Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
mevlam analı babalı sağlıcakla büyütsün yusuf bebeğini. varya nekadar güzel yazmışsın duygulanmamak mümkün değil hele ameliyata girerken bizleri düşünmen koptum yani orda Rabbi senin gibi burdaki tüm arkadaşlara ve banada bu duyguyu yaşamak nasipetsin. çok zor günler geçirdin mevlam mükafatını doya doya sağlıklı yaşamak nasipetsin arkadaşım.

Samyeli sayfayı açtığımda ilk aklıma gelen sen oldun inşallah güzelbi haber vardır dedim. Ama mevlam hayırlısını versin sabret arkadaşım Mutlaka sende burda güzel haberlerini vereceğin hatta yağmur gibi doğum hikayeni yazıp bizleri duygulandıracağın güzel günler göreceksin Allah ın izniyle. moralini hiçbir zaman bozma canım.

Tuğbacığım sürekli karar değiştiriyosun. neden sezeryana kararverdin. doktor nededi de fikrin değişti canım. valla bende doğum yaklaştıkça bide yağmurun nekadar rahat geçmiş onu da duyunca sezeryan ilk düşüncem olmaya başladı. demek cumartesi kavuşuyosun oğluşuna. negüzelya artık sıra benim galiba varya nasıl heyecan bastı beni şimdi.

canım çok teşekkür ederim. inan beni sizden başkası anlamaz, moralim çok bozuk aslında , akşam gece 3 e kadar uyuyamadım. içim sıkıldı durdu. allahım sabır ver diye duaa ettim. yağmurun hikayesini okudum ağladım ağladdım. allahım bizede nasip et diye yalvardım. bazen karamsarlığa kapılıyorum ama iyiki varsınız kızlar...
evet canım tuğbadan sonra sıra sana geliyor canım...

samyeli moralini bozma canım hep dua et allah çok büyüktür bende çok ağlardım geceleri.kaybettiğim bebeğimin lafı geçince yine kendime hakim olamıyorum gözyaşlarıma ama çok şükür bebeğimle bu günlere geldik.allah tamamına erdirir inşallah.1 hafta 10 gün sonra kan testinde çıkar seninde inşallah.normal doğumda dualar kabul olurmuş sezeryan doğumda da aynı şey geçerli mi bilmiyorum ama ben kabul olacakmış gibi sizler için dua edeceğim.

fizer evet çok kararsızdım.sonunda gün aldık işte.hamileliğim zor geçti normal doğumun stresine dayanamayacağım gibi geliyo bana da dr normal doğum işi beyinde biter dedi zor bir doğumolursa çok yıpratıcı olur senn için dedi.bende bebeğime kavuşmak istiyorum hepkaybetme korkusuyla geçirdim 9 ayı allah nasib ederse kavuşcam bebeğime inşallah sen normal doğurabilirsin ama ben cesaret edemedim işte hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

ahhhh ben onu yerim ya, nasıl güzel bir bebek bu böyle;yağmurcancım,o kadar sıkıntı çektin ve işte senin başarın canım,kuzuna sıkı sıkı sarıl emi.

Şurda bişey kalmadı arkadaşım ,en zor kısmını atlattın ,miniğine sarılmana 4 gün var alkisalkisalkis

bir mutlu son daha hadi bakalım tuğbaseker bayrağı sen devraldın
hayırlısıyla sen de kucağına al da haberlerini ver inşallah

yağmurcn tekrar tebrikler
doya doya kokla miniğini bizim yerimize de

yagmur masallah bebışıne kokla doyaaaaaaaa doyaaaaaaaaa nasıl emıyo dımı................cok tatlı dımı annesı...........ınş sıra tugbada rabbım kolaylık versın onada tum doguma gıdeceklrerede............ınşsırayla gıderız

dikişin garantisi yok dediğin gibi benim de hep kafama takılan bu ya...
deseler ki dikiş olunca bebeğini kucağında bil hiç korkmadan çekinmeden katlanırım acılara........... hoş şimdi de katlanmaya hazırım ama....hayırlısı işte

canım benim üzülme moralini yüksek tut biliyorsun sıkıntı da bebek olmasına engel
ben geçen yıl kayınvalidemle oturuyodum taşınma sıkıntısı şudur budur derken stres yaptım 5 ay olmadı evime taşındığım ay 2. bebeğime hamile kalmıştım

burdaki herkes birbirine dua ediyor rabbim inşallah bunca kulunun duasını kabul eder de hepimizin gönlü hoş olur

Edacığım gözün aydın bebek bekliyormuşsun. Allah tamamına erdirsin.:))

teşekkürederim edanaz :)))

el muallim Allah' a şükür iyiyiz cnm koklamaya bile kıyamıyorum öyle minikki :) senin kuzuların nasıl büyüyorlar annesini karnında

yagmurcum cok sukur ıyıyım ınş hep böle gıder 25. haftaya gırdık gelışımlerı normal gıdıyo...........senın oğluşun kaç kılo doğdu.............emzır ınlş bol bol hememcecık buyuyolar ınankı............herkese gunaydın

twiksin sağol cnm senin yaşadığın mtluluğu bende yaşadım Allah' a şükür...

Maşallahh El-Muallim maşalalh...... Benim oğlum 2910 gram doğdu :)

yagmur masallah oğluşuna........................darısı tum bekleyenlere olsssssss ınşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…