Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

güzel dileklerin için çok çok sağol canım.. Allah seninde yüzüne baksın bu sefer inşallah:))

kızlar gunaydın....................burası sessız kalmışşşşşşşşş.................doğuranlar yoğun sanırım.........kım var sırada ...............hafza sanırım..............rabbım yard ols..............ısteyenlerede nasıp ets bızlerıde tamamına erd ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım yagmr evet cok şukur ınş bu ayıda atlatırsam bakalım canım ıyı olucak............sen nasılsın.........bebış nasıl.................

iyiyiz cnm Allah a şükür alışmaya çalışıyorum korkutuyo velet kusarken takılıyo zormuş annelik :)
dediğin gibi bu ayıda atlat rahatla miniklerinle

ınş canım.................canım alışmak zaman alıcak bebışıne haklısın korkmada..........ama her an sev cok cabuk buyuyolar

selam arkadaşlar pek giremiyorum benim velet huysuz biraz.birde emzirme problemimiz var uğraşıyoruz.tatlı uğraşlar allah hepinize yaşatır inşallah.hamile arkadaşların haftası bayağı ilerlemiş maşallah.inşallah herkes sağlıklı ve zamanında yavrusuna kavuşur

merhaba ben sizi çok iyi anlıyorum 4 yıllık evliyim.4 tane bebeğimi kaybettim.1.si 24 haftalık 2.si 17,3.sü 20 haftalık ikiz hepsini kaybettim.Üzülmeyin sadece sabırlı olun.inşallah Allah hepimize nasip etsin...

YAĞMURCN yazını okudum beni eski günlerime götürdü bende 23 haftalık oğlumu kaybetmiştim 2 yıl önce şimdi ise senin yaşadıklarının tam tersini yaşıyorum sanki 16 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim 12.haftada serklaj yapıldı ama aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın diyorum

Amin haki Rabbim kimseye yaşatmasın bir daha inşallahh sağlıkla alırsınn bebeklerini kucağına çok dikkat et kontrollere sık git..

selam kızlar kımse yok gıbı burada............ınş sıkıntısız hamılelık olsun hepımıze..............

selam el mullim bu aralar kaçtı herkes

haki kontrollerin sık olsun 2 haftada bir haftada bir olsun ben tek gebelik yaşadım ikincisini bunda bile 2 haftada bir gidiyordum güzel haberlerle gel cumartesi

mrb kızlar biz kızımızla artık evimizdeyiz.uzun zamandır evimden uzak olunca alışmaya çalışıyorum.

haki canım sağlıkla ikizlerini kucaklarsın inşallah canım.

fizer sen nasılsın canım senden haber alamadık.ne kadar kaldı doğuma neler yapıyorsun.

yaren sen nasılsın tedavi hangi aşamada güzelim.

edamecrin canım hamilelik nasıl gidiyor.serkilaj olmuştun.iyisin dimi bizi haberdar et.

yağmur oğluşun nasıl sen nasılsın .öptü yusufu ablası(eylül)ve ben

mumu canım nasılsın neler yapıyorsun.

adını saymadığım diğer arkadaslar iyisiniz inşallah.

sen güveniyorsan sorun yok hakicim bende bu gebeliğime tüp bebek yaptırdığım dr gittim ve kucağıma aldım ilkinde gitmemiştim darısı başına inşalalhh

salihas cım iyiyz Allah' a şükür de gaz sorunşarı başladı sürekli mıkır mıkır ve kensii sıkma halinde gazdan sinirlenip sürekli emiyor bu sfer yetmiyo mama veriyorum günde 1 öğün bizde Eylül ablamızı seni öptkk

mumudihaba ses çıkadı cnm sen neler yaptın ???

edamecrin umarım güzel gidiyordur hamişliğin
fizerden haber yok mu??
sanırım yareni de göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…