Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Arkadaşlar bir yakınım 30 lu yaşların başında menapoza girmiş ve menapozun neredeyse sonuna gelmiş. Adet bile ya olmuyor ya da çok nadir. Bununla ilgili önereceğiniz birşey var mı yakınımın durumuna çok üzülüyorum

Evet canim suanda ruhumun biraz dinlenmeye ihtiyaci var acikcasi bakalim bizim burda katilim varmi onlarlada gorusmeye gidecegim iste buarada saglik sigortasi yaptirdim ben olurda dedim hemen hamile kalamazsam ise yarar ama kalirsam param yanmis olacak birazcik

Ay kiz moralimi bozma benim zaten korkuyorum su adet tarihim gelsede testlerimi yaptirsam

canım bende çok umutluydum olacagına dair, ama sıkma canını olacak zamanı gelince
ben keçiboynuzu pekmezinin iyi geldigini biliyiorum
zararsızda, eşine her sabah içir bence

sanırım fazla kullanımı kist oluşumuna sbep oluyormus dikkatli ol

okuoku.com en uygunu
ben dadanmıştım bu siteye
hediye gönderiyorlardı artık her alışverşimde
yine de kitapçıya gidip dokunmak, raflarda gezinmek çok daha keyifli bence
aayyy gidesim bi sürü kitap alasım geldiiii

Kızlar ben çıkayım yarın okul var tatilim yatarak geçti birazcık kalkayımda hazırlık yapayım,öpüyorum hepinizi çoookk..

iyi haftalar canım, yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsunnnn

Ay kiz moralimi bozma benim zaten korkuyorum su adet tarihim gelsede testlerimi yaptirsam

Ben bu yorumu karışım tarifi veren arkadaşlar için yazdım. Senin için yazdığım yorum daha önceydi ben 37 yaşındayım hamile kalma konusunda çok şükür sıkıntı yaşamadım. Hatta bende 5-6 yaş büyük arkadaşımda yeni doğum yaptı. Gönlünü ferah tut.

Yazarken benimde içimde aynı his oldu bir sürü kitap almakkkk istiyorum bayılıyorum kitapçılara bazen kendimi kaptırıyorum orda kitabın yarısını okuyorum

Bence kendin ara ve konus
Herkesin problemi ve yasadigi surec farkli

Ve acizane fikrim biraz rahat olmaya calis zor olsada
inan bizler icin en buyuk sorun stres

Yazarken benimde içimde aynı his oldu bir sürü kitap almakkkk istiyorum bayılıyorum kitapçılara bazen kendimi kaptırıyorum orda kitabın yarısını okuyorum

Bende bayılıyorum kitapçıda bakınmaya:)Bazen sırf onun için gidiyoruz..İlk gittiğim bölüm sağlık:)karatay kitapları:) sonra kşisel gelişim..Romanlardan ziyade gerçek şeylerle ilgileniyorum şuan

Ne güzel okuma ve kitap sevginizden bahsetmişim.Bende yattığım sürede heeep kitap okudum. chnb canım sen ovulasyon testlerini hangi siteden alıyordun ve ismi neydi canım.Yarın kendimi okuldan sonra hemen aktara atacam napaaalıım durmak yok yola devam...Bu arada da bugün keyop modako çarşısına gittik tekli koltuklarıma kumaş beğendim şöööle çiçekli çiçekli malum tüp bebekti yok oydu buydu derken para pul kalmadı yeni eve yeni eşya yok o yüzden eskilere çeki düzen verip değişiklik yapacam.KEŞKE GELSENİZ YENİ EVİME NE GÜZEL OLUR DU BEN en azından bu evi düşünürken çok heyecanlanıyorum iyiki ev işleri bu döneme denk geldi.İyi geceler arkadaşlarıııım...Bu arada teklifim yürekten çok isterim sizleri ağırlamayı..

Cnm, cok sevindim pozitif bir sekilde yola devam etmene
Seni mutlu edecek seylerle ugrasman da senin acindan oldukca iyi

Bu arada ben teklifini degerlendirip kesin evine gelirim, gezentiyim ya
Kizcem azicik buyusun onu da getiririm

Canm biliyorm hem maddi hem manevi yiprandin seni hicbirsey teselli etmezmis gbi geliyor ama imkanim olsa da vakti geldiginde anne olacagini sana gosterebilsem film izletir gbi ama mumkun degil bu.. Ben yillar once bebek istiyorm acana bir sorun varmi diye dr a gittigimde tanistim rezerv problemiyle.. Dunya basima yikildi ben nazlanirken bebek fikri icin meger cok az vaktim kalmis hemen tup yaptirmamiz gerekiyormus. Hoop esimin sayi ve morfoloji sorunu da kapak oldu moreller sifir ilk denemeyi yaptik hic yumurta gelismedi iptal edildi. Dr aciyarak genc yasta erken menepoza girmek uzere oldugumu siyleyerek donasyon imalarinda bulundu. Bitmis tukenmis bir ceset misali orda burda birkac asilama denedik hicbiri olmadi dogal tedaviler bitkiler kurlerle tek tuk yumurta gelistirerek takipler yaptirdik yine olmadi. Lap. Ve hist. Yaptirdik endo cikti temizlendi ama ben bikmistim artik maddi manevi coktuk herseyi unutmak istedim tatile gittik cok iyi geldi ewde durmadim hep gezdik esimle madem bebek ilmuyirdu bende bunu avantaja cevirmwliydim yeni yerler yeni insanlar taniyorduk ve hic bebek icin sewismedik sadece ask olmaliydi gun hesabi yapmadan.. Ben o ay hamile kaldim ogluma. Maalesef r.a.y den haberim olmadigi icin 28 haftada digum yaptim cok badireler atlattik ama suanda afacan cin gbi bir oglan :) asil surpriz 4 ay once oldu tekrar hamileyim ve imkansiz denulecek bir vakitte korunmasiz tek iliskide oldu.. Esim hala der o dr gidelim hani menepoza giriyordun nasul olur diyelim ama bu isler kismet isi vakti gelince oluyor biz ne yaparsak yapalim kaderin onune gecemeyiz

Merhaba arkadaslar dikişim yapıldı . İlk uç saat cok ağrım oldu . Bide sonda takılmış . İdrar yapmakta okadar zorlandımki anlatamam. Tahmin ettiğimden daha zormus. suanda halen vajinamda biraz acı var oturduğumda özellikle . Yatmaya çalışıyorum ama hiç kalkmadan nasıl yattiniz anliyamiyorum . Lütfen yardım edin sola yatıyorum saga yatıyorum yarim saat sonra belim ağrıyor karnım kasiliyor.
Dr sadece magnezyum ve yarım endol fitil,( Ogün icin)bide antibiotik verdi . Gunde iki progestanOkadar ama size bakıyorum çok ilac kullanmisiniz . Acaba daha erken mı kullanmak icin ?
Kanamam yok ama yatmaktadır dolayı rahatsızlığım var siz nasıl haftalarca yattiniz ne olur yardım edin

Son düzenleme:

Gecmis olsun canm agrin olmasi cok normal dr surekli yat mi dedi mutlaka onun soyledigini uygula.. Bana 24. Haftada acil serklaj yapildi o yuzden seninkiyle ayni degil bisey diyemem bwn hic kalkmadan yatmistim 1 ay

Gecmis olsun canm agrin olmasi cok normal dr surekli yat mi dedi mutlaka onun soyledigini uygula.. Bana 24. Haftada acil serklaj yapildi o yuzden seninkiyle ayni degil bisey diyemem bwn hic kalkmadan yatmistim 1 ay

Surekli yatmak zorunda degilsin oturdu dedi ama ben arkadaslara bakıyorum surekli yatmışlar bende bisey pişman olmak istemiyorum yatiyim dert değilde nasıl hareketsiz yattiniz . Ve hangi haftalarda hangi ilaçları kullandınız . Cnm kramplarim yatmaktadır olabilirmi acaba

enny cnm gecmis olsun sukur atlatin simdi sira hafta saymada 38-40 gorme dilegiyle cnm ..
bende dikis oldugumda hic bi sey verilmedi sonta da takilmadi zaten 5-6 saat sonra idrara kalktim bende cok zor yaptim..
sen antibiyotik ve progestan kullaniyorsun ben hic bi sey kullanmadim bence dr guven cnm.sen soylemeden.kendisi verdi ise progestanin agizdansa vajinal alinmasi daha etkili canim hem kasilmayida geciriyor rahmi gevsetiyor..

Aslında drum vajinal koy dedi protestanı ama ben iltahptan cok korkuyorum fitil bana saglikli gelmiyor . Rahim agzindada yara var mümkün oldugu kadar oraya müdahale etmek istemiyorum . Sencede haklı degilmiyim ! Ama yinede gittiğimde ir soruyim etki meselesini ! Saol cnm
Ah vakit hiç gecmicek gibi geliyor bilemiyorum. İnsallah 38 hft bir görsem allahım hepimize yardım etsin! Bide ben kiloluyum 165 cm 86 kiloyu
İlaclardanda göbeğim cok çıktı sagdan sola dönmek cok zor geliyor korkuyorum bebeğe bisey olucak diye

Son düzenleme:

canim ben gunluk yapiyodum en fazla 2. aksamda yiyodum agzini kapatipta kullaniyodum ama... tarif zaten 2 cay kasıklik anca cikiyor oda sabah aksam yenmesi gerektigi icin ama biz aksam yiyoruz sadece ondan fazla geliyo... cogu zaman yememeye calisiyodum ama.. esim yapmiyodu ama keciboynuzu pekmezi iciyordu aklina geldikce oyle rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin insallah

Cnm, cok sevindim pozitif bir sekilde yola devam etmene
Seni mutlu edecek seylerle ugrasman da senin acindan oldukca iyi

Bu arada ben teklifini degerlendirip kesin evine gelirim, gezentiyim ya
Kizcem azicik buyusun onu da getiririm

Bana da gelin beklerim her zaman

Evin hayırlı olsun cnm güzel sağlıklı mutlu günlerde oturun İnşallah..

En iyisi bir kk kahvaltısı ayarlayıp buluşalım İstanbul ve çevreden gelebilecek arkadaşlarla

Çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede ağrıların geçer rahat edersin..

Kizlar bu sogan kurunu bilen varmi bana yazabilirmisiniz nasil uygulanacak rahimi toparliyormus galiba

Yukarıda resmi görülen yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.

Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.

Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.

Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.

Bu kürün faydalar;

Erken menopoz

Çikolata kisti

Miyom

Polikistik over

Yumurtalık kisti

Adet düzensizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…