam oluyodu 5 aylık oglumu kaybettim erken dogumdan ah bilseydim açıklık oldugunu diktirmezmiydim benimkisi doguştan dedi doktor hep dikilicekmiş ama çocugumdan sonra bidaha hamile kalamadım tam7 yıl oldu dilerim allahtan rabbim sana bagışlasın artı bütün anne adaylarınıda
muallim canım spinal oldum.tabi ehil insanların yapması önemli
masallah canım.demek normal doğum olacak az kaldı.benim leğen kemiğimde ağrı olmadı hiç.ama ayaga kalkınca aşağıya doğru cok baskı yapıyorsdu.
teşekkürler kızlar hepinize
salihascım ben karar verdim genelanestezi olacak :))
tuğbacım bende olmuyor ama ayakta gezerken bir baskı bi tuhaf his oluşuyor... Buarada seninde az kaldı hadi hayırlısıylaa
el _muallim :) az kaldı günüm belli oluyor......
VE KIZLAR SON DAKİKA GELİŞMESİ....... CUMARTESİ günü dr gittim bebeğin suyunun azaldığını söyledi ayrıca kilosuda düşük dedi :S 2.500 gram şaşırdım ama yanlış ölçtü gibi geldi yinede normal korkma dedi nedense.. ona göre riskli zamnları atlatmışım....Nst girdim kalp atışları normal bebeğin bir sancı çıktı 60' larda :)) olacak artık o kadar dedi.. Herneyse çarşamba günü gel dedi tekrar nst sonra doğuma bile alabilirim heran dedi belki ertesi gün yatış verebiliriz dedi .... Şaşırdım biraz daha erken olacak ya bebeğime bişey olmaz di miçok korkuyorum.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin doğumuma çok az kaldı yani........
Bu arada çarşamba 7 ekim benim doğumgünüm :) Perşembe tam 37+ 0 oluyorum ??
Kızlar dikiş zamanım yaklaşıyor ve ben hala kararsızım kime attıracağım.
MUMUDİHABA cım.Sen Yalçın KİMYA yı biliyorsun.Ona attırıcam galiba 3600tl istiyor ama rapor vermiyor.Fakat yatmalısın diyor.İsmail Bey dikişte atıyor raporda veriyor.İstanbul daki doktorumada güveniyorum ama İstanbul da.Şimdi ben ne yapayım sizce.Rapor işi çok canımı sıkıyor.Yalçın hoca yatmalısın ama ben veremem diyor elimizi kolumuzu da bağladı dikiş çok önemli başkasına nasıl attırcaksın diyor.Siz olsanız ne yapardınız?Rapora nasıl bir çare bulurdunuz?
Senın yerınde olsam yalcına yaptırmaman okadar para gozkı onlar ısbırlıkcılerıde var tabı bebegıne bısey olursa onların umrunda olmaz malesef acı tecrubeyle soyluyorum canım dr ıyı sec sana ve bebegıne deger versın
Arkadaşım sen Yalçın KİMYA yı tanıyor musun?Biraz daha açarmısın? O kadar kafam karışık ki ne yapacağımı bilemiyorum.Dikişi atıp rapor vermemesi canımı sıkıyor.Resmen rapor al ama ben veremem dedi.Onu telefonla falan da arayamıyorum zaten.Nasıl seçicem bu doktoru bilmem.
mrb canım negüzel yolun sonuna gelmişsin,hiç korkma bişeycik olmaz bebişine ben 36.haftada doğum yapmıştım bebişim 2900 doğdu sonra 2700e filan düşmüştü kuveze bile girmedi Allah yardımcın olsun koşuşturma başlıyoooo..teşekkürler kızlar hepinize
salihascım ben karar verdim genelanestezi olacak :))
tuğbacım bende olmuyor ama ayakta gezerken bir baskı bi tuhaf his oluşuyor... Buarada seninde az kaldı hadi hayırlısıylaa
el _muallim :) az kaldı günüm belli oluyor......
VE KIZLAR SON DAKİKA GELİŞMESİ....... CUMARTESİ günü dr gittim bebeğin suyunun azaldığını söyledi ayrıca kilosuda düşük dedi :S 2.500 gram şaşırdım ama yanlış ölçtü gibi geldi yinede normal korkma dedi nedense.. ona göre riskli zamnları atlatmışım....Nst girdim kalp atışları normal bebeğin bir sancı çıktı 60' larda :)) olacak artık o kadar dedi.. Herneyse çarşamba günü gel dedi tekrar nst sonra doğuma bile alabilirim heran dedi belki ertesi gün yatış verebiliriz dedi .... Şaşırdım biraz daha erken olacak ya bebeğime bişey olmaz di miçok korkuyorum.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin doğumuma çok az kaldı yani........
Bu arada çarşamba 7 ekim benim doğumgünüm :) Perşembe tam 37+ 0 oluyorum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?