Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evt canım bol bol emzir .iyi beslendikce azalıyor sarılık.inşallah canım senin paşada bol kilolar alıcak merak etme sen.kokla yerime.

edamecrin ve tuba şeker napıyorlar acaba
tuba yarın doğuma gidecekti hamilelikteki son saatlerini yaşıyor
edamecrin haftaya serklaj olacaktı
kızlar yazın yaa merak ediyorum ben

merhaba kızlar ben bi görünüp kayboluyorummm....sizlere bi ciiiiii diyim dedimkaydirigubbakcemile5

yağmurcannn canım doğum yapmışsınnn allah oğluşuna sağlıkk huzur mutlulukk versin..mahşallah canım çok şeker...yusuf boramız çok yakışıklıııgamyoncuiremsu

yarencim hemşommm senlede görüşmedik..neler yaptınn ???? :1hug:

edamecrin hamişlik nasıl gidiyor bakimm serklaj yapıldımı.. :ecrin_bebek:

darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:sayfalara yetişemiyorumm oo baya geride kalmışım ben

samyeli benimde adetim gecikti zaten hep gecikirde o yüzden yumurtlama günlerimi hiç bilmem...bende bugun sabah yaptım gebelik testi negatif çıktı..adetimi 7 gün geçti..bende beklicem galiba benim yine kistler hortladı kötükedihüso

inşallah seninki pozitif dir canım

ben bu arada ovulasyon kiti kulandım..doğru düzgün çift cizgiyi yakalamayadım..benneyaptımkibenneyaptımki

selam arkadaşlar çok az zaman kaldı çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider arkadaşlar dua edin benim için.bende sizler için edeceğim allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

sanırım yarın doğuma gidiyorsun tuğba doğrumu
Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına alamyı nasip etsin..
Sezeryansa inşallahhh benim gibi hemen kalkarsınn ayağa :) düz koşulara başlarsın

canım benimde negatif çıktı.. bu sabah yaptım ama maleseff.. beklicez gelemsini..

selam arkadaşlar çok az zaman kaldı çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider arkadaşlar dua edin benim için.bende sizler için edeceğim allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

tubacığım Allah yardımcın olsun canım İnşallah hiç bir problem yaşamadan oğlunu kucağına alırsın doya doya koklarsın. Allah Şimdiden analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasipetsin. sonunda sıra bana geldi çok şükür hepimiz sağlıklıca geldik bu günlere darısı bugünleri görmeyi bekleyen tüm melek annelerine İnşallah.
samyeli umudunu hiç kaybetme canım öncekinde nasıl hamile kaldıysan İnşallah bundada öyle olacak. hiç hamile kalamayan arkadaşlar var Mevlam onların da yardımcısı olsun ama bizler çok şükür hamile kalıp annelik duygusunu hamilelikte de olsa yaşayan insanlarız. sabret canım zaman herşeyin ilacı. vakti gelince Mevlamın oldemesine bakacak herşey hiç umutsuzlğa kapılma.

tuğcacım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.. Sağ salim yavruşunu kucağına alıcaksın inşallahh..

toprakcım nerelerdesin özlettin kendini vallaa:)) ben bugün doktora gidiyorum yine inşallah hayırlısıyla bir sorun çıkmazsa bu ay başlıycaz galiba tüp bebek tedavisine, özelden de görüşelim canım....:))

Kızlar merhaba.Sizi habersiz bıraktım ama çok yoğundum.Dün dikiş atıldı.Prof. gitmedim ısmail Beye gittim.Benim ısrtarlarımla dikişi erken atmıştı.
Başta hiç olumlu bakmıyordu dikişin erken atılmasına.Ama dikişi attıktan sonra iyiki böyle yapmışız dedi.Çünkü gerçekten rahimağzın gecşekmiş dedi.Gevşek rahimağzı bağ dokusunun zayıf olması demekmiş.ınşallah doğru bir karar vermişimdir herşey iyi olur.
10 gün sonra progesteron vermeyi düşünüyor.vajinadan kullanılacak. Başka da hiç bir şey vermedi.Bakalım zaman ne gösterecek.Şimdi yatıyorum.Tek bebek olduğu için çok daha umutlu.

NıHALCıK arkadaşım.Bende iki doğumumu sancıyla yaptım.Birinciden sonra Rıza hocaya gitmiştim.Bana da aynı şeyleri söylemişti.Hemen hamile kal demişti.Hangisinin teşhisi doğru bilmiyorum ama yine de önlem için dikiş atılıyor.

Herkes doğuma yaklaştı artık ne güzel.ınşallah hepimiz o günleri görürüz.Tuğba Şeker bak sende sancılanıyordum ama bak buna rağmen tamamladın.Sen hangi ilaçları kullanmıştın.

kızlar tuğbayla mesajlaştım. doğumu yapmış, yeni yeni kendine geliyor muş, bi meleğimiz daha geldi. allah bizede nasip eder inşallah...

canım sen kaçıncı haftada atıldı dikiş. benim test yaptım ama tek çizgi çıktı. artık önümüzdeki ay klomene başlayalım dicem doktora...

edamecrin; .

ınsallah canım herseyın normal gıder senınde kucagına almayı nasıp eder allah ıyı dıleklerım senın ıcın

Son düzenleme:
Canım 12.haftada atıldı dikişim.Normalde 13-14 ü bekliyorlar.Birde dikişim dün atıldı bugün hafif hafif kanamam devam ediyor sizce bu normal mi?endişeleniyorum

Canım 12.haftada atıldı dikişim.Normalde 13-14 ü bekliyorlar.Birde dikişim dün atıldı bugün hafif hafif kanamam devam ediyor sizce bu normal mi?endişeleniyorum

korkma canım ben serklaj sonrası hastanede 3 hafta kaldım ve ondan sonra eve geldıgımde bıle parca parca kan gelıyordu dr um korkulacak bısey yok demıstı
sonucta rahıme gırıp torbayı buzer gıbı buzuyolar normal bence dr una danıs ama yınede

sevgili EDAMECRİN
cnm hayırlı olsun inş meleğini kollarına aldığın günün mutluluğunuda bizlerle paylaşırsın

hiç endişe etme cnm kanamanın olması normal sen istirahatine devam et sadece

ilk gebeliğinde 22 haftalara geldiğine göre şimdi tek bebek olduğu için 4-8 hafta daha ilerdesin inş sende meleğine kavuşacaksın hayırlısıyla

tuğbacım hayırlı olsun bebeğini sağlıcakla iyi günlerde büyütmen dileğiyle

edamercin geçmiş olsun canım inşallah herşey gönlünce olur ..bu sefer bebişini vaktinde kucağına alıcaksın inşallah..

kızlar bende doktora gittim kızlar kasımda tüp bebek tedavim başlıyor kızlar.. bazı ilaçlara önümüzdeki haftadan itibaren başlıyorum bile inşallah hayırlısıyla bu sfer benim içinde herşey güzel olucak..Rabbim duysun hepimizin sesini kucaklarımızı bebişsiz bırakmasın inşallaaaaaahhhhhh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…