- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.061
Selam kızlar.........
Tuğbadan haber yok mu acaba göremedim yazısını falan ama miniğine kavuştu heralde Rabbim sağlıkla büyütmesini nasip etsin..
Fizercim maşallah 32 lerdesin artık
Yarenim hayırlı olsun sevindim tedavinin kasımda başlayacak olmasına inşallah dualarla bu sfer tutunur kuzun......
Mumudihaba sen nasılsın cnm ? Plan var mı??
Edamecrin inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına ... Tabi dinlen bol bol sabrının mükafatını inşallah sende alırsın...
salihas sen nasılsın cnm bebişin nasıl? öptk ikinizide
Bircaney haklısın aslında olacağı varsa diye ama biz tedbirimizi alalım takdir Allah' ın ...
merhaba kızlaarrrrr...
salihas,edamecrin, yağmurcan bugüne kadar hep burda diğer arkadaşlarla bana destek oldunuz.. yine güzel dileklerinizi duymak beni öyle çok mutlu ediyorki.. iyiki varsınız kızlar..
tuğbacık daha gelmedi galiba hastaneden.. inşallah bebişide kendide iyidir..
fizercim maşallah sanada.. sıra sana geliyor yavaş yavaş..:))
bircaney canım herşey olucağına varıyor.. Rabbim kısmet etmeyince ne yapsak boş tabiki ama önlemde almadan olmuyor ki canım.. doktorunun yorumunada kızdım biraz.. maşallah çok iç açıcı konuşmuş yani zaten bizler yaşadıklarımızdan dolayı diken üzerinde yaşıyoruz..verdiği moral için teşekkür etseydin keşke canım...
edacım içini ferah tutmaya çalış canım..moral artık senin için çok önemli bu sefer olucak inşallah hissediyorum:))
selam arkadaşlarım ben şimdi eve geldim.bende bebeğim de çok iyiyiz.hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ameliyata girerken hepinize dua ettim rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın
FUSBOR cumm.İlkinde durum farkedilmedi geç dikiş oldu sancım geldi ve doğum gerçekleşti.İkizlerimde ise zamanında dikiş konmasına rağmen yine sancım geldi ve onları da kaybettim...
Kızlar benimde bu sabah kahverengi bir akıntım geldi.Çok endişelendim.Hemen doktorumu aradım ve muayenehanesine çağırdı.Bir şey olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi.Birde vajinadan kullanmak üzere progeston hapı verdi.offffff her günüm sıkıntılı geçiyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.
edamecrin canım kanaman olması çok normal aşırı olmadığı sürece kanama rengi benim kahve rengi gibiydi ve 3 gün sürdü sonra kesildi. kanamayla birlikte kasılma şeklinde ağrın olursa mutlaka doktoruna haber ver. bende kasılma olmamıştı çok şükür senin gerçekten dikiş erken atıldı benim 15. haftada atılmıştı.
bircan 15. hafta geç değil hiç merak etme canım. 14 ve 15 haftalarda bebğin büyük ölçüde ogan gelişimi tamamlanıyo ve bu haftalarda düşük yapma riski azalıyo yani sağlam bir çocuk bu haftalardan itibaren rahime daha sıkı tutunuyo demişti benim doktorum. bende seningibi ozamanlar herşeyi kafama çok takıyordum. doktorum artık bana panik atak teşhisi bile koymuştu nerdeyse ama bak çok şükür 30 haftalarımı geride bıraktım hatta dikişli olmama rağmen 30 haftaya kadar da çalıştım. Mevlam yardımcısı olsun tüm hamiş arkadaşların.
merhaba kızlaarrrrr...
salihas,edamecrin, yağmurcan bugüne kadar hep burda diğer arkadaşlarla bana destek oldunuz.. yine güzel dileklerinizi duymak beni öyle çok mutlu ediyorki.. iyiki varsınız kızlar..
tuğbacık daha gelmedi galiba hastaneden.. inşallah bebişide kendide iyidir..
fizercim maşallah sanada.. sıra sana geliyor yavaş yavaş..:))
bircaney canım herşey olucağına varıyor.. Rabbim kısmet etmeyince ne yapsak boş tabiki ama önlemde almadan olmuyor ki canım.. doktorunun yorumunada kızdım biraz.. maşallah çok iç açıcı konuşmuş yani zaten bizler yaşadıklarımızdan dolayı diken üzerinde yaşıyoruz..verdiği moral için teşekkür etseydin keşke canım...
edacım içini ferah tutmaya çalış canım..moral artık senin için çok önemli bu sefer olucak inşallah hissediyorum:))
FUSBOR cumm.İlkinde durum farkedilmedi geç dikiş oldu sancım geldi ve doğum gerçekleşti.İkizlerimde ise zamanında dikiş konmasına rağmen yine sancım geldi ve onları da kaybettim...
Kızlar benimde bu sabah kahverengi bir akıntım geldi.Çok endişelendim.Hemen doktorumu aradım ve muayenehanesine çağırdı.Bir şey olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi.Birde vajinadan kullanmak üzere progeston hapı verdi.offffff her günüm sıkıntılı geçiyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.
canım benim dikişim 15. haftada atıldı o haftaya kadar hep çalıştım. dikişten sonra 20. haftada işe başladım. 23. haftada tekrar 10gün istirahat raporu aldım. 28. haftada yıllık iznimden 15 gün kullandım ve şimdi 32 doğum öncesi iznimi kullanıyorum. benim işim rahattı sürekli oturuyodum. hatta yatma imkanım bile oluyordu oyüzden çok sıkıntı çekmedim çalışırken. şimdi evde sıkılıyorum zaman geçmiyo ama çok şükür bugünlere bu şekilde geldim canım.
merhabalar arkadaşlar.... 19-1 ikizlerime hamileyim.... 6 yaşındada bir kızım var... 3 gündür kasık ve bacak ağrılarım vardı... doktorumu aradım yurtdışında olduğu için beni hastaneye yönlendirdi.. ve servikal yetmezlik sorunum olduğunu öğrendim.... progestan verdiler doktorum cumartesi gelecek o güne kadar dinlen dediler... benim hiç böyle bir şeyden haberim yoktu hiç bir şey anlamadım..ilk hamileliğimdee olmadı da şimdi neden oldu ki. çok korkuyorum...... topiğin başından bir kaçsayfa okudum..onlarca bebeğiini kaybeden var..... başına gelenlerden biri beni aydınlatabilirmi.... serklaj yapılabilirmiş..ben geçmi kaldım şimdi...
kayracım birazda şans işi geç olunca riskli olmasının sebebi bu işlem rahim ağzı dışarı çekilerek yapılıyor ve bebek büyüdükçe işlem zorlaşıyor ama kanama ve sancıyla gidersen sonuç çoğu zaman kötü oluyor yine de kanamayla gidip dikiş attıranlar ve sağlıkla doğuranlarda var ki sende böyle bişey de yok herhalde
kızını normal doğumla mı dünyaya getirdin?
canım bende serkilaj yaptırdım ama benim 13.haftadaydı.ama bildiğim kadarıyla acil serkilaj 28.haftaya kadar atılıyor.aslında ikiz olduğu için drunun sürekli serviks boyunu ölçmesi gerekirdi.ama hep ihmal ediyorlar.s.saslan arkadaşımız 20.haftada acil serkilajla bebeğini sağlıkla kucakladı.emin ol senin içinde aynısı olacak.ve sana en doğru bilgiyide o verecektir.iyi haberlerini bekliyoruz.
salihascım inşallah dediğin gibi olur banada uğur getirir inşallah..o kadar çok şey yaşadık bağdereler atlattık ki sonra tekrar başa döndük şimdi yola yeniden başlıyoruz, inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırım..ve tabiki burdaki herkes..:))
bircaney haklısın bazen gerçekleri duymak acı veriyor ama insanlarıda bilinçlendiriyor.. tabiki acıda olsa gerçekleri bilmek en doğrusu ama bunca tecrübe yaşadık bugüne kadar onların bize anlatamadıklarını yaşayarak öğrendik.. benim dileğim bence bundan sonra bizi bilinçlendirirken yaşadığımız acı tecrübeleri düşünerek psikolojimize göre anlatmaları gerekir..
kayracım öncelikle geçmiş olsun inşallah ciddi birşeyin yoktur, eğer şu anda bir açılma söz konusu dğilse dikiş için genelde geç olmadığını söylüyorlar.. ama açılma varsa dikişin pek faydası olmuyormuş..inşallah sen dikişe de gerek kalmadan istirahatle atlatırsın.. en önemlisi istirahat bu gibi durumlarda burda birçok arkadaş dikişsiz olarak rahim boynu oldukça kısa iken bile istirahatle bebeğini zamanında kucağına aldı.. doktorun yaşaklamadığı sürece yemek ve tuvalet harici ayağa kalkma ve sürekli uzanarak dinlen.. ayakta kalma ve uzun sürede oturma..yatar pozisyonda sürekli dinlenmen gerekiyor canım..kendine dikkat et..
inşallah canım dediğin gibi herşey güzel olur
artık rüyalarımda ameliyat masasında olduğumu görüyorum hergün narkozdan uyanır gibi uykudan uyanıyorum
ama bugün bebeğimi emzirirken gördüm
umarım artık güzel rüyalarımız gerçek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?