Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
tuğbacım herzaman burda birbirimizin destekçisi olucaz inşallah.. ben hep buna inanıyorum..
melekcim nerelerdesin özlettin kendini valla.. geçmiş olsun canım inşallah oğluşunun nesi var?..
yağmurcan ben hep burdayım canım merak etme.. hadi son beş hayırlısıyla inşallah:)) oğluşunun adını ne koyuyorsun canım karar verdiniz mi?:))

gıunaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar.............ınş hersey guzel gıder............dogum yapacaklara rahat dogumlar ınşşşşşşşşşşş darısı bızeeeeeeeeee ınş...................yagmrcn canım hamdolsun ıyıyız...............ınş tamamına ereruız agırlaşıyorum tabı....................ayyy bebışın gelıcek ınş annesı mıssssssssss kokulun ....................bol duaaaaaaaaaaaaaa

Bircaney sağoll canım Aminn. darısı isteyen tüm arkalarımın başınaa

Yarencm :) az kaldı çok şükür ama inanamadığım için hala bu günlere şu anda fazla heyecan yok ::) oğlumun adı kısmetse Yusuf Bora olacak çift isim teyzesi.....

el muallim günaydınn cnm Allah tamamına erdirsin kuzcuklarınla seni kat kat zor olcak bakmak ama sevigileride bir o kadar kat kat fazla olacak

yağmurcum ben taöm 37+3te doğum yaptım senin tickerını görünce heyecan yaptım.sanada kolay doğumlar.inşallah mis kokulunu sağlıkla kucaklayacaksın.eylül ablasıda hoşgeldin yusuf bora diyecek.

sevgili yagmurcn

son 4 inanki senin neler hissetiğini az çok tahmin ediyorum

doğum yaptıktan sonrada bizleri unutmayın

zemuszemusismi çok güzelmiş canım bende yusuf ismini çok severim adıyla yaşasın inşallah

merhaba yağmurcn bebişine kavuşmaya çok az kaldı inşllh hiç bir aksilik olmadan sağlıklı bir doğum olur Allah yardımcın olsun...ayrıca miniğin adı çok güzel.. ne derler adıyla yaşasın...:Saruboceq:

yağmurcan çok az kaldı inşallah sen sonra kucaklayacağız yavrumuzu fizerde tamamlayacak sonra el-muallim sonrada edamecrin.herşey herkes için güzel gitsin inşallah
hamile kalmak isteyen arkadaşlar mumdihaba samyeli ve yarenede rabbim meleklerini göndersin inşallah.hayırlısıyla tamamına erdirsin dualarım sizlerle arkadaşlar.
ben de doğum tarihi için haftaya pazartesi gideceğim doktor dikişlerin alınması için gideceğim zannediyo sezeryan istediğimi bilmiyo daha bakalım herşeyin hayırlısı olsun

fizer06 cevap için teşekkürler .malesef ben hamile değilim bir türlü olmadı öncekiler ilk ayda olmuştu bu sefer bir yılı doldurdu bu ayda olmassa aşılama düşünüyoruz.
canımya ben seni başka arkadaşla karıştırdım galiba kusura bakma. mevlam yardımcın olsun. İnşallah aşılaman tutar sağlıcakla gelir bebişin. benim gittiğim klinikte aşılamada yapıyrolar araştırma aşamasındaysan yardımcı olurum. ben normal yolla hamile kalmıştım. aşılama konusunda nasıllardır bilemem ama.

yağmur canım son günlerin nasıl geçiyo bakalım. kendini iyi hissediyorsan ben senin yerinde olsam çarşı pazar gezerim artık. malüm tüm hamileliğimizi neredeyse dört duvar arasında geçirdik. artık azda olsa hamileliğin tatını çıkar canım. yusuf bora güzel isim. sağlıklı sihatlice taşısın ismini inşallah.
tuğbacığım normal doğum düşünürken sezeryana dönmüşsün. songünler yaklaşınca insan tırsıyo galiba. ama bizde zaten rahim yetersizliği var dikiş alınırsa rahat bi doğumumuz olmazmı acaba ben şimdilik öyle düşünüyorum epidural normal doğum olma imkanım olursa bakalım. buarada sen ne koyacaksın oğluşunun ismini. biz daha isim felan düşündüğümüz yok. hazırlıkta yapmadık. ama artık yavaştan benimde bişeyler yapmam gerek galiba. şakamaka 30 lara geldik artık.

çok şükür geldin canım bu haftalara riskli zamanları atlattın
doğum konusunda cuma günkü kontrolde dr eğer sezeryan isterseniz haftaya yaparız dedi sanırım o beni etkiledi.daha gerçek gibi geldi bir an ama normalde düşünüyorum hala kafam çok karışık dediğin gibi çok kolay doğumda olabilir.pazartesi dr la görüşüp kararlaştırıcaz.dikişlerde o gün alınacak bakalım ben o zamana kadar 40 kere değiştiririm fikrimi.
isim olarakta ÇAĞAN koymayı düşünüyorum bakalım yüzünü bir görelim kesin kararımı o zaman vericem.bence sende düşünmeye başla artık hazırlıklara da başla zaten 35 haftadan sonra insanda derman kalmıyo.ben şimdi 1-2 dükkana giriyorum sonra elim ayağım kesiliyo.annemler yaptı saolsunlar herşeyimizi sende başla artık yavaş yavaş

gunaydın kızlar...............dogum bekleyenler hayırlı doğumlar ınş.....................
günaydın elmuallim daha doğum beklemiyrum ama tuğbayla yağmur böyle gördükçe kendim doğuma gidecekmişim gibi heyecen yapıyorum. benden sonra sıra sana glecek Allah ın izniyle aynı heyecanları sende yaşarsın.

tuğbacım sağlıklı doğum olsun da her ikisine de razıyız aslında canım. bakalım doktorun nederse öyle yaparsın olmadı. bende bugün doktora gidecem kontrolümüz var doğum hakkında bakalım bana nediyecek. senin özelde mi olacak doğumun yoksa devlet temi. devlette olacaksa sezeryan olursa kendi doktorun girer ama normal doğuma dekgelmeyebilir. bu arada yağmurdan ses yok doğum yaptımı acaba haberde alamadık. hiç bukdar boş bırakmazdı burayı. hayırlısı inşallah iyidir. çağan ismi çok güzel tuğbacığım Mevlam adıyla sağlıcaklı uzun ömür versin.
asya sende dikişvar mı canım. benim doktorum kesin yasakladı ilişkiyi diğer arkadaşları bilmiyorum.

Son düzenleme:
benim dr um özel hasteneye gelicek.evet ya bende merak ettim yağmur doğum falan mı yaptı acaba.perşembe günü sezeryan olacaktı ama daha erken gelmek isteyebilir bebişi bakalım hayırlısı olsun.
sende doktoruna sorarsın normal doğum yapmakta sorun olur mu diye inşallah güzelhaberlerle dönersin canım.ismimizi beğenmene sevindim
asya bendede dikiş var ve kesinlikle yasak ilişki bana da.

fızercım tugbacım ınş..........hersey guzel gıder ınşşşşşşşş..................yagmur ya gıtytı yada gıremıyo heyecan vardır sımdı ınşşşşşşşşş bebeegıne kavuşur...............bendede serkaj var ılişkı zaten hıç yoktu sormadık bıle.............ben zaten 32 33 gıbı buyuk ıht ınşş dogum yaparım..........rabbım yardımcımız ols...............saglıkla gelsın hepsı

hayrlısıyla canım 10 haftan daha kalmış sık dişini.bir anda 3 mutluluk rabbim inşallah hepsi sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…