- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.841
Merhaba arkadaşlar bende 2 hafta önce 5 aylık erken doğum yaptım 23. Hafta da ve rahim ağzı yetmezliği varmış ilk bebeklerimdi iki kızım olucaktı ama maalesef açılma olduğu için geri dönüş olamadıö doktorum bir dahakinin normal gebelik olabileceğini söyledi bunlar tüp bebekti bu şekile olanlar normal yolla hamile kalanınız varmı. Bebeklerimden biri ölü doğdu diğeri yaşadı 30 saat ama maalesef dayanamadı. şimdi cennetteler herhalde bizi bekliyolar hala atlatmı değilim ama doktorum moral olsun diyemi böyle söyledi bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz
evt cnm dediğin gibi anne karnında 1 gün bile önemliymiş bu kadar bekledim beklerim heralde :))
bugün kontrolum vardı ve doktor polikistik ove sendromunda olan hastalarda insülin takviyesi olan bir ilaç verdi bunu kullanmaya başla 1 ay sonra kontrole gel dedi rahim toparandıktan sonra normal yolla hamile kalman kolaylaşıcak dedi bakalım hayırlısı umudumuz onlar nasıl bir şey ne oldu anlamadım. hayatım masal gibi olduç bir varmış bir yokmuşun içinde buldum kendimi. daha önceden böyle bir sey düsünsem asla katlanamam derdim ama dayanabiliyormuş insan.
allah herkesin yardımcısı olsunç mevlam gçnülden isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
ablamında ikizleri 23 haftalıkken dogdu ama yaşamadı yanlış degilsem karnının çapını ölçtüler doktoru ikizlerde normal erken dogum dedi normal dogum yaptı allah sana sabır versin ölçülüyo onunkini ölçtüler işşallah sag saglim bebegine tez zaman hamile kalırsın allahtan umut kesilmez cennet kuşları oldu onlar oradada lazım sefaatçiler allaha dua et canım:Saruboceq:
caykolik Allah sabır versin kader arkadaım bende tüp bebekle hamile kaldığım ikizlerimi 5.5 aylık kaybettim banada teşhis koyulmadı fakat rahimin sancısız 5 cm açılması rahim ağzı yetmzliği düüncesi oluşturdu... Kaybımdan 9 ay sonra Rabbim bana mucizemi kendiliğinden gönderdi ve tek bebeğe hamileyim rahim boyum en batan beri 35 mm civcarı ölçüldü ..... Allah' a şükür dikişsiz bu haftalara gelebildim .... Rabbim herkese nasip etsin...... Umarım tekrar gebelik yaşar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
arkadaşam Allah sanada hayırlısıyla kucana almak nasip etsin benim kuzumda 28 haftaya bugün girdi benimde rahim ağzı 31 mm dktr sürekli istirahat dedi sen acaba sürekli yatıyomusun çevreden bazıları bana hep yat oturma bile diyolar bende korkuyorum gerçi dktr sorcam ama sizlerdende duymak istyrm a.s
Merhaba arkadaşlar bende 2 hafta önce 5 aylık erken doğum yaptım 23. Hafta da ve rahim ağzı yetmezliği varmış ilk bebeklerimdi iki kızım olucaktı ama maalesef açılma olduğu için geri dönüş olamadıö doktorum bir dahakinin normal gebelik olabileceğini söyledi bunlar tüp bebekti bu şekile olanlar normal yolla hamile kalanınız varmı. Bebeklerimden biri ölü doğdu diğeri yaşadı 30 saat ama maalesef dayanamadı. şimdi cennetteler herhalde bizi bekliyolar hala atlatmı değilim ama doktorum moral olsun diyemi böyle söyledi bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz
merhaba arkadaşım hep soruyorum ama unutuyorum senin doktorun kimdiyağmurcuğum hadi bugün iyi haberlerini bekliyoruz. benim kız evet bayramda baya korkuttu ama çok şükür şimdi iyi bizim yaramaz. canımaya benim haftalardayken seni hatırlıyorum sende çok korkyodun benim gibi pimpiriklniyodun herşeyden. şimdi bende aynen öyleyim hop oturup hop kalkıyorum. bak sen şimdi doğuma hazırlanıyosun negüzel yaa bizde görürüz inşallah.
samyeli teşekkür ederim canım. mevlam sanada sağlıcakla hamilelik verir de inşallah sen böyle şeyler yaşamazsın canım.
tuğba sağol canım. sen de artık hazırlıklar bitmiştir. yağmur sırayı sana verdi senden sonra da ben artık heyecanlanmaya başlıyacam galiba. rabbim zamanında bebişlerimizi gönderirse eğer farkındamısın her ay bi doğumuz olacak eylülde salihas yaptı ekimde yağmur kasımda sen inşallah ve Allahın izniyle erken gelmezse benim kız aralıkta da ben. 2010 da artık yeni ebişler sıraya girecek inşallah.
edamecrin canım bugünlerde eminim senin kafan çok karışıktır. ben de dikiş atılmadan önce çok endişelerim vardı. ama doğru doktor çok önemli biliyomusun. profmuş uzmnmış hiç farketmez. benimki prof değil. iyiki de değil onlar çok paracanlısı vekendini beğenmiş oluyo. bi sağlık sektöründe çalışan biri olarak bunu çok iyi bilirim. benim doktorum uzman. okadar memnunumki dikişi özel kliniğinde 2 doktoruyla birlikte attı. 14. haftamda atıldı 20 haftaya kadar raporumu kendi ayarladı. daha sonra çalışmaya başladım. en ufak ağrımda rahatsızlığımda direk kendisine ulaşıyorum geceymiş bayrammış hiç farketmiyo çok yoğun bir insan olmasına rağmen riskli gebelerini hiç ihmal etmiyor. sende doktoruna karar verirken bunlara dikkat etmelisin dikiş çok önemli bi operasyon ama inan sonrasıda ondan daha önemli. rabbim yardımcın olsun senin için en iyi doktoru karşına çıkarsın canım.
samyeli inşallahhhh güzel haberler alırsın 15 nde canımmm inşallaah
fizercim aynen ben hala aynıyım valla değişmedim hala korkular devam tabi eskye göre daha rahatım çok şükür :)
KIZLAR dr gittim çatlak dr suyu yeterli dedi Allah ' ım ya kafayı yicem neyse hayırlısı neyse o olsunda haftaya perşembe dedi yani benim oğlış 15 EKİME biletiniz kesmiş geliyor :))
dr bir aksilik olursa haberim olsun dedi yani aırı kasılma sancı bebek hareketlerinde azalma falan onun hatricinde herey böyle giderse 15 ekimde kucağımda inşallahhhhhhhh
Rabbim herkese nasip etsinnn
Günaydın arkadaşlar umarım herkezler iyidir. biz de Allah şükürşimdilik iyiyiz bakalım.
emel doktorumu daha önce sana söylediğimi hatırlıyorum ama aradan baya zaman geçti sen uzun zamandır buraya takılmıyosun dikişin atılmıştır herhalde. senin doktorun çankayada profösördü değilmi. aynı doktora devam ediyomusun. benim doktorum maltepede özel lina kadın sağlığı merkezi dr mine hanım. gitmeyi düşünürsen tam adresini veririm canım.
fusbor sen de iyisindir inşallah canım. zaman herşeyin ilacı değilmi birde burda sorunsuz hamilelik yaşayan arkadaşları görünce seningibi bekleyen arkadaşlara umut oluyo Allahın izniyle sizde bugünleri göreceksiniz inşallah.
tuğba hadi sende sonlara geliyosun canım. bakalım doktorun nediyecek yoksa sen demi ekim annesi olacasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?