- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.961
Amin samyeliii Aminn sağol cnm bende doğum yapan arkaşlarımı görünce zorlu yolardan geçip gözlerim dolardı Rabbim herkese yaşatsın
merhaba fusbor hayallerin her zaman olumlu olsun ve çok dua et dilerim Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder! sende sağlıkla bebişini kucana alırsın! ve bütün hayallerini gerçekleştirirsin.
yağmurcum allah analı babalı hayırlı yetiştirmeyi nasib etsin inş.
bi de arkadaşlar benim ilk düşüğümde 19. haftada dikiş atıldı hemde bebek doğmak üzereyken ondan mı oldu acaba ben uyanırken de çok acı çekmiştim ayılmadan önce hemşirelere bayağı bi zorluk çıkarmışım yataktan düşecekmişim kıvranmaktan, bi de dikiş alınırken çok acıyor yani benimki öyle olmuştu
benim gibi dikiş atıldığı halde tutmayan yok mu yaa
ben çok korkuyorum şimdi ilki zamansız atılmıştı dikiş ondandır diyorum ama yine de çok korkuyorum ya bu da tutmazsa diye
selam kızlar çok şükür doğum yaptım artık miniğim benimle :))
biraz yaramaz korkuttu bizi gazını çıkarıken zorlanıyor gelimeler daha sonra yazarım .....
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin......
herkese teşekkürlerrrrrrrrrr çokkk
Aminn kızlar..........
tuğba hayırlı olsun cnm az kaldı göreceksin miniğini
el muallim sezeryan oldum cnm genel çok rahattım hemşireler şaşırdı perşembe doğum cuma günü çıktım ameliyathaneden çıkarken ağrıyla uyandım ama sedyeden geçerken popomu bile kaldırdım :)) hemşireler şaşırdı umarım sizlerde benim gibi olursunuz kesinlikle rahat ben ikizlerimi normal doğum yaparken daha fazla acı çekmiştim
selam arkadaşlar bende bugün kontrole gittim.dr umla sezeryana karar verdik.eğer allah nasib kısmet ederse cumartesi günü doğum yapacağım.24 ekim 2009 rabbim tüm isteyenlere versin
yağmurcum oğluşun çok tatlı maşallah allah banada nasib eder yüzünü görmeyi inşallah sağlıklı analı babalı büyüsün
Canımcım merhaba,yeni tatilden döndüm şimdi okuyabiliyorum yazıları,dileklerin için çok teşekkür ederim hafzacım , neyseki biraz daha iyiyim, bu hafta sonu başka bir doktora görünücem bakalım ne diyecek teşhis edecekmi rahimağzı yetmezliğini,çünkü eski doktorum bu teşhisi tam koyamadı "15. ci haftada dikişi attık, zaten bu haftalarda dikilir neden olduğunu bilimiyorum" gibilerinden bişeyler söyledi, insan teşhis konulamayınca bir daha hamile kalmaya korkuyor vallhi ya gene suyum erken gelirse diye.
Yani anlıyacağın korkuyorum hamile kalmaya arkadaşım.
oyyy oyy teyzesi teekkürederiz ... ne güzel yazmışsın öyle Rabbim sanada nasip etsin böyle bebikk inşallahh en kısa zamanda.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?