- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.801
havzacım aynı dert bendede var benim bildigim rahimin boyu degil rahim agzıyla önemli çünkü alttan rahim agzına bakıyorlar açıklık varmı diye ya 3 aylıkken yada3.5 aylıkken rahimi dikiyorlar seni her gittiginde doktor alttan muayene yapıyomu benim arkadaşımdada vardı onun 2 santim açıktı sigortada diktirdi 1 gece yattı ya doguma 2 hafta önce alıyolarmış yada dogum esnasında can hiç acımıyomuş doktorum bana dediki rahimi dikmiyoruz hani para keseleri varya öyle rahim azını büzüyoruz dedi sen çok merak ediyorsan internette çok güzel açıklamalar bulursun yardım ettiysem ne mutlu bana allah yardımcı olsun kardeş
havzacım aynı dert bendede var benim bildigim rahimin boyu degil rahim agzıyla önemli çünkü alttan rahim agzına bakıyorlar açıklık varmı diye ya 3 aylıkken yada3.5 aylıkken rahimi dikiyorlar seni her gittiginde doktor alttan muayene yapıyomu benim arkadaşımdada vardı onun 2 santim açıktı sigortada diktirdi 1 gece yattı ya doguma 2 hafta önce alıyolarmış yada dogum esnasında can hiç acımıyomuş doktorum bana dediki rahimi dikmiyoruz hani para keseleri varya öyle rahim azını büzüyoruz dedi sen çok merak ediyorsan internette çok güzel açıklamalar bulursun yardım ettiysem ne mutlu bana allah yardımcı olsun kardeş
eda selam ben 16 . haftamda attırdım camlıca medıcanada...........sabah gırdım aksam cıktım yatmadım ...........2 600 verdık.........bıraz agrım oldu sonrasında şımdı rahatım drum omer faruk bey memnunum..........ınş tamamına ererız benım çoğul old ıçın onlem amaclı yaptı
havzacım ben 9 senelik evliyim kendi istegim dogrultusunda hamile kaldım kanamalı bi gebelik geçirdim doktorum para derdine anlamadı hiç alttan muayene etmedi 5 aylık yavrumu erken dogumdan kaybettim acısını halen yaşıyorum dursaydı 7 yaşında olucaktı bu sene okula götürücektim ama olmadı be kardeş benim ondan sonra hiç bebegim olmadı gitmedigim doktor kalmadı ama olmuyo nedense eşimde hiç bi sorun yok bende var yumurtam çatlamıyo çatlama ignesi oldum ama olmadı anlıcagın evlat hasreyinden yanıyorum inan psikoleşim degişti artık kabullendim belkim böylesi daha hayırlı benim ne duyduysam yaptım kilo ver dedi doktorum vermeye çalışıyorum sen meyil atmışsın kimse yokmu deyince kıyamadım ben yeni katıldım 1 hafta oluyo bende yazıyom cevap vermiyolar isterimki dertlerimi paylasıyım bu sitede onun için katıldım hafzacım inan senin için dua edicam namaz kılarken dilerim allahtan hayırlısıyla bebegini alırsın eline eli ayagı düzgün işşallah allah analı babalı büyütsün ben tadamadım dilerim sen tadarsın rahim açıklıgım var doguştan benimkisini dikicekler baska doktora göründüm o söyledi görüşürüz işşallah kardeş
Arkadaşım sen Yalçın KİMYA yı tanıyor musun?Biraz daha açarmısın? O kadar kafam karışık ki ne yapacağımı bilemiyorum.Dikişi atıp rapor vermemesi canımı sıkıyor.Resmen rapor al ama ben veremem dedi.Onu telefonla falan da arayamıyorum zaten.Nasıl seçicem bu doktoru bilmem.
teşekkür ederim canım benim hep bu umutla yaşıyorum zaten herkez dua ediyo zaten bi hamile kalabilsem daha bişey istemiyorum aile baskısı çok arkadaş olursak sevinirim burda ben de yeniyim
Kızlar dikiş zamanım yaklaşıyor ve ben hala kararsızım kime attıracağım.
MUMUDİHABA cım.Sen Yalçın KİMYA yı biliyorsun.Ona attırıcam galiba 3600tl istiyor ama rapor vermiyor.Fakat yatmalısın diyor.İsmail Bey dikişte atıyor raporda veriyor.İstanbul daki doktorumada güveniyorum ama İstanbul da.Şimdi ben ne yapayım sizce.Rapor işi çok canımı sıkıyor.Yalçın hoca yatmalısın ama ben veremem diyor elimizi kolumuzu da bağladı dikiş çok önemli başkasına nasıl attırcaksın diyor.Siz olsanız ne yapardınız?Rapora nasıl bir çare bulurdunuz?
Kızlar çok teşekkürederim güzel destekleriniz ve dualarınız içinn.... çooooooookk sağolun kader arkaşlarımm....
kayracım cnm kuzun artık seninle Rabbim sağlıkla büyütmani nasip etsin.... dediğin gibi kuzularımız kardeşlerini gönderiyor.. Rabbim diğer melek annelerinede nasip etisn inşallah...
Yaren sağol cnm arkadaşım hemde çokkk senin için hep içimden geçiyor sende bugünleri göreceksin.......
Hepiniz dualarımdasınızz........
Hemsin inşallahhh darısı başıma cnmm atlatabilsem şu korkuları sağlıkla alsam bir
ssaslan çok sağol inşallahhh benim kuzumdaa büyür büyürr demir abisi gibi olur bak maşallahhh kuzun kocaman olmuş öpüyorum onun o güzelll gözlerinden arada bakıyorum resimlerine topiclerde :) maşallah subhanallah........ Yememe dikkat ediyorum bakalım fındık ceviz yiyorum ne kadar etki edecek :))
Aramıza katılan diğer arkadaşlarım kimse alınmasın hepimiz kader arkadaşıyız cevap vermemzlik olmaz kimse görmediğinden kaynaklanıyor...... Rabbim bebek bekleyenlere en kısa zamanda bebek , hamlie olan arkaşlarımada sağlıklı kucağına almasını nasip etsin
selam kızlar iki haftadır yoktum. umarım herkez iyiydir. bayramın ikinci günü kabus gib geçti arkadaşlar. minik pirnsesim bizi çooook korkuttu.arefe günden biraz ağrılarım vardı. doktora gittim dinlen önemli bişe yok ded. iki gün sonra kanamam oldu. çok değildi ama dünyam başıma yıkıldı o anımı anlatamam size. oğlumu kurban bayramının ikinci günü kaybetmiştim. şim di kızım mı dedim Allahım. neyse hemen doktoruma ulaştım. ağrı ve kasılmaların dinlenmeyle geçmiyosa hemen hastaneye git dedi. ama kasılman yoksa mutlaka dinlenmeni tavsiye ederim dedi. bende de kasılma yoktu. sırt üstü kalkmadan yattım. kanama kesildi. ertesi gün doktora gittim çok şükür dikişte ve rahim boyutunda bir problem yok dedi. alttan baktı rahim duvarında polip olduğunu söyledi. kanama ondan kaynaklanmış. endişelenecek bişey yok dedi. istersen rapor veriyim ama gerek de yok aslında dedi. ben hemen itiraz ettim 10 günlük rapor istedim. çok şükür şimdi iyiyiz 10 gün hiç bişey yapmadan sürekli yattım. mevlam böyle şeyler hiç birimize yaşatmasın.
buarada geçmişi okudum yağmur hadi hayırlısı artık günleri sayıyosun negüzel. Mevlam kolay doğumla bebişini sağlıklıca kucağına almak nasip etsin. Allahım inşallah biz de o günleri görürüz. oğluşunun kilosu biraz düşük demişsin bolbol bulgur pilavı yoğurt ve kuru soğan ye biyerde okumuştum. bunlar birarada çocukta kilo yapıyormuş.
tuğba sende bakıyrum hazırlıklara başlamışsın arkadaşım negüzel. ben daha hiç bişey almadım. bende bi 30 lu haftaarı görsem başlıyacam Allah ın izniyle.
samyeli inşallah mevlam gönlüne göre verir ve buay hayırlı haberlerini alırız. bütün hamiş olmak isteyen arkadaşlarında iyi haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah. .
aramıza yeniler katılmış onlarada hoşgeldiniz diyorum. mevlam hepmizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?