- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.941
ayy yağmurcuğum çok geçmiş olsun demek yusufuna kavuştun Mevlam analı babalı sağlıcakla büyütmek nasipetsin canım. yeni zaferimizde bütün arkadaşlara yeni umutlar getirir inşallah. yusufun cicili forolarını bekliyoruz yağmur.selam kızlar çok şükür doğum yaptım artık miniğim benimle :))
biraz yaramaz korkuttu bizi gazını çıkarıken zorlanıyor gelimeler daha sonra yazarım .....
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin......
herkese teşekkürlerrrrrrrrrr çokkk
tuğba demek normale karar verdin. umarım dikişler kolay alınırya ben şimdi bundan korkmaya başladım. uyutmadan olacak biliyosun. inşalah sende bir problem çıkmaz bende normal doğum yapma kararımı değiştirmem. senin pazartesi alınacak değilmi .
samyeli canım senin de 1 günün kaldı yarın inşallah hayırlı haberlerini alırız. ilk önce buraya yaz bekliyoruz bak.
selam kızlar çok şükür doğum yaptım artık miniğim benimle :))
biraz yaramaz korkuttu bizi gazını çıkarıken zorlanıyor gelimeler daha sonra yazarım .....
Kızlar merhaba.Uzun zamandır giremiyordum..
oooo neler olmuş neler
Yeni doğum yapanlara Analı babalı büyütsün Rabbim diyorum ve tabbii ki darısı başımıza
Kızlar ben hala kararsızım.Dikişim haftaya atılacak.Artık bakalım ne olacak
Bu arada bebiş gayet iyi şu anda.
BircanEy arkadaşım... Benimde ilk bebeğimde geç dikiş atılmıştı 18.haftada ve dikiş tutmamıştı.
Sancım geldi ve doğum oldu.Benimde dikişler alınırken çok canım acımştı.
Ama bizim durumumuz tabi ki farklı kanamalaıydım ben o zaman.
Canım aynen bende hep derdim bigün bende yazabilecekmiyim diye ama Allah' a şükür minik mucizem sıkı tutundu annesine .. yaşadıkların zor ben hala iki miniğime ağlıyorumayy birgün bende böyle diyebilecekmiyim acaba (artık miniğim benimle)
Benim de bugünlerde psikolojim çok bozuldu ya bu da olmazsa diye bazen ağlama krizlerine giriyorum
ama senin adına çok sevindim ALLAH HAYIRLA BÜYÜTMEK NASİB ETSİN CANIM
opuyorumnanaktanhoşgeldin yağmurcan, çok şükür bunuda atlattın canım..alkisalkisalkis ben dün siteye bir sorun vardı galiba giremedim.. bugünde evde değildim yeni geldim.. hemen sayfayı açtım..miniğin çok şeker canım.. ŞenizRabbim sana, eşine ve miniğine sağlıklı, mutlu uzun uzn ömürler nasip etsin... canım..Allah analı babalı büyütsün..
yağmurcum nasıl sevindim anlatamam.maşallah kuzuna çok tatlı.allah analı babalı büyütsün.
a.s.hihoyyyt
Kızlar merhaba.Uzun zamandır giremiyordum..
oooo neler olmuş neler
Yeni doğum yapanlara Analı babalı büyütsün Rabbim diyorum ve tabbii ki darısı başımıza
Kızlar ben hala kararsızım.Dikişim haftaya atılacak.Artık bakalım ne olacak
Bu arada bebiş gayet iyi şu anda.
BircanEy arkadaşım... Benimde ilk bebeğimde geç dikiş atılmıştı 18.haftada ve dikiş tutmamıştı.
Sancım geldi ve doğum oldu.Benimde dikişler alınırken çok canım acımştı.
Ama bizim durumumuz tabi ki farklı kanamalaıydım ben o zaman.
yağmurcn canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün çoook sevindimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?