- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.021
merhaba kızlar ben bi görünüp kayboluyorummm....sizlere bi ciiiiii diyim dedimkaydirigubbakcemile5
yağmurcannn canım doğum yapmışsınnn allah oğluşuna sağlıkk huzur mutlulukk versin..mahşallah canım çok şeker...yusuf boramız çok yakışıklıııgamyoncuiremsu
yarencim hemşommm senlede görüşmedik..neler yaptınn ???? :1hug:
edamecrin hamişlik nasıl gidiyor bakimm serklaj yapıldımı.. :ecrin_bebek:
darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:sayfalara yetişemiyorumm oo baya geride kalmışım ben
samyeli benimde adetim gecikti zaten hep gecikirde o yüzden yumurtlama günlerimi hiç bilmem...bende bugun sabah yaptım gebelik testi negatif çıktı..adetimi 7 gün geçti..bende beklicem galiba benim yine kistler hortladı kötükedihüso
inşallah seninki pozitif dir canım
ben bu arada ovulasyon kiti kulandım..doğru düzgün çift cizgiyi yakalamayadım..benneyaptımkibenneyaptımki
selam arkadaşlar çok az zaman kaldı çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider arkadaşlar dua edin benim için.bende sizler için edeceğim allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
Kızlar merhaba.Sizi habersiz bıraktım ama çok yoğundum.Dün dikiş atıldı.Prof. gitmedim İsmail Beye gittim.Benim ısrtarlarımla dikişi erken atmıştı.
Başta hiç olumlu bakmıyordu dikişin erken atılmasına.Ama dikişi attıktan sonra iyiki böyle yapmışız dedi.Çünkü gerçekten rahimağzın gecşekmiş dedi.Gevşek rahimağzı bağ dokusunun zayıf olması demekmiş.İnşallah doğru bir karar vermişimdir herşey iyi olur.
10 gün sonra progesteron vermeyi düşünüyor.vajinadan kullanılacak. Başka da hiç bir şey vermedi.Bakalım zaman ne gösterecek.Şimdi yatıyorum.Tek bebek olduğu için çok daha umutlu.
NİHALCİK arkadaşım.Bende iki doğumumu sancıyla yaptım.Birinciden sonra Rıza hocaya gitmiştim.Bana da aynı şeyleri söylemişti.Hemen hamile kal demişti.Hangisinin teşhisi doğru bilmiyorum ama yine de önlem için dikiş atılıyor.
Herkes doğuma yaklaştı artık ne güzel.İnşallah hepimiz o günleri görürüz.Tuğba Şeker bak sende sancılanıyordum ama bak buna rağmen tamamladın.Sen hangi ilaçları kullanmıştın.
Canım 12.haftada atıldı dikişim.Normalde 13-14 ü bekliyorlar.Birde dikişim dün atıldı bugün hafif hafif kanamam devam ediyor sizce bu normal mi?endişeleniyorum
Canım 12.haftada atıldı dikişim.Normalde 13-14 ü bekliyorlar.Birde dikişim dün atıldı bugün hafif hafif kanamam devam ediyor sizce bu normal mi?endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?