Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Cok. Sevindim canım Allah anali babal büyütsün

Yumurta Kalitesini arttırıcı karışım

tüp bebek denemesi yaptıracak Arkadaşlar aşağıdaki karışımı enaz 1 ay denesinler. Bende hamile bir arkadaşımdan duydum denedim ve inananmıyorum sonunda hamileyimmmm

Keten tohumu, Tarçın, Karanfil, Çörekotu hepsini ezip incecik un haline getiriyorsun içine bal katıyorsun kopkoyu bir harç oluyor. Her sabah 1 kaşık yiyorsun. Transfer gününe kadar. Böyleymiş tarif inşallah işinize yarar. Ben transferden sonra 2-3 gün daha yedim bebişler güçlü olsun tutunsun diye...

Bu bilgiyi başka bir topikte buldum ayrıca ananas çok öneriliyor...

Progesteron ve proluton depot kacinci haftadan kacinci haftaya kadar kullandiniz ekstra farkli bir ilacta kullandinmi canim

Canım, çok haklısın hem maddi hem manevi anlamda çok zor tüm bebek tedavisi olup sonra doğal hamile kalmış bir sürü kişi var İnşallah sende doğal denerken hamile kalırsın ..Tüp bebek sırasında bildiğim kadarıyla hormon vs veriyorlar o nedenle tüp bebek denemesi olumsuz olup sonra doğal hamile kalan bir sürü kişi var sen ve eşin biraz doğal kürler yapın yumurtlama takibi yap istersen chnb internetten çubuklar alıyordu yazar buraya adını ben dijital gülen surat aldım sinirimi bozdu...Bu bitkileri buldukça yazarım ben sende eşinde biraz uygulayın bir bakmışsın doğal olmuş ..Moral ve stres de çok önemli biliyorsun çok okudum duydum vaz geçtim aman olmazsa olmaz dedim o ay hamile kaldım diyen birde akapunktur la tedavi oluyormuş araştırır buraya yazarım cnm..

Canim spor yapmiyorum buara hicbirsey yapmiyorum desem yeridir insallah canim ya bizde o gunleri gorelim birbirimize umut olalim senin melekler kitabini alacagim bende ama izmir cok yagmurlu buaralar cikamadim bakalim faydasini gorecekmiyim birde pozitif dusunce ile ilgili bir kitap almak istiyorum

çOK Teşekkür ederim canım 2 aydır akapunkturada gidiyordum şimdi ben eşimin üzerinde yoğunlaşıcam bu arada bal çörekotu tarçınıda kendime yapıcam şimdi dahiliye uzmanı bir doktor arkadaşım var EVİCAP ı birde ZinKO yu soracam bebeb bebek derken kocamdanda olmayım kullanalım mı diye sorcam keçiboynuzu kürünüde yapacam çok sağol canııım

Yazmıştı bir arkadaş pozitif düşünceyle ilgili kitap ...İnternetten iste kitapyurdu var istediğin kitabı istersin eve teslim ediyorlar dışardan daha ucuz beki ikela erikli yaz siteye çıkıyor kitaplar ...Spor şiddetle tavsiye ederim mutluluk hormonu salgılıyor insan stres atıyorsun ben evime çok yakın bir salona gidiyorum ordaki kızlarla arkadaş oldum iki sohbet biraz spor kafam dağılıyor kendimi iyi hissediyorum eve geliyorum ...

Bilinç Altının Gücü (Joseph Murphy) Saftunç tavsiye etmişti..Şuanda okuyorum.pozitiflik üzerine.

Canım BİLİNÇALTININ GÜCÜ diye bir kitap al benim başucu kitabım psikolog önermişti..

Evet canim cok dogru anlamissin hic adet olmuyorum desem yeridir ben bebegimi kaybedeli 2.5 ay oldu bir defa adet oldum gunluk pedle idare ettim vahim durumdayim yani ama benim bu adet azalmam ilk kurtajdan sonra baslamisti yine diyordum bir terslik var doktor hatta rahim filmi cekti yapisiklikmi var acaba dedi birsey cikmadi sonra 2. Ye hamile kaldim oda gitti yine ayni adetlerim iyice azaldi doktor dedi nisanda korunmayi birakabilirsin acaba erkenmi olur diyorum nisana kadar duzelirmi biraz acaba diyorum senin nekadar azalmisti bana oyle ates basmasi falan olmuyor bakalim buay nasil olacak

Arkadaslar belki sizlere de bir fikir olur

Bayan bir arkadasim adet gorememe yuzunden bir cok dr gitti ve test sonuclarinin hepsi cok yuksek cikti
fsh ve LH
tup bebek icin bile hicbir dr olumlu konusmayinca en son care ibrahim saracogluna ulasmis ve problemini anlatmis
kendisine belirli bir ucret karsiliginda 2.5 ay surecek bir kur gondermjs
simdi ona basliycak

Aklinizda olsun tlf no 0216-4573410-11(ibrahim saracoglu)

Canim bize d&r cok yakin ondan cikarim bir hava alirim diye netten almadim zaten hep evdeyim biliyorsun bende yoga merkezi acildi bize cok yakin yogaya baslayim diyorum

Tabiki canım sor en mantıklısı ..Akapunktur da faydalı diyorlar bilmiyorum ki biraz daha mı devam etsen acaba :26::26:..Ben buldukça bişeyler paylaşırım..Gerçi yarın iş toplantısı için 3 günlüğüne gidiyorum ordan eşimin yanına gidicem doğum günü geçti yanlızdı şimdi de sevgililer günü ve benim doğum günüm var biraz orda kalacağım ama fırsat buldukça Araştırıp yazarım canım ..Keşke en ufak bir faydam olsa en mutlusu ben olurum Sen kova burcusun sanırım bende kovayım burçlara inanırmısın bilmiyorum ama eminim en kısa sürede toplanıp pozitif olacak ve mücadeleye devam edeceksin

cnm bu öyle bı duygu kı yıkılıyorsun sonrada tekrar aybı hevesle başlıyorsun

bu gün olmasada bırgün mutlaka hayırlısıyla cnm inş olacak

güzel bır paylaşım bende denedım

ananas embrıyonun tutunmasını sağlıyormuş

sonrasında düşük tehlıkesı olabılıyormu yanı kararınca yemek gerekıyor

Sağol arkadaşım..ben sormuştum.Bir kaç soru daha sorayım:) eşle birliktemi yapılıyor bu kür?Çörekotunu nasıl toz haline getirdin..Her gün taze yaptım derken çörek otunudamı hergün çektin?Az yemek en iyisi sanırım..Kist yapıyormuş..Tam tarif yukardaki gibimi?Birde o karışım 2-3 günlük olur sanırım..

Gercektenmi bizede kuru gondersene biliyorsan deneyelim yada arayip bende durumumu anlatayim ama ben test yaptirmadim yenide hamilelik gecirdim diye doktorlar pek onemsemiyor ben sadece progesteron testi yaptirmistim 7 gibi cikmisti bununla yumurtlama anlasiliyormus galiba doktor 10 olsa daha iyi olur demisti bu hormon neyi gosteriyorki

Canim bize d&r cok yakin ondan cikarim bir hava alirim diye netten almadim zaten hep evdeyim biliyorsun bende yoga merkezi acildi bize cok yakin yogaya baslayim diyorum

En güzeli bayılırım kitapçılara hem bakarak karar verirsin.. fırsat bulamadığın yada çıkmak istemediğin durumlar içinde internet iyi oluyor ..Yoga yaptım geçen sene harikaydı ruhum dinleniyordu spor salonuna harika bir hoca geliyordu ama sonra katılım çok az olduğu için kaldırdılar ( yoga hep aklımda ama fırsat bulduğum anda yapacağım yazlık da komşumuz var 68 yaşında duyunca şoka girdim 50 bile göstermiyor 20 yıldır yoga yapıyorrmuş ..

Canım BİLİNÇALTININ GÜCÜ diye bir kitap al benim başucu kitabım psikolog önermişti..

Cok sagolun canlarim badede soylemis sagolsun yarin hava guzel olursa cikip alirim buarada umudunu yitirme canim sen ne zorluklara gogus gerdin bunuda atlaticaksin uzme kendini bence busefer kendiliginden hamile kalicaksin sen icime oyle doguyor hepimiz guzel haberlerimizi burda paylasicagiz

Benim 2-3 günde bir ped bile fazla geliyordu, günlük ped yetecek kadardı ve benim adetlerim çok düzenli olduğu halde en az 2- 3 gün gecikme oluyordu. Doktora gitmeden hamilelik oldu üstelik psikiyatrik ilaç kullanıyordum bebek kaybımdan dolayı. Ateş basmaları kullandığım psikiyatri ilacıyla ilgiliydi belki bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…