- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.041
normal canım drum birkac gün kanama devam edebilir demişti bana da.serkilaj hayırlı olsun.seninde güzel haberlerini alıcaz.canı gönülden inanıyorum buna.Canım 12.haftada atıldı dikişim.Normalde 13-14 ü bekliyorlar.Birde dikişim dün atıldı bugün hafif hafif kanamam devam ediyor sizce bu normal mi?endişeleniyorum
Kızlar çok teşekkürler ne güzel moral vermişsiniz...
Hele MUMUDİHABA cım içimi açtın vallahi. 30.haftada evde büyük bir kutlama yapmayı düşünüyorum.Bundan önce iki defa dikiş yapıldı ama sanki ilk defa yapılmış gibiyim.
Allah hepimiz için her şeyin hayırlısını nasip etsin
YAREN cimm.Sabırsızlıkla senin haberlerini bekliyorum.
Benim dikişim 12.haftada benim büyük ısrarımla atıldı.Doktorum 13-14.haftayı beklemeyi düşünüyordu.Ama o da iyi ki böyle yapmışız dikişte rahimazğzın gevşek görünüyor dedi.Kızlar ben birde şu an hiç bir ilaç kullanmıyorum.Yalnızca 10 gün sonra vajinadan progesteron kullanıcam.Sin ne diyorsunuz bu duruma.Özellikle iltihaptan çok korkuyorum sizce bir önlem alınmalı mı?
edamecrin canım kanaman olması çok normal aşırı olmadığı sürece kanama rengi benim kahve rengi gibiydi ve 3 gün sürdü sonra kesildi. kanamayla birlikte kasılma şeklinde ağrın olursa mutlaka doktoruna haber ver. bende kasılma olmamıştı çok şükür senin gerçekten dikiş erken atıldı benim 15. haftada atılmıştı.
bircan 15. hafta geç değil hiç merak etme canım. 14 ve 15 haftalarda bebğin büyük ölçüde ogan gelişimi tamamlanıyo ve bu haftalarda düşük yapma riski azalıyo yani sağlam bir çocuk bu haftalardan itibaren rahime daha sıkı tutunuyo demişti benim doktorum. bende seningibi ozamanlar herşeyi kafama çok takıyordum. doktorum artık bana panik atak teşhisi bile koymuştu nerdeyse ama bak çok şükür 30 haftalarımı geride bıraktım hatta dikişli olmama rağmen 30 haftaya kadar da çalıştım. Mevlam yardımcısı olsun tüm hamiş arkadaşların.
Hele MUMUDİHABA cım içimi açtın vallahi. 30.haftada evde büyük bir kutlama yapmayı düşünüyorum.Bundan önce iki defa dikiş yapıldı ama sanki ilk defa yapılmış gibiyim.
Benim dikişim 12.haftada benim büyük ısrarımla atıldı.Doktorum 13-14.haftayı beklemeyi düşünüyordu.Ama o da iyi ki böyle yapmışız dikişte rahimazğzın gevşek görünüyor dedi.Kızlar ben birde şu an hiç bir ilaç kullanmıyorum.Yalnızca 10 gün sonra vajinadan progesteron kullanıcam.Sin ne diyorsunuz bu duruma.Özellikle iltihaptan çok korkuyorum sizce bir önlem alınmalı mı?
selam arkadaşlarım ben şimdi eve geldim.bende bebeğim de çok iyiyiz.hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ameliyata girerken hepinize dua ettim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın
selam arkadaşlarım ben şimdi eve geldim.bende bebeğim de çok iyiyiz.hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ameliyata girerken hepinize dua ettim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın
canım sen seklajdan nezaman sonra çalıştın, ve hala çalışmaya devam ediyor musun?
FUSBOR cumm.İlkinde durum farkedilmedi geç dikiş oldu sancım geldi ve doğum gerçekleşti.İkizlerimde ise zamanında dikiş konmasına rağmen yine sancım geldi ve onları da kaybettim...
Kızlar benimde bu sabah kahverengi bir akıntım geldi.Çok endişelendim.Hemen doktorumu aradım ve muayenehanesine çağırdı.Bir şey olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi.Birde vajinadan kullanmak üzere progeston hapı verdi.offffff her günüm sıkıntılı geçiyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?