Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar merhaba..
yağmur iki gündür sayfaya girmemiş özelden de mesaj attım ama..acaba doğum mu yaptı.. inşallah güzel haberlerle döner en kısa zamanda..
tuğbacım sıra sende senin tarih belli oldumu canım.. sezeryan yapıcaksın galiba..
fizercim ve el muallimde sonrada sıra inşallah sizde sağ salim günlerinizi geçirirsiniz..el muallim seni çok takdir ediyorum canım cesaretinden ve kararından dolayı, rediksiyon düşünmemişsin benim ilk denememde üçüzdü birini sonlandırmıştık sonra 21. haftada erken doğumla ikizlerimi kaybettim şimdi.. bu olaydan sonrada kendimi çok suçladım acaba rediksiyondan da olabilirmi diye bir daha Allah izin ederde hamile kalırsam ve üçüz olursa rediksiyon yaptımamayı düşünüyorum ve sende bu kararımda çok etkensin Rabbim yavrularını sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin onları sana bağışlasın canım..
samyeli inşallah sende güzel haberler verirsin.. Rabbim mucizeni en kısa zamanda gönderir inşallah..

tugbacım cok sagol canım ınşşşşşşşşşşş.........................ınş sende sevın kısa zamanda..........al kucagına mıs kokulunu..............yarencım cok sagol.............cok zor bı karar gercektemn ama yola devam dedık...........ınş rabbım tamamına erdırır.............ınş sanada muradını verır..............bunlar bıorer ımtıhan kendını suçlama .............ınş rabbım bı daha uzuntu vermesın.............hepımıze guzel gunler versın ınşşşşşşşşşşşşşşşşş.

yaren teşekkürler canım sezeryandan vazgeçtim pazartesi dikişler alınacak normal doğum beklenicek.eğer rahim erken doğum yaptığım zamankigibi açılırsa kolay doğum olur diye düşünüyorum ama yinede son anda ne olacağı belli olmaz
samyeli göğüs sızlaması bende hamileyken acayip oluyo canım hadi inşallah yarın regl gelmezse ertesi gün testte çıkar nasıl olsa hayırlısı olun.

günaydın kızlar. dün kızımı gördüm çokşükür herşey yolunda dedi doktor. 1600 gr olmuş kuzumya. doktor kilosu çok iyi dedi. tuğbacığım bana doktor doğum konusunda normal yapman senin için iyi olur ama butip gebeliklerde genelde sezeryan olduğunu söyledi. yinede son ana kadar belli olmazmış 37. hafta gibi dikişini alırız istersen dedi. ogünlere gelince bende senin gibi son kararımı verecem artık. normal doğum olursa doktorun girebilecekmi sana canım. ben devlette yaptıracam doğumu oyüzden denk gelmeye bilir diye büyük ihtimal sezeryan düşünürüm herhalde. özel için sana fiyat verdimi doktorun.

samyeli göğüslerimde benimde sızlamalar oluyordu hatta adet sancısı bile vardı. senin için belirtiler farklımı adet olmadan öncede böyle şeyler oluyomuydu arkadaş adeti geçmeden kanda baktırmış gebelik testini çok haff kanaması vardı ve sonuç pozitif çıktı. aslında sende bu günler de yaptıra bilirsin. inşallah herşey gönlüce olur canım Mevlam sağlıklı hamilelikler bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin.

maşallah kızına canım.benim dr um özel olarak gelicek hastaneye ayrı para alıcak yani.700 normal doğum için dedi 1300 de sezeryan benimkide sezeryandan bahsetmiyo hiç büyük ihtimalle normal doğum olur dedi.hayırlısı olsun son zamanda kararsızlık çok kötü ama normale karar verdim.dikişler alındıktan sonra herşeyi doğal akışına bırakıcam allah kolaylığınıverir inşallah

canım benim her ay ağrıyordu göğüslerim ama bende pco var 30 günde bir değil de 40-45 günde bir ağrıyordu ama şimdi tam 1 ay oldu regl olalı. pazar gününe kadar beklicem eğer gelmezse önce idrarda bakcam. hayırlısı bakalım.sen nasılsın. hazırlıklara başladın mı?

canım ya hakkında hayırlsı olur inşallah. eğer senin için hayırlısıysa ve mevlam ol dedikten sonra bebişin gelecek inşallah canım.
bende kızımın iyi haberlerini alınca çok rahatladım ama buaralar kafam çok karışık aslında. dr 32 hafta doğum öncesi izin raporunu mutlaka kullanman gerekiyo riskli gebesin dedi. işyeri bu konuda problem çıkarıyo onlara kalsa doğuma kadar çalış diyorlar. ben istemezmiyim doğumkadar çalışıp iznimi doğumdan sonraya aktartmayı ama olmuyo işte. özel sektör olunca böyle işte. doğum sonrasını bile sorun eder bunlar varya. tek maaşlada olmuyo bu devirde maddi açıdan baya zorlanıyoruz. inanırmısın daha bebişe hiç bişey alamadım hem fırsatım olmadı maddi açıdan da sıra gelmedi. bu aydan itibaren başlıycağız inşallah canım. hayırlısı kızım sağlıcakla gelsinde herşey yoluna girer inşallah.

sağol teyzesi büyüyo baklım bizim ufaklık. doktorun sana doğum konusunda iyi fiyat vermiş. banada istersen özelde yapalım dedi. normala 1.250 sezeryana 1500 fiyat verdi. ama ben devlette yaptıracam. fiyatlar çok pahalı değil aslında ama benim maddi durumdan dolayı devlette olacak.

canım duaların için allah razı olsun,özel sektör malesef öyle canım yaa, bende hep düşünüyorum, dikişim olacak ya, doktor bana bol bol rapor verecek,iş yerinden ne diyecekler bilmiyorum. konuşcan patronla eğer yok sema çık derse çıkaım ama tek maaşla naparız bilmiyorum çok zor valla.allah yardımcımız olsun canım.

Merhaba kızlarrr ben geldimmm kusura bakamyın annemdeydim bir kaç gündür yazamadım daha doğurmadım ama :))
hepinize teşekkürler güzel yorumlarınız içinn.....
evt beklenen gün geldi çattı dualarınıza ihtiyacım var bana hala sağlıkla kucağıma almak hayal gibi geliyor....
Kısmetse sabah 10 gibi sezeryana giriyorum... heyecan var mı yok mu bilmiyorumm karışık duygularım tuhafımmmmmmm çokk
Rabbim herkese nasip etsin yarın dualarımda bir çok arkşaım olucakk
mumudihaba unutmak ne demek cnm yaa

canım benim tuhaf dediğin duygular çok güzel duygular, ve insanın hayatta çok az hissettiği duygular bunun da tadını çıkar..:dance: bugün senin en heyecanlı ve en mutlu geçen yavrun bu gece içinde ama yarın bu saatlerde yanında kokusunu hissedeceksin..opuyorumnanaktan bu gece ve yarın dualarımız seninle..:Saruboceq:hep aklımızdasın.. sende bizleri an canikom emi:kedi:

selam kızlar yagmurcn ıyı ol...........az kaldı buyuk gune hıç korkacak bısey yok ınan normal doğum daha streslı ınan kı...............bı uyucaksın uyanacaksın bebışın yanında ............hep guzel duşun o an geldı ya cokkkkkkkkk guzel cok ..........bebışın karnında son dakkaları artık kucagına gelme vaktı...............ınş rabbım kolaylıklar versınnnnnnnnnn ...........bol duaaaaaaaaa
canım mumu nasılsın ıyı bak yuregıneeeeeeeee

oyyy oyyyyyyyyyyyy ALLAH' IM NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ bunları yaşayan benmiyimmm
yarenim unuturmuyum cnm yaa heleki kader arkaşlarımı dualarımdasınızz

yağmurcan hayırlı doğumlar.güngeldi ya ne kadar güzel. acısız sancısız ameliyat olur inşallah canım

evet yaaaaaaaaa yağmurcn seni çok merak ediyorum sanki sen benim gerçekten kardeşimsin inanki seninle beraber ben de 9 doğurdum bugün

hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…