- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.861
sağol salihascım sen yaşadın bu duyguyu inşallahhh bie geldi sırayla kuzun nasıl inşallahh iyidir .......
fusbor ne mutlu sizlere umut olabilmek bundn önce de bana twiks kelebek ve doğum yapan bir çok arkadaş umt olmuştu şimdi onlar kvuştu sıra bizde şimdi biz hamişlerden sonra sıra sizlerde olacak .......
yarenim nerdesin cnm nasılsınnnn?????????**
selam arkadaşlar bu gün kontrollüm vardı.dr istersen dikişleri bugün alabiliriz dedi.ama ben istemedim sanırım bende sezeryan istemeye başladım bebeğimin durumu iyi.10 gün sonra gel kontrole o zaman bakalım dedi sezeryan isterseniz haftaya yaparız doğumuu dedi.yani 10 15 gün içinde bende kucağıma alabilirim kısmet olursa.normal doğumun riskleri var sıkışır diye de korkuyorum zor bir hamilelik geçiriyoruz.3 kiloyu da geçmiş biraz iri galiba.inşallah hayırlısıyla kucaklarız bebişlerimizi çok zor karar çok şükür bu haftalara geldim darısı hepinizin başına inşallah.
fizer sende riskli zamanları atlattın maaşallah canım yaa.inşallah 36 37 leri görceksin
tuğbiş maşşallah canımsende sağ salim bugünleri gördün inşallah hayırlısıyla haftaya sende bebişini kucağına alıcaksınopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar bu gün kontrollüm vardı.dr istersen dikişleri bugün alabiliriz dedi.ama ben istemedim sanırım bende sezeryan istemeye başladım bebeğimin durumu iyi.10 gün sonra gel kontrole o zaman bakalım dedi sezeryan isterseniz haftaya yaparız doğumuu dedi.yani 10 15 gün içinde bende kucağıma alabilirim kısmet olursa.normal doğumun riskleri var sıkışır diye de korkuyorum zor bir hamilelik geçiriyoruz.3 kiloyu da geçmiş biraz iri galiba.inşallah hayırlısıyla kucaklarız bebişlerimizi çok zor karar çok şükür bu haftalara geldim darısı hepinizin başına inşallah.
fizer sende riskli zamanları atlattın maaşallah canım yaa.inşallah 36 37 leri görceksin
Kızlar merhaba.Ben hala şu doktora karar veremedim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?