- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.981
teşekkürler samyeli sen ne yaptın test yapacaktın pazar günü habebrdar et canım bizi
mevlam analı babalı sağlıcakla büyütsün yusuf bebeğini. varya nekadar güzel yazmışsın duygulanmamak mümkün değil hele ameliyata girerken bizleri düşünmen koptum yani orda Rabbi senin gibi burdaki tüm arkadaşlara ve banada bu duyguyu yaşamak nasipetsin. çok zor günler geçirdin mevlam mükafatını doya doya sağlıklı yaşamak nasipetsin arkadaşım.okumak isteyen arkalarıma doğum hikayemmm
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...un-olsun-sefalar-getirdin-mutluluk-olsun.html
Samyeli sayfayı açtığımda ilk aklıma gelen sen oldun inşallah güzelbi haber vardır dedim. Ama mevlam hayırlısını versin sabret arkadaşım Mutlaka sende burda güzel haberlerini vereceğin hatta yağmur gibi doğum hikayeni yazıp bizleri duygulandıracağın güzel günler göreceksin Allah ın izniyle. moralini hiçbir zaman bozma canım.
Tuğbacığım sürekli karar değiştiriyosun. neden sezeryana kararverdin. doktor nededi de fikrin değişti canım. valla bende doğum yaklaştıkça bide yağmurun nekadar rahat geçmiş onu da duyunca sezeryan ilk düşüncem olmaya başladı. demek cumartesi kavuşuyosun oğluşuna. negüzelya artık sıra benim galiba varya nasıl heyecan bastı beni şimdi.
Samyeli çok şükür iyiyz biraz sarılığımız var geçicek oda inşallahhh
fusbor teşekkürederim cnm Rabbim sizlerinde koklamasnı nasip etsin... Dediğin gibi ne zor günlerden geçerek kavuştum... şimdi darısı başınıza
samyeli moralini bozma canım hep dua et allah çok büyüktür bende çok ağlardım geceleri.kaybettiğim bebeğimin lafı geçince yine kendime hakim olamıyorum gözyaşlarıma ama çok şükür bebeğimle bu günlere geldik.allah tamamına erdirir inşallah.1 hafta 10 gün sonra kan testinde çıkar seninde inşallah.normal doğumda dualar kabul olurmuş sezeryan doğumda da aynı şey geçerli mi bilmiyorum ama ben kabul olacakmış gibi sizler için dua edeceğim.
fizer evet çok kararsızdım.sonunda gün aldık işte.hamileliğim zor geçti normal doğumun stresine dayanamayacağım gibi geliyo bana da dr normal doğum işi beyinde biter dedi zor bir doğumolursa çok yıpratıcı olur senn için dedi.bende bebeğime kavuşmak istiyorum hepkaybetme korkusuyla geçirdim 9 ayı allah nasib ederse kavuşcam bebeğime inşallah sen normal doğurabilirsin ama ben cesaret edemedim işte hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
Canım merhaba, benimde 15 haftalıkken rahim yarim cm açılmıştı dikişi attıklarında,2 hafta sonrada ağrısız sancısız sağdan sola dönerken suyum geldi,bende hep bu sitede dikiş atıldıktan sonra erken suyu gelen varmı diye merak ediyordum,demekki sende öyleymişsin canım,inan şimdide korkuyorum hamile kalmaya 12. haftada dikiş atılacak diyorlar ama gene dikişten sonra erken suyum gelirse ,dikişin garantisi yokki.
canım çok teşekkür ederim. inan beni sizden başkası anlamaz, moralim çok bozuk aslında , akşam gece 3 e kadar uyuyamadım. içim sıkıldı durdu. allahım sabır ver diye duaa ettim. yağmurun hikayesini okudum ağladım ağladdım. allahım bizede nasip et diye yalvardım. bazen karamsarlığa kapılıyorum ama iyiki varsınız kızlar...
evet canım tuğbadan sonra sıra sana geliyor canım...
Kızlar merhaba.Uzun zamandır giremiyordum..
oooo neler olmuş neler
Yeni doğum yapanlara Analı babalı büyütsün Rabbim diyorum ve tabbii ki darısı başımıza
Kızlar ben hala kararsızım.Dikişim haftaya atılacak.Artık bakalım ne olacak
Bu arada bebiş gayet iyi şu anda.
BircanEy arkadaşım... Benimde ilk bebeğimde geç dikiş atılmıştı 18.haftada ve dikiş tutmamıştı.
Sancım geldi ve doğum oldu.Benimde dikişler alınırken çok canım acımştı.
Ama bizim durumumuz tabi ki farklı kanamalaıydım ben o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?