Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ınş ıyıdır daha hastanededır yazamaz kı............ınş çıkınca kucagında bebışıyle yazar...............

Arkadaşlar bugün yağmurcanımız oğluşuna kavuştu Allahın izniylee ,, 10:30 da doğumunu yapmışş ,, bebeği ve kendine de çok iiler çok şükür...Rabbim Yusuf bebeği anne ve babasına bağışlasın inş..Hoşgeldin Yusuf bebeka.s.

bu çok iyi haber!! Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.. darısı bütün doğum bekleyenlerin başına )

samyelı dıkış için mutlaka narkoz verılıyo cok az da olsa kısa bı sure ve bısey hıssetmıyosun yum toplama gıbı.............ayılınca bıraz agrı oluyo zaten serum ve agrı kesıvcı veryolar korkulacak bısey degoıl ınş atlatırsın ............heerkes ıyı baksın kendıne guzel bı gun ınşşşş

canım darısı senin başına.. sana bişey sorcam rahime dikiş atılırken sana narkoz mu verdiler, hissettin mi dikişii canım... allah nasip eder hamile kalırsam bana da atılacak çok korkuyorum.

çok teşekkürler canımmm.benim ki gibi olur inşallah hiç korkulacak bişey yok anestezi yapıyolar uyandığımda bile acı hissetmedim ben sadece gazlı bez koymuşlardı vajinaya o biraz yanma yaptı 10 gün yattım sonrasını çok rahat geçirdim.bende şimdi dikişler alınacak ondan korkuyorum alınırken uyutmuyolarmış ama dikiş atılırken hiç acı hissetmedim. adet olmadın sen dimi pazar günü test yapıcaktın hadi inşallah.dualarım seninle

tugba anlamadıgım bısey var...............senın sezeryan degılmı o zanman neden alınıyo dıkışler benım bıldıgım sezertyan sırasında alınıyooo............normal mı yapıvcan yoksa..............ama yınede benım gorusum sezeryandan yana ınşşşşşşşşş sıra sende canım ınşşşşşşşşşşş

bende merak etttın dra sorım ben...............aldırırken zor olur ya ayık halde..............senın agrın olmamış dıkış sonrası gıuzel ya benım oldu baya agrıkesıcıyle rahatlamıştım...............masallah sana geldın bu haftaya ..........kucagına al ınşşşşşşşşş tatlı bebışını

selam, ben de dikişliyim ve 19.haftaya girdim.Dr a sormustum, eger normal dogumsa dogumdan 2 hafta evvel, sezeryansa bebegi aldiktan hemen sonra dikişi aliyorlarmiş.

dikişi alırken anesteziye gerek yokmus, dikmek kadar agrili bir işlem değilmiş, hicbirsey hissetmiyormussun alınırken.

evet canım hala reglim gelmedi, allah razı olsun duaların için bende sana dua ediyorum, allahım tez zamanda kurtarsın seni. benim pcom var oyüzden bekliyeyim biraz belki gelir o yüzden.sen nezaman aldırcan dikişleri.

maşallah canım, bu ilk hamileliğin mi, sende dikişliymişsin. kaçıncı haftada atıldı senin canım.

el- muallim normal doğuma karar verdim doğal olan o sonuçta bikaç gin sezeryan dedim ama sonra vazgeçtim sanırım sen daha önce normal yapmışsın sezeryandan yanayım diyosun.bakalım hayırlısı olsun.
inşallah hamilesindir samyeli pazar günü yapman daha net sonuç verir hadiinşallah benim dr umda dikiş alınırken ağrısı olmuyo dedi pazartesi günü alınacak dikişler çok heyecanlıyım

tugbacım normale karar verdın demek ınşşş hayırlısı ols ınş canım ben hem normealı hem erken doğumnda sezeryanı yasadım...........tabı hersetye ragmen o anı gormek yasamak guzel ınşşşşşş saglıkla al bebışını ..................

yağmurcum allah analı babalı hayırlı yetiştirmeyi nasib etsin inş.

bi de arkadaşlar benim ilk düşüğümde 19. haftada dikiş atıldı hemde bebek doğmak üzereyken ondan mı oldu acaba ben uyanırken de çok acı çekmiştim ayılmadan önce hemşirelere bayağı bi zorluk çıkarmışım yataktan düşecekmişim kıvranmaktan, bi de dikiş alınırken çok acıyor yani benimki öyle olmuştu
benim gibi dikiş atıldığı halde tutmayan yok mu yaa
ben çok korkuyorum şimdi ilki zamansız atılmıştı dikiş ondandır diyorum ama yine de çok korkuyorum ya bu da tutmazsa diye

yağmur canım gözün aydın çooookkk sevindim inan
allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu
allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavruna inşallah
samyelicim dikiş atılırken genel anestezi oluyor yani tamamen uyuyorsun hiç birşey hissetmiyorsun korkma
ameliyat sonrası verilen ağrı kesicilerlede ağrınız olmuyor
benim öyle olmuştu
sadece vajinanın içine koyulan gazlı bezler çıkarılırken biraz canım acımıştı benim o da çok değil biranlık bişey
dikişler alınırkende uyuşturmuyorlar ama çokta acımıyor sadece rahimi biraz çektikleri için karın bölgesinde hafif bir acı oluyor
allahın izniyle sağlıklı bebeklerimiz olsunda hepsi katlanılacak şeyler
allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip etsin inşallah

samyeli canım inşallah hamilesindir
dualarım seninle
umarım bizlerde en yakın zamanda bu güzel duyguları tadarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…