- Konu Sahibi hidennisko
-
- #4.081
BİRCAN EY arkadaşım.İnşallah herşey çok güzel olacak.Bu stres zaten ömrümüzden ömür götürdü.2 yıldır yaşadığımı hissetmiyorum.İnşallah bu bebeğimle tekrar hayata dönücem.Bebeğimi kucakladığım zaman biliyorum ki dünya benim için renklenecek şimdi her şey gri. Dikişte ayrı bir kabus.Benim üçüncüye dikişim.Bu gidişimde de ağlayarak gittim.Ama neyse ki herşey çok güzel şimdilik.
KAYRA arkadaşım.Her şey Allah ın işi bence.Ümitsiz olma.Gülben Ergen senin için iyi bir örnek.O 2 cm açıklıkla gitmişti ama bak doğurdu işte.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginiz için.Bana hepiniz çok iyi destek oluyorsunuz.özelliklede MUMUDİHABA ve YAREN in en kısa zamanda çok güzel haberlerini duymak istiyorum tabii bu duam hepimiz için geçerli.Ama onlarla çok uzun zamandır beraber olduğumuz için ayrı bir yakınlık hissediyorum.Allah hiç birimizin üzerinden elini çekmesin.Yavrularımızı sağlıkla sıhhatle bize bağışlasın.İnşallah sağlıkla doğuma girip bu duayı tekrar edebilirim sağlıklada yavrumla evime gelirim
Amin haki Rabbim kimseye yaşatmasın bir daha inşallahh sağlıkla alırsınn bebeklerini kucağına çok dikkat et kontrollere sık git..
mrb kızlar biz kızımızla artık evimizdeyiz.uzun zamandır evimden uzak olunca alışmaya çalışıyorum.
haki canım sağlıkla ikizlerini kucaklarsın inşallah canım.
inşallah canım isteyen herkese versin yarabbim
haki kontrollerin sık olsun 2 haftada bir haftada bir olsun ben tek gebelik yaşadım ikincisini bunda bile 2 haftada bir gidiyordum güzel haberlerle gel cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?