Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Amin samyeliii Aminn sağol cnm bende doğum yapan arkaşlarımı görünce zorlu yolardan geçip gözlerim dolardı Rabbim herkese yaşatsın

Amin samyeliii Aminn sağol cnm bende doğum yapan arkaşlarımı görünce zorlu yolardan geçip gözlerim dolardı Rabbim herkese yaşatsın

bende öyle oluyorum, eşim bana çok kızıyor.. ama napayım kendimi tutamaıyorum...
nasıl şimdi mis kokulum. sağlığı falan ii dimi canım,, dikkat edin kendinize...

arkadaşlar merhaba,ben oğlumu bundan 5 sene önce 33 haftalıkken dünyaya getirdim,hastaneye ağrısız sancısız 9 cm açıklıkla gitim,ama çok şükür oğlum sadece sarılık oldu ama o telaşla bu erken doğumun nedenini bir türlü öğrenemedim.şimdi ikinci kez hamileyim 15 haftalık oldu tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorun birsürü doktora gittim kimi rahim ağzın kısa değil ama yinede dikiş atmalıyız dedi, kimi dikiş çok erken doğum yada düşüklerde uygulanır senin zamanın gelmiş doğurmuşsun, bu gebeliğindede aynı şeyleri yaşıycaksın diye bir şey yok dedi,cuma günü akdeniz tıp fakültesinden randevu aldım bide hocaya danışıcam, kafam çooook karışık niye hepsi farklı şeyler söylüyo anlamıyorum.

crameren canım rahimağzı yetmezliğinden olsa 18-22. haftalar arası doğum oluyor diye biliyorum.yine de dr lar daha iyisini söyler tabi ama dikiş atalım diyenlerde herhalde garantiye almak için söylüyorlardır
neyse zaten prof. gideceksin herhalde. allah yardımcın olsun

merhaba fusbor hayallerin her zaman olumlu olsun ve çok dua et dilerim Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder! sende sağlıkla bebişini kucana alırsın! ve bütün hayallerini gerçekleştirirsin.

Canımcım merhaba,yeni tatilden döndüm şimdi okuyabiliyorum yazıları,dileklerin için çok teşekkür ederim hafzacım , neyseki biraz daha iyiyim, bu hafta sonu başka bir doktora görünücem bakalım ne diyecek teşhis edecekmi rahimağzı yetmezliğini,çünkü eski doktorum bu teşhisi tam koyamadı "15. ci haftada dikişi attık, zaten bu haftalarda dikilir neden olduğunu bilimiyorum" gibilerinden bişeyler söyledi, insan teşhis konulamayınca bir daha hamile kalmaya korkuyor vallhi ya gene suyum erken gelirse diye.

Yani anlıyacağın korkuyorum hamile kalmaya arkadaşım.

Canım merhaba, benimde 15 haftalıkken rahim yarim cm açılmıştı dikişi attıklarında,2 hafta sonrada ağrısız sancısız sağdan sola dönerken suyum geldi,bende hep bu sitede dikiş atıldıktan sonra erken suyu gelen varmı diye merak ediyordum,demekki sende öyleymişsin canım,inan şimdide korkuyorum hamile kalmaya 12. haftada dikiş atılacak diyorlar ama gene dikişten sonra erken suyum gelirse ,dikişin garantisi yokki.

Canımcım nasıl sevindim senin adına bilemezsin, miniğini kokla bizler için canım ,çok değerli ne kadar zor şartlarda dünyaya geldi.Allah hepimize nasip eder inşallh.

Samyeli çok şükür iyiyz biraz sarılığımız var geçicek oda inşallahhh

fusbor teşekkürederim cnm Rabbim sizlerinde koklamasnı nasip etsin... Dediğin gibi ne zor günlerden geçerek kavuştum... şimdi darısı başınıza

inş kız<lar birgün bizlerde başarı öykülerimizi paylaşırız buradan

Son düzenleme:
ayyyyy MAŞALLAH SÜBHANALLAH YUSUF BORA ANNESİ GİBİ ÇOK TATLI VE GÜZEL BİR BEBEK

sağlıcakla büyüsün

oyyy oyy teyzesi teekkürederiz ... ne güzel yazmışsın öyle Rabbim sanada nasip etsin böyle bebikk inşallahh en kısa zamanda.........

selam arkadaşlar bende bugün kontrole gittim.dr umla sezeryana karar verdik.eğer allah nasib kısmet ederse cumartesi günü doğum yapacağım.24 ekim 2009 rabbim tüm isteyenlere versin
yağmurcum oğluşun çok tatlı maşallah allah banada nasib eder yüzünü görmeyi inşallah sağlıklı analı babalı büyüsün

yagmurcum masallah canım sanada bebısede............nasılsın sezeryan yerın agrıyomu..........genelmı oldun................ıyı bak kendıne..............tugbacım ınş ıyı gecer..................bebısın gelır senınde..................mumu canım ınşşşşşşşşşş senın guzel haberını beklıyorummmmmmmmmmmmm ınşşşşşşşşşşşşşşş

Aminn kızlar..........

tuğba hayırlı olsun cnm az kaldı göreceksin miniğini

el muallim sezeryan oldum cnm genel çok rahattım hemşireler şaşırdı perşembe doğum cuma günü çıktım ameliyathaneden çıkarken ağrıyla uyandım ama sedyeden geçerken popomu bile kaldırdım :)) hemşireler şaşırdı umarım sizlerde benim gibi olursunuz kesinlikle rahat ben ikizlerimi normal doğum yaparken daha fazla acı çekmiştim

zemuszemusoy oy oy maşallah Allahım esirgesin ve korusun onu çok tatlı bir bebek..yağmurcan sanada maşallah canım doğumunun rahat geçmesine çok sevindim canıma.s.
tuğbacım hadi bakalım sıra sende sende sağ salim gidip gelicen inşallah..opuyorumnanaktan Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

inşallah benimde rahat geçer yaaa dualarınızla arkadaşlar.bence zor geçen hamileliğin ödülü canım sana bu çok şükür atlattın darısı benim başıma sonra dier arkadaşlar:))

canım hayırlısı, ozaman dikişin alınmadı. Allah seni tez zamanda kurtarsın canım.

teşekkürler samyeli sen ne yaptın test yapacaktın pazar günü habebrdar et canım bizi

fusborcum seni çok iyi anlıyorum insan aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyo.. ama her hamilelik farklı oluyo.. ikinci hamileliğinde böyle olmayacak inşllh... doktrunu iyi araştır inşllh bidaha kötü şeyler yaşamazsın.. Rabbim yardımcın olsuna.s

oyyy oyy teyzesi teekkürederiz ... ne güzel yazmışsın öyle Rabbim sanada nasip etsin böyle bebikk inşallahh en kısa zamanda.........

yağmurcn maşallah,, subanallah bebişin çok güzel Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin darısı biz bekleyenlere....sen çok şükür atlattın şimdi bizlere dua et:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…