- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.881
Bircaney sağoll canım Aminn. darısı isteyen tüm arkalarımın başınaa
Yarencm :) az kaldı çok şükür ama inanamadığım için hala bu günlere şu anda fazla heyecan yok ::) oğlumun adı kısmetse Yusuf Bora olacak çift isim teyzesi.....
el muallim günaydınn cnm Allah tamamına erdirsin kuzcuklarınla seni kat kat zor olcak bakmak ama sevigileride bir o kadar kat kat fazla olacak
Bircaney sağoll canım Aminn. darısı isteyen tüm arkalarımın başınaa
Yarencm :) az kaldı çok şükür ama inanamadığım için hala bu günlere şu anda fazla heyecan yok ::) oğlumun adı kısmetse Yusuf Bora olacak çift isim teyzesi.....
el muallim günaydınn cnm Allah tamamına erdirsin kuzcuklarınla seni kat kat zor olcak bakmak ama sevigileride bir o kadar kat kat fazla olacak
canımya ben seni başka arkadaşla karıştırdım galiba kusura bakma. mevlam yardımcın olsun. İnşallah aşılaman tutar sağlıcakla gelir bebişin. benim gittiğim klinikte aşılamada yapıyrolar araştırma aşamasındaysan yardımcı olurum. ben normal yolla hamile kalmıştım. aşılama konusunda nasıllardır bilemem ama.fizer06 cevap için teşekkürler .malesef ben hamile değilim bir türlü olmadı öncekiler ilk ayda olmuştu bu sefer bir yılı doldurdu bu ayda olmassa aşılama düşünüyoruz.
yağmur canım son günlerin nasıl geçiyo bakalım. kendini iyi hissediyorsan ben senin yerinde olsam çarşı pazar gezerim artık. malüm tüm hamileliğimizi neredeyse dört duvar arasında geçirdik. artık azda olsa hamileliğin tatını çıkar canım. yusuf bora güzel isim. sağlıklı sihatlice taşısın ismini inşallah.
tuğbacığım normal doğum düşünürken sezeryana dönmüşsün. songünler yaklaşınca insan tırsıyo galiba. ama bizde zaten rahim yetersizliği var dikiş alınırsa rahat bi doğumumuz olmazmı acaba ben şimdilik öyle düşünüyorum epidural normal doğum olma imkanım olursa bakalım. buarada sen ne koyacaksın oğluşunun ismini. biz daha isim felan düşündüğümüz yok. hazırlıkta yapmadık. ama artık yavaştan benimde bişeyler yapmam gerek galiba. şakamaka 30 lara geldik artık.
günaydın elmuallim daha doğum beklemiyrum ama tuğbayla yağmur böyle gördükçe kendim doğuma gidecekmişim gibi heyecen yapıyorum. benden sonra sıra sana glecek Allah ın izniyle aynı heyecanları sende yaşarsın.gunaydın kızlar...............dogum bekleyenler hayırlı doğumlar ınş.....................
gunaydın kızlar...............dogum bekleyenler hayırlı doğumlar ınş.....................
fızercım tugbacım ınş..........hersey guzel gıder ınşşşşşşşş..................yagmur ya gıtytı yada gıremıyo heyecan vardır sımdı ınşşşşşşşşş bebeegıne kavuşur...............bendede serkaj var ılişkı zaten hıç yoktu sormadık bıle.............ben zaten 32 33 gıbı buyuk ıht ınşş dogum yaparım..........rabbım yardımcımız ols...............saglıkla gelsın hepsı
çok teşkkür ederim arkadaşlar çok saolun.
melekçim geçmiş olsun oğuşuna toparlar inşallah
samyeli bekliyoruz 15 ini hadi hayırlısı gelecek bebeğin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?