- 18 Nisan 2007
- 404
- 3
- 316
- 39
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.821
kızlar 1 ay önce 5,5 aylık ikizlerimi kaybettim dr bazı düşükler açıklanamaz diyor yani hiçbir araştırma yapmadı 3 ay son ra dondurulmuşlarla devam edeceğiz ona başlarkende test falan yapmıycakmış içim acıyor ben ne yapayım 12.haftada dikiş konusunu hatırlatmıştım düşük hikayesi olanlara yapılır dedi ilgilenmedi sonuç bu neden olduğunuda bilmiyorum acaba rahim ağzı kısalığından olabilir arkadaşım çok geçmiş olsun bir sürü eziyet çekiyosun ihmal olmasın bence bu sefer iyice araştır Rabbim hayırlısıyla yeniden nasip etsin:Saruboceq:
caykolik Allah sabır versin kader arkadaım bende tüp bebekle hamile kaldığım ikizlerimi 5.5 aylık kaybettim banada teşhis koyulmadı fakat rahimin sancısız 5 cm açılması rahim ağzı yetmzliği düüncesi oluşturdu... Kaybımdan 9 ay sonra Rabbim bana mucizemi kendiliğinden gönderdi ve tek bebeğe hamileyim rahim boyum en batan beri 35 mm civcarı ölçüldü ..... Allah' a şükür dikişsiz bu haftalara gelebildim .... Rabbim herkese nasip etsin...... Umarım tekrar gebelik yaşar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
kızlar 1 ay önce 5,5 aylık ikizlerimi kaybettim dr bazı düşükler açıklanamaz diyor yani hiçbir araştırma yapmadı 3 ay son ra dondurulmuşlarla devam edeceğiz ona başlarkende test falan yapmıycakmış içim acıyor ben ne yapayım 12.haftada dikiş konusunu hatırlatmıştım düşük hikayesi olanlara yapılır dedi ilgilenmedi sonuç bu neden olduğunuda bilmiyorum acaba rahim ağzı kısalığından olabilir mi
canım benim bazı doktorlar önemsemiyor malesef benim de 2 erken doğumum oldu biri 20 diğeri 23 haftalık doktorum ilkinde hiç umursamadı 6 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi biz de cahillikten işte hiç araştırmadık. 2. bebeğime yine aynı şey oldu yine aldırmadı bile iki hafta sonra gel smear testi yapalım bişi yoksa hamile kalırsın dedi ama ben bu sefer gitmedim dr değiştirdim şimdiki dr uma gidip hikayemi anlatır anlatmaz hemen rahim filmi istedi bir ay sonra onu yaptırdım ayrıca bi kaç test daha istedi hiçbişi çıkmadı şimdi 9 haftalık hamileyim ve 15. haftamda dikiş atılacak ama ben dikişten önce başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum
yani kendimi bu kadar anlatmamın sebebi sen de aynı hataya düşme canım başka doktorlara da git sonra pişman olmak fayda vermiyor
allah yardımcın olsun
Amin cnm inşallah hepimiz sağlıcakla alırız....
Ben ilk zamanlar sürekli yattım ama 26 dan sonra oturdum balkonda bahçede çok fazla hareket etmedim zaten 28 haftadan sonra rahim boyumu ölçmedi dr sanırım ben akfaya takıyorum diye dikişe gerek duymadı olacağı varsa dikişlede olur dedi beni dr cesaretlendirdi hatta gez dedi tabi ben yapmadım ........ yürüyüş falan yapmadım 30 dan sonra evimde kalmaya başladım ağır iş ev işi faln yapmadım yemek oturarak yaptım çamaırlarımı astım yani gereksiz ayaka durmadım 34 dn sonra ayaklanıyım dedim şimdide bebek müsade etmiyor baskı oluyor çok fazla artık istesemde yürüyemiyorum Allah' a şükür gelebildikkç
Tekrar tekrar Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin
allahım sana saglıklı bi şekilde işşallah versin senin için dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?