Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba fusbor hayallerin her zaman olumlu olsun ve çok dua et dilerim Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder! sende sağlıkla bebişini kucana alırsın! ve bütün hayallerini gerçekleştirirsin.

Benim dun kontrolum vardı hatırlayan arkadaşlar varsa bilirler 12. haftamda olcumlerimde 3.6 cm cıkmıstı doktorum dikişe gerek yok onunda riskleri var dikiş atmayalım demişti.Dun gittim Allaha cok sukur herşey yolunda dedi.Bebeğimin bası yukardaymıs bir sorun yok dedi.Güzel gidiyor dedi.Ama ben her zaman ki gibi tedirginim tabii ilkinde soyleydi boyleydi bunda oyle değil dimi falan diye sorular sordum benim tedirginliğimi gorunce istersen dikiş atalım dedi gec değilmi diye sorunca hayır bu hafta da da atbılırım dedi. Yami siz ne diyorsanız size guveniyorum dedim.O zaman yok dedi gerek yok ya ben simdi ne anlayım bundan eve gelince yine tedirginlik yasıyorum suan acaba tamam deyip attırsamıydım dikiş ne yapım arkadaslar ben simdi.Hani Allaha sukur bir problemim yok doktorda hersey guzel gidiyor dedi.ılk bebeğimde hep doktor bebeğin bası asagıda diyordu ama bunda oyle bir riskten bahsetmedi bu doktorum.

eylül karar senin cnm inşalalhh gerek kalmaz benim gibi ama dr üzerine almamak için atmamı beni dr um buna rağmen gerek yok atmıcam dedi
el muallim cnm kısmetse doğum 15 ekim zaman geçmiyorrr :))

yağmur canım gözün aydın.az kalmış.son zamanların gecmesi kolay degil.benim belirlenen tarihten 3 gün önce gelmişti kızım 3 gün eksik beklemiş oldum.

tubacım senin dikişler ne zaman alınacak canım.seninde az kaldı.,
fizer sanada gecmiş olsun canım.senin minik korkutmuş seni .ama sükür iyisin canım.

eylülcüm benim 13.haftada 3.5cm idi bana dikiş atıldı.ama ben senin haftandayken dikişe rağmen kısalmıştı.eger drun sorun yok diyorsa güven doktoruna ama yinede karar senin canım.
yeni arkadaşlar gelmiş topiğe .hepinize gecmiş olsun arkadaslar.

sağol salihascım sen yaşadın bu duyguyu inşallahhh bie geldi sırayla kuzun nasıl inşallahh iyidir .......

fusbor ne mutlu sizlere umut olabilmek bundn önce de bana twiks kelebek ve doğum yapan bir çok arkadaş umt olmuştu şimdi onlar kvuştu sıra bizde şimdi biz hamişlerden sonra sıra sizlerde olacak .......

yarenim nerdesin cnm nasılsınnnn?????????**

opuyorumnanaktaniyiyim canııımmmmm.. seni burdan büyük bir keyifle takip ediyorum.. :hulya:sende bana umut oluyosun canım..:kedi:

selam arkadaşlar bu gün kontrollüm vardı.dr istersen dikişleri bugün alabiliriz dedi.ama ben istemedim sanırım bende sezeryan istemeye başladım bebeğimin durumu iyi.10 gün sonra gel kontrole o zaman bakalım dedi sezeryan isterseniz haftaya yaparız doğumuu dedi.yani 10 15 gün içinde bende kucağıma alabilirim kısmet olursa.normal doğumun riskleri var sıkışır diye de korkuyorum zor bir hamilelik geçiriyoruz.3 kiloyu da geçmiş biraz iri galiba.inşallah hayırlısıyla kucaklarız bebişlerimizi çok zor karar çok şükür bu haftalara geldim darısı hepinizin başına inşallah.

fizer sende riskli zamanları atlattın maaşallah canım yaa.inşallah 36 37 leri görceksin

canım cok üzüldüm herşry rabbimizin elinde inşallah bir daha anne olursun buna kendini inandır hayallerin gercek olur dermansız dert olmaz canım hoşca kal

fizer06 cevap için teşekkürler .malesef ben hamile değilim bir türlü olmadı öncekiler ilk ayda olmuştu bu sefer bir yılı doldurdu bu ayda olmassa aşılama düşünüyoruz.

tuğbiş maşşallah canım sende sağ salim bugünleri gördün inşallah hayırlısıyla haftaya sende bebişini kucağına alıcaksınopuyorumnanaktan

tuğbiş maşşallah canım sende sağ salim bugünleri gördün inşallah hayırlısıyla haftaya sende bebişini kucağına alıcaksınopuyorumnanaktan

çok saol canım sıra sizlere geldi inşallah en kısa sürede hamile kalıp bebeğine kavuşursun.bu günlere sizlerin dualarıyla geldiğime inanıyorum a.s

maşallah canım yaaa, inan çok sevindim.. meleğini kucağına almana az kaldı.. darısı başımızaa. bende ayın 15 ni bekliyorum bakalım regl gelmezse test alıp yapcam...

senin adına çok sevindim arkadaşım inşllh hiç bir aksilik olmadan sağlılkla bebişini kucana alırsın son hamiş günlerinin tadını çıkar ve bizler içinde dua et a.s.

çok teşkkür ederim arkadaşlar çok saolun.

melekçim geçmiş olsun oğuşuna toparlar inşallah
samyeli bekliyoruz 15 ini hadi hayırlısı gelecek bebeğin inşallah

selam.....kızlar..............rabbım kolaylık versın herkese.............yağmur az kaldı canım ınşşşş sayılı artık gunler...

Yarenim tamam canım arada kendini göster kayıplara karışmaa cnmm

tuğbacım işte bende öyle pek riske atmak istemiyorum biraz bencillik belki normal dopum yapanlara ama ne billiyim kolay bi hamileleik değil kolay bulunan bir bebek değil bilmiyorum işte :)) sağlıkla alalımda sana da az kaldı yani :))

melekcim Allah' a şükür sanırım herkes iyi Ali ye de geçmiş olsun .... kuzumuzu öptk

el muallim Aminnn cnmm ... evt az kaldı son 5 gün inşallahh sağlıkla hayırlısıyla... sen nasılsın kuzuların nasıl rahatmı nasıl geçiyor hamilelik??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…