- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.401
En güzeli bayılırım kitapçılara hem bakarak karar verirsin.. fırsat bulamadığın yada çıkmak istemediğin durumlar içinde internet iyi oluyor ..Yoga yaptım geçen sene harikaydı ruhum dinleniyordu spor salonuna harika bir hoca geliyordu ama sonra katılım çok az olduğu için kaldırdılar( yoga hep aklımda ama fırsat bulduğum anda yapacağım yazlık da komşumuz var 68 yaşında duyunca şoka girdim 50 bile göstermiyor 20 yıldır yoga yapıyorrmuş ..
Arkadaşlar bir yakınım 30 lu yaşların başında menapoza girmiş ve menapozun neredeyse sonuna gelmiş. Adet bile ya olmuyor ya da çok nadir. Bununla ilgili önereceğiniz birşey var mı yakınımın durumuna çok üzülüyorum
canım bende çok umutluydum olacagına dair, ama sıkma canını olacak zamanı gelinceBeni sizleriden başkası anlamaz iyiki varsınız içim öyle bir yandı ki anlatamam .Şimdi de tekrar tüp bebeğe hazır değilim hem maddi hem manevi olarak tüp bebek sürecide zor ev aldık bir yandan arabayı ben evin taksidini eşim ödüyor zaten 2 yılda doktorlara ameliyatlara döktüğümüz para yordu bizi.BİZİM SORUNUMUZ ŞU :Rezervim düşük eşiminde SPERM SAYISI düşük artık doğal yollardan umut arıycam sizinde bildiğiniz E VİTAMİNİ VARMI eşinizin sperm sayını arttıran bu konuyu başka kimseyle konuşamıyorum anlamıyorlarda zaten NEYAPSAM NE ETSEM NASIL BİR YOL ÇİZSEM AKIL VERİN NE OLUR BANA
çOK Teşekkür ederim canım 2 aydır akapunkturada gidiyordum şimdi ben eşimin üzerinde yoğunlaşıcam bu arada bal çörekotu tarçınıda kendime yapıcam şimdi dahiliye uzmanı bir doktor arkadaşım var EVİCAP ı birde ZinKO yu soracam bebeb bebek derken kocamdanda olmayım kullanalım mı diye sorcam keçiboynuzu kürünüde yapacam çok sağol canııım
okuoku.com en uygunuYazmıştı bir arkadaş pozitif düşünceyle ilgili kitap ...İnternetten iste kitapyurdu var istediğin kitabı istersin eve teslim ediyorlar dışardan daha ucuz beki ikela erikli yaz siteye çıkıyor kitaplar ...Spor şiddetle tavsiye ederim mutluluk hormonu salgılıyor insan stres atıyorsun ben evime çok yakın bir salona gidiyorum ordaki kızlarla arkadaş oldum iki sohbet biraz spor kafam dağılıyor kendimi iyi hissediyorum eve geliyorum...
Kızlar ben çıkayım yarın okul var tatilim yatarak geçti birazcık kalkayımda hazırlık yapayım,öpüyorum hepinizi çoookk..
Ay kiz moralimi bozma benim zaten korkuyorum su adet tarihim gelsede testlerimi yaptirsam
canım bende çok umutluydum olacagına dair, ama sıkma canını olacak zamanı gelince
ben keçiboynuzu pekmezinin iyi geldigini biliyiorum
zararsızda, eşine her sabah içir bence
sanırım fazla kullanımı kist oluşumuna sbep oluyormus dikkatli ol
okuoku.com en uygunu
ben dadanmıştım bu siteye
hediye gönderiyorlardı artık her alışverşimde
yine de kitapçıya gidip dokunmak, raflarda gezinmek çok daha keyifli bence
aayyy gidesim bi sürü kitap alasım geldiiii
iyi haftalar canım, yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsunnnn
Gercektenmi bizede kuru gondersene biliyorsan deneyelim yada arayip bende durumumu anlatayim ama ben test yaptirmadim yenide hamilelik gecirdim diye doktorlar pek onemsemiyor ben sadece progesteron testi yaptirmistim 7 gibi cikmisti bununla yumurtlama anlasiliyormus galiba doktor 10 olsa daha iyi olur demisti bu hormon neyi gosteriyorki
Yazarken benimde içimde aynı his oldu bir sürü kitap almakkkk istiyorum bayılıyorum kitapçılara bazen kendimi kaptırıyorum orda kitabın yarısını okuyorum
Ne güzel okuma ve kitap sevginizden bahsetmişim.Bende yattığım sürede heeep kitap okudum. chnb canım sen ovulasyon testlerini hangi siteden alıyordun ve ismi neydi canım.Yarın kendimi okuldan sonra hemen aktara atacam napaaalıım durmak yok yola devam...Bu arada da bugün keyop modako çarşısına gittik tekli koltuklarıma kumaş beğendim şöööle çiçekli çiçekli malum tüp bebekti yok oydu buydu derken para pul kalmadı yeni eve yeni eşya yok o yüzden eskilere çeki düzen verip değişiklik yapacam.KEŞKE GELSENİZ YENİ EVİME NE GÜZEL OLUR DU BEN en azından bu evi düşünürken çok heyecanlanıyorum iyiki ev işleri bu döneme denk geldi.İyi geceler arkadaşlarıııım...Bu arada teklifim yürekten çok isterim sizleri ağırlamayı..
Beni sizleriden başkası anlamaz iyiki varsınız içim öyle bir yandı ki anlatamam .Şimdi de tekrar tüp bebeğe hazır değilim hem maddi hem manevi olarak tüp bebek sürecide zor ev aldık bir yandan arabayı ben evin taksidini eşim ödüyor zaten 2 yılda doktorlara ameliyatlara döktüğümüz para yordu bizi.BİZİM SORUNUMUZ ŞU :Rezervim düşük eşiminde SPERM SAYISI düşük artık doğal yollardan umut arıycam sizinde bildiğiniz E VİTAMİNİ VARMI eşinizin sperm sayını arttıran bu konuyu başka kimseyle konuşamıyorum anlamıyorlarda zaten NEYAPSAM NE ETSEM NASIL BİR YOL ÇİZSEM AKIL VERİN NE OLUR BANA
Merhaba arkadaslar dikişim yapıldı . İlk uç saat cok ağrım oldu . Bide sonda takılmış . İdrar yapmakta okadar zorlandımki anlatamam. Tahmin ettiğimden daha zormus.suanda halen vajinamda biraz acı var oturduğumda özellikle . Yatmaya çalışıyorum ama hiç kalkmadan nasıl yattiniz anliyamiyorum . Lütfen yardım edin sola yatıyorum saga yatıyorum yarim saat sonra belim ağrıyor karnım kasiliyor.
Dr sadece magnezyum ve yarım endol fitil,( Ogün icin)bide antibiotik verdi . Gunde iki progestanOkadar ama size bakıyorum çok ilac kullanmisiniz . Acaba daha erken mı kullanmak icin ?
Kanamam yok ama yatmaktadır dolayı rahatsızlığım var siz nasıl haftalarca yattiniz ne olur yardım edin
Gecmis olsun canm agrin olmasi cok normal dr surekli yat mi dedi mutlaka onun soyledigini uygula.. Bana 24. Haftada acil serklaj yapildi o yuzden seninkiyle ayni degil bisey diyemem bwn hic kalkmadan yatmistim 1 ay
Aslında drum vajinal koy dedi protestanı ama ben iltahptan cok korkuyorum fitil bana saglikli gelmiyor . Rahim agzindada yara var mümkün oldugu kadar oraya müdahale etmek istemiyorum . Sencede haklı degilmiyim ! Ama yinede gittiğimde ir soruyim etki meselesini ! Saol cnmenny cnm gecmis olsun sukur atlatin simdi sira hafta saymada 38-40 gorme dilegiyle cnm ..
bende dikis oldugumda hic bi sey verilmedi sonta da takilmadi zaten 5-6 saat sonra idrara kalktim bende cok zor yaptim..
sen antibiyotik ve progestan kullaniyorsun ben hic bi sey kullanmadim bence dr guven cnm.sen soylemeden.kendisi verdi ise progestanin agizdansa vajinal alinmasi daha etkili canim hem kasilmayida geciriyor rahmi gevsetiyor..
Sağol arkadaşım..ben sormuştum.Bir kaç soru daha sorayım:) eşle birliktemi yapılıyor bu kür?Çörekotunu nasıl toz haline getirdin..Her gün taze yaptım derken çörek otunudamı hergün çektin?Az yemek en iyisi sanırım..Kist yapıyormuş..Tam tarif yukardaki gibimi?Birde o karışım 2-3 günlük olur sanırım..
Cnm, cok sevindim pozitif bir sekilde yola devam etmene
Seni mutlu edecek seylerle ugrasman da senin acindan oldukca iyi
Bu arada ben teklifini degerlendirip kesin evine gelirim, gezentiyim ya
Kizcem azicik buyusun onu da getiririm
Ne güzel okuma ve kitap sevginizden bahsetmişim.Bende yattığım sürede heeep kitap okudum. chnb canım sen ovulasyon testlerini hangi siteden alıyordun ve ismi neydi canım.Yarın kendimi okuldan sonra hemen aktara atacam napaaalıım durmak yok yola devam...Bu arada da bugün keyop modako çarşısına gittik tekli koltuklarıma kumaş beğendim şöööle çiçekli çiçekli malum tüp bebekti yok oydu buydu derken para pul kalmadı yeni eve yeni eşya yok o yüzden eskilere çeki düzen verip değişiklik yapacam.KEŞKE GELSENİZ YENİ EVİME NE GÜZEL OLUR DU BEN en azından bu evi düşünürken çok heyecanlanıyorum iyiki ev işleri bu döneme denk geldi.İyi geceler arkadaşlarıııım...Bu arada teklifim yürekten çok isterim sizleri ağırlamayı..
Merhaba arkadaslar dikişim yapıldı . İlk uç saat cok ağrım oldu . Bide sonda takılmış . İdrar yapmakta okadar zorlandımki anlatamam. Tahmin ettiğimden daha zormus.suanda halen vajinamda biraz acı var oturduğumda özellikle . Yatmaya çalışıyorum ama hiç kalkmadan nasıl yattiniz anliyamiyorum . Lütfen yardım edin sola yatıyorum saga yatıyorum yarim saat sonra belim ağrıyor karnım kasiliyor.
Dr sadece magnezyum ve yarım endol fitil,( Ogün icin)bide antibiotik verdi . Gunde iki progestanOkadar ama size bakıyorum çok ilac kullanmisiniz . Acaba daha erken mı kullanmak icin ?
Kanamam yok ama yatmaktadır dolayı rahatsızlığım var siz nasıl haftalarca yattiniz ne olur yardım edin
Kizlar bu sogan kurunu bilen varmi bana yazabilirmisiniz nasil uygulanacak rahimi toparliyormus galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?